Uutiset

UUTISET 1.-31.10.2006

061031 - Vekku lähtee vetämään ysikakkosia
Vekku koulii ysikakkosista pelimiehiä. Akatemia-valmentaja Vesa-Pekka Virtanen ottaa jatkossa vastuulleen Atlantis ´92 -joukkueen. Vekku luotsaa ensi kaudella ysikakkosia yhdessä joukkuetta tähän saakka vetäneen Tapio Koskisen kanssa. Kun vielä Akatemian kuntovalmentaja Sunny Akintmehin vetää kerran viikossa treenit myös ysikakkosten pojille, joukkueella on käytettävissä todella kova valmennuskolmikko.

061029 - Edustus päättäjäisristeilyllä
Viking Line Atlantiksen edustusmiehistö kävi viikonloppuna päättäjäisteilyllä Tallinnassa. Syysmyrsky pisti matkaohjelman uusiksi, mutta miniristeilykin ajoi asiansa, ja joukkue viihtyi hyvin punaisella laivalla.

- Joukkueelle teki hyvää huuhtoa syksyn pettymykset mielestään. Nyt on pienen loman aika. Pidämme parin viikon päästä päättäjäistilaisuuden yhdessä Akatemian kanssa, mutta muuten kaverit harjoittelevat omien ohjelmiensa mukaan. Osa pelaajista käy marraskuun aikana Akatemian treeneissä. Takaisin yhteisharjoituksiin palaamme 1. joulukuuta, Atlantis-luotsi Pasi Pihamaa kertoo.


061026 - Obi Atlantiksen paras Ykkösen Veikkauspörssikisassa
Obi oli Atlantiksen ykkönen Veikkauspörssissä. Kuva: Juhani Tamminen. Akatemia-hyökkääjä Obi Metzger keräsi Atlantis-pelaajista kauden aikana eniten pisteitä Ykkösen Veikkauspörssikisassa. Obi kokosi yhteensä 16 pörssipistettä. Kokonaiskilpailun voitti Viikinkien Joonas Sarelius 23 pinnalla.

Veikkaus palkitsee seurojen parhaat pistemiehet Suomen cupin finaalin yhteydessä.


061024 - Atlantis ´99:lle omat kotisivut
Atlantis ´99 Atlantiksen ´99-joukkue on avannut omat kotisivut. Käykää ihastelemassa ysiysien upeita sivuja osoitteessa www.elisanet.fi/atlantis99.

Atlantis-joukkueista omat kotisivut ovat myös ´91:llä, ´92:lla, ´96:lla ja ´97:lla.


061022 - Pasin katse jo ensi kaudessa
Pasi suunnittelee jo ensi kautta. Atlantis-luotsi Pasi Pihamaa oli lauantain Oulu-tappion jälkeen pettynyt mies. Himoittu liigapaikka jäi harmittavan lähelle. - Oulu oli tänään meitä parempi. He käyttivät omat paikkansa. Me emme pystyneet hyödyntämään omiamme. Vilpittömät onnittelut oululaisille noususta. He ovat tehneet paljon töitä sen eteen.

- Meillä oli syksyn aikana riittävästi tilaisuuksia kerätä nousuun tarvittavat pinnat. Monta kertaa voitot olivat pienestä kiinni, mutta emme vaan pystyneet puristamaan tarvittavia pinnoja. Kaudessa oli kuitenkin paljon hyvääkin. Paransimme edellisvuoden seitsemänneltä sijalta kolmanneksi. Akatemia nousi kakkosesta suoraan SM-sarjaan ja on jatkossa entistä tärkeämmässä roolissa tuottamassa pelaajia edustukseen.

- Ensi kaudelle pyrimme rakentamaan entistä vahvemman joukkueen. Muutama vanhempi pelaaja lopettaa ja joku ehkä lähtee hakemaan muualta uusia haasteita, mutta Akatemiasta on tulossa tilalle nälkäisiä haastajia. Lisäksi etsimme ryhmään paria valmista pelaajaa. Näiden tulee kuitenkin olla selkeitä vahvistuksia, muuten luotamme Akatemian beibeihin, Pasi miettii tulevan vuoden kuvioita.


