Uutisarkisto Uutiset

UUTISET 1.-30.9.2009

090930 - B-junnut nousivat Ykköseen
Juha ja Mikko nostivat B-junnut Ykköseen. Atlantiksen B-juniorit varmistivat keskiviikkona nousun B-poikien Ykköseen, kun Juha Ikäheimon ja Mikko Viitamäen suojatit taistelivat Tapulin hiekalla 1-1 tasapelin EsPan kanssa. Atlantis tarvitsi päätöskierroksen ottelustaan vähintäin tasapelin, ja pitkään Tapulissa mentiinkin maalittomissa tasalukemissa. Parikymmentä minuuttia ennen loppua vieraat kuitenkin iskivät kulman jälkitilanteesta pallon Ville Koutosen selän taakse. Tämä herätti punapaidat taistelemaan, ja vain minuutti ennen päätösvihellystä Dimitri Peusa vihdoin survoi pallon espoolaisten verkkoon. Tämä varmisti Atlantiksen lohkovoiton ja samalla paikan B-poikien Ykköseen ensi kaudeksi.

090929 - Atlantis mukana UEFA:n rasisminvastaisessa kampanjassa
FARE Atlantis osallistuu FARE:n (Football Against Racism in Europe) ja UEFA:n toteuttamaan mittavaan rasisminvastaiseen kampanjaan 15.-27. lokakuuta. Mukana kampanjassa on seuroja ja yhteisöjä yhteensä 40 Euroopan maasta. FARE:n rasisminvastainen viesti tulee kampanjan aikana näkymään mm. UEFA:n Champion League -pelien sekä MM-karsintaotteluiden yhteydessä.

090928 - Sirmelis ehdolla Liettuan peräsimeen
Sauli on ehdolla Liettuan päävalmentajaksi. Atlantis-luotsi Saulius Sirmelis on paikallisissa tiedotusvälineissä mainittu yhtenä ehdokkaana Liettuan maajoukkueen uudeksi päävalmentajaksi. Liettua aloitti MM-karsinnat mainiosti kolmella voitolla, mutta sen jälkeen tulokset ovat olleet vaisumpia. Joukkuetta karsinnoissa luotsannut portugalilaisvalmentaja Jose Couceiro onkin saamassa lähtöpassit, ja uuden päävalmentajan haku on täydessä käynnissä. Sirmelis on aikaisemmin toiminut yhteensä viisi vuotta maajoukkueen apuvalmentajana.

090926 - Ei tuliaisia Joensuusta
Zaka syötti avausmaalin. Atlantiksen Joensuun vierailu ei tuonut täydennystä helsinkiläisten pistepussiin, sillä Jippo oli kotiareenallaan liian vahva ja nappasi pinnat maalein 3-1 (1-1).

Jippo aloitti väkevästi, mutta vähitellen myös Atlantis pääsi mukaan peliin. Vieraiden vastaisku tuotti tulostakin 28. minuutilla, kun Xhevdet Gela vapautti Zakaria Kibonan läpiajoon. Zaka syötti vielä Arturas Rimkeviciukselle, ja tällä oli helppo työ siirtää pallo tyhjään maaliin. Isännät kuittasivat kuitenkin vain kahdeksan minuuttia myöhemmin. Kippari Tuomas Korpela puski voimalla pitkän rajaheiton Pavel Leusin selän taakse. Näin tauolle mentiin tasalukemissa 1-1.

Toiselle jaksolle molemmat lähtivät hakemaan voittomaalia. Ratkaisu tuli 55. minuutilla, kun Petteri Rönkkö oli unohdettu vapaaksi takatolpalle ja tämä sijoitti pallon varmasti verkkoon. Sama mies oli asialla myös 74. minuutilla. Xhevdet Gela menetti pallon keskialueella, ja Rönkkö päätti taidokkaasti isäntien nopean vastaiskun. Näin loppunumerot Joensuussa 3-1. Samalla Jippo varmisti myös sarjapaikkansa tulevalle kaudelle.

