Uutiset

UUTISET 1.-31.10.2007

071031 - Historia-valikkoa päivitetty
Atlantis FC Atlantiksen kotisivujen Historia-valikkoon on lisätty vuoden 2007 tiedot. Täältä löydät mm.
  • sarjasijoitukset, maalikuninkaat ja valmentajat perustamisvuodesta 1980 lähtien
  • ottelumäärät, maalit, Vuoden pelaajat ja suurimmat yleisömäärät vuodesta 1996 lähtien
071030 - Atlantis ´95 vireessä Talviliigassa
Atlantis ´95 Atlantis ´95:n edustusjoukkue aloitti viikonloppuna vakuuttavasti hallisarjana pelattavan Talviliigan. Uuden ykkösluotsin Tapio Koskisen johdolla punapaidat kukistivat Viikingit maalein 3-0 ja PK-35:n 2-0. Näin ysivitoset jatkavat sarjassa puhtaalla pelillä.

071029 - Akke ja Tuukka fanien suosikit
Akke, Taru ja Tuukka Tallinnassa. Keskikenttätaituri Axel Orrström oli Atlantis-fanien suosikkipelaaja päättyneellä kaudella. Akatemia-beibeistä fanien suosikkipoika oli Tuukka Myyrä. Fanit palkitsivat kaksikon juhlavasti päättäjäisristeilyllä Tallinnassa.

071029 - Edustus ja Akatemia päättäjäisristeilyllä
Pelimiehiä illallisella. Atlantiksen edustus- ja Akatemia-pelaajat lähtivät viikonloppuna kauden päättäjäisristeilylle Tallinnaan. Mukana matkassa oli myös kotiotteluiden järjestelyorganisaatio. Hansakaupungissa joukko kävi ruokailemassa ja tutustui sen jälkeen paikalliseen iltaelämään. Takaisin Helsinkiin palattiin sunnuntaina aamupäivällä.

071024 - Tenkanen tyytyväinen päättyneeseen kauteen
Lentävä manageri Aarne Tenkanen Atlantiksen lentävä manageri Aarne Tenkanen on kohtuullisen tyytyväinen helsinkiläisjoukkueen esityksiin kuluneella kaudella.

- Eihän seittämäs sija ollu sitä mitä lähettiin hakemaan mut kaikkien vaikeuksien jälkeen siihen on pakko olla tyytyväinen. Ykkönen on kova sarja ja olimme sen paras stadilaisjengi. Ville teki koutsina hyvän duunin ja sai kundit syksyllä skulaamaan kivaa futista.

- Ens kaudelle lähtökohdat on taas paljon paremmat ja tavoitteet astetta kovemmat. Tarkotus on lähteä haastamaan tosissaan kovia jyskyjengejä, manageri valottaa suunnitelmia tulevalle vuodelle.


071022 - Dudun ensimmäinen maali Ykkösessä
Dudu avasi viikonloppuna maalitilinsä Ykkösessä. Akatemia-pelaaja Daniel Hiilosvuo avasi Torniossa maalitilinsä miesten peleissä. Dudun upea tasoitusosuma muutama minuutti ennen päätösvihellystä oli pojan ensimmäinen Ykkösessä. A-nuorten SM-sarjassa kultakenkä osui tällä kaudella viidesti.

- Pallo tuli juuri sopivasti mulle. Kaikki huusivat että rauha, mutta meitsi päätti vetää ja siellä lepäs, onnellinen maalintekijä kertasi debyyttiosumaansa.


071020 - Atlantis haki pinnan Torniosta
Dudu iski tasoituksen Torniossa. Kuva: Juhani Järvenpää. TP-47 ja Atlantis tarjosivat vauhdikkaan ottelun Ykkösen päätöskierroksella. Hyisellä Pohjan stadionilla pisteet jaettiin lopulta maalein 2-2 (1-0).

