Uutisarkisto Uutiset

UUTISET 1.-29.2.2008

080229 - Autio ja Salmi futsalin MM-karsinnoissa
Panu ampui suomalaisten lohdutusosuman Tsekkiä vastaan. Kuva: Juhani Järvenpää. Atlantis-pelurit Panu Autio ja Risto Salmi ovat olleet tämän viikon Suomen futsalmaajoukkueen mukana MM-karsinnoissa Tsekissä. Panu on esiintynyt sinivalkoisten molemmissa peleissä ja ampui torstaina Suomen ainokaisen isäntämaa Tsekin verkkoon. Flunssasta toipunut Ride pääsi mukaan perjantain Azerbaidzhan-taistoon ja oli juonimassa Suomen toista maalia. Sinivalkoisten pistetili on kuitenkin edelleen avaamatta, eikä sunnuntain Armenia-pelissä kummallakaan joukkueella ole enää mahdollisuuksia jatkoon.

080228 - Viikingit vahvempi kuumassa paikallispelissä
Jude kävi tiukkaa vääntöä Justus Vajanteen kanssa. Kuva: Juhani Järvenpää. Viikingit ja Atlantis kävivät kuuman paikallistaiston Talin hallissa torstaina. Vuosaarelaiset olivat tällä kertaa vahvempia Joonas Sareliuksen avausminuuttien maalilla 1-0 (1-0).

Ottelun ratkaisu nähtiin jo toisella peliminuutilla, kun puolittaiseen läpiajoon karannut Joonas Sarelius nosti pallon Timo Aaltosen käsien kautta Atlantiksen verkkoon. Kentällä nähtiin molemmin puolin kovaa vääntöä, joka lopulta huipentui 15. minuutilla tappelupukareiden Tero Karhun ja Obi Metzgerin ulosajoihin. Tiukka taisto poiki myös kaksi ikävää loukkaantumista, kun Janne Mollberg ja Daniel Taylor kiidätettiin Talista suoraan sairaalaan. Sääriluunsa loukanneen Mollbergin kohdalla edessä on valitettavan pitkä huili pelikentiltä. Enempää maaleja Talissa ei nähty, joten Viikingit veivät tämän koitoksen 1-0. Joukkueet ovat seuraavan kerran vastakkain Ykkösen sarja-avauksessa 2. toukokuuta.

Atlantiksen kokoonpano: Timo Aaltonen, Adel Eid, Jussi Hauhia, Lasse Lind (84. Jarkko Vähäsarja), Fredrik Vikström, Max Lundberg, Muwahid Sesay (84. Janne Arolinna), Daniel Taylor (47. Esa Vironen), Janne Mollberg (62. Zakaria Kibona), Max Thibault (67. Xhevdet Gela) ja Obi Metzger (15. ua).


080227 - Maaliskuussa kaksi Tähtikoulua
Aatu opettaa Tähtikoulussa. Kuva: Juhani Järvenpää. Atlantis järjestää maaliskuussa jälleen kaksi Tähtikoulua, jossa edustusjoukkueen ja Akatemian tähtipelaajat ohjaavat seuran junioripelaajia. Tähtikoulu on tarkoitettu ´95-´03 -syntyneille tulevaisuuden pelimiehille ja -naisille.

Tähtikoulu on joukkueharjoittelua täydentävä, pelaajan henkilökohtaisen taidon kehittämiseen tarkoitettu tapahtuma. Tähtikoulu-tunneilla seuran tähtipelaajat näyttävät mallia ja opastavat junnuja oikeisiin suorituksiin. Maaliskuun Tähtikoulu-tapahtumat pidetään Talin hallissa 16. ja 30. maaliskuuta.


080226 - Uusia Atlantis-joukkueita aloittaa
Atlantis FC Nyt on oikea aika lähteä mukaan hyvän harrastuksen pariin. Atlantis käynnistää maalis-huhtikuun aikana kolme uutta juniorijoukkuetta seuraaviin ikäluokkiin:
  • 2001-syntyneet pojat
  • 2002-syntyneet pojat
  • 2003-syntyneet pojat

Lisätietoa ja ilmoittautumiset Atlantiksen toimistolta (puh. 041-4351165 tai toimisto@atlantisfc.fi) tai seuran junioripäälliköltä Simo Kavaselta (puh. 040-5461035 tai simo.kavanen@atlantisfc.fi).