061021 - AC Oulu vei liigapaikan
Kimmolla pysyi paita päällä Oulussa. AC Oulu ja Atlantis tarjosivat Ykkösen kauden ennätysyleisölle (4.717 katsojaa) täyden vastineen pääsylipuilleen, kun joukkueet taistelivat liigapaikasta Castrenin urheilupuistossa. Taisto päättyi oululuisjuhlaan isäntien kaadettua helsinkiläiset 2-0 (1-0). Näin AC Oulu pelaa tulevalla kaudella Veikkausliigassa.

AC Oulu aloitti kotiareenallaan vahvasti. Isännät tarttuivat liigapaikkaan jo 11. minuutilla, kun Janne Hietasen kulma tavoitti Jani Sipilän pään ja Vesa Järvitalo jatkoi tämän puskun Tony Kaukomaan selän taakse. Atlantis ei kuitenkaan luovuttanut. Takaa-ajo pääsi kunnolla vauhtiin 38. minuutilla, kun Pasi Pihamaa vaihtoi kärkeen isot pojat Vesa Kososen ja Petteri Paajasen. Avausjakson loppu ja toisen alku olivat helsinkiläisten etsikkoaikaa. Punapaidoilla oli useita paikkoja tasoitukseen, mutta Jani Luukkonen piti torjunnoillaan oululaisia pystyssä. Kesken Atlantis-painostuksen serbikärki Dragan Pejic nappasi 55. minuutilla pallon Miika Jokiperältä ja murtautui väkisin rangaistusalueelle. Tarkka laukaus ei jättänyt Kaukomaalle mahdollisuuksia, ja näin taululla numerot 2-0. Helsinkiläiset hakivat kavennusmaalia loppuun asti, mutta Luukkonen ei ollut yllätettävissä. Erotuomari Vesa Hätilän päätösvihellyksen jälkeen ilta päättyi villiin oululaisjuhlaan, ja Atlantis sai lähteä lyötynä pitkälle kotimatkalle.

Atlantiksen kokoonpano: Tony Kaukomaa, Panu Kuusela (38. Vesa Kosonen), Adel Eid, Miika Jokiperä, Teemu Kankkunen (38. Petteri Paajanen), Pasi Karppinen, Mikko Simula (80. ua), Kimmo Tauriainen, Juha Jussila, Feras Abid (76. Patrik Rikama) ja Obi Metzger.


061020 - Lauantaina huikea päätöskamppailu
AC Oulu Ykkösen päätöskierroksella pelataan isoilla panoksilla, kun AC Oulu ja Atlantis iskevät yhteen Castrenin keinonurmella lauantaina klo 15.00. Isännille ottelusta riittää tasapeli liigapaikkaan, helsinkiläiset tarvitsevat nousuun täydet kolme pistettä.

AC Oulu oli ennen kauden alkua Ykkösen ehkä suurin ennakkosuosikki. Isolla budjetilla operoiva oululaismiehistö lähti hakemaan hyvitystä viime vuoden pettymyksille. Alkukausi Harri Kampmanin luotsaamalle oululaisryhmälle oli kuitenkin takkuinen. Kesätauon jälkeen peli vihdoin loksahti kohdalleen, ja AC Oulu on kivunnut vauhdilla sarjataulukossa. Nyt oululaisilla on jo toinen jalka liigan portilla.

Päävalmentaja Harri Kampman lähtee lauantaina hakemaan sinettiä liigapaikalle. - Vaikea peli on jälleen tulossa. Voimme kruunata ottelussa koko kauden. Lähdemme otteluun luottavaisin mielin, sillä joukkue on hyvässä kunnossa eikä meillä ole pelikieltoja eikä loukkaantumisia Jukka Puurusta lukuun ottamatta.

Atlantis-luotsi Pasi Pihamaa lupaa helsinkiläisten pistävän kuitenkin tosissaan kampoihin oululaisten liigahaaveille. - Ottelusta tulee varmasti tiukka. Se voi ratketa pieniin asioihin. Meidän täytyy olla hereillä alusta alkaen ja meidän on pystyttävä käyttämään omat paikkamme, niin kaikki on mahdollista. Kannattaa muistaa, että oululaisilla on pelissä kaikki paineet. Meillä on vain voitettavaa.


061020 - Fanibussissa vielä tilaa
AC Oulu Fanibussiin lauantain huippukamppailuun AC Oulu - Atlantis mahtuu vielä parikymmentä innokasta Atlantis-kannattajaa. Reissun hinta on ainoastaan 10 euroa + ottelulippu 6 euroa. Bussi lähtee Nurmen patsaalta klo 06.30 ja Pukinkinmäen Essolta klo 06.45. Takaisin Stadissa ollaan puolenyön maissa. Ilmoittautumiset Atlantiksen toimistoon (puh. 041-4351165).

061019 - Atlantis mukana rasisminvastaisessa kampanjassa
FARE Atlantis osallistuu yli tuhannen muun eurooppalaisen jalkapalloseuran kanssa tällä viikolla FARE:n (Football Against Racism in Europe) ja UEFA:n toteuttamaan mittavaan rasisminvastaiseen kampanjaan. Kampanjaviikko sai näyttävän alun, kun kaikissa Champions Leaguen tiistain ja keskiviikon peleissä nähtiin FARE:n rasisminvastainen viesti.

061018 - Tenkanen janoaa voittoa
Tenkanen oli seitsemän vuotta sitten mukana Tampereella. Atlantiksen lentävä manageri Aarne Tenkanen oli seitsemän vuotta sitten mukana Tampereella, kun helsinkiläiset taistelivat Tampere Unitedin kanssa noususta Veikkausliigaan. Tuo peli on jäänyt unohtumattomasti Tenkasen mieleen.

- Atlantis pelas sillon upeen matsin. Kun Tauriaisen Kimmo tykitti tokalla jaksolla 1-3 ja tuuletti ilman paitaa, kaikki usko et homma on paketissa. Meille ois riittäny tasurikin ja aikaa oli jotain vajaa puol tuntii jäljellä. Mut sit tamperelaisten koutsi Kampmanin Hape heitti tän parimetrisen Kuulan kärkeen ja siniset rupes heittään pitkää palloo sen päähän. TamU sai niistä hässäköitä meidän byyrille ja kokematon raumalaisdumari vislas niille kaks pilkkua. Niillä TamU nous lopulta 4-3 voittoon ja hoiti viel uusintamatsin Puksussa.

- Nyt on vähän sama tilanne. Taas taistellaan kauden vikas matsissa liigapaikasta ja vastas on Hapen koutsaamat sinipaidat. Tais matsiin osua taas raumalaisdumarikin. Sillon seitsemän vuotta sitten kausi päätty surullisesti kun menetettiin viel veskarikin. Nyt meiltä halvaantu veskari kuukaus sitten Rovaniemellä ja se sai samantien pakata kamansa. Kaiken tän jälkeen voitto Oulussa maistuis hemmetin makeelta. Tulis samalla maksettua kalavelat Hapellekin.


061017 - Fanibussi varmistui
AC Oulu Atlantiksen fanibussi ensi lauantain huippukamppailuun AC Oulu - Atlantis FC varmistui, kun löysimme sponsorin joka kattaa ison osan bussin kustannuksista. Nyt reissun hinta kannattajille on ainoastaan 10 euroa + ottelulippu. Bussi lähtee Helsingistä aamulla klo 07.00 ja palaa takaisin Stadiin puolenyön maissa. Ilmoittautumiset Atlantiksen toimistoon (puh. 041-4351165). Tervetuloa futisjuhlaan - mukaan ehtii 50 nopeinta.

061016 - B-junnuihin kaksi joukkuetta
Atlantis FC Atlantis lähtee ensi kaudella kahdella joukkueella B-poikien ikäluokkaan. Edustusjoukkue toimii selkeästi kilpailullisin tavoittein. Joukkue harjoittelee hyvissä olosuhteissa 4-5 kertaa viikossa ja toimii tiiviissä yhteistyössä Atlantis Akatemian kanssa. Haastajaryhmä puolestaan treenaa kolmisen kertaa viikossa ja tarjoaa mahdollisuuden myös kahden lajin harrastajille. Lisätietoja Atlantiksen B-junnujen toiminnasta antavat Kalle Lindholm (puh. 040-5325354) ja Kurt Fager (puh. 040-7542407).

061016 - Fanibussi Ouluun?
AC Oulu Ensi lauantain päätöskierroksen ratkaisupeli AC Oulu - Atlantis FC on herättänyt paljon mielenkiintoa Atlantis-kannattajien keskuudessa, ja olemme saaneet kyselyitä mahdollisesta fanibussista. Pyydämmekin nyt kiinnostuneita ilmoittamaan keskiviikkoiltaan mennessä, kuinka moni olisi halukas lähtemään fanibussilla Ouluun. Bussi lähtisi Helsingistä aamulla noin klo 7. Peli Castrenin kentällä alkaa klo 15.00, ja takaisin Stadissa oltaisiin puolenyön aikaan. Matkan hinta olisi lähtijämäärästä riippuen noin 30-40 euroa + ottelulippu. Ilmoittautumiset Atlantiksen toimistoon (puh. 041-4351165).

