Uutisarkisto Uutiset

UUTISET 1.-30.6.2009

090630 - PK-35 -peli siirtyy
PK-35 Vantaa Alunperin 10. heinäkuuta pelattavaksi sovittu Ykkösen ottelu Atlantis FC - PK-35 Vantaa siirtyy pelattavaksi 29. heinäkuuta. Helsinki cup -junioriturnaus vie 10. päivä sekä Atlantiksen kotiareenan Pallokentän että varakentän Talin. Sen sijaan 29. päivä paikallistaisto onnistutaan käymään Bolliksella, kun Kiffen oli ystävällisesti valmis joustamaan omasta varauksestaan.

090629 - Edustus palasi lomilta
Saulius pistää suojattinsa töihin. Kuva: Juhani Järvenpää. Atlantiksen edustusmiehistö palasi maanantaina yhteisharjoituksiin. Atlantis-piiskuri Saulius Sirmelis pistää suojattinsa töihin samantien. Joukkue harjoittelee Talin nurmella päivittäin - tiistai, torstai ja perjantai ohjelmassa on myös aamuharjoitukset. Pariviikkoisen syksyn pre-seasonin jälkeen joukkue on jälkeen valmiina Ykkösen taistoihin.

Sirmelis lupaa miehistölleen työntäyteisiä aikoja. - Olemme sarjataulukossa pohjalla, joten nyt ei auta kuin kova työ. Sitä kautta rakennamme tästä joukkueen, joka rupeaa jälleen voittamaan.


090629 - Amokrane aloittaa urheilujohtajana
Rane aloitta Atlantiksen urheilujohtajana. Kuva: Juhani Järvenpää. Porvoolainen jalkapallokonsultti Amokrane "Rane" Abdenour aloittaa Atlantiksen urheilujohtajana. Amokrane vastaa jatkossa mm. edustusjoukkueen ja Akatemian pelaajahankinnoista yhteistyössä edustuksen Saulius Sirmeliksen ja Akatemian Teemu Kankkusen kanssa.

Amokranella on vankka kokemus sekä suomalaisesta että kansainvälisestä jalkapallosta. Hän on aikaisemmin toiminut Atlantiksessa sekä Atlantis Akatemian että Atlantis Ladiesin päävalmentajana. Viimeksi Rane vaikutti Slovakian I divisioonassa MFK Topolcanyn valmennusryhmässä.

Valmentamisen ohella Amokrane on tuonut Suomen kentille monia tasokkaita pelimiehiä. Mm. HJK:ssa esiintynyt Farid Ghazi sekä TPS:stä Portugaliin siirtynyt Kheireddine Zarabi ovat Ranen löytöjä.

Amokrane lähtee innolla uuteen tehtäväänsä. - Atlantis on minulle tuttu seura ja lähden mielelläni mukaan auttamaan sitä tässä vaikeassa tilanteessa. Olen pitkään halunnut mukaan seuratoimintaan ja uskon, että minulla on paljon annettavaa. Ensimmäinen tehtävämme on säilyttää Ykkösen sarjapaikka ja olen varma, että tulemme tässä myös onnistumaan. Meillä on jo nyt koossa hyvä runko ja erittäin ammattitaitoinen taustaryhmä. Syyskierroksella Atlantis on varmasti vaikea vastustaja jokaiselle joukkueelle.


090627 - Akatemia säilytti Ykkösen sarjapaikan
Temen suojatit säilyivät Ykkösessä. Kuva: Juhani Järvenpää. Atlantis Akatemia kävi lauantaina rajun taiston A-nuorten Ykkösen sarjapaikasta, kun Akatemia-beibit kohtasivat kevään päätöskierroksella Gnistanin Oulunkylän keinonurmella. Ottelussa pelattiin kovilla panoksilla. Molemmat joukkueet tarvitsivat voiton säilyäkseen Ykkösessä. Tasapelillä lähtö olisi tullut kummallekin.