Atlantis esitti avausjaksolla parasta osaamistaan. Helsinkiläisten hyökkäykset vyöryivät isäntien maalille. Risto Salmi ja Jani Modig rakensivat toistakymmentä mainiota maalipaikkaa, mutta aina kentän parhaana palkittu torniolaisten maalivahti Artur Konde venyi torjuntaan. Kesken vieraiden myllytyksen Olli-Pekka Höynälä laukoi 18. minuutilla 30 metristä. Pallo muutti suuntaa Jaakko Isteristä ja lirui hiljaa Juha-Pekka Pantsun selän taakse. Näin tauolle kotijohdossa 1-0.

Toinen jakso oli tasaisempi. Atlantis iski heti alussa. Torniolaiset kaatoivat Risto Salmen rangaistusalueella, ja Hassan Sesay sijoitti 48. minuutilla pilkulta varmasti tasoituksen. Peli näytti jo päättyvän tasanumeroihin, kunnes 87. minuutilla Anatoli Bulgakov puski voimalla Luiz Antonion mainion kulman varkkoon. Helsinkiläiset kuitenkin kuittasivat vain 30 sekuntia myöhemmin. Edeltävän kulmatilanteen löysästi puolustanut Daniel Hiilosvuo ampui suoraan ilmasta upean volleyn Konden yli. Pohjan stadion hiljeni, ja pisteet jaettiin lukemin 2-2.

Atlantiksen kokoonpano: Juha-Pekka Pantsu, Tomi Nyman, Adel Eid (68. Mehdi Khelaifia), Teemu Kankkunen, Jani Modig, Fredrik Vikström, Muwahid Sesay (58. Daniel Hiilosvuo), Niko Kukka (58. Benjamin Westö), Risto Salmi, Obi Metzger ja Hassan Sesay.


071019 - Päätöskierroksella vastassa TP-47
TP-47 Atlantis kohtaa lauantaina Ykkösen päätöskierroksella Torniossa TP-47:n. Ottelu hyisellä Pohjan stadionilla alkaa klo 15.00.

TP-47 on Ykkösen sarjataulukossa neljäntenä. Luiz Antonion valmentama torniolaisjoukkue haki kevätkierroksella Bollikselta pisteet maalein 1-2, joten Atlantiksella on nyt mahdollisuus revanssiin. Helsinkiläiset matkustavat pohjoiseen ilman reisivaivaista Axel Orrströmiä. Lisäksi Petteri Paajanen on sivussa varoitustilin täyttymisen vuoksi.


071016 - Aatu jatkaa ´95 / Haastajissa, Zaka aloittaa ´99:ssä
Aatu jakaa oppia Atlantis-junnuille. Kuva: Juhani Järvenpää. Atlantis-pelaajat ahkeroivat seurassa myös valmennustehtävissä. Adel Eid aloittaa toisen kautensa ´95 / Haastajien luotsina. Pelaamisen ja valmentamisen ohella Aatu opiskelee liikunnanohjaajan tutkintoa Vierumäen urheiluopistolla.

Akatemia-pelaaja Zakaria Kibona aloittaa lokakuussa Atlantiksen ´99-joukkueen valmentajana. Aikaisemmin Zaka on valmentanut jo seuran ´99-tyttöjoukkuetta.

Molempiin joukkueisiin mahtuu vielä muutama innokas pelimiehenalku nauttimaan ammattitaitoisesta valmennuksesta. Joukkueiden yhteystiedot löydät Juniorit-valikosta.


071014 - RoPS haki pinnat Bollikselta
Ride ampui tasoitusmaalin. Kuva: Juhani Järvenpää. Atlantis ja RoPS tarjosivat tiukan ja värikkään Ykkösen taiston sateisella Pallokentällä. Molemmilla joukkueilla oli paikkansa ratkaista koitos edukseen, mutta lopulta RoPS vei pisteet pohjoiseen maalein 1-2 (0-1).