Atlantiksen kokoonpano: Pavel Leus, Esa Vironen (82. Kelechukwu Nnajiofor), Gedas Butrimavicius, Xhevdet Gela, Zakaria Kibona, Tonton Moukoko (69. Giedrius Barevicius), Tomas Sirevicius, Marcio Pimentel, Ken Jammeh ja Audrius Veikutis.


090925 - Lauantaina Joensuuhun
JIPPO Atlantiksen taival Ykkösessä jatkuu lauantaina, kun helsinkiläiset matkaavat Joensuuhun Jipon vieraaksi. Ottelu paikallisella Keskuskentällä alkaa klo 15.00.

Jippo on tälläkin kaudella ollut Ykkösen positiivisia yllättäjiä. Vahvalla asenteella taisteleva joensuulaisryhmä ei häikäise taidolla, mutta peräänantamaton yritys on kartuttanut pistepussia mukavasti. Joukkue on taulukossa 26 pisteellään kymmenennellä sijalla. Lauantaina isänniltä on sivussa pelikiellossa oleva laitalinkki Immo Eronen.

Atlantis on 15 pisteellään Ykkösen jumbona ja käytännössä jo varma putoaja. Helsinkiläiset lähtevät kuitenkin lauantaina tosissaan haastamaan Jippoa. Joensuun bussista jäävät pois kuumetaudista toipuva kippari Anssi Tamminen sekä nilkkavaivainen Sampha Kamara.


090922 - Putoaminen raju pettymys Sirmelikselle
Putoaminen oli kova isku Saulille. Kauden päättyminen putoamiseen oli valtaisa pettymys Atlantis-luotsi Saulius Sirmelikselle. Liettualaisvalmentaja oli vielä tiistaina allapäin viikonlopun TP-47 -tappiosta.

- Sunnuntain ottelu kuvastaa hyvin koko kautta. Pelin kääntyminen meille on monesti ollut hyvin pienestä kiinni. Mutta kun emme ole pystyneet käyttämään omia paikkojamme, ennemmin tai myöhemmin vastustaja iskee.

- Täytyy kuitenkin tunnustaa, että Ykkönen on tasokas sarja. Meidän nuoret pelaajamme eivät olleet vielä valmiita näin koviin peleihin. Olemme pystyneet tarjoamaan pojille arvokkaita minuutteja, mutta välistä on tuntunut kuin olisimme pelanneet yhden tai kahden miehen alivoimalla. Meillä on kuitenkin ollut kentällä yhteensä kahdeksan alle parikymppistä tulevaisuuden pelaajaa.

- Neljä peliä on vielä jäljellä. Tulemme varmasti pelaamaan ne täysillä, sillä haluamme päättää kauden hyvin ja napata vielä jonkun voitonkin, Sirmelis päättää.


090921 - Viikingit-peli siirtyy
FC Viikingit Atlantiksen kauden viimeinen kotiottelu FC Viikinkejä vastaan siirtyy pelattavaksi maanantaina 12. lokakuuta. Alunperin ottelu oli sovittu pelattavaksi lauantaina 10. lokakuuta, mutta Pallokenttä on tuolloin varattu muuhun käyttöön. Nyt paikallistaisto käydään Bolliksen iltavaloissa maanantaina 12.10. klo 18.30.

090920 - Lähtö tuli
Putoaminen Kakkoseen varmistui. Atlantis ja TP-47 kävivät rajun taiston Ykkösen sarjapisteistä Pallokentän iltavaloissa. Tiukka vääntö päättyi lopulta vieraiden voittoon maalein 0-2 (0-0). Samalla tulos käytännössä varmisti Atlantiksen putoamisen Kakkoseen.

Atlantis aloitti pirteästi, mutta vähitellen myös vieraat pääsivät mukaan peliin. Molemmilla joukkueilla oli avausjaksolla muutama mainio maalipaikka, mutta Pavel Leus ja Artur Konde olivat ohittamattomia. Näin tauolle maalittomissa tasalukemissa.