061015 - Viikingit Veikkausliigaan
Ykkönen FC Viikingit varmisti lauantain kotivoitollaan nousun Veikkausliigaan. Vuosaarelaisten pitkäjänteinen työ sai näin ansaitsemansa palkinnon. Lämpimät onnittelut kovalle paikalliskilpailijalle upeasta suorituksesta!

Ykkösen toinen nousija ratkeaa ensi lauantain päätöskierroksella Oulussa ottelussa AC Oulu - Atlantis FC. Oululaisille liigapaikkaan riittää tasapeli, helsinkiläisiltä nousuun vaaditaan voittoa.


061014 - Vesa survoi tasoituksen Bolliksen thrillerissä
Vesa survoi väkin pallon verkkoon. Kuva: Juhani Järvenpää. Pohjois-Helsingin derby Atlantiksen ja PK-35:n välillä päättyi sateisella Pallokentällä perinteiseen tasatulokseen 1-1 (0-1). Pisteistä käytiin kuitenkin todella tiukka vääntö. PK-35 oli pitkään kiinni voitossa Petteri Kaijasillan alkuminuuttien osumalla, ennen kuin Vesa Kosonen survoi väkisin tasoituksen vajaa 10 minuuttia ennen päätösvihellystä.

PK-35 lähti peliin vahvalla asenteella, mikä palkittiin jo 5. minuutilla, kun maalitykki Petteri Kaijasilta ohjasi Timo Prihan keskityksestä avausmaalin. Vierailla oli paikkoja lisäosumiinkin, mutta Tony Kaukomaa torjui Charles Obin läpiajon. Isännätkin pääsivät vähitellen peliin mukaan. Lisävirtaa punapaitojen takaa-ajo sai 32. minuutilla, kun Dani Kamras hölmöili punaisen kortin telomalla Adel Eidin. Atlantiksen viimeistely oli kuitenkin ylivoimallakin kovin nihkeää, ja näin tauolle vierasjohdossa 0-1.

Toisella jaksolla kotiyleisö odotti Atlantiksen rynnistystä, mutta PK-35 kontrolloi peliä vajaallakin miehistöllä ja loi vielä muutaman mainion maalipaikan. Parikymmentä minuuttia ennen loppua punakone vihdoin hyrähti käyntiin, ja isännät painoivat pelin väkisin Matthew McKennan maalille. Jenkkimaalivahti torjui kuitenkin taidolla, kunnes Vesa Kosonen lopulta vapautti kotiyleisön piinasta survomalla 82. minuutilla reboundin McKennan selän taakse. Näin paikallisväännön loppunumerot 1-1.

Atlantiksen kokoonpano: Tony Kaukomaa, Panu Kuusela (46. Vesa Kosonen), Adel Eid, Teemu Kankkunen, Pasi Karppinen, Mikko Simula, Kimmo Tauriainen, Feras Abid (66. Juha Jussila), Petteri Paajanen, Ojembe Olatuga (16. Miika Jokiperä) ja Obi Metzger.


061013 - Lauantaina kauden viimeinen kotipeli
PK-35 Atlantis pelaa lauantaina syksyn viimeisen kotiottelunsa Ykkösessä, kun paikallisvastustaja PK-35 saapuu Pallokentälle. Pohjois-Helsingin hegemoniaottelu alkaa Bolliksella klo 15.00.

Joukkueet kohtasivat kevätkierroksella Myllypurossa, jolloin lopputuloksena oli tiukan väännön jälkeen maaliton tasapeli 0-0. Pohjois-Helsingin derbyt ovat muutoinkin olleet viime vuosina erittäin tasaisia.

Pasi Pihamaa juoksuttaa kuitenkin suojattinsa luottavaisena lauantain paikallistaistoon. - Joukkue on pikku kolhuja lukuunottamatta terve. Saamme myös Mikko Simulan pelikiellosta takaisin kokoonpanoon. Kaverit haluavat varmasti esittää parastaan kauden viimeisessä kotipelissä.


061011 - Zaka kävi operoitavana
Zaka kävi leikkauspöydällä. Kuva: Juha Tamminen. Akatemia-hyökkääjä Zakaria Kibona kävi alkuviikosta polven tähystysleikkauksessa. Pikku operaatiossa repeytynyttä kierukkaa parsittiin kasaan entistä ehommaksi. Zakalla on nyt edessä muutaman viikon kuntoutusjakso fysio Pasi Partasen hellässä hoivassa. Takaisin Akatemian joukkueharjoituksiin maalitykki palaa marraskuun aikana.

061010 - Nooa Säästöpankki PK-pelin otteluisäntä
Nooa Säästöpankki Nooa Säästöpankki toimii ensi lauantain Atlantis - PK-35 -paikallistaiston otteluisäntänä. Nooa on pieni ja ketterä pääkaupunkiseudun pankki, joka tarjoaa asiakkailleen joustavaa ja edullista palvelua. Nooa on näin luonteva valinta myös Atlantiksen yhteistyökumppaniksi.

061009 - Akatemian avoimissa vilskettä
Tuukka nähdään Akatemian paidassa ensi kaudellakin. Kuva: Juhani Järvenpää. Atlantis Akatemian avoimissa harjoituksissa on riittänyt vilskettä. Lähes 30 tulevaisuuden pelimiestä on tähän mennessä käynyt esittelemässä taitojaan Talin hallissa. Näistä noin puolet Akatemian valmennusjohto on kutsunut jatkoon.

- Näytillä on käynyt hyviä poikia. Yhtään superlahjakkuutta ei vielä ole osunut silmiin, mutta monta kehityskelpoista kaveria kylläkin. Pystymme kuitenkin ottamaan mukaan vain viitisen uutta pelaajaa, sillä haluamme pitää Akatemian ringin pienenä. Tarkoitus on, että mukana on vain kavereita, jotka jonain päivänä voivat pelata meidän edustusjoukkueessa, Akatemia-rehtori Juho Rantala kertoo.

Akatemian avoimet harjoitukset jatkuvat Talin hallissa lokakuun ajan perjantaisin ja sunnuntaisin.


061007 - Atlantis jäi tasuriin
Kimmo osui kahdesti Vaasassa. Atlantiksen Vaasan vierailu toi pistepussiin ainoastaan yhden lisäpinnan, kun VIFK onnistui kahdesti tasoittamaan helsinkiläisten johdon. Näin loppulukemat sateisella Hietalahden stadionilla 2-2 (1-1).

VIFK aloitti pelin terävästi, mutta vähän kerrassaan ote alkoi siirtyä helsinkiläisvieraille. Avausmaali nähtiin 27. minuutilla, kun vaasalaispuolustus kaatoi Obi Metzgerin, ja Kimmo Tauriainen ampui pilkulta pallon Peter Kaupin selän taakse. Punapaidoilla oli paikkoja lisäosumiinkin, mutta kun niitä ei käytetty, isäntien Ville Laakkonen tasoitti taiston 37. minuutilla puskemalla kulmasta pallon ohi Tony Kaukomaan.

Toisella jaksolla Atlantis käynnisti kunnon myllytyksen, mutta yksi toisensa jälkeen punapaidat tuhrivat maalipaikkansa. Vasta 84. minuutilla Tauriaisen nosto 16 metrin rajalta leijaili Kaupin yli vaasalaisten verroon. Helsinkiläisjuhlaa ei kuitenkaan kestänyt kauan, sillä vain kolme minuuttia myöhemmin Andreas Björk pääsi ohjaamaan vaparin jälkeen pallon toistamiseen Kaukomaan selän taakse. Näin Vaasassa päädyttiin pistejakoon.

Atlantiksen kokoonpano: Tony Kaukomaa, Panu Kuusela (62. Vesa Kosonen), Adel Eid, Miika Jokiperä, Pasi Karppinen, Kimmo Tauriainen, Matias Juvonen (43. Juha Jussila), Feras Abid, Risto Salmi (75. Petteri Paajanen), Ojembe Olatuga ja Obi Metzger.


061006 - Lauantaina Vaasaan
VIFK Atlantiksen taistelu Ykkösessä jatkuu lauantaina, kun helsinkiläiset hyppäävät aamulla bussiin kohti Vaasaa. Ottelu VIFK:ta vastaan alkaa Hietalahden stadionilla klo 15.00.