RoPS lähti peliin vahvalla asenteella. Sinipaidat painoivat pelin isäntien päätyyn ja hakivat rajusti johto-osumaa. Sellainen nähtiinkin 20. minuutilla - ja samalla vahva ehdokas Ykkösen kauden maaliksi. RoPS-maalivahti Kalle Rönkkö haki pitkällä avauksella kärjestä Nchimunya Mweetbaa. Tämä ei kuitenkaan tavoittanut palloa, mikä myötätuulessa otti märällä kentällä odottomattoman pompun ja leijaili samantien Juha-Pekka Pantsun yli Atlantiksen verkkoon. Näissä lukemissa mentiin myös tauolle.

Toisella jaksolla Atlantis otti myötätuuleen komennon. Punapaidat painoivat vahvasti, ja kaivattu tasoitus nähtiinkin 67. minuutilla. Obi Metzger pelasi takaviistoon Risto Salmelle, jonka laukaus otti RoPS-puolustajasta kimmokkeen ja leijaili Rönkön yli maaliin. Tasoitus herätti vieraat, ja tilanteita nähtiin jälleen myös Atlantiksen maalilla. Ratkaisu koitti 78. minuutilla, kun Jarno Koivisto pelasi Mweetban maalipaikkaan ja ruotsalaistuomari Johan Hamlin näki Tomi Nymanin kaataneen Mweetban. Chanda Mwaba pisti pilkun varmasti verkkoon, ja tilanne näin 1-2. Isännät hakivat vielä rajusti tasoitusta. Vahvasti taistellut vaihtomies Petteri Paajanen voitti tukun pääpalloja, ja jatkotilanteista käytiin tiukkoja vääntöjä vieraiden maalilla. Kerran Muwahid Sesay sai pallon vielä tolppaan, mutta kun enempää osumia ei nähty, RoPS vei arvokkaat sarjapisteet ja nousi samalla takaisin Ykkösen kärkipaikalle ennen ensi lauantain päätöskierrosta.

Atlantiksen kokoonpano: Juha-Pekka Pantsu, Tomi Nyman, Adel Eid, Jani Modig, Fredrik Vikström, Muwahid Sesay, Niko Kukka, Axel Orrström, Risto Salmi, Obi Metzger ja Daniel Hiilosvuo (46. Petteri Paajanen).


071013 - Nousutaistelu kiristyy
RoPS Ykkösen nousutaistelu kiristyi lauantaina entisestään, kun KuPS haki tuikitärkeän 0-1 vierasvoiton Torniosta. Samalla KuPS nousi 53 pisteeseen, kun ottelun vähemmän pelanneella RoPS:lla on pinna vähemmän. Koska kuopiolaisten maaliero on parempi, RoPS:n on pakko voittaa sunnuntaina Pallokentällä pitääkseen nousumahdollisuudet omissa käsissä ensi lauantain päätöskierroksella.

071012 - Sunnuntaina vastassa RoPS
RoPS Atlantis pelaa sunnuntaina kauden viimeisen kotiottelunsa, kun punapaidat kohtaavat klo 17.00 Töölön Pallokentän nurmella sarjajohtaja Rovaniemen Palloseuran.

RoPS johtaa Ykköstä kaksi kierrosta ennen loppua kahdella pisteellä ja on näin tiukasti kiinni nousussa Veikkausliigaan. Kakkosena oleva KuPS hengittää kuitenkin niskaan ainoastaan kahden pisteen päässä. RoPS:n loppuohjelma on vielä kohtuullisen vaikea, sillä Helsingin vierailun lisäksi edessä on päätöskierroksella vieraspeli Hämeenlinnassa. Toisaalta mikäli KuPS ei voita lauantaina omaa peliään Torniossa, rovaniemeläisillä on sunnuntaina mahdollisuus juhlia liiganousua Bolliksella.

Atlantis-luotsi Ville Lyytikäinen lupaa sunnuntaina kentälle vahvassa iskussa olevan helsinkiläismiehistön. - Olemme pelanneet syksyn kohtuullisen hyvin ja olen varma, että joukkue syttyy viimeiseen kotipeliin. Hassan Sesay on vielä korttitilin täyttymisen vuoksi sivussa ja Unisa Bangura toipuu polvitähystyksestä, mutta muuten kaikki pelaajat ovat käytettävissä.