080225 - Jussi Hauhia uusi Atlantis-pelaaja
Jude siirtyy Atlantiksen riveihin. Jussi Hauhia (s. 1986) on allekirjoittanut Atlantiksen kanssa kauden 2008 kattavan pelaajasopimuksen. Toppari siirtyy helsinkiläisseuraan FC Lahden organisaatiosta. Viime kaudella Hauhia esiintyi Ykkösessä PP-70:n riveissä.

Atlantis-luotsi Abdou Talat toivottaa Hauhian lämpimästi tervetulleeksi miehistöönsä. - Jussi on osoittanut harjoituspeleissä lupaavia otteita. Hän tuo meidän alakertaan kokoa, pääpelivoimaa ja erinomaisen vasemman jalan. Jussi paikkaa hyvin kotimaahansa palanneen Mehdi Khelaifian jättämän aukon puolustuksessa.


080224 - Akatemia kukisti Kiffenin
Zaka osui Kiffeniä vastaan. Kuva: Juhani Järvenpää. Atlantis Akatemia kohtasi sunnuntai-iltana Kolmosessa pelaavan Kiffenin. Atlantis-beibit veivät Talin hallissa voiton maalein 2-1 (1-0).

Akatemia-pelaajien taito ja vauhti olivat liikaa Kiffenin kokeneille konkareille. Punapaidat hallitsivat pelitapahtumia, mutta Kiffen piti kokemuksellaan maalipaikat vähissä. Pari kertaa beibit pääsivät kuitenkin pahantekoon. Ensin 23. minuutilla Zakaria Kibona niittasi päällään Simo Miettisen keskityksestä 1-0, ja 50. minuutilla Shukri Tatli puski Xhevdet Gelan kulmasta 2-0. Kimmo Tauriainen juoni minuuttia ennen päätösvihellystä Kiffenin vapaapotkun, josta mustapaidat kavensivat loppunumeroiksi 2-1.


080223 - Vasse sivussa muutaman viikon
Kalle huilaa muutaman viikon. Atlantis-hyökkääjä Kalle Vasse on sivussa tositoimista muutaman viikon. Vassen polvesta on harjoituksissa saadussa tällissä irronnut pieni siru, joka on poistettava tähystysleikkauksessa. Operaation jälkeen maalitykkiä odottaa kuntoutus fysio Mikko Virtalan hellässä hoivassa.

080222 - Atlantis - KaaPo 6-1
Freda osui KaaPon verkkoon. Kuva: Juhani Järvenpää. Atlantis kohtasi perjantaina Talin hallissa Kakkosessa pelaavan Kaarinan Pojat. Avausjakso mentiin tasatahtiin, mutta toisella puolikkaalla punapaidat latoivat taululle selkeät 6-1 (1-1) lukemat.

Ottelun avausmaali nähtiin 15. minuutilla, kun Obi Meztger tykitti pallon verkkoon. Turkulaiset kuitenkin tasoittivat vaparista 27. minuutilla. Toisella jaksolla vieraat putosivat kyydistä, kun Atlantis latoi pallon viidesti verkkoon: viimeistelijöinä Lasse Lind (50. ja 82.), Fredrik Vikström (65.), Jussi Hauhia (75.) sekä Jarkko Vähäsarja (88.).

Atlantis-luotsi Abdou Talat ei kuitenkaan silitellyt suojattejaan ottelun jälkeen. - Tulos oli ok, mutta meidän peli oli huonoa. Työtä kentällä täytyy tehdä enemmän ja liikettä näkyä myös pallottomana.

Atlantiksen kokoonpano: Timo Aaltonen, Adel Eid, Jussi Hauhia, Lasse Lind, Fredrik Vikström, Max Lundberg, Muwahid Sesay, Daniel Taylor, Janne Mollberg (68. Jarkko Vähäsarja), Max Thibault (46. Xhevdet Gela) ja Obi Metzger (68. Fabio).


080220 - Sports Academy jatkaa Atlantiksen yhteistyökumppanina
Sports Academy Urheiluravintola Sports Academy jatkaa Atlantiksen yhteistyökumppanina. Kaivokadulla sijaitseva Sportti on näin ensi kaudellakin Atlantiksen virallinen jälkipelipaikka, jossa viihtyvät niin fanit kuin pelaajatkin.

Sports Academy tarjoaa tuhat asiakaspaikkaa, maukkaat ateriat ja monipuolisen juomavalikoiman sekä luonnollisesti kaikki sporttikanavat. Sportista löytyy myös rock-henkisen streetbaari, 30 hengen curlinghuone sekä 12 hengen luksussauna.


080218 - Yhden lehmän navetan pubi Tenkasen kantamesta Sysmässä
Tenkasella on nyt kantamesta Sysmässäkin. Aarne Tenkasen Suomen kiertue on edennyt jo Sysmään. Täältä lentävän managerin oma kantamesta löytyi helposti: Yhden lehmän navetan pubi oli ehdoton ykkönen.

- Tää Yhden lehmän navetan pubi on makee kesämesta. Raflaan mahtuu toi yks lehmä, terassille sit jo vähän enemmän jengii. Vieressä on iso tanssilava mistä voi poimia yöseuraa. Pubissa esiintyy myös huippuartisteja - muun muassa Aarne Tenkanen ens heinäkuussa..., manageri mainostaa.


080216 - Atlantis kukisti HIFK:n
Laku puski ottelun ainokaisen. Atlantis kohtasi lauantaina Talin hallissa Kakkosessa pelaavan HIFK:n. Lasse Lind puski 20. minuutilla ottelun ainokaisen osuman, mikä tällä kertaa riitti 1-0 (1-0) voittoon.

Atlantis-luotsi Abdou Talat antoi lauantaina lepovuoron muutamalle sopimuspelaajalle ja tarjosi näyttöpaikan joukolle testipelaajia sekä neljälle Akatemia-beibille. Harva kuitenkaan osasi tarttua tilaisuuteensa, sillä punapaitojen esitys ei hirveästi riemunaihetta valmennusjohdolle tarjonnut. Osaltaan urakkaa vaikeutti Zakaria Kibonan 40. minuutilla hankkima punainen kortti, minkä seurauksena punapaidat saivat pelata loppupelin vajaalla.

Atlantiksen kokoonpano: Timo Aaltonen, Adel Eid, Jussi Hauhia, Lasse Lind, Fredrik Vikström, Max Lundberg, Jarkko Vähäsarja (46. Esa Vironen), Daniel Taylor, Janne Arolinna (46. Emmanuel Taylor, 65. Shukri Tatli), Zakaria Kibona (40. ua) ja Xhevdet Gela.


080214 - Mikko Virtala uusi fysio
Mikko liittyy Atlantiksen taustaryhmään. Atlantiksen taustaryhmä saa kovan luokan vahvistuksen, kun fysioterapeutti Mikko Virtala on aloittanut seuran edustusjoukkueen ja Akatemian fysiona. Virtala toimii samassa roolissa myös Suomen U17- ja U18-maajoukkueissa.

Mikko Virtalalla on takana pitkä peliura jalkapallokentillä. Karakallion Pallon kasvatti on 23-vuotisella peliurallaan ehtinyt edustaa lukuisia Ykkösen, Kakkosen ja Kolmosen seuroja. Puolustuksen ikitaistelija nähtiin myös Atlantiksen paidassa Kakkosessa kaudella 2002.


080213 - Daniel Taylor uusi Atlantis-pelaaja
Daniel siirtyy Atlantikseen. Daniel Taylor (s. 1987) siirtyy HJK:n organisaatiosta Atlantikseen. Puolustaja on allekirjoittanut Atlantiksen kanssa kauden 2008 kattavan pelaajasopimuksen.

Taylor kuului Suomeen kesällä 2003 jääneeseen sierraleonelaispelaajien ryhmään. Kun pelipaikkaa HJK:n liigamiehistöstä ei löytynyt, hän yrittää nyt läpimurtoa punapaitojen riveissä.

Atlantis-luotsi Abdou Talat on ollut tyytyväinen Taylorin esityksiin harjoituskaudella. - Daniel on ansainnut paikan ryhmästä. Hän pystyy pelaamaan puolustuksessa kaikilla pelipaikoilla sekä keskikentän pohjalla. Daniel tuo alakertaan tervettä kilpailua ja haastaa meidän kokeneemmat pelimiehet.


080212 - Atlantis ´96 jyrää
Atlantis ´96 Atlantis ´96 jyrää vakuuttavasti Tuusulan hallisarjassa. Teemu Savukosken suojatit ovat lohkonsa kärjessä, vaikka punapaidoilla on ottelu vähemmän pelattuna kuin kovimmilla kilpakumppaneilla HyPS:llä ja POHU:lla.

Atlantis ´96 panostaa tällä kaudella vahvasti toimintansa kehittämiseen. Tavoitteena on rakentaa joukkueesta yksi ikäluokkansa kovimmista pääkaupunkiseudulla. Mukaan tavoitteelliseen ryhmään mahtuu vielä muutama innokas pelimies. Lisätietoja antaa manageri Mikko Sokero (puh: 0400-691301 ja email: mikko.sokero@atlantisfc.fi).


080211 - Karppiselle pitkä huili
Paffa on pitkään sivussa. Kuva: Juhani Järvenpää. Atlantis-pakki Pasi Karppisen polvi operoitiin viime viikolla. Polven vioittunut eturistiside korjattiin tähystysleikkauksessa, ja nyt on edessä pitkä kuntoutusjakso. Tositoimiin laitapuolustajaa voidaan odotella vasta puolen vuoden kuluttua.

Pasi Karppinen palasi tammikuussa viiden kuukauden kaukoidän leiriltä. Paffan oli tarkoitus liittyä samantien punapaitojen harjoitusrinkiin, mutta polvivamma muutti suunnitelmat ja lykkäsi paluuta pelikentille.


080210 - Monttu on Tenkasen kantamesta Porissa
Monttu on Tenkasen kantamesta Porissa. Atlantiksen lentävän managerin Aarne Tenkasen Suomen valloitus on edennyt Poriin. Täältä mies valitsi perusteellisen testauksen jälkeen omaksi kantamestakseen perinteikkään Montun.

- Monttu on makee mesta ihan Porin ytimessä. Kellarikerroksessa on iso tanssiravintola, josta pelimiehille löytyy kaupungin paras tarjonta. Viikonloppuisin paikalla on myös huippuartisteja. Katutasossa toimii pub Pystis, joka on viihtyisä janoisten ihmisten kohtauspaikka.


080209 - TPV - Atlantis 0-2
Zaka osui TPV:n verkkoon. Kuva: Juha Tamminen. Atlantis kohtasi lauantaina TPV:n Tampereen Pirkkahallissa. Helsinkiläiset iskivät toisella jaksolla kaksi osumaa ja veivät voiton maalein 0-2 (0-0).

Avausjaksolla kentällä nähtiin tiukkaa vääntöä. Atlantis hallitsi hienokseltaan pelitapahtumia, ja Muwahid Sesay rakensi muutaman mainion maalipaikan, mutta verkkoon asti palloa ei saatu. Toisella jaksolla joukkueet alkoivat väsyä, ja pelitempo laski. Helsinkiläiset onnistuivat kuitenkin kahdesti viimeistelyssä. Ensin 52. minuutilla Daniel Taylor vapautti Kalle Vassen tekopaikkaan. TPV-puolustaja Tatu Tiihonen joutui pysäyttämään Kallen repimällä, ja pallo pilkulle. Daniel Taylor viimeisteli varmasti avausosuman. 76. minuutilla Felix Siivonen ampui vasemmalta, ja Zakaria Kibona pääsi ohjaamaan pallon verkkoon. Näin loppunumerot Tampereella 0-2. Atlantiksen seuraava koitos on ensi lauantaina, jolloin punapaidat kohtaavat Talissa Kakkosessa pelaavan HIFK:n.

Atlantiksen kokoonpano: Timo Aaltonen (46. Tuomas Kettunen), Adel Eid, Jussi Hauhia, Lasse Lind (46. Xhevdet Gela), Fredrik Vikström, Kalle Vasse (63. Zakaria Kibona), Muwahid Sesay (76. Janne Arolinna), Felix Siivonen, Daniel Taylor (76. Olli Isosalo), Max Thibault (46. Jarkko Vähäsarja) ja Obi Metzger.


080208 - Kalle Vasse palaa Atlantikseen
Kalle palaa Atlantikseen. Kalle Vasse (s. 1980) siirtyy Atlantikseen paikalliskilpailija Viikinkien riveistä. Hyökkääjä on allekirjoittanut Atlantiksen kanssa kauden 2008 kattavan pelaajasopimuksen.

Vasse pelasi Atlantiksessa edelliskerran liigakaudella 2001. Tuolloin peliaikaa tuli pääasiassa Akatemian riveissä, mutta kertaalleen kärkipelaaja pääsi kokeilemaan myös liigavauhtia. Viime vuonna Viikinkien paidassa tilastoihin kertyi 17 liigaottelua ja kaksi maalia.

Atlantis-luotsi Abdou Talat toivottaa Vassen lämpimästi tervetulleeksi miehistöönsä. - Kalle on mainio lisä meidän hyökkäyskalustoomme. Hän on nopea ja suoraviivainen kärkipelaaja, joka osaa myös viimeistellä.


080207 - Rantatupa Tenkasen uusin kantamesta
Rantatupa - Tenkasella on nyt kantamesta Somerollakin. Atlantiksen lentävän managerin Aarne Tenkasen Suomen kiertue jatkuu. Mies on nyt päätynyt Somerolle ja valinnut sieltä kantamestakseen Rantatuvan.

- Rantatupa on upea mesta. Kesällä täällä on 150 paikkanen terassi ihan joen rannalla. Rantatuvasta saa myös Someron parhaat safkat. Lisäksi löytyy bilis, darts, 100 tuumanen jättiskriini sekä tietenkin kunnon livemusaa. Suosittelen!


080206 - Ikäheimo Akatemian valmennusryhmään
Juha liittyy Akatemian valmennustiimiin. Juha Ikäheimo on liittynyt Atlantiksen edustusmiehistön ja Akatemian valmennustiimiin. Ikäheimo toimii päävalmentaja Abdou Talatin alaisuudessa vastuualueenaan erityisesti Akatemia-pelaajien kehittäminen.

Juha Ikäheimo on pitkän linjan Atlantis-valmentaja. Hän on aikaisemmin luotsannut seuran ´89- ja ´93-ikäluokkien edustusjoukkueita. Siviiliammatissaan Juha toimii Naulakallion koululla erityisopettajana.


080206 - West Pub Haukiluoma Tenkasen uusin kantamesta
Tenkasella on nyt kantamesta Mansessakin. Atlantiksen lentävä manageri Aarne Tenkanen on löytänyt nyt oman kantamestan myös Tampereelta. Kunnian on saanut West Pub Haukiluoman kaupunginosassa.

- West Pub on Mansen ehdoton ykkösmesta. Tarjolla on livemusaa, bilistä, pikkusuolasta, erittäin hyvää bissee sekä anteliasta seuraa, Tenkanen hehkuttaa.


080205 - Prinsessoilla ensimmäinen peli
Atlantis ´01/Prinsessat Atlantis ´01 / Prinsessat pelasi viikonloppuna ensimmäisen virallisen ottelunsa. Atlantis-tytöt kohtasivat PK-35:n vuotta vanhemman tyttöjoukkueen. Kyyti oli vielä kylmää, mutta se ei Prinsessojen intoa vähentänyt. Nyt tytöt odottavat jo malttamattomina seuraavaa koitosta.

Iloiseen Prinsessa-laumaan mahtuu vielä muutama innokas ´01-´02 -syntynyt futistyttö. Lisätietoja antavat joukkueen yhdyshenkilöt Heidi Herranen (puh. 050-5856664) ja Sini Lintunen (puh. 040-8527750).


080204 - Janne Mollberg uusi Atlantis-pelaaja
Molli siirtyy Atlantikseen. Janne Mollberg (s. 1981) siirtyy Atlantikseen paikalliskilpailija Viikinkien riveistä. Hyökkääjä on allekirjoittanut Atlantiksen kanssa kauden 2008 kattavan pelaajasopimuksen.

Mollberg on iskenyt Ykkösessä kuuden kauden aikana yhteensä 51 maalia Hongan ja Viikinkien paidassa. Viime vuonna Veikkausliigassa tilastoihin kertyi 10 ottelua ja 2 maalia.

Atlantis-luotsi Abdou Talat toivottaa Mollbergin lämpimästi tervetulleeksi miehistöönsä. - Molli on erinomainen vahvistus meidän hyökkäyspeliimme. Hän on monipuolinen kärkipelaaja, joka pystyy pelaamaan sekä laidassa että keskellä.


080203 - Tähtikoulussa riitti vilskettä
Atlantis FC Ensimmäisessä Tähtikoulu-tapahtumassa riitti vilskettä sunnuntaina. Atlantiksen ´95-´02 -syntyneet juniorit hioivat taitojaan Talin hallin samettinurmella junioripäällikkö Aiyad Hamidin johdolla. Edustusjoukkueesta pikkufutaajille mallia olivat näyttämässä Adel Eid ja Jarkko Vähäsarja. Seuraava Tähtikoulu-tapahtuma pidetään Talissa sunnuntaina 17. helmikuuta.

080203 - Atlantis - Kalev 0-1
Tallinna Kalev Atlantis ja Tallinna Kalev kävivät vauhdikkaan koitoksen Talin hallissa sunnuntai-iltana. Isännät hallitsivat pelitapahtumia, mutta vieraat iskivät ottelun ainokaisen maalin ja veivät voiton lukemin 0-1 (0-1).

Avausjaksolla pelissä riitti vauhtia ja yritystä molemmin puolin. Atlantis otti vähitellen komennon kentällä, mutta todelliset maalipaikat olivat kortilla. Kalev sen sijaan hyödynsi jakson ainokaisensa, kun Pavel Apalinski tykitti 20 metristä vasurillaan vapaapotkun Timo Aaltosen selän taakse. Toinen jakso oli isäntien entistä selkeämpää hallintaa. Punapaidat hakivat innolla tasoitusta, mutta tällä kertaa palloa ei tallinnalaisten verkkoon saatu.

Atlantiksen kokoonpano: Timo Aaltonen, Panu Autio (78. Esa Vironen), Adel Eid, Lasse Lind, Fredrik Vikström, Kalle Vasse (55. Obi Metzger), Max Lundberg, Muwahid Sesay, Janne Mollberg (78. Jarkko Vähäsarja), Risto Salmi (55. Felix Siivonen) ja Daniel Taylor (83. Max Thibault).


080202 - Kolme uutta Akatemia-beibiä
Emppu allekirjoitti Akatemia-sopimuksen. Kolme uutta pelimiehenalkua on solminut Akatemia-sopimukset Atlantiksen kanssa. Sami Helotie (s. 1990) ja Simo Miettinen (s. 1991) ovat allekirjoittaneet kaksivuotiset sopimukset sekä Tomi Kontio (s. 1989) yksivuotisen paperin.

- Meillä on nyt 13 Akatemia-sopimusta. Haussa on vielä pari puolustajaa ja yksi maalivahti. Lisäksi kevään aikana ryhmään on liittymässä muutama edustuksesta pelipaikkaa tavoitteleva ´89-syntynyt kaveri, Atlantis-luotsi Abdou Talat kertoo.


080202 - Atlantis ´95 Talviliigan kärjessä
Atlantis ´95 on Talviliigan kärjessä. Atlantis ´95 on uuden päävalmentajansa Tapio Koskisen johdolla ollut hyvässä iskussa PK-35:n ja KäPa:n järjestämässä Talviliigassa. Joukkuepeli on vähitellen hahmottumassa, ja punapaidat ovat latoneet eniten maaleja ikäluokassaan. Talviliigan mestaruus ratkeaa pääsiäisenä pelattavilla päätöskierroksilla.

080201 - Akatemia - FCJ Blackbird 1-3
Zaka osui jyväskyläläisten verkkoon. Kuva: Juhani Järvenpää. Atlantis Akatemia kohtasi perjantaina Talin hallissa Kakkosessa pelaavan FCJ Blackbirdin. Akatemia-beibit olivat saaneet vahvistukseksi muutaman edustuksen testipelaajan, mutta tällä kertaa jyväskyläläiset veivät kokemuksen turvin voiton maalein 1-3 (1-2).

Avausjaksolla Akatemia pyöritti peliä ajoittain näppärästikin, mutta tehot olivat kateissa. Vastaavasti omassa päässä oltiin sen verran vieraskoreita, että Blackbird pääsi helposti hyödyntämään jakson molemmat maalipaikkansa. Toisen osumista viimeisteli ex-atlantispeluri Matias Juvonen. Zakaria Kibona tuikkasi beibien kavennuksen, joten tauolle numeroissa 1-2. Toiselle jaksolle Akatemia tuli hiukan nuoremmalla nipulla, ja jyväskyläläiset ottivat komennon kentällä. Loppulukemat 1-3 vieraat iskivät hetkeä ennen päätösvihellystä.

Uutisarkisto (täältä löydät Atlantis-uutiset tammikuusta 1998 lähtien)