Uutisarkisto Uutiset

UUTISET 1.-31.3.2009

090330 - Fefelle kuukauden huili
Fefe on neljä viikkoa sivussa. Kuva: Juhani Järvenpää. Feras Abidin polvivamma pitää hyökkääjän neljä viikkoa sivussa pelikentiltä. Polven nivelkapseli vaurioitui Hämeenlinna-pelissä.

Myös HyPS-ottelussa loukkaantunut Lassi Luoto kulkee lähiviikot kainalosauvoilla. Keskikenttäpelaajan nilkka vääntyi Hyvinkäällä, ja magneettikuvaus kertoi nivelsiteiden olevan poikki. Taukoa on alustavien arvioiden mukaan tulossa ainakin kaksi kuukautta.


090328 - Atlantis haki voiton Tallinnasta
Muwai osui kahdesti Tallinnassa. Kuva: Juhani Järvenpää. Atlantiksen harjoituspelit jatkuivat lauantaina, kun punapaidat kohtasivat Tallinna Kalevin Keskstaadionin keinonurmella. Ottelu päättyi lopulta helsinkiläisvoittoon lukemin 0-5 (0-1).

Avausjakso oli Atlantikselta nihkeää peliä. Liukas kenttä ja neljäs ottelu yhdeksän päivän sisään tuntuivat vievän parhaan tehon punakoneesta. Jakson ainokainen nähtiin 26. minuutilla, kun Muwahid Sesay karvasi virolaismaalivahdilta pallon ja se kimposi Muwain jalasta verkkoon.

Toinen jakso oli helsinkiläisnäytöstä. Ensin Kalle Vasse ja Esa Terävä rakensivat 48. minuutilla Arber Istrefille vetopaikan, ja tämän tykki 16 metristä lirui oikeaan alakulmaan. Kalevilla oli kavennuspaikka 64. minuutilla, mutta toisella jaksolla Atlantis-maalilla debytoinut Fredrik Rappu poimi virolaispilkun näyttävästi. Vieraiden ote vahvistui entisestään, kun Adel Eid ja Ernest Simon juoksivat vaihdosta kentälle. Anssi Tamminen (83.), Jasper Valentijn (85.) ja Muwahid Sesay (89.) kaunistelivat vielä numeroita, ja näin päätöslukemat helsinkiläisille 0-5.

Atlantiksen kokoonpano: Ville Rapeli (46. Fredrik Rappu), Max Thibault, Xhevdet Gela, Kalle Vasse, Esa Terävä, Muwahid Sesay, Anssi Tamminen, Arber Istrefi (57. Adel Eid), Jasper Valentijn, Jirijoonas Kanth (70. Ernest Simon) ja Jarkko Vähäsarja.


090327 - Lauantaina Tallinnaan
Tallinna Kalev Atlantiksen edustusmiehistön harjoituspelit jatkuvat jo lauantaina, kun Pasi Pihamaan miehistö matkustaa Tallinna Kalevin vieraaksi. Ottelu paikallisen Keskstaadionin keinonurmella alkaa klo 15.30.

Kalev vieraili helmikuussa Helsingissä, jolloin Atlantis oli Talissa tyly isäntä ja latoi taululle selkeät 6-0 voittonumerot. Vuosi sitten Atlantis vieraili myös Tallinnassa, ja silloin helsinkiläiset hakivat voiton lukemin 0-4.

Virossa Meistriliiga on jo alkanut, ja Kalevilla on neljästä pelistä koossa kolme pistettä. Jumbojoukkue Tammeka kaatui avauskierroksella selvästi, mutta sen jälkeen kärkiryhmät Levadia, Narva ja Nomme Kalju osoittautuivat liian vahvoiksi.


090327 - Akatemia kukisti HDS:n
Guelor osui HDS:n verkkoon. Kuva: Juhani Järvenpää. Atlantis Akatemia ja HDS kohtasivat perjantai-iltana Saharan keinonurmella. Kylmä sää hyydytti katsojat, mutta Akatemia-beibejä koleus ei haitannut. Phillip Nduka iski jo minuutin jälkeen pallon HDS:n verkkoon, ja toisella jaksolla powewbeibi Guelor Silutoni tyylitteli lukemiksi 2-0. Kun Atlantis-puolustus pelasi Shukri Tatlin johdolla varmasti, Akatemian maalilla torjuneet Fredrik Rappu ja Eemeli Lohvansuu pääsivät kohtuullisen helpolla. Loppunumerot Saharassa Atlantikselle näin 2-0.

Ensi viikolla Akatemian ohjelmassa on kaksi harjoitusottelua. Torstaina kohdataan Talissa SAPA ja sunnuntaina niinikään Talissa HJK:n B-juniorit.


090327 - Jakke palasi tositoimiin
Jakke palasi kokoonpanoon torstaina. Jarkko Vähäsarja palasi Atlantiksen kokoonpanoon torstain Espoo-pelissä. Vähäsarja esiintyi oikeana pakkina 60 minuuttia ja keräsi ottelun jälkeen runsaasti kiitosta Atlantis-luotsi Pihamaalta.

Polven sivusideleikkauksesta toipuva Vähäsarja oli itsekin tyytyväinen paluuseensa. - Edellisestä ottelusta oli aikaa 7 kuukautta. Tuntui todella hyvältä päästä taas pelaamaan.


090326 - Atlantis tasapeliin Espoon kanssa
Seve raatoi keskikentällä. Kuva: Juhani Järvenpää. Atlantiksen harjoituspelit jatkuivat torstaina, kun punapaidat kohtasivat Talin hallissa FC Espoon. Tiukka koitos päättyi lopulta tasanumeroihin 2-2 (0-1).

Espoolaiset pitivät avausjaksolla kovempaa vauhtia ja iskivät ansaitun johto-osuman 20. minuutilla, kun Fidan Seferi sai rangaistusalueella vapaata tilaa ja ampui näyttävän saksipotkun Ville Rapelin selän taakse. Toisella jaksolla punakone lisäsi kierroksia, ja painopiste siirtyi vähitellen Espoon maalille. Vieraat iskivät kuitenkin vielä toistamiseen 64. minuutilla, kun Heikki Eskola pääsi helposti yllättämään Rapelin. Loppua kohden Atlantiksen ote terästyi. Ensin 78. minuutilla Zakaria Kibona pelasi keskelle, mistä Aleksi Ristola jatkoi ja Kalle Vasse viimeisteli kavennusosuman. Kolme minuuttia ennen päätösvihellystä Muwahid Sesay tykitti oikeallaan, ja Anssi Tamminen puski jatkopallon verkkoon. Näin päätösnumerot Talissa 2-2.

Atlantiksen kokoonpano: Ville Rapeli, Max Thibault, Ernest Simon (31. Jarkko Vähäsarja), Xhevdet Gela, Kalle Vasse, Esa Terävä, Muwahid Sesay, Anssi Tamminen, Jasper Valentijn, Petteri Paajanen (40. Aleksi Ristola) ja Jirijoonas Kanth (53. Zakaria Kibona).


090325 - Akatemialla jäljellä kolme harjoituspeliä
Akatemia-beibi Atlantis Akatemian valmistautuminen sarjakauteen on hyvässä vauhdissa. Akatemia-beibit pelaavat vielä kolme harjoitusottelua ennen A-nuorten Ykkösen alkua. Perjantaina kohdataan Nelosessa pelaava yhteistyöseura HDS, ja ennen sarja-avausta vastaan asettuvat vielä Kolmosen ryhmät SAPA ja FC Degis.

Akatemia-luotsi Teemu Kankkunen odottaa mielenkiinnolla alkavaa kautta. - Meillä on ryhmässä erittäin taitavia kavereita, joista monella on eväitä pelata jonain päivänä edustuksessa, jos pojilla vaan asennetta riittää. Joukkueena emme varmasti ole vielä valmiita, mutta uskon beibien tarjoavan Ykkösessä kovan vastuksen kenelle tahansa.