Kevätkierroksella Atlantis voitti vaasalaiset Pallokentällä kovan väännön jälkeen maalein 2-1. Pasi Pihamaa odottaa nytkin tiukkaa koitosta. - Nämä pelit ovat pienestä kiinni. Meidän pitää pystyä hyödyntämään maalipaikat paremmin kuin viime matseissa. Silloin on kaikki mahdollisuudet napata kolme pistettä mukaan Helsinkiin.

Atlantis saa Vaasaan iskukykyisen miehistön. Mikko Simula on pelikiellossa, mutta muuten joukkue on terveenä. Akatemiasta mukaan lähtevät Obi Metzger ja Ojembe Olatuga sekä maalivahtikaksikko Tony Kaukomaa & Panu Hetemäki.


061002 - Jallu tyytyväinen Akatemian ensimmäiseen kauteen
Akatemia-rehtori Juho Rantala Akatemia-rehtori Juho Rantala on todella tyytyväinen opinahjonsa ensimmäiseen toimintavuoteen. Marraskuussa 2005 startannut Atlantis Akatemia on vuodessa kehittynyt yhdeksi maan parhaista junioriakatemioista.

- Nousimme kauden aikana A-poikien Kakkosesta suoraan SM-sarjaan. Miesten Suomen cupissa pistimme Ykköseen nousseen TPV:n todella tiukoille. Myös harjoituspeleissä voitimme useita miesjoukkueita, Jallu kertaa mennyttä kautta.

- Akatemian tärkein tehtävä on kuitenkin toimia pelaajahautomona edustusjoukkuetta varten. Tällä kaudella Obi ja Jimbi ovat nousseet Akatemiasta edustukseen, ja nyt pojat ovat siellä jo isossa roolissa. Tony Kaukomaalla on arvokasta pelituntumaa Akatemian peleistä, mistä on paljon apua nyt edustuksen maalilla. Ensi talvena varmasti muitakin Akatemia-pelaajia pääsee näyttämään taitojaan Pasin ryhmässä.

Rehtori haluaa kuitenkin kehittää Akatemiaa edelleen. - Pyrimme tulevina vuosina nostamaan entisestään Akatemian toiminnan tasoa. Tarkoitus on, että jatkossa mahdollisimman moni edustusjoukkueen uusi pelaaja ajetaan sisään Akatemian kautta.

Uudistuksia on luvassa jo tulevalle vuodelle. - Ensi kaudella poikien käytössä on mm. hieronta- ja fysioterapiapalvelut. Treenimäärät nousevat jo niin isoiksi, että säännöllisen lihashuollon merkitys korostuu entisestään. Tarkoitus on saada myös lisää kovia pelejä. Pelaamme paljon miesjoukkueita vastaan, ja haemme myös kovia kansainvälisiä treenimatseja.


061001 - Akatemia päätti kauden tasuriin
Pikku-Janne osui Tuusulassa. Kuva: Juhani Järvenpää. PK Keski-Uusimaa ja Atlantis Akatemia tarjosivat vauhdikkaan koitoksen A-poikien Ykkösen päätöskierroksella. Tuusulan tuliterällä keinonurmella joukkueet tasasivat pisteet maalein 2-2 (2-1).

Atlantis Akatemia oli ennen sunnuntaita voittanut kaikki kauden sarjapelinsä, ja Jallun beibit halusivat myös päättää kauden voitokkaasti. PK Keski-Uusimaa tarjosi kuitenkin kelpo vastuksen ja pisti varsinkin avausjaksolla Akatemia-pojat tiukoille. Toisella jaksolla Atlantiksella oli koko joukko paikkoja myös voittomaaliin, mutta tällä kertaa sihti ei ollut kohdallaan, ja näin päätöskierroksella tuli kauden ensimmäinen pistemenetys.

Atlantiksen maalintekijöinä olivat sunnuntaina kärjessä pirteästi viilettäneet Janne Arolinna (2. min) ja Alimamy Jalloh (54. min). Maalintekijöiden lisäksi Juho Rantala antoi pelin jälkeen erikoiskiitokset keskikentällä rajusti raataneelle Xhevdet Gelalle.

Akatemian kokoonpano: Panu Hetemäki, Axel Orrström (56. Mamet Mula), Janne Arolinna, Tuukka Myyrä, Auror Zadrina, Alimamy Jalloh, Micheal Ozor, Peter Ogunbanwo (63. Iiro Ikäheimo), Tuomas Tukia, Xhevdet Gela ja Ari Sharif (78. Fatos Elshani).

Uutisarkisto (täältä löydät Atlantis-uutiset tammikuusta 1998 lähtien)