Gnistan sai otteluun mainion alun, kun beibien alakerta hölmöili ja joutui lopulta kaatamaan keltapaitojen hyökkääjän rangaistusalueella. Anton Louhisto vei pilkulta isännät johtoon jo 5. minuutilla. Tämän jälkeen Atlantis otti vähitellen komennon kentällä, mutta tulosta saatiin vasta toisella jaksolla. Ensin 52. minuutilla musta panssarivaunu Ifi Ezenwafor ohjasi tasoituksen Zakaria Kibonan ja Martin Monikaisen esityöstä. Vain kahdeksan minuuttia myöhemmin Ifi oli uudelleen asialla, ja tilanne punapaidoille 1-2. Kelechukwu Nnajioforin punainen kortti 75. minuutilla tarjosi Gnistanille vielä tilaisuuden, mutta beibit taistelivat loppuun asti suurella sydämellä ja nappasivat lopulta tarvittavat kolme pistettä. Näin Teemu Kankkusen suojatit jatkavat Ykkösessä myös syyskierroksella.


090627 - B-junnut putosivat Kakkoseen
Juhan suojatit putosivat Kakkoseen. Atlantiksen B-juniorit päättivät lauantaina Ykkösen kevätkierroksen, kun Juha Ikäheimon suojatit hävisivät Siltamäen nurmella Warkauden Jalkapalloklubille maalein 1-2. Samalla sinetöityi B-junnujen putoaminen Kakkoseen. Joukkue keräsi 11 pelistä ainoastaan 6 pistettä. Näin B-juniorit pelaavat syyskierroksen Kakkosessa tavoitellen pikaista paluuta Ykköseen.

090618 - Edustus kesätauolle
Saulius laski suojattinsa lomalle. Kuva: Juhani Järvenpää. Atlantiksen edustusmiehistö lähti Klubi 04 -pelin jälkeen reilun viikon kesälomalle. Punapaidat nuoleskelevat kevätkierroksen haavojaan, kunnes joukkue palaa yhteisharjoituksiin jälleen maanantaina 29. kesäkuuta. Tämän jälkeen alkaa valmistautuminen syksyn koitoksiin. Seuraava mahdollisuus pistetilin kartuttamiseen on perjantaina 10. heinäkuuta, kun Atlantis kohtaa paikallistaistossa PK-35 Vantaan.

090617 - Klubi 04 murskasi Atlantiksen
Kerry ampui Atlantiksen lohdutusosuman. Kuva: Juhani Järvenpää. Atlantis ja Klubi 04 kohtasivat keskiviikkona Talin urheilupuistossa. HJK:n farmimiehistö antoi punapaidoille tylyn oppitunnin ja vei pisteet lopulta murskalukemin 1-5 (0-3).

Klubi ratkaisi pelin jo avausjaksolla. Ensin David Ramandingaye puski 11. minuutilla kulmasta avausmaalin. Lisää kylmää kyytiä tuli kymmenen minuuttia myöhemmin. Tomas Sireviciukselle punainen kortti, ja Akseli Pelvas viimeisteli 0-2. Vain viisi minuuttia myöhemmin Erfan Zeneli ampui tilanteeksi jo 0-3, ja näissä lukemissa mentiin tauolle.

Toiselle jaksolle Atlantis lähti uudella sykkeellä. Kerry Skepple ampui 66. minuutilla kavennuksen, mutta siihen punapaitojen kiri jäi. Johannes Westö (83. min.) ja Janne Törmänen (90. min.) synkistivät lopussa vielä isäntien tunnelmia. Näin loppunumerot 1-5 vieraille.

Atlantiksen kokoonpano: Liudvikas Valius, Dainius Kunevicius, Ernest Simon, Gedas Butrimavicius, Xhevdet Gela, Kerry Skepple, Muwahid Sesay, Giedrius Barevicius, Tomas Sirevicius (21. ua), Anssi Tamminen ja Darius Maciulevicius.


090616 - Keskiviikkona vastassa Klubi 04
Klubi 04 Atlantis taival Ykkösessä jatkuu jo keskiviikkona, kun punapaidat kohtaavat Talin urheilupuistossa Klubi 04:n. Tiukka paikallistaisto alkaa klo 18.30.

Klubi 04 on aloittanut kauden vahvasti. Joukkue keikkuu sarjataulukossa kolmantena. HJK:n farmijoukkue kerää paikallispeleihin perinteisesti kovan nipun, joten Talissa nähdään keskiviikkona varmasti useampia liigapelureita.

Atlantis kärsi avauskierroksella Finnair Stadiumilla tylyn 1-4 tappion Klubille. Tästä alkoi tappioputki, joka lopulta johti vaihdoksiin sekä pelaajistossa että valmennusjohdossa. Joukkue on nyt Saulius Sirmeliksen komennossa hakemassa revanssia. Sunnuntain peliesitys Hämeenlinnaa vastaan antoi jo lupauksia paremmasta, ja keskiviikkona punapaidat lähtevät tosissaan haastamaan HJK:n kakkosmiehistöä.