Toisella jaksolla molemmat hakivat tiukasti voittomaalia. Ratkaisu tuli lopulta 68. minuutilla, kun Tornion brassikaksikko osoitti vaarallisuutensa. Ethie Sousa vapautti Jefferson De Cruzin, ja tämä ohitti varmasti Pavel Leusin. Tästä Atlantis ei enää noussut. Vieraiden tarkka puolustus kesti isäntien takaa-ajon, ja pari minuuttia ennen päätösvihellystä kentän parhaana palkittu Sousa iskisi lopullisen niitin ampumalla pallon 20 metristä tarkasti oikeaan alakulmaan. Näin taisto päättyi torniolaisjuhlaan.

Tappion myöstä Atlantiksen ero putoamisviivaan venähti kahdeksaan pisteeseen, kun pelaamatta on enää neljä ottelua. Käytännössä tämä tietää punapaitojen viisivuotisen Ykkösen vierailun päättymistä tähän syksyyn.

Atlantiksen kokoonpano: Pavel Leus, Esa Vironen, Gedas Butrimavicius, Xhevdet Gela, Zakaria Kibona, Tonton Moukoko, Tomas Sirevicius, Marcio Pimentel, Ken Jammeh, Audrius Veikutis ja Kelechukwu Nnajiofor.


090919 - Akatemialla maalijuhla Talissa
Vili osui Akatemian paidassa. Atlantis Akatemia vietti lauantaina maalijuhlaa Talin nurmella, kun Atlantis-beibit latoivat pallon kuudesti Malmin Ponnistajien verkkoon. Kelechukwu Nnajiofor (46. ja 83. min.) ja Phillip Nduka (67. ja 89. min.) osuivat kumpikin kahdesti sekä Miro Tissari (40. min.) ja Vili Nordberg (90. min.) molemmat kertaalleen. Näin loppunumerot Talissa isännille 6-0 (1-0).

090918 - Sunnuntaina viimeinen oljenkorsi
TP-47 Töölön Pallokentällä pelataan sunnuntaina kovilla panoksilla, kun putoamisviivan alapuolella majailevat Atlantis ja TP-47 iskevät yhteen klo 18.30. Luvassa on raivoisaa taistelua päätösvihellykseen saakka, sillä molemmat joukkueet janoavat kipeästi täydennystä pistepussiinsa.

TP-47 aloitti kauden surkeasti, mutta valmentajanvaihdos sekä muutamat onnistuneet pelaajahankinnat ovat kääntäneet torniolaisten kurssin. Viime viikonloppuna TP-47 kukisti kotonaan TPV:n maalein 3-1 ja nousi samalla ainoastaan pisteen päähän putoamisviivasta.

Atlantis kärsi maanantaina katkeran viimeisen minuutin tappion Kotkassa, ja helsinkiläisten säilymistoiveet ovat enää seitinohuet. Sunnuntain väännössä punapaidoilla ei ole mitään muuta mahdollisuutta kuin kotivoitto, mikäli joukkue haluaa pelata Ykkösessä ensi kaudellakin.

Kummaltakin joukkueelta on sunnuntaina pelikieltojen vuoksi sivussa yksi avainpelaaja. Torniolaisilta puuttuu keskikentän työmyyrä Johannes Herala ja isänniltä sähäkkä kärkimies Arturas Rimkevicius.


090917 - A-juniorien pelit jatkuvat
Suomen Palloliitto Suomen Palloliiton valitusvaliokunta on muuttanut kurinpitovaliokunnan aikaisempaa päätöstä ja antanut Atlantiksen A-juniorijoukkueen jatkaa pelejä A-poikien Ykkösessä. Tämä päätös on voimassa, kunnes valiokunta on tehnyt lopullisen päätöksen asiassa. Näin joukkue kohtaa lauantaina normaalisti Malmin Ponnistajat Talin nurmella.

090917 - Nollaneloset hakevat vahvistuksia
Atlantis FC Atlantiksen toukokuussa aloittanut 2004-syntyneiden poikien joukkue hakee innokkaaseen ryhmäänsä muutamaa uutta pelimiehenalkua. Joukkue harjoittelee keskiviikkoisin klo 18.00 Kurranummen puistokentällä, ja uudet tulokkaat ovat tervetulleita tutustumaan toimintaan. Lisätietoja antavat joukkueenjohtaja Heli Räsänen (puh. 050-5065256) ja seuran toimisto (puh. 041-4351165).

090917 - Oval Company sunnuntain otteluisäntä
Oval Company Oval Company Finland toimii otteluisäntänä sunnuntain kuumassa putoamistaistossa, kun Atlantis ja TP-47 iskevät yhteen Töölön Pallokentällä. Oval Company on nopeasti kasvava markkinoinnin ja asiakastapaamisten ammattilainen, joka tarjoaa asiakkailleen monipuolisen valikoiman tehokkaita markkinointityökaluja.

090916 - Tenkanen: Putoaminen ei olisi katastrofi
Putoaminen ei masentaisi Tenkasta. Atlantis-manageri Aarne Tenkanen pelkää, ettei punapaitojen selviytymistaistelu onnistu tänä syksynä Ykkösessä.

- Viivaan on matkaa kuus pinnaa ja meil on viel heikompi maaliero. Matseja on jäljellä enää viis, joten säilyminen vaatisi pienen ihmeen. Loppuun saakka kuitenkin vedetään tosissaan ja ainakin viikkarit ois tarkotus lyödä bolliksella.

- Meille tippuminen ei silti ois mikään katastrofi. Kakkonen on paljon halvempi sarja skulata. Saisimme loput ykkösen vuosien skriitat hoidettua ja talouden kuntoon. Silti meil ois varmasti vahva nippu kakkoseen.


090915 - Palloliitto sulki A-juniorit
Suomen Palloliitto Suomen Palloliiton kurinpitovaliokunta on sulkenut Atlantiksen A-juniorijoukkueen A-poikien Ykkösestä. Perusteena sulkemiselle on, että valiokunnan mielestä neljä Akatemia-pelaajaa (Adao Caquece, Ifi Ezenwafor, Gabriel Itodo ja Trinity Obot) ovat koko kauden pelanneet ilman kansainvälistä pelilupaa.

Atlantis ei kuitenkaan aio tyytyä Palloliiton päätökseen. - Kyseessä on neljä maahanmuuttajataustaista nuorta, jotka aikoinaan ovat muuttaneet Suomeen joko pakolaisina tai sukulaistensa mukana. He ovat olleet alaikäisiä, joten heille ei ole voinut hakea kansainvälistä pelilupaa. Kysyimme asiaa vielä keväällä Palloliitosta, ja olemme rekisteröineet pelaajat normaalien määräysten mukaisesti. Olemme valittaneet kurinpitovaliokunnan päätöksestä, ja jos liitto ei korjaa päätöstä, tulemme varmasti viemään asian eteenpäin. Tässä on kyse siitä, voiko Palloliitto kohdella eri tavoin maahanmuuttajanuorta kuin syntyperäistä suomalaista. Meidän mielestä se ei tänä päivänä voi olla mahdollista, Atlantiksen urheilujohtaja Amokrane Abdenour linjaa seuran kannan.


090914 - Katkera tappio Kotkassa
Gedas oli keskikentän päällikkö. Kuva: Juhani Järvenpää. KooTeePee ja Atlantis kävivät rajun taiston Ykkösen sarjapisteistä Arto Tolsa Areenalla. Tiukka vääntö päättyi lopulta isäntien voittoon Niki Heleniuksen viime hetken osumalla maalein 1-0 (0-0).

KooTeePee aloitti aggressiivisesti, mutta vähitellen helsinkiläisetkin pääsivät mukaan peliin. Molemmilla joukkueilla oli avausjaksolla muutama mainio maalipaikka, mutta Oskari Forsman ja Pavel Leus olivat ohittamattomia. Näin tauolle maalittomissa tasalukemissa.