071011 - Atlantis mukana UEFA:n rasisminvastaisessa kampanjassa
FARE Atlantis osallistuu FARE:n (Football Against Racism in Europe) ja UEFA:n toteuttamaan mittavaan rasisminvastaiseen kampanjaan 17.-30. lokakuuta. Mukana kampanjassa on seuroja ja yhteisöjä yhteensä 38 Euroopan maasta. FARE:n rasisminvastainen viesti tulee kampanjan aikana näkymään mm. UEFA:n Champion League -pelien sekä EM-karsintaotteluiden yhteydessä.

071010 - Mehdi Khelaifia uusi Atlantis-pelaaja
Mehdi allekirjoitti sopimuksen kauden 2008 loppuun. Mehdi Khelaifia (s. 1985) on allekirjoittanut Atlantiksen kanssa kauden 2008 loppuun ulottuvan pelaajasopimuksen. Khelaifia liittyi edustusjoukkueen harjoitusrinkiin loppukesästä ja on esiintynyt kentällä jo kahdessa Ykkösen ottelussa.

Atlantiksen lentävä manageri Aarne Tenkanen skouttasi Khelaifian helsinkiläisseuraan. - Tsiigasin kerran jagiksen tebiksellä kun kaveri kuolas ranskiksii. Meinasin jo heltyy ja bungata sille annoksen mut se vaan hymyili ja hoki et "Ramada, ramada..." Sit ne näki et mul oli Atlantiksen rotsi päällä ja taputti rintaansa "Marsei, Marsei..." Mä kysyin et osaatsä skulata ja se nyökkäs innoissaan. No mä vein kundin seuraavana päivänä Villen treeneihin.

Mehdi Khelaifia on aikaisemmin pelannut Algerian nuorisomaajoukkueessa sekä Olympique de Marseillen reservimiehistössä.


071009 - Akatemian avoimet harjoitukset alkavat
Akatemia-beibi Atlantis Akatemia järjestää loka-marraskuussa avoimia harjoituksia, joihin jalkapalloilijaksi tähtäävät ´89-´92 -syntyneet pelimiehet voivat tulla esittelemään taitojaan. Akatemia toimii tiiviissä yhteistyössä seuran edustusjoukkueen kanssa, joten ryhmään valittavilta pelaajilta edellytetään vahvaa sitoutumista toimintaan.

Akatemia-pelaajat harjoittelevat ammattitaitoisessa valmennuksessa 5-8 kertaa viikossa. Harjoituskaudella Akatemia pelaa runsaasti harjoitusotteluita miesjoukkueita vastaan. Kesällä ryhmä osallistuu A-nuorten SM-sarjaan.

Akatemian ensimmäiset avoimet harjoitukset järjestetään tiistaina 9. lokakuuta klo 19.30 Talin hallissa. Paikalla tulee olla viimeistään 15 minuuttia ennen harjoitusten alkua.


071008 - B-junnut päätti tasapeliin
Kallen kollien valmennuskaksikko. Atlantiksen B-juniorit kohtasivat sunnuntaina B-nuorten Ykkösen päätöskierroksella Talin hiekalla HJK:n. Tiukka vääntö päättyi lopulta tasalukemiin 1-1 (1-0). Punapaitojen tasoituksen iski Nicolas Hornborg (56. min.).

Kalle Lindholmin ja Olle Mattssonin suojattien kausi oli mainio. Kevätkierroksella Kallen kollit pelasivat aluesarjassa, mistä joukkue nousi syksyksi Ykköseen. Ykkösessä Kallen kollien saldona oli 20 pistettä ja neljäs sija.

Ensi kaudella Atlantiksella on tämänvuotiseen tapaan kaksi B-juniorijoukkuetta. Edustusjoukkue pelaa B-nuorten Ykkösessä ja Haastajat P17-aluesarjassa. Joukkueiden kokoaminen aloitetaan loka-marraskuun avoimissa harjoituksissa. Ensimmäiset avoimet pidetään Talin hallissa perjantaina 19.10. klo 17.30.


071008 - Lisää paikallispelejä Ykköseen
Ykkönen Ensi kaudella pääkaupunkiseudulla nähdään jälleen runsaasti mielenkiintoisia paikallispelejä Ykkösessä, kun KäPa ja GrIFK varmistivat viikonloppuna nousunsa Atlantiksen ja PK-35:n seuraksi. Lämpimät onnittelut molemmille tulokkaille!

071007 - Ei tuliaisia Hämeenlinnasta
Obi osui jälleen Hämeenlinnassa. Kuva: Juha Tamminen. Atlantiksen sunnuntainen Hämeenlinnan vierailu ei tuonut täydennystä pistepussiin. Isäntäjoukkue kukisti helsinkiläiset tiukan taiston jälkeen maalein 2-1 (1-0).

Avausjakso oli molemmilta joukkueilta tarkkaa peliä. Kummallakaan maalilla ei hirveästi tilanteilla juhlittu. Isäntien Jani Sipilä hyödynsi niistä parhaimman, kun hän 30. minuutilla pääsi rangaistuspotkun jälkitilanteesta ohjaamaan pallon Juha-Pekka Pantsun selän taakse. Pilkku tuomittiin Mehdi Khelaifian taklauksesta.

Atlantis aloitti toisen jakson terävästi. Obi Metzger purjehti 51. minuutilla läpi koko Hämeenlinnan alakerran ja ampui kärkkärillä pallon isäntien verkkoon. Punapaidat metsästivät vielä voittomaalia, mutta hyökkäyksistä oli teho kateissa. Hämeenlinna haki ratkaisua nopeilla vastaiskuilla, joista yksi tuottikin tulosta 81. minuutilla Pekka Sihvolan päästyä tykittämään pallon 16 metristä oikeaan yläkulmaan. Näin loppunumerot isännille 2-1.

Atlantiksen kokoonpano: Juha-Pekka Pantsu, Adel Eid, Mehdi Khelaifia (46. Risto Salmi), Teemu Kankkunen, Jani Modig, Fredrik Vikström, Muwahid Sesay (44. Benjamin Westö), Niko Kukka, Axel Orrström, Petteri Paajanen (49. Tomi Nyman) ja Obi Metzger.


071006 - Ensi kauden sarjatasot selvillä
Atlantis FC Atlantiksen edustusjoukkueen ja vanhimpien juniorijoukkueiden sarjatasot kaudella 2008 ovat varmistuneet.

Edustusmiehistö pelaa ensi vuonna neljättä kauttaan peräkkäin Ykkösessä. Kaudella 2005 joukkue oli sarjassa seitsemäs ja 2006 kolmas. Tällä kaudella punapaidat ovat kolme kierrosta ennen loppua kuudentena.

Akatemia aloittaa ensi keväänä toisen kautensa A-nuorten SM-sarjassa. Debyyttikaudella beibit olivat kevätkierroksella neljänsiä, mutta syksyllä sijoitus tippui yhdeksänneksi.

B-juniorien edustusjoukkue pelaa ensi kaudella B-nuorten Ykkösessä. Joukkue nousi tänä kesänä Ykköseen ja on ennen viimeistä kierrosta sarjassa neljäntenä.

Akatemia ja B-juniorit järjestävät loka-marraskuun aikana Talin hallissa avoimia harjoituksia, joihin tavoitteelliseen harjoitteluun panostavat nuoret pelimiehet ovat tervetulleita esittelemään taitojaan.


071006 - Akatemia kukisti päätöskierroksella PK-35:n
Sampha ampui avausmaalin. Kuva: Juhani Järvenpää. Atlantis Akatemia kohtasi lauantaina A-nuorten SM-sarjan päätöskierroksella PK-35:n. Kovalla asenteella taistellut beibiryhmä oli paikalliskamppailussa vahvempi maalein 2-3 (0-1) ja varmisti samalla sarjapaikan myös tulevalle kaudelle.