090615 - Seve palasi ruotuun
Seve palasi maanantaina harjoitusrinkiin. Keskikenttäpelaaja Xhevdet Gela liittyi maanantaina jälleen Atlantiksen harjoitusvahvuuteen. Gela on myös mukana jo keskiviikon Klubi 04 -pelissä.

Gela on yhä pahoillaan viime päivien tapahtumista. - Keskustelin asiasta viikonloppuna agenttini kanssa, ja hänen mielestään olin tehnyt hätiköidyn ratkaisun. Tulimme siihen tulokseen, että urani kannalta jatkaminen Atlantiksessa on varmasti paras vaihtoehto. Harjoituksia on paljon ja valmennus on todella ammattimaista. Olen myös aina viihtynyt Atlantiksessa ja toivon kovasti, että asiat saadaan nopeasti jälleen sellaiseen kuntoon, että pystymme kentällä taistelemaan tasapäisesti muiden joukkueiden kanssa.


090615 - Palloliitto korjaili numeroita
Suomen Palloliitto Suomen Palloliitto iski maanantaina lisää puukkoa Atlantiksen selkään, kun maalivahti Liudvikas Valiuksen todettiin olleen edustuskelvoton sunnuntain Hämeenlinna-pelissä. Näin lopputulokseksi muutettiin vierasvoitto 0-3.

Valiuksen ITC ja rekisteröinti olivat kunnossa, mutta Palloliittoon ei oltu toimitettu riittävää todistetta, mikä olisi osoittanut hänen olleen sopimukseton pelaaja 1.5. jälkeen. Tämän vuoksi Valius katsottiin edustuskelvottomaksi.


090614 - Atlantikselle katkera tappio
Muwain unelmamaali ei riittänyt pisteille. Kuva: Juhani Järvenpää. Atlantis ja Hämeenlinna kävivät rajun taiston Ykkösen sarjapisteistä Talin urheilupuistossa. Isännät hakivat raivoisasti voittoa, mutta tarkasti puolustanut vierasjoukkue vei lopulta täyden pistepotin mennessään maalein 1-2 (1-1).

Atlantis hallitsi avausjaksolla pelitapahtumia. Punapaidat pyörittivät peliä ajoittain varsin näppärästi, ja palkinto tuli jo 11. minuutilla, kun Muwahid Sesay tykitti pallon 20 metristä voimalla ylänurkkaan. Hämeenlinna kuitenkin kuittasi kymmenen minuuttia myöhemmin. Valkopaidat iskivät nopealla vastahyökkäyksellä, ja Miikka Tuovilan laukaus upposi pienestä kulmasta keskitystä odottaneen Liudvikas Valiuksen selän taakse. Näin tauolle mentiin tasatilanteessa 1-1.

Toiselle jaksolle Atlantis lähti hakemaan voittoa. Punapaitojen hallinta tuotti muutaman maukkaan maalipaikan, mutta tolppaa lähemmäksi ei päästy. Sitten 67. minuutilla isäntien taivas romahti. Ernest Simon ei ylttänyt katkaisemaan pitkää läpisyöttöä. Pekka Sihvola oli kärppänä paikalla ja ohjasi pallon tolpan kautta Valiuksen selän taakse. Tämän jälkeen Atlantis haki loppuun saakka raivoisasti tasoitusta, mutta Hämeenlinna puolusti kurinalaisesti, eikä lisäosumia enää nähty.

Atlantiksen kokoonpano: Liudvikas Valius, Dainius Kunevicius, Ernest Simon, Gedas Butrimavicius, Kerry Skepple, Muwahid Sesay, Giedrius Barevicius, Tomas Sirevicius, Anssi Tamminen, William Thompson (61. Shukri Tatli) ja Darius Maciulevicius.


090613 - Sirmelis harmittelee poislähtijöitä
Saulius haluaa kehittää Atlantiksesta lahjakkaille pelaajille väylän eteenpäin urallaan. Saulius Sirmelis on pettynyt, että osa joukkueesta ei halunnut jatkaa enää uudessa komennossa. - Ymmärrän kyllä, että jotkut pelaajat halusivat olla lojaaleja entiselle valmentajalleen tai kaikki eivät pysty tai halua panostaa niin paljon jalkapalloon kuin me tulemme jatkossa tekemään. Mutta varsinkin nuorille pelaajille tämä olisi loistava tilaisuus kokeilla, miten pitkälle rahkeet riittävät.