090325 - Torstaina vastassa FC Espoo
FC Espoo Atlantiksen edustusmiehistön harjoituspelit jatkuvat torstaina, kun punapaidat kohtaavat Talin hallissa FC Espoon. Ottelu alkaa klo 19.30.

Atlantiksella on jäljellä enää kolme harjoituspeliä ennen sarja-avausta. Espoo-pelin jälkeen ohjelmassa on jo lauantaina matka Tallinna Kalevin vieraaksi Viroon. Viimeinen kenraaliharjoitus on kiirastastorstaina 9. huhtikuuta, kun helsinkiläiset kohtaavat SalPa:n Salossa.


090322 - Paffa palasi tositoimiin
Paffa palasi kokoonpanoon sunnuntaina. Kuva: Juhani Järvenpää. Pasi Karppinen palasi Atlantiksen kokoonpanoon lauantain Hyvinkää-pelissä. Savolaislähtöinen pelimies esiintyi vasempana pakkina 20 minuuttia ottelun lopusta.

Polven ristisideleikkauksesta toipuva Karppinen oli tyytyväinen paluuseensa. - Edellisestä ottelusta oli aikaa 18 kuukautta. Peli on vielä melkoista hakemista, mutta vähän kerrassaan toipuminen etenee. Nyt on tavoitteena päästä takaisin kuntoon ja pelata ehjä kausi.


090321 - Atlantis voittoon Hyvinkäällä
Kalle osui Hyvinkäällä. Kuva: Juhani Järvenpää. Atlantiksen harjoituspelien voittoputki jatkui Hyvinkäällä, kun punapaidat kukistivat nihkeän esityksen jälkeen HyPS:n maalein 1-2 (1-0). Ulkokenttä ja navakka tuuli olivat Talin hallin hemmottelemille Atlantis-pelureille uusia haasteita. Kylmä pohjoisviima hyydytti punapaitojen kovimman taistelutahdon, ja kun alakerta muisteli useampaan otteeseen legendaarisen Suomi-Unkari -ottelun kuvioita, pelistä tuli todella vaikea Atlantikselle.

Isännät iskivät johto-osuman jo 7. minuutilla, kun Ville Rapeli kompuroi ja pallo leijaili 30 metristä helsinkiläisten verkkoon. Tämäkään ei riittänyt herättämään Atlantis-miehistöä. Puolustajien syöttöprosentti nousi ottelussa huikaisevaan 32 %:iin. Kun vielä keskikenttä ja kärjet keräsivät Villa Parkin keinonurmella mittariin keskimäärin kunnioitettavat 4.860 metriä, päävalmentaja Pasi Pihamaa oli pelin jälkeen kovin harvasanainen. Punapaitojen osaamisesta nähtiin hetkellinen väläys toisen jakson alussa. Ensin Esa Terävä ampui tasoituksen. Hetkeä myöhemmin Arber Istrefi lähetti tarkan keskityksen kuudentoista rajalle, minkä Jasper Valentijn pudotti rinnallaan Kalle Vasselle, ja maalitykki pommitti pallon voimalla HyPS:n verkkoon. Siihen helsinkiläisten ilonaiheet kuitenkin loppuivat. Kohteliaina vieraina isännille tarjoiltiin vielä muutama oiva maalipaikka, mutta hyvinkääläisilläkään ei sihti aivan kohdalla ollut. Näin päätösnumerot 1-2.

Atlantiksen kokoonpano: Ville Rapeli, Esa Vironen (70. Pasi Karppinen), Max Thibault, Ernest Simon (50. Jirijoonas Kanth), Kalle Vasse, Esa Terävä, Zakaria Kibona (60. Aleksi Ristola), Anssi Tamminen, Lassi Luoto (30. Arber Istrefi), Jasper Valentijn ja Aleksi Ristola (40. Muwahid Sesay).


090320 - Lauantaina vastassa HyPS
Hyvinkään Palloseura Atlantiksen edustusmiehistön harjoituspelit jatkuvat jo lauantaina, kun punapaidat kohtaavat vieraissa Hyvinkään Palloseuran. Ottelu paikallisella Villa Park -areenalla alkaa klo 15.00.

Joukkueet olivat vastakkain jo tammikuussa Talissa. Silloin Atlantis oli vahvempi lukemin 3-0, joten hyvinkääläisillä on nyt kotonaan revanssin paikka.


090320 - Akatemia ja Kontu/A tasapeliin
Eemeli piti nollan Kontua vastaan. Atlantis Akatemia ja Kontu/A kohtasivat perjantai-iltana Talin hallissa. Molemmilla oli omat paikkansa ratkaista koitos, mutta kun viimeistely oli tällä kertaa kummallekin ylivoimaista, loppunumeroiksi jäivät pyöreät 0-0.

Akatemia-luotsi Teemu Kankkunen antoi pelissä näyttöpaikan useammalle B-juniorille, ja junnut täyttivätkin mainiosti paikkansa. Avausjakson lopulla kontulalaisilla oli vahva painostusjakso, mutta topparipari Kelechukwu Nnajiofor - Janne Sillman sekä viimeisenä lukkona mainion ottelun pelannut maalivahti Eemeli Lohvansuu pitivät Atlantis-maalin puhtaana. Toisessa päässä taas powerbeibi Guelor Silutoni oli muutamaan otteeseen lähellä onnistua rikkomaan kuparisen.

Akatemian seuraava koitos on ensi perjantaina, kun Atlantis-beibit kohtaavat Saharan keinonurmella yhteistyöseura HDS:n.


090320 - Muwai palasi tositoimiin
Muwai palasi kokoonpanoon torstaina. Kuva: Juhani Järvenpää. Muwahid Sesay palasi Atlantiksen kokoonpanoon torstain Hämeenlinna-pelissä. Sierra Leonen maajoukkuerinkiin kuuluva laitahyökkääjä pelasi vajaat 30 minuuttia ottelun lopusta.

Polven ristisideleikkauksesta toipuva Sesay oli onnellinen paluustaan. - Olen odottanut tätä todella kauan. Talven kuntoutusjakso on ollut pitkä ja raskas, mutta nyt tuntuu todella hyvältä. Uskon että olen täydessä kunnossa jo sarja-avauksessa.


090319 - Atlantis kukisti FC Hämeenlinnan
Max puski voittomaalin. Kuva: Juhani Järvenpää. Atlantis jatkoi voitokkaita harjoituspelejään, kun punapaidat kohtasivat torstaina Talin hallissa FC Hämeenlinnan. Helsinkiläiset kukistivat hämeenlinnalaisvieraat maalein 2-1 (1-0).

Molemmat joukkueet olivat liikkeellä hieman varamiehisinä, ja tämä näkyi myös kentällä. Atlantis aloitti kuitenkin terävästi, ja jo 5. minuutilla Esa Virosen keskitys kaartoi sen verran vaarallisesti Hämeenlinnan maalille, että valkopaidat ohjasivat pallon omaan verkkoon. Vieraatkin pääsivät vähitellen mukaan peliin, ja varsinkin Pekka Sihvola oli punapaitojen alakerralle vaikeasti pideltävissä. Tasoitus nähtiin 63. minuutilla, kun Jaakko Juuti pelasi seinällä itselleen vetopaikan, ja tarkka sijoitus kaartoi vasempaan yläkulmaan. Atlantis kuitenkin vastasi vain 5 minuuttia myöhemmin. Max Thibault puski Virosen kulmasta pallon voimalla Saku Pesosen selän taakse. Näin loppunumerot Talissa isännille 2-1.

Atlantiksen kokoonpano: Ville Rapeli, Esa Vironen, Max Thibault, Ernest Simon, Feras Abid (65. Muwahid Sesay), Kalle Vasse (71. Feras Abid), Esa Terävä, Anssi Tamminen, Arber Istrefi (40. Jirijoonas Kanth), Lassi Luoto ja Aleksi Ristola (46. Zakaria Kibona).


090318 - Torstaina vastassa FC Hämeenlinna
FC Hämeenlinna Atlantiksen harjoituspelit jatkuvat torstaina, kun punapaidat kohtaavat Talin hallissa FC Hämeenlinnan. Ottelu alkaa klo 19.30.

FC Hämeenlinna sijoittui viime vuonna Ykkösessä kolmanneksi, ja hämeenlinnalaiset ovat keränneet myös tulevalle kaudelle iskukykyisen joukkueen. Valkopaitojen miehistössä nähdään mm. viime vuonna Atlantiksen paidassa esiintyneet Panu Autio ja Lasse Lind.


090316 - Varustemyynti toimistolla torstaisin
Atlantis FC Varustemyynti Atlantiksen toimistolla on jatkossa torstaisin klo 15-18. Toimistolta on saatavissa mm. Atlantiksen t-paitoja, collegeja, sadetakkeja, verkkareita, hiekkahousuja, shortseja, sukkia, palloja, viirejä ymv. juniorijalkapalloilijalle tarpeellista varustetta - ja tietysti edulliseen Atlantis-hintaan.

090313 - Aleksi Ristola uusi sopimuspelaaja
Aleksi siirtyy Atlantikseen. Aleksi Ristola (s. 1989) on allekirjoittanut Atlantiksen kanssa kauden 2009 kattavan pelaajasopimuksen. Hyökkääjälupaus siirtyy punapaitoihin Turun Palloseurasta, jossa hän oli viime syksynä voittamassa A-nuorten SM-kultaa. Ristolan kasvattajaseura on perinteikäs HPS.

Atlantis-luotsi Pasi Pihamaa toivottaa Ristolan tervetulleeksi miehistöönsä. - Aleksi otti paikkansa ryhmässä vahvalla asenteellaan. Hän ei ole joukkueen taitavimpia, mutta työmoraali on esimerkillinen. On mielenkiintoista seurata, miten hän onnistuu haastamaan meidän kokeneempia kärkipelaajia.


090312 - Klubi 04 -matsi peruuntui
Klubi 04 Torstai-illalle kaavailtu harjoituspeli Atlantis FC - Klubi 04 joudutiin perumaan punapaitojen loukkaantumissuman takia. Näin joukkueet kohtaavat vasta Ykkösen sarja-avauksessa 17. huhtikuuta. Atlantiksen seuraava harjoituspeli on ensi viikon torstaina 19. maaliskuuta, kun FC Hämeenlinna saapuu Taliin.

090311 - Torstaina vastassa Klubi 04
Klubi 04 Atlantiksen harjoituspelit jatkuvat torstaina, kun punapaidat kohtaavat Ykkösen paikallisvastustajan Klubi 04:n. Ottelu Talin hallissa alkaa klo 19.30.

HJK:n farmijoukkue Klubi 04 nousi tälle kaudelle Ykköseen ja lähtee nuorella ryhmällä haastamaan sarjan kokeneempia miehistöjä. Joukkueessa on useampia poikamaajoukkuepelaajia. Tarpeen mukaan ryhmää vahvistetaan HJK:n liigapelaajilla.


090310 - Timo Laamanen uusi junioripäällikkö
Stinde ryhtyy kehittämään Atlantiksen juniorivalmennusta. Timo Laamanen on aloittanut Atlantiksen päätoimisena junioripäällikkönä. Laamasen vastuualueena ovat ikäluokat C-junioreista ´04-syntyneisiin pikkutaaperoihin. Lisäksi Stinde toimii Akatemian valmennusryhmässä Teemu Kankkusen apuna.

Timo Laamasella on takanaan vahva pelaajaura. Hänellä on pääsarjoista kokemusta sekä FinnPa:n että Kontun paidassa. Lisäksi hän on toiminut pitkään Atlantiksen ´93-ikäluokan valmentajana.


090309 - Fefe palaa Atlantikseen
Fefe palaa Atlantiksen paitaan. Feras Abid (s. 1984) on allekirjoittanut Atlantiksen kanssa kauden 2009 kattavan pelaajasopimuksen. Edelliskerran hyökkääjä nähtiin punapaidassa vuosina 2005-2006, jolloin tilastoihin kertyi yhteensä 23 maalia. Abid siirtyi tämän jälkeen Atlantiksesta Saksaan Bonner SC:n riveihin. Viime kaudella maalitykki pelasi PK-35:n miehistössä.

Atlantis-luotsi Pasi Pihamaa toivottaa Abidin lämpimästi tervetulleeksi takaisin punapaitaan. - Fefe on mainio lisä meidän hyökkäyskalustoon. Hän on monikäyttöinen pelaaja, joka viihtyy sekä laidassa että keskellä. Fefe on kentällä täysin arvaamaton, joka parhaimmillaan pystyy häikäiseviin yksilösuorituksiin. Toisaalta hänen ratkaisunsa eivät aina palvele joukkueen etua parhaalla mahdollisella tavoin. Fefe on kuitenkin pelaaja, joka varmuudella tarjoaa yleisölle vastinetta pääsylipuilleen.


090306 - Uusia Akatemia-sopimuksia
Guelor allekirjoitti Akatemia-sopimuksen. Aude Kwantoko (s. 1990) ja Guelor Silutoni (s. 1991) ovat allekirjoittaneet Akatemia-sopimukset Atlantiksen kanssa. Auden sopimus on yksivuotinen ja Guelorin kaksivuotinen.

Akatemia-valmentaja Teemu Kankkunen on tyytyväinen uusiin tulokkaisiinsa. - Pojat antoivat hyvät näytöt treenipeleissä. Heillä on molemmilla eväät kehittyä pelaajiksi, jos työnteko vain maistuu.


090305 - Atlantis kukisti PK-35 Vantaan
Eski keräsi tehot 1 + 3. Atlantis jatkoi pirteitä esityksiä harjoituspeleissä, kun punapaidat kohtasivat torstaina Talin hallissa PK-35 Vantaan. Helsinkiläiset kukistivat vantaalaisvieraat lopulta maalein 4-2 (2-1).

Avausjaksolla nähtiin vauhdikasta peliä. Tilanteita riitti kummassakin päässä, kun molempien joukkueiden puolustuspeli oli vielä hiukan hakusessa. Vantaalaiset iskivät avausosuman jo 6. minuutilla, kun Mikko Lönnström pääsi helposti ohjaamaan pallon Timo Aaltosen selän taakse. Isäntien kuittaus tuli kuitenkin vain neljä minuuttia myöhemmin. Esa Terävä lähetti millintarkan keskityksen takatolpalle, ja Anssi Tammisella oli helppo työ jatkaa pallo PK:n verkkoon. Atlantis iski toistamiseen vielä pari minuuttia ennen taukovihellystä, kun Petteri Paajanen jatkoi Terävän esityöstä taukotilanteeksi 2-1.

Toiselle jaksolle vantaalaiset marssittivat nipun tuoreita jalkoja, ja vieraat pääsivätkin peliin paremmin mukaan. Tasoitus nähtiin 75. minuutilla, kun vapaaksi unohdettu Niko Nakari puski kulmasta pallon ohi Aaltosen. Atlantis lisäsi kuitenkin jälleen kierroksia, ja 86. minuutilla Terävä ampui Paajasen tarjoilusta pallon Tony Kaukomaan selän taakse. Juuri ennen päätösvihellystä Terävä lähetti vielä nappikeskityksen, jonka Tamminen jatkoi maaliin. Näin loppunumerot Talissa isännille 4-2.

Atlantiksen kokoonpano: Timo Aaltonen, Esa Vironen, Max Thibault, Ernest Simon, Feras Abid (60. Jirijoonas Kanth), Kalle Vasse (69. Feras Abid), Esa Terävä, Anssi Tamminen, Arber Istrefi (63. Aleksi Ristola), Lassi Luoto ja Petteri Paajanen.


090305 - Satasen klubiin uusia jäseniä
Satasen klubi Atlantiksen juniorityötä tukevaan Satasen klubiin on liittynyt uusia yrityksiä. Tuoreimmat tulokkaat ovat turvajalkineiden ykkösnimeä Arbeskota maahantuova PR-Comm Oy, asuntokaupan ammattilainen RE/MAX Asuntopalvelut, Kuntokeskus Salus sekä Wayne´s Coffee Bulevardi.

- Satasen klubi on hieno tapa tukea hyvää asiaa ja saada rahalle vielä kunnon vastikkeen, kertoo klubi-isäntä Panu Hämäri.


090305 - Simon is back
Simon on jälleen mukana miehistössä. Kuva: Juhani Järvenpää. Atlantis-toppari Ernest Simon palasi keskiviikkona kylmään pohjolaan. Lontoossa perheensä luona talvehtinut ikitaistelija on mukana kokoonpanossa jo torstain Pk-35 Vantaa -pelissä.

Ernest Simon pelasi viime kaudella Atlantiksen paidassa 24 Ykkösen ottelua viimeistellen niissä kaksi maalia. Kauden päätteeksi Simon valittiin Atlantiksen Vuoden pelaajaksi.

Simon on tyytyväinen päästyään takaisin Atlantiksen harjoituksiin. - Olen hyvässä kunnossa, mutta kestää varmasti hetken aikaa, ennen kuin olen päässyt taas sisään joukkueeseen. Onneksi ryhmässä on paljon tuttuja kavereita. Olen myös kuullut, että olemme saaneet hyviä uusia pelaajia. Osan heistäkin tunnen jo entuudestaan viime kaudelta.


090304 - Torstaina vastassa PK-35 Vantaa
PK-35 Atlantiksen harjoituspelit jatkuvat torstaina, kun punapaidat saavat vieraakseen tuoreen vantaalaisjoukkueen PK-35 Vantaan. Ottelu Talin hallissa alkaa klo 19.30.

Perinteikäs PK-35 siirsi tälle kaudelle kotipelinsä Myyrmäkeen ja vaihtoi nimekseen PK-35 Vantaa. Samalla joukkuetta vahvistettiin kokeneilla divisioonapelaajilla. Vantaalaisryhmä tarjoaakin Atlantikselle hyvän mittarin, kun sarja-avaukseen on aikaa reilut kuusi viikkoa.


090304 - Seve kävi operoitavana
Seve on sivussa pari viikkoa. Kuva: Juhani Järvenpää. Atlantis-pelaaja Xhevdet Gela kävi operoitavana viime viikolla. Tohtori Ismo Syvähuoko tähysti tammikuun TPS-pelissä loukkaantuneen kantapään ja korjasi vaurioituneen kantakalvon kiinnityskohdan entistä ehommaksi. Keskikentän työmyyrää odotetaan takaisin harjoitusvahvuuteen jo parin viikon päästä.

090303 - Kele palasi Suomeen
Kele palasi maanantaina Suomeen. Kuva: Juhani Järvenpää. Akatemia-pelaaja Kelechukwu Nnajiofor (s. 1990) liittyi tiistaina Atlantis Akatemian harjoitusvahvuuteen. Keskikenttäpelaaja palasi edellispäivänä Suomeen Norjasta, jossa hän harjoitteli kahdeksan viikkoa Vålerenga IF:n Akatemiassa. Kele sai testijaksolta erittäin positiivista palautetta, mutta ainakaan tässä vaiheessa sopimusta oslolaisseuraan ei syntynyt. Atlantiksen kanssa hänellä on sopimus voimassa kauden 2009 loppuun.

090303 - Jirijoonas Kanth uusi sopimuspelaaja
Innu siirtyy Atlantikseen. Jirijoonas Kanth (s. 1987) on allekirjoittanut Atlantiksen kanssa kauden 2009 kattavan pelaajasopimuksen. Keskikentän taituri on pelannut kolme vuotta USA:n yliopistosarjoissa. Hän palasi viime kesänä Suomeen ja ehti pelaamaan muutaman ottelun Kakkosessa IF Gnistanin riveissä.

Pasi Pihamaa toivottaa Kanthin tervetulleeksi miehistöönsä. - Innu on taitava kaveri, jolla on kaikki eväät kehittyä hyväksi Ykkösen pelaajaksi. Hän tuo sopivasti lisää kilpailua meidän keskikentälle.

Uutisarkisto (täältä löydät Atlantis-uutiset tammikuusta 1998 lähtien)