PK-35 aloitti ottelun vahvasti, mutta vähän kerrassaan ote siirtyi Atlantikselle. Tulosta tuli 40. minuutilla, kun Sampha Kamara survoi Xhevdet Gelan keskityksestä pallon verkkoon. Toisella jaksolla Zakaria Kibona väänsi 52. minuutilla irtopallon itselleen rangaistusalueella ja tykitti tilanteeksi 0-2. Melad Banna ohjasi Olli Isosalon keskityksestä Atlantiksen kolmannen osuman 76. minuutilla. PK-35 pisti pelin vielä tiukaksi, kun Eetu Sassila (79. min.) ja Alfred Sinnemäki (81. min.) ohittivat Ossi Koskelan. Beibien puolustus jykevän toppariparin Tuukka Myyrä - Max Thibault johdolla esti kuitenkin enemmät takaiskut. Näin täysi pistepotti Atlantikselle maalein 2-3.

Atlantis Akatemian sijoitus A-nuorten SM-sarjassa oli debyyttikaudella lopulta yhdeksäs, mutta ero putoamisviivaan turvalliset neljä pistettä. Suomen mestaruuden vei Inter, hopeaa HJK ja pronssia TPS.

Akatemian kokoonpano: Ossi Koskela, Max Thibault, Tuukka Myyrä, Zakaria Kibona (90. Riku Tuomi), Sampha Kamara, Miikka Kärkkäinen, Esa Vironen, Daniel Hiilosvuo (93. Antti Härkönen), Olli Isosalo (80. Mikael Lahtinen), Arber Istrefi (46. Melad Banna) ja Xhevdet Gela.


071006 - Sunnuntaina Hämeenlinnaan
FC Hämeenlinna Atlantiksen edustusmiehistö matkustaa sunnuntaina FC Hämeenlinnan vieraaksi. Taistelu Ykkösen sarjapisteistä alkaa Kaurialan stadionilla klo 15.00.

Hämeenlinna ja Atlantis ovat sarjataulukossa peräkkäin sijoilla 5 ja 6. Hämeenlinna on ennen sunnuntaita yhden pisteen helsinkiläisiä edellä. Kevätkierroksella joukkueet tasasivat Pallokentällä pisteet maalein 2-2. Myös talven kaksi harjoitusottelua päättyivät tasalukemiin.

Isänniltä on sunnuntain taistosta pelikiellon vuoksi sivussa kokenut keskikentän työmyyrä Jukka Vanninen. Myös Atlantiksen vasen laitapakki Hassan Sesay on poissa kokoonpanosta varoitustilin täyttymisen vuoksi.


071005 - Unisan polvi operoitiin
Unisan polvi tähystettiin perjantaina. Atlantis-maalivahti Unisa Banguran polvi operoitiin perjantaina. Polvesta poistettiin tähystysleikkauksessa pala vaurioituneesta kierukasta.

Unisa pääsee aloittamaan jalan kuntouttamisen parin viikon päästä, mutta kauden viimeiset pelit mustalta pantterilta jäävät väliin.


071004 - Tapio Koskinen Atlantis ´95:n valmentajaksi
Tapi aloittaa ysivitosten valmentajana. Tapio Koskinen aloittaa Atlantis ´95:n uutena päävalmentajana. Tapi on aikaisemmin toiminut yhdeksän vuotta Atlantis ´92:n vetäjänä ja tarjoaa nyt vankan ammattitaitonsa ysivitosten käytettäväksi joukkueen siirtyessä ensi kaudella isolle kentälle.

Atlantis ´95 harjoittelee hyvissä olosuhteissa neljä kertaa viikossa. Ensi kauden tavoitteena on paikka aluesarjasta ja tarkoituksena haastaa tosissaan muut ikäluokan kärkiseurat. Joukkueen avoimista harjoituksista lisätietoa antavat Tapio Koskinen (p. 040-5574766) ja Kari Lehtinen (p. 050-5523565).


071003 - Atlantis voitti paikallistaiston
Ride osui keskiviikkona - Kaya ei. Kuva: Juhani Järvenpää. Atlantis kukisti keskiviikkona paikallisvastustaja PK-35:n Pallokentän iltavalaistuksessa maalein 2-0 (2-0). Samalla punapaidat varmistivat lopullisesti Ykkösen sarjapaikan myös tulevalle kaudelle.