Toisella jaksolla KooTeePee otti komennon kentällä. Isännät vyöryttivät hyökkäyksiä Atlantiksen maalille, mutta punapaitojen puolustus kesti. Ratkaisu tuli kuitenkin 90. minuutilla. Juho Nykäsen keskitys tavoitti Niki Heleniuksen, jonka pusku painui väkisin vieraiden verkkoon. Näin taisto päättyi kotkalaisjuhlaan.

Atlantiksen kokoonpano: Pavel Leus, Gedas Butrimavicius, Xhevdet Gela, Zakaria Kibona, Tonton Moukoko, Tomas Sirevicius, Anssi Tamminen, Arturas Rimkevicius, Marcio Pimentel, Ken Jammeh ja Audrius Veikutis.


090913 - Maanantaina Kotkaan
FC KooTeePee Atlantiksen kohtalonpelit Ykkösessä jatkuvat maanantaina, kun punapaidat matkustavat FC KooTeePeen vieraaksi Arto Tolsa -areenalle.

KooTeePee on vahvistanut ryhmäänsä pitkin kautta, ja kotkalaisilla on nyt koossa kova nippu Ykköseen. Viimeisin osoitus kotkalaisten iskukyvystä saatiin viikko sitten, kun joukkue haki Kemistä pisteet maalein 0-2. Kotiareenallaan KooTeePee tavoittelee varmasti jatkoa voittoputkelleen.

Atlantis haki viime keskiviikkona tasapelipisteen Tammelasta, mikä jätti säilymistoiveet vielä henkiin. Nyt kuitenkin lisäpisteitä tarvitaan sekä maanantain Kotkan vierailulta että sunnuntain kotipelistä Torniota vastaan.


090913 - Akatemia tasapeliin Espoossa
Kele ampui tasoituksen. Kuva: Juhani Järvenpää. FC Espoo ja Atlantis kävivät A-poikien Ykkösessä tiukan taiston Keski-Espoon nurmella. Jännittävä koitos päättyi lopulta tasalukemiin 1-1 (0-0). Atlantis hallitsi avausjaksoa, mutta beibit eivät saaneet palloa verkkoon hyvistäkään paikoista. Toisella jaksolla yhdellätoista pelaajalla matkassa ollut Akatemia-ryhmä hieman hiipui, ja isännätkin saivat otetta pelistä. Tämä toi myös tulosta, kun Mikko Jalonen pääsi 78. minuutilla tykittämään pallon Eemeli Lohvansuun selän taakse. Beibit eivät kuitenkaan luovuttaneet, ja kaksi minuuttia ennen täyttä aikaa Kelechkwu Nnajiofor syöksyi puskuun ja pallo oli Espoon verkossa. Näin loppunumerot 1-1.

090909 - Taistelu toi tasapelin
Seve ampui tasoituksen. Kuva: Juhani Järvenpää. TPV ja Atlantis kävivät rajun taiston Tammelan stadionilla keskiviikkona. Tiukka ja fyysinen vääntö päättyi lopulta tasalukemiin 1-1 (1-0), ja molemmat joukkueet taistelevat vielä vahvasti sarjapaikastaan.

TPV aloitti aggressiivisesti, mutta vähitellen helsinkiläisetkin pääsivät mukaan peliin. Tamperelaisten pelätty maalitykki Daniel Nwoke pääsi kuitenkin iskemään kerran, kun nigerialainen rynni 34. minuutilla väkisin läpi Atlantis-puolustuksen ja survoi pallon verkkoon. Vieraiden paras paikka avausjaksolla oli, kun Gedas Butrimaviciuksen tykki 25 metristä tömähti ylärimaan. Näin tauolle kotijohdossa 1-0.

Toisella jaksolla Atlantis iski 52. minuutilla. Xhevdet Gelan laukaus oikealta yllätti Michal Slawutan, ja numerot olivat tasan. Molemmat joukkueet hakivat vielä raivoisasti voittomaalia, mutta enempää osumia ei Tammelan iltavaloissa nähty. Näin Atlantiksen ero putoamisviivaan on edelleen kuusi pistettä.

Atlantiksen kokoonpano: Pavel Leus, Gedas Butrimavicius, Xhevdet Gela, Zakaria Kibona, Tonton Moukoko, Tomas Sirevicius, Anssi Tamminen, Arturas Rimkevicius, Marcio Pimentel, Audrius Veikutis ja Darius Maciulevicius (77. Ken Jammeh).


090907 - Edessä kauden tärkein peli
Sauli odottaa rajua taistelua keskiviikkona. Kuva: Juhani Järvenpää. Atlantis-luotsi Saulius Sirmelis odottaa malttamattomana keskiviikon TPV-koitosta.

- Tämä on meille kauden tärkein peli. Tappio tietäisi käytännössä hyvästejä sarjapaikalle, mutta voitolla kaikki olisi vielä auki.

- Sunnuntaina pelasimme ajoittain hyvin Kiistoa vastaan, mutta nyt vastus on huomattavasti kovempi. Valitettavasti muutama pelaaja on sivussa loukkaantumisten vuoksi, mutta yritämme parsia mahdollisimman monta kasaan ja saamme varmasti iskukykyisen joukkueen kentälle. Tulemme tarjoamaan TPV:lle kelpo vastuksen, Sirmelis päättää.


090906 - Taistelu jatkuu
Zaka iski avausmaalin. Kuva: Juha Tamminen. Atlantis ja Kiisto kävivät tiukan taiston Ykkösen sarjapisteistä, kun joukkueet kohtasivat sunnuntaina sateisella Pallokentällä. Atlantis otti arvokkaat pinnat maalein 3-0 (1-0), ja samalla punapaidat osoittivat taistelevansa vielä rajusti sarjapaikastaan.

Atlantis hallitsi avausjaksoa, ja punapaitojen hyökkäykset puhkoivat muutamaan otteeseen vaarallisesti vaasalaisten puolustuslinjan. Tulostakin tuli 19. minuutilla, kun Arturas Rimkevicius vapautti Zakaria Kibonan läpiajoon. Zaka kiersi Peter Kaupin ja sijoitti pallon varmasti verkkoon. Helsinkiläisillä oli paikkoja lisäosumiinkin, mutta tauolle mentiin 1-0 lukemissa.

Legend tykitti ratkaisun. Kuva: Juhani Järvenpää.

Toisella jaksolla Kiisto hyökkäsi aggressiivisemmin. Isännät kuitenkin hyödynsivät lisätilan ja viimeistelivät kaksi näyttävää osumaa. Ensin ottelun parhaana palkittu Darius Maciulevicius tykitti 74. minuutilla vapaapotkun 25 metristä Kaupin selän taakse. Seitsemän minuuttia myöhemmin sama mies tarjoili oikealta unelmakeskityksen, jonka Xhevdet Gela siirsi varmasti verkkoon. Vaasalaisten parhaat paikat syntyivät lukuisista erikoistilanteista, mutta punapaitojen alakerta pelasi varmasti. Näin loppunumerot isännille 3-0, ja Atlantis jatkaa taisteluaan sarjapaikasta.

Atlantiksen kokoonpano: Pavel Leus, Gedas Butrimavicius, Xhevdet Gela, Zakaria Kibona (54. Sampha Kamara), Tonton Moukoko (83. Esa Vironen), Giedrius Barevicius (76. Ken Jammeh), Tomas Sirevicius, Arturas Rimkevicius, Marcio Pimentel, Audrius Veikutis ja Darius Maciulevicius.


090905 - Akatemia ja Viikingit tasasivat pisteet
Kele iski kaksi unelmaosumaa. Kuva: Juhani Järvenpää. Atlantis Akatemia ja Viikingit kävivät tiukan ja tasaisen taiston, kun joukkueet kohtasivat lauantaina Talin nurmella A-poikien Ykkösen kärkikamppailussa. Jännitysnäytelmä päättyi lopulta tasanumeroihin 2-2 (2-2).

Viikingit sai otteluun mainion alun, kun Evgeni Tolppa karkasi jo toisella minuutilla vasemmalta läpi ja ohitti varmasti Eemeli Lohvansuun. Kelechukwu Nnajiofor tasoitti kuitenkin 15. minuutilla upealla saksipotkulla. Isäntien ilo jäi lyhyeksi, sillä Markus Maunu katkaisi 25. minuutilla beibien harhasyötön ja viimeisteli lukemiksi 1-2. Atlantiksen sankari Kele tykitti kuitenkin juuri ennen taukovihellystä pallon toistamiseen Viikkarien verkkoon, ja näin tauolle tasalukemissa 2-2. Toisella jaksolla molemmat hakivat innolla voittomaalia, mutta lisäosumia Talissa ei enää nähty ja näin pisteet tasattiin.


090903 - Sunnuntaina kohtalonpeli Bolliksella
FC Kiisto Töölön Pallokentällä pelataan sunnuntaina isoilla panoksilla, kun Ykkösen jumbojoukkueet Atlantis ja Kiisto iskevät yhteen. Molemmat tarvitsevat kipeästi täydennystä pistepussiinsa säilyttääkseen mahdollisuutensa sarjapaikan uusimiseen. Koitos alkaa Bolliksen iltavaloissa klo 18.30.

Kiisto nousi viime syksynä Ykköseen. Vaasalaiset lähtivät tähän kauteen pitkälti samalla ryhmällä, mutta pistetili ei ole karttunut toivottua vauhtia. Kokenut joukkue taistelee kuitenkin joka pelissä viimeiseen saakka, eikä varmasti antaudu sunnuntainakaan helpolla.

Atlantiskin pelaa loppukauden veitsi kurkulla, sillä moneen pistemenetykseen ei punapaidoilla ole enää varaa, mikäli sarjasopimus halutaan ensi kaudeksi uudistaa. Helsinkiläisillä on matkaa putoamisviivaan yhdeksän pinnaa, kun otteluita on jäljellä vielä kahdeksan.

Kevätkierroksella joukkueet tasasivat Vaasassa pisteet maalein 1-1. Sunnuntaina luvassa on rajun taistelun lisäksi varmasti myös vahvaa hyökkäyspeliä, sillä tällä kerralla tasapeli ei riitä kummallekaan.


090902 - B-junnut nousukiidossa
Juha Ikäheimo Atlantiksen B-juniorit ovat aloittaneet syyskierroksen pirteästi. Juha Ikäheimon ja Mikko Viitamäen suojatit hävisivät avauspelinsä B-poikien Kakkosessa, mutta sen jälkeen on tullut kolme perättäistä voittoa, ja joukkue on nyt tiukasti mukana taistelemassa noususta Ykköseen. Neljän kierroksen jälkeen Atlantis on EIF:n kanssa tasapistein sarjakärjessä.

090901 - Muwai siirtyy Tampereelle
Muwai siirtyy loppukaudeksi Tampereelle. Kuva: Juhani Järvenpää. Muwahid Sesay siirtyy loppukaudeksi Kakkosessa pelaavan PP-70:n riveihin. Tamperelaisjoukkueessa pelaa entuudestaan myös toinen entinen Atlantis-hyökkääjä Obi Metzger.

Muwahid Sesay ehti tällä kaudella pelata Atlantiksen paidassa 16 ottelua Ykkösessä. Maaleja näissä peleissä syntyi kaksi. Sierra Leonesta Suomeen muuttanut Sesay debytoi Atlantiksessa kaudella 2007, jolloin hyökkääjä oli yhdeksällä osumallaan punapaitojen ykköstykki.

Uutisarkisto (täältä löydät Atlantis-uutiset tammikuusta 1998 lähtien)