Sirmelis on kuitenkin vakuuttunut joukkueen iskukyvystä loppukaudella. - Meillä on koossa erittäin hyvä runko, minkä ympärille voimme rakentaa joukkueen. Tulemme täydentämään ryhmää elokuun siirtoikkunassa muutamalla täsmähankinnalla. Pyrimme erityisesti löytämään mukaan lahjakkaita nuoria pelaajia, jotka meidän kautta voivat päästä eteenpäin urallaan. Nyt myös parhaat Akatemia-pelaajat tulevat jälleen saamaan tilaisuutensa.

- Ymmärtääkseni Suomessa tällä tasolla harva joukkue harjoittelee kahdesti päivässä, mutta tänä päivänä se on normaalia kansainvälisessä jalkapallossa. Meidän tarkoituksemme onkin kehittää toimintaamme askel askeleelta siihen suuntaan, että Atlantis voisi jatkossa tarjota lahjakkaille pelaajille kilpailukykyisen vaihtoehdon.


090613 - Akatemialla maalijuhla Pirkkolassa
Supersub Suke. Atlantis Akatemia kohtasi lauantaina Pirkkolan nurmella HPS:n A-nuorten Ykkösessä. Akatemia-beibit olivat jälleen vireessä, ja Atlantis nappasi tärkeät pisteet maalein 2-6 (2-2).

Akatemia hallitsi peliä jo avausjaksolla, mutta pari puolustusvirhettä tarjosivat HPS:lle kaksi helppoa maalia. Punapaidat kuitenkin kuittasivat molemmat välittömästi, ja näin tauolle mentiin tasatilanteessa 2-2. Akatemia-valmentaja Teemu Kankkunen heitti puoliajalla kentälle parin kuukauden aurinkolomalta palanneen Shukri Tatlin, ja Vantaan pissisten ykkösidoli ratkaisi koitoksen samantien. Ylivertaisen taidon ja peliälyn omaava mediabeibi tarjoili namupassejaan, joista punapaidat iskivät vielä neljästi pallon HPS:n verkkoon. Pelin jälkeen mittarit kertoivat Tatlin ravanneen 45 minuutin aikana huikeat 820 metriä, mitkä tosin koostuivat lähinnä hölköttelyistä vaihtopenkille juomatauoille.

Akatemialla on sarjassa jäljellä vielä yksi koitos, kun punapaidat kohtaavat päätöskierroksella 27. kesäkuuta Gnistanin.


090612 - Sunnuntaina vastassa FC Hämeenlinna
FC Hämeenlinna Atlantis kohtaa sunnuntaina väliaikaisella kotiareenallaan Talin urheilupuistossa FC Hämeenlinnan. Taisto sarjapisteistä alkaa klo 18.30.

Hämeenlinna aloitti kauden vahvasti, mutta kolmen perättäisen tappion myötä joukkue on ajautunut kohti taulukon häntäpäätä. Hämeenlinnalla on kuitenkin koossa nimekäs miehistö, jossa ovat mukana mm. vielä viime kaudella Atlantiksen paidassa esiintyneet Panu Autio ja Lasse Lind.

Atlantis lähtee sunnuntain taistoon sekavassa tilanteessa. Kansainvälisestikin kovan luokan valmentajan Saulius Sirmeliksen pestaaminen seuran teknineksi johtajaksi sai joukkuetta alkukauden luotsanneen Pasi Pihamaan ilmaisemaan halunsa luopua tehtävästään. Samalla myös joukko vanhalle valmentajalleen lojaaleja pelaajia on ilmaissut lähtöhalunsa. Näin Atlantis joutuu sunnuntain koitokseen kapealla ringillä, jota kuitenkin täydennetään tarpeen mukaan Akatemia-pelaajilla. Mutta joukkue, joka sunnuntaina punapaidan ylleen pukee, ei varmasti tule helpolla pisteitä Hämeenlinnaan luovuttamaan.


090610 - Saulius Sirmelis tekniseksi johtajaksi
Saulius Sirmelis aloittaa Atlantiksen teknisenä johtajana. Saulius Sirmelis on aloittanut Atlantiksen edustusmiehistön teknisenä johtajana. Sirmelis kantaa jatkossa päävastuun joukkueen urheilullisesta menetyksestä.

Saulius Sirmelis on toiminut viisi vuotta Liettuan maajoukkueen valmennusryhmässä ja oli mukana vielä viime viikonloppuna, kun joukue hävisi kotonaan Romanialle 0-1. Hänellä on myös pitkä kokemus seurajoukkuevalmennuksesta maan kärkiseuroissa.

Sirmelis tarttuu nyt innolla uuteen haasteeseen. - Yritän omalla kokemuksellani auttaa joukkuetta, jotta selviämme tästä vaikeasta tilanteesta ja rupeamme jälleen voittamaan pelejä. Pyrimme kehittämään joukkueen toimintaa askel askeleelta ja olen varma, että ennen pitkään tulee myös menestystä.


090608 - Bollis remonttiin - seuraavat kotipelit Talissa
Talista löytyy mainiot katsomotilat. Töölön Pallokentän ottelukenttä laitetaan keskiviikkona pikahälytyksellä remonttiin, ja Bollikselle pelaavat joukkueet joutuvat etsimään lähiviikkojen kotipeleilleen uudet areenat. Atlantis pelaa ainakin kaksi seuraavaa kotipeliään Talin urheilupuistossa.

Talin ykkösnurmi on tällä hetkellä erinomaisessa kunnossa, ja aivan kentän vieressä on 900-paikkainen katsomo, joten Tali tarjoaa erinomaiset puitteet kunnon futisviihteelle. Atlantiksen ensimmäinen peli Talissa on ensi sunnuntaina, kun punapaidat kohtaavat FC Hämeenlinnan klo 18.30.


090607 - Ei tuliaisia Oulusta
Darius rakenteli namupaikkoja, mutta viimeistelijää ei löytynyt. Kuva: Juhani Järvenpää. Ykkösen kärkijoukkue AC Oulu osoittautui kotonaan liian kovaksi vastukseksi Atlantikselle. Helsinkiläiset pyörittivät peliä pitkät tovit varsin näppärästi, mutta kun tehoja ei löytynyt, oululaiset latoivat taululle tylyt loppunumerot 3-0 (1-0).

Avausjakso oli molemmilta joukkueilta pirteää peliä. Kummallakin oli muutama maalipaikka. Helsinkiläisten parhaat yritykset kilpistyivät kuitenkin Oulun mainioon maalivahtiin Dennys Rodriguesiin. Isännät sen sijaan iskivät 24. minuutilla, kun Donewell Yobe puski Ville Rapelin nenän edestä pallon ylärimaan ja Antti Pehkonen jatkoi lopulta pallon maaliviivan ylitse. Näin tauolle mentiin kotijohdossa 1-0.

Toinen jakso alkoi Atlantiksen vahvalla painostuksella. Ote kuitenkin kirposi 55. minuutilla, kun Donewell Yobe nappasi pallon keskikentällä ja purjehti läpi punapaitojen puolustuslinjan. Tarkka sijoitus alakulmaan, ja tilanne oli 2-0. Tästä helsinkiläiset eivät enää toipuneet. Punapaidat siirtelivät tämän jälkeenkin palloa näppärästi, mutta tehoa viimeistelyyn ei löytynyt. Isännät sen sijaan kaunistelivat lukemia vielä 78. minuutilla, kun Yobe jatkoi Frank Jonken syötön verkkoon.

Atlantiksen kokoonpano: Ville Rapeli, Dainius Kunevicius, Gedas Butrimavicius, Xhevdet Gela (67. Zakaria Kibona), Kalle Vasse (46. Adel Eid), Esa Terävä, Giedrius Barevicius, Tomas Sirevicius, Anssi Tamminen, Janne Arolinna (16. Kerry Skepple) ja Darius Maciulevicius.


090605 - Akatemia kukisti Espoon
Kele ampui avausmaalin. Kuva: Juhani Järvenpää. Atalantis Akatemia kohtasi perjantai-iltana A-nuorten Ykkösessä FC Espoon. Akatemia oli liikenteessä nuorella ryhmällä, sillä kentällä oli viisi B-junioria. Tämä ei kuitenkaan menoa haitannut, sillä beibit hallitsivat Talin mainiolla nurmella pelitapahtumia ja iskivät pallon kahdesti espoolaisten verkkoon: Kelechukwu Nnajiofor pilkulta juuri ennen taukovihellystä ja Ifi Ezenwafor 72. minuutilla. Kun alakertakaan ei tällä kertaa liiemmälti haparoinut, loppunumerot olivat punapaidoille 2-0 (1-0).

080605 - Ronald otti taas yleisönsä
Ronald & Ässä-tyttöjä Ronald McDonald keräsi jälleen suursuosion Atlantiksen futiskoululaisten keskuudessa, kun pallotaituri saapui perjantaina esiintymään koululaisille. Sadesääkään ei taltuttanut pikkufutaajien intoa, kun Ronald-setä esitteli temppuvalikoimaansa. Kouluviikko tarjosi muutenkin mukavia muistoja ja arvokasta oppia tuleville pelimiehille.

090605 - Sunnuntaina Ouluun
AC Oulu Atlantiksen pohjoisen vierailut jatkuvat jälleen tulevana viikonloppuna, kun helsinkiläiset kohtaavat sunnuntaina sarjakärki AC Oulun. Ottelu pelataan Castrenin urheilupuiston keinonurmella klo 18.30.

Liiganousua havitteleva AC Oulu on aloittanut sarjan vakuuttavasti. Ensimmäinen tappio tuli vasta viime kierroksella, kun Klubi 04 murskasi oululaiset Helsingissä peräti 5-1. Samalla joukkueen keskikenttätaituri Dominic Yobe hankki itselleen pelikiellon Atlantis-otteluun. Juha Malisen miehistö tulee kuitenkin sunnuntaina varmasti rajulla asenteella hakemaan täyttä pistepottia kotiareenaltaan.

Atlantiksen ohjelmassa on jo neljäs pitkä vierasmatka tälle keväälle. Torniosta punapaidat hakivat voiton, Vaasasta tasurin ja Kemistä tuloksena oli maalin tappio. Nytkin matkaan lähdetään jo edellispäivänä, ja joukkue valmistautuu tutussa Pihtiputaan harjoituskeskuksessa sunnuntain taistoon. Poissa kokoonpanosta ovat Vaasassa pelikiellon hankkinut Muwahid Sesay sekä pitkäaikaispotilas Petteri Paajanen.


090604 - Nollanelosissa vielä muutama vapaa paikka
Atlantis FC Atlantiksen uusi 2004-syntyneiden poikien joukkue on jo täydessä vauhdissa. Tulevaisuuden pelimiehet harjoittelevat keskiviikkoisin klo 18-19 Kurranummen puistokentällä (Tapanilan urheilukeskuksen vieressä). Mukana on tusinan verran innokkaita pelimiehenalkuja, joten mukaan mahtuisi vielä pari-kolme futisuraansa aloittevaa poikaa. Lisätietoja nollanelosten toiminnasta antaa joukkueenjohtaja Heli Räsänen (puh. 050-5065256).

090603 - Sunnuntain AC Oulu -peli suorana netistä
AC Oulu Atlantis matkustaa ensi sunnuntaina AC Oulun vieraaksi Castrenin urheilupuistoon. Ottelu on nähtävissä suorana lähetyksenä netin kautta osoitteesta www.webtvfinland.fi. Taistelu Ykkösen sarjapisteistä alkaa sunnuntaina tuttuun tapaan klo 18.30.

090602 - Vironen lainalle Kakkoseen
Esa siirtyy kahdeksi kuukaudeksi Espoon paitaan Atalantis-puolusta Esa Vironen siirtyy kahdeksi kuukaudeksi lainalle Kakkosen FC Espooseen. Puolustajalupaus on alkukaudesta päässyt kentälle ainoastaan kahdessa Ykkösen ottelussa ja hakee nyt arvokkaita peliminuutteja Espoon paidassa. Vironen palaa takaisin Atlantiksen riveihin 1. elokuuta.

090601 - Akke, Seve ja Aude mukana Futiskoulussa
Akke on mukana Atlantiksen Futiskoulussa. Kovat pelimiehet Axel Orrström ja Xhevdet Gela sekä Akatemia-pelaaja Aude Kwantoko olivat maanantaina mukana ohjaamassa Atlantiksen Futiskoulun tulevia pelimiehiä. Aurinko helli pikkufutaajia, ja tunnelma oli korkealla Tapulin urheilupuistossa. Futiskoulu jatkuu perjantaihin saakka. Päätöspäivänä koulussa vierailee itse pallojonglööri Ronald McDonald.

Uutisarkisto (täältä löydät Atlantis-uutiset tammikuusta 1998 lähtien)