PK-35 aloitti ottelun pirteästi, mutta kymmenen minuutin jälkeen isännät ottivat komennon kentällä. Punapaidat iskivät ensimmäisen kerran 12. minuutilla, kun Risto Salmi sijoitti kuudentoista rajalta pallon tarkasti Jukka Koirasen selän taakse. Lisää herkkua nähtiin vain neljä minuuttia myöhemmin. Niko Kukka vapautti Muwahid Sesayn vasemmalla, ja maalitykki ampui pallon pienestä kulmasta Koirasen selän taakse. Tilanteita oli vielä lisäosumiinkin, mutta tauolle mentiin lukemissa 2-0.

Toiselle jaksolle PK-35 tuli vahvasti. Vieraat hakivat tosissaan kavennusta, ja Juha-Pekka Pantsulla riitti töitä Atlantis-maalilla. Ottelun parhaana palkittu Atlantis-kippari Teemu Kankkunen piti kuitenkin pelätyn Petteri Kaijasillan tarkassa vartioinnissa, eikä Pantsu ollut yllätettävissä. Ville Lyytikäinen haki lisävoimaa vaihtamalla Obi Metzgerin ja Adel Eidin kentälle, ja vähitellen PK:n pahin rynnistys hiipui. Metzger pääsi muutamaan otteeseen mainioon maalipaikkaan, mutta tällä kertaa sihti ei ollut kohdalla. Näin loppulukemat Bolliksen illassa 2-0.

Atlantiksen kokoonpano: Juha-Pekka Pantsu, Tomi Nyman, Teemu Kankkunen, Jani Modig, Fredrik Vikström, Muwahid Sesay, Niko Kukka (57. Obi Metzger), Axel Orrström (81. Xhevdet Gela), Petteri Paajanen (66. Adel Eid), Risto Salmi ja Hassan Sesay.


071002 - Keskiviikkona tiukka paikallistaisto Bolliksella
PK-35 Atlantis kohtaa keskiviikkona kotiareenallaan Töölön Pallokentällä PK-35:n. Kuuma paikallistaisto alkaa Bolliksen iltavalaistuksessa klo 18.30.

Atlantiksen ja PK-35:n kohtaamiset ovat perinteisesti olleet erittäin tiukkoja ja tasaisia vääntöjä. Joukkueet tuntevat hyvin toisensa, ja punamustissa pelaa paljon entisiä Atlantis-pelaajia. Myös sarjataulukossa joukkueet ovat tällä hetkellä peräkkäisillä sijoilla - PK kuudentena ja Atlantis seitsemäntenä ainoastaan kaksi pistettä perässä. Kevätkierroksella Atlantis haki Myllypurosta pinnat maalein 1-2.

Atlantis pääsee keskiviikon taistoon parhaalla kokoonpanollaan. Punapaidat hakivat viikonloppuna vierasvoiton Vaasasta kukistamalla VIFK:n Obi Metzgerin viime hetken unelmamaalilla 0-1. Myös PK-35 oli vahvassa iskussa, sillä pihlajamäkeläiset voittivat KPV:n vieraissa 1-4 maalitykki Petteri Kaijasillan ammuttua joukkueensa kaikki osumat.


071001 - B-junnut kukistivat PK-35:n
Severi Murto osui kahdesti PK:n verkkoon. Atlantiksen B-juniorit kukistivat sunnuntaina B-nuorten Ykkösessä PK-35:n kakkosjoukkueen maalein 3-1 (2-1). Punapaitojen osumista vastasivat tällä kertaa Severi Murto kahdesti (9. ja 29. min.) ja Antti Hakala kerran (47. min.).

Kalle Lindholmin suojateilla on koossa nyt 19 pistettä ja sijoituksena neljäs. Päätöskierroksella tulevana sunnuntaina Kallen kollit kohtaavat HJK:n.

Uutisarkisto (täältä löydät Atlantis-uutiset tammikuusta 1998 lähtien)