Uutiset

UUTISET 1.-31.3.2005

050331 - Viimeinen puristus alkaa lauantaina
Pasin ryhmä valmistautuu sarja-avaukseen. Atlantiksen edustusmiehistö aloittaa lauantaina tämänvuotisen pre-seasonin viimeisen harjoitusjakson, joka huipentuu huhtikuun lopulla käynnistyvään Suomen cupiin sekä 4. toukokuuta pelattavaan sarja-avaukseen. Jakson aikana pelataan vielä kaksi harjoitusottelua, joista ensimmäinen lauantaina 9.4. Salossa.

Pasi Pihamaa kertoo, että ryhmään on kauden kynnyksellä tulossa vielä muutama uusi yrittäjä. - Pyrimme saamaan hiukan lisää leveyttä kapeaan rinkiin. Pääosin kyseessä on aikaisemminkin punapaidassa nähtyjä pelimiehiä.


050330 - Fanituotevalikoima laajentunut
Collegepusero Atlantiksen fanituotevalikoima on saanut kaivatun lisän, kun mukaan on tullut punainen collegepusero. Collari on tuttua Fruit of the Loomin laatua.

Toinen uutuus valikoimassa on tarra-arkki, joka sisältää neljä Atlantis-tarraa. Nämä sekä kaikki muut Atlantis-tuotteet löydät omasta valikostaan. Tuotteita voi tilata seuran toimistolta (puh. 041-4351165). Niitä on myynnissä myös kesän kotipeleissä.


050328 - Matkatunnelmia
Atlantis FC Tukholmassa 2005 Pelimatkaan mahtuu monenlaista tilannetta ja tunnelmaa. Ikuistimme muutaman Atlantiksen Tukholman matkalta.

Joukkue Stadshagenin portailla hetki ennen pelin alkua. Valmennusjohto on luottavaisena, että tällä ryhmällä Spårvägen kaatuu. Sen takia tänne on tultu.

Tappio

Pelin jälkeen ei naurata... Taas kerran tuli turpiin ruotsalaisilta. Vasemmalta Risto Salmi, Petri Haapimaa, Antti Ristimäki, Petteri Paajanen, Lassi Metsävuori, Ville Spangar ja Axel Orrström.

Matkan tavoitelluin tyttö - Lyly Rantala

Paluumatkalla myös vaimot ja tyttöystävät saivat huomioita. Matkan tavoitelluin typy oli kuitenkin Lyly Rantala.

Uudet pelimiehet

Uudet pelimiehet esittäytyivät laivayleisölle.


050327 - Spårvägens FF - Atlantis 5-3
Ville - kansainvälisten pelien mies Spårvägens FF ja Atlantis tarjosivat vauhdikkaan pelin helteisessä Stadshagenin urheilupuistossa. Atlantiksen runsaslukuinen fanikatsomo viihtyi auringonpaisteessa mainiosti, vaikka maali-ilottelu lopulta päättyikin ruotsalaisten hyväksi 5-3 (3-2).

Helsinkiläisten yllättäjä oli mainioon kevätvireeseen yltänyt Ville Spangar, joka keräsi tehot 2+1. Ensimmäisen Ville latasi sivuvaparista suoraan verkkoon ruotsalaisten keskittyessä vartioimaan punapaitojen järeämpää hyökkäyskalustoa. Toisessa Atlantis-maalissa Petteri Paajanen ja Ville jatkoivat sivurajaheiton Risto Salmelle, joka tykitti unelmavedon vasempaan yläkulmaan. Punapaitojen kolmas osuma oli Villen henkilökohtainen taidonnäyte. Ruotsalaisten maalivahti asetteli vaparissa vielä muuria etutolpalla, kun taikavasuri lennätti pallon takatolpan vierestä sisään.

Pääluotsi Pasi Pihamaa oli kokonaisuutena tyytyväinen matkaan antiin, vaikka punapaitojen peliesitys ei miestä miellyttänytkään. - Puolustuspelissä tuli aivan liikaa virheitä. Valitettavasti nämä virheet näkyivät myös tulostaululla.


050325 - Spårvägens FF tuttu vastustaja
Spårvägens FF Atlantis on vuosien varrella käynyt toistakymmentä kertaa keväisin pelimatkalla Ruotsissa. Matkat ovat yleensä olleet hyvinkin onnistuneita ja tuoneet hyvän virinän joukkueeseen koko kaudeksi. Aina ei tietysti kaikki mene suunnitelmien mukaan. Erikoisin matka tehtiin liigavuonna 2001, jolloin kaavailtu peli vaihtui perillä harjoitteluun puistokentällä. Silloinen päävalmentaja kun oli maajoukkuematkalla hukannut puhelinmuistionsa, ja näin oli matsi jäänyt varmistamatta...

Tulevan lauantain vastus Spårvägens FF on tuttu viiden vuoden takaa. Tuolloin pelattiin tiukka vääntö tasanumeroin 2-2. Punapaitojen maalintekijöinä kunnostautuivat tutut nimet Tuomas Brinck ja Pasi Pihamaa. Reissu oli muutenkin mainio, kun tunnelmaa nostattamassa oli Atlantiksen oma spårakuski Aarne Tenkanen.


050324 - Perjantaina Ruotsiin
Viking Line Atlantiksen edustusmiehistö suuntaa perjantai-iltana M/S Mariellalla pelimatkalle Tukholmaan. Jos rinki peleissä on ollut joskus hiukan pienehkö, nyt ryhmää riittää enemmänkin. Mukaan lähtee pelikuntoisten lisäksi vempparyhmä sekä pelaajien vaimot ja tyttöystävät. Myös seuran aktiivinen faniryhmä ja kesän kotiotteluiden henkilökunta ovat mukana laivalla.

050323 - Atlantis - Viikingit 6-1
Vesa osui kolmesti... Atlantis intoutui esittämään parastaan, kun joukkue kohtasi Viikingit keskiviikkona Talissa. Viikkarit oli viikonloppuna kukistanut Tampere Unitedin, mikä ilmeisesti painoi jaloissa ja toi myös pienen hyvänolon tunteen Jari Europaeuksen miehistöön. Atlantiksella taas riitti näyttöhaluja nimekästä vastustajaa vastaan, ja kun punapaitojen kärkimiehet vielä sattuivat olemaan vireessä, olivat loppulukemat yllättäen 6-1 (3-0).

Avausjaksolla Viikingit hallitsi hienokseltaan pelitapahtumia, mutta Atlantiksen vahva työmoraali piti vaaratilanteet vähissä. Toisessa päässä sen sijaan tapahtui aina, kun punapaitojen kärkipari Vesa Kosonen - Petteri Paajanen pääsi palloon. Petteri luikerteli jo 5. minuutilla oikealta läpi ja tarjoili Ville Spangarille pallon avopaikkaan - 1-0. Puolen tunnin kohdalla Risto Salmi puolestaan vapautti Vesan kuudentoista rajalla, ja tämä jyräsi väkisin vetopaikkaan - 2-0. Ennen taukovihellystä powerhyökkääjä ehti vielä toistamiseen nöyryyttää Viikkareiden toppariparia Sorja - Solehmainen - ja 3-0.

Toisella jaksolla Viatcheslav Malakeev toi Viikingit hetkeksi peliin mukaan ampumalla pallon Adam Highfieldin selän taakse. Lisäosumia itähelsinkiläiset eivät kuitenkaan onnistuneet tekemään. Välillä tunteetkin kuumenivat ja otteet kovenivat molemmin puolin. Lopulta Viikingit antautui, kun Petteri Paajanen purjehti vaihteeksi vasemmalta läpi ja tykitti 4-1. Petteri ja Vesa pääsivät molemmat nautiskelemaan vielä kertaalleen, ja loppulukemat näin tylyt 6-1.

Pasi Pihamaa oli ottelun jälkeen todella tyytyväinen suojattiensa esitykseen. - Jokainen teki töitä mahtavalla asenteella. Kannattaa kuitenkin muistaa, että vielä ei jaettu yhtään pistettä, ja kesällä tulee vastaan aivan erilainen Viikingit.


050322 - Keskiviikkona mielenkiintoinen paikallispeli
FC Viikingit Keskiviikkona klo 15.30 Talin hallissa on tarjolla mielenkiintoinen paikallispeli, kun Atlantis kohtaa yhden Ykkösen ehdottomista suursuosikeista FC Viikingit. Entisen Atlantis-valmentajan Jari Europaeuksen luotsaama Viikkarit on suurella rahalla koonnut nimekkään ja vahvan ryhmän, joka taistelee ensi kesänä yhdessä FC Hongan ja AC Oulun kanssa raivoisasti liigapaikasta.

Atlantis lähtee keskiviikkona haastamaan itähelsinkiläisiä hiukan repaleisella ryhmällä. Flunssa ja pikkuvammat ovat verottaneet miehistöä, ja kokenut kaksikko Pasi Pihamaa - Juho Rantala nähdään jälleen pelivarusteissa ainakin vaihtopenkillä.


050321 - Paajanen allekirjoitti jatkodiilin
Petteri Paajanen. Atlantis-hyökkääjä Petteri Paajanen (s. 1982) on jatkanut ennenaikaisesti sopimustaan seuran kanssa. Uusi yhteistyöpaperi on voimassa kauden 2006 loppuun.

Paajanen on Tikkurilan Palloseuran kasvatti, joka on koko uransa pelannut vihreävalkoisten riveissä. Tuleva kausi on näin Petterin ensimmäinen Ykkösen tasolla. Uudet haasteet motivoivat hyökkääjää. - Koko toiminta on paljon ammattimaisempaa, kuin mihin olen aikaisemmin tottunut. Harjoitukset ovat rankkoja, mutta koko ajan oppii uutta.

Pasi Pihamaa on erittäin tyytyväinen harjoitusotteluissa hyviä otteita herättäneen maalitykkinsä jatkopaperista. - On hienoa, että pelaajat haluavat sitoutua seuraan pidemmäksi aikaa. Se mahdollistaa sekä joukkueen että pelaajien kehittämisen pitkäjänteisesti.


050321 - Atlantis ´96 / Vipeltäjillä hyvä meininki
Atlantis ´96 / Vipeltäjät on talven aikana totutellut uuteen 7 v 7 -pelitapaan. Pelimiehillä intoa opiskeluun on riittänyt mainiosti - 23 pelaajan ryhmän harjoitusprosentti on talvikaudella ollut päälle 70. Joukkue osallistuu kesällä ensimmäistä kertaa piirisarjaan, minkä lisäksi vieraillaan ahkerasti eri turnauksissa. Kauden kokokohtana on heinäkuinen Hesa cup.

050320 - Ponnistus - Atlantis 1-4
Vesa osui kahdesti. Atlantis kukisti sunnuntai-iltapäivän koitoksessa Ponnistuksen maalein 1-4 (1-1) Talin hallissa. Monikansallinen Ponnari-nippu pisti kuitenkin varsinkin avausjaksolla hyvin kampoihin.

Atlantis hallitsi hienokseltaan avausjakson tapahtumia, mutta maalinteko oli punapaidoille tuskaista. Sen sijaan Ponnistus hyödynsi heti 10. minuutilla Atlantiksen alakerran nukahduksen, ja Alain Didier-Six ohitti varmasti Antti Ristimäen. Kuittaus saatiin vasta pari minuuttia ennen taukovihellystä, kun Sami Hakala löysi Vesa Kososen rangaistusalueen rajalta. Hyökkääjäjärkäle onnistui kääntymään ja sijoitti pallon varmasti alakulmaan.

Toisella jaksolla Atlantis-pelureiden sihti oli tarkempi. Ensin 60. minuutilla Matias Juvonen lähetti mainion vapaapotkun, minkä Petri Haapimaa puski voimalla sisään. Hetkeä myöhemmin Haapis vapautti Feras Abidin läpiajoon. Fifi kipitti pallon itselleen ja sijoitti lopulta tyhjiin 3-1. Viimeisessä maalissa Fifi ja Made tarjoilivat Vesalle avopaikan, ja tämä kaunisteli lukemia päivän toisella osumallaan.


050319 - Sunnuntaina Ponnistus - Atlantis
Edustusjoukkueen tiukka harjoituspelitahti jatkuu, kun joukkue kohtaa sunnuntaina klo 13.30 Talin hallissa Ponnistuksen. Viime syksynä Kakkoseen palanneen Ponnistuksen riveissä pelaa kolme Atlantis-paidassa viime kaudella esiintynyttä pelimiestä: Cihan Gökcil, Jouni Kinnunen ja Patrik Peter. Patrik lähti elokuussa Atlantiksesta TPS:n liigamiehistöön, jossa Musta Helmi nähtiin kentälläkin useampaan otteeseen, mutta nyt miehen tie on taas johtanut takaisin stadiin.

050318 - Atlantis ´93/Itä etsii maalivahtia
Itä-Helsingissä treenaava Atlantiksen ´93-joukkue etsii riveihinsä maalivahtia. Treenit kolmesti viikosssa ja kesäksi tiedossa kaikenlaista muutakin kivaa säpinää. Lisätietoa joukkueenjohtaja Kirsi Nordström (puh. 040-5729669) tai valmentaja Jussi Välinen (puh. 0400-874007).

050317 - Atlantis - VG-62 2-1
Haapis iski avausmaalin. Atlantis kukisti VG-62:n Talin hallissa torstaina 2-1 (1-1). Naantalilaiset olivat liikkeellä erittäin nuorella ryhmällä. Ykkösen peleihin VG-62 kuitenkin saa Interistä mukaan kokeneempaakin kalustoa.

Atlantis hallitsi pelitapahtumia näytöstyyliin avausjakson ensimmäisen puolikkaan. Mukaan mahtui yksi osumakin, kun Petri Haapimaa tuikkasi 5. minuutilla kulman jälkitilanteessa Feras Abidin saksipotkun verkkoon. Sitten punapaitojen alakerta haparoi, ja vieraiden Timo Furuholm pääsi helposti iskemään tasoituksen 25. minuutilla. Samantien VG pääsi peliin mukaan, ja loppujakso pelattiin tasaisesti.

Toisella jaksolla Atlantis jälleen lisäsi hiukan kierroksia. Taskuraketti Feras Abid aiheutti jatkuvasti ongelmia vieraiden alakerralle, ja 72. minuutilla Fefen aherrus palkittiin, kun Vesa Kosonen ohjasi tämän nappisyötöstä voittomaalin.

Patrik Rikama debytoi onnistuneesti punapaidassa. Pasi Pihamaa antoi kiitosta tulokkaalle. - Nulli sopeutui hyvin ryhmään. Teki mainioita nousuja ja pelasi helposti omille.


050316 - Torstaina vastassa VG-62
VG-62 Atlantiksen edustusmiehistö kohtaa torstaina Talin hallissa VG-62:n. Ykkösessä pelaava naantalilaisjoukkue toimii Interin farmiryhmänä ja nuorten turkulaispelaajien kasvatuspaikkana.

Flunssaepidemia on hiukan verottanut Atlantiksen rivejä, ja osa pelimiehistä on torstaina katsomon puolella. Pasi Pihamaa lupaa kuitenkin kentälle iskukykyisen ykstoistikon, ja vaihtopenkillekin pitäisi riittää muutama peluri.


050315 - Rikama uusin sopimuspelaaja
Patrik Rikama (s. 1983) allekirjoitti tiistaina 2-vuotisen sopimuspaperin Atlantiksen kanssa. Rikama siirtyy punapaitaan HJK:n liigaryhmästä, jossa esikuvansa mukaan Nulliksi kastettu pelimies on harjoitellut alkuvuoden. Viime kaudella Patrik oli Klubi 04:n avainpelaajia pelaten myös yhden liigaottelun.

Pasi Pihamaa toivottaa uuden tulokkaan lämpimästi tervetulleeksi. - Rikama on nuori, kehittyvä pelaaja, jota pystyy peluuttamaan monella paikalla. Hienoa, että Nulli on valmis sitoutumaan Atlantikseen pitkällä sopimuksella.


050314 - Hiki virtaa...
Pasi pistää suojattinsa koville. Atlantiksen edustusmiehistö vetää parhaillaan kauden tiukimpia harjoitusviikkoja. Härkäviikot päättyvät pitkäperjantaina käynnistyvään Ruotsin pelimatkaan. Seuraavan kahden viikon aikana ohjelmassa on tiukkojen treenien lisäksi neljä ottelua, joten Pasi Pihamaa pistää suojattinsa nyt töihin oikein urakalla.

- Nämä ovat kauden rankimmat viikot. Pelaajat ovat nyt aika kovilla. Ruotsin matkan jälkeen on pieni loma, ja sitten aletaan vähitellen herkistelemään sarjaa varten, Pasi kertoo.


050312 - Ykkösen seuratapaamisessa tekemisen meininki
Ykkönen Ykkösen seurat kokoontuivat lauantaina Helsinkiin suunnittelemaan Ykkösen kehittämistä. Tarkoituksena on kolmessa vuodessa rakentaa Ykkösestä kilpailukykyinen brändi. Merkittäviä uudistuksia pyritään toteuttamaan jo tulevalla kaudella.

Seuratapaamisessa vallitsi poikkeuksellisen hyvä yhteishenki. Seuroilla oli selkeä halu kääriä hihat ja ryhtyä samantien toimeen. Kun vielä verbaalijonglöörit Miika Juntunen ja Ville Lyytikäinen nostattivat tunnelmaa, myös tilaisuuteen osallistuneet Palloliiton edustajat saatiin lopulta vakuuttuneiksi tekemisen meiningistä. Positiivisia uutisia Ykkösen tiimoilta toivotaankin vielä tänä keväänä.


050311 - Sextv.fi edustusjoukkueen tukijaksi
SexTV Laadukasta aikuisviihdettä tarjoava sextv.fi ryhtyy tukemaan Atlantiksen edustusjoukkuetta. Sextv:n lähetykset näkyvät maanpäällisessä digiverkossa maksutta keskiviikosta lauantaihin puolenyön jälkeen.

050310 - Toisen jakson rutistus toi voiton
Fefe toi liikettä kentälle. PK-35 ja Atlantis tarjosivat Talissa kahden väsyneen joukkueen mittelön, missä pelillisiä hienouksia ei hirveästi viljelty. Avausjaksoa PK kontrolloi, mutta toisella puolikkaalla Atlantis nousi väkisin 2-3 (2-0) voittoon.

Ensimmäiset 45 minuuttia PK-35 oli kentällä nälkäisempi ja liikkuvampi, eikä Atlantis onnistunut murtamaan isäntien viiden miehen puolustuslinjaa. PK iski avausmaalin jo 2. minuutilla, kun Miika Jokiperä ohjasi Lasse Litmasen keskityksen omaan verkkoon. Hiukan ennen taukoa Ali Asad Ibrahim sijoitti pallon nätisti yläkulmaan, ja tauolle mentiin lukemissa 2-0.

Pasi Pihamaan ystävälliset sanat saattelivat sinisessä vierasasussa pelanneet Atlantis-pelurit toiselle jaksolle, ja vähitellen peli alkoikin kulkea. Ensin Vesa Kosonen ja Petteri Paajanen jyräsivät väkisin reiän PK:n muuriin, ja Petteri sijoitti irtopallon maaliin. Seuraavaksi Lassi Metsävuori keskitti oikealta, ja Vesa oli häiritsemässä Matthew McKennaa. Tämä pudotti pallon, ja taskuraketti Feras Abid oli kärppänä tuikkaamassa pelivälineen verkkoon. Loppulukemat viimeisteli pilkulta Petteri Paajanen.

Pääluotsi Pihamaa heltyi toisen jakson ryhdistäytymisestä sen verran, että lupasi suojateilleen vapaan viikonlopun. Tätä poikkeuksellista hempeyttä joukkue tervehti suurella tyytyväisyydellä.


050310 - Mainososaajat yhteistyöhön Atlantiksen kanssa
Mainososaajat-ryhmä Atlantis ja Mainososaajat ovat sopineet monipuolisesta yhteistyöstä tulevalle kaudelle. Mainososaajat valmistavat jatkossa mm. Atlantiksen kausikortit, julisteet ja banderollit. Lisätietoa Mainososaajien monipuolisesta osaamisesta löydät yhtiön kotisivuilta www.mainososaajat.fi.

050309 - Markuksen huili jatkuu
Markuksen sairasloma jatkuu. Markus Alopaeuksen paluu pelikentille lykkääntyy. Akatemia-peluri jatkaa toipilasryhmässä ainakin seuraavat kolme viikkoa, sillä Maken polvivamma ei ole parantunut toivotulla tavalla.

Loukkaantumiset ovat aikaisemminkin kiusanneet Markuksen futisuraa. Viime kausi jäi kokonaan väliin pahan nivusvamman takia.


050309 - Torstaina vastassa PK-35
PK-35 Edustusjoukkue kohtaa torstai-iltana harjoitusottelussa rakkaan paikallisvastustajan PK-35:n. Taisto Talin futispyhätössä alkaa klo 19.30.

Atlantis lähtee peliin lähes samalla miehistöllä kuin lauantain KuPS-otteluun. Kuopion reissulta puuttuneet Feras Abid ja Vesa Kosonen palaavat kuitenkin mukaan hyökkäyspäätä vahvistamaan.


050308 - Atlantis jatkaa Adidas-joukkueena
Adidas Suomi Oy

Atlantis ja Adidas Suomi Oy ovat sopineet monivuotisen yhteistyön jatkamisesta. Näin kaikki Atlantis-joukkueet esiintyvät tulevallakin kaudella Adidaksen varusteissa. Myös seuran fanituotevalikoimasta löytyy tuttua Adidas-laatua.


050308 - Maskotti juoksee taas
Polvi on pipi. Atlantis-maskotti Lauri Kuusela otti perjantain treeneissä ensimmäiset juoksuaskeleensa joulukuisen polvileikkauksen jäljiltä. Treenin jälkeen polvi oli hiukka pipi, mutta askel oli juostessa tutun lennokas.

Kuntoutuksesta vastaava joukkueen fysio Hanne Kalliomäki on luottavainen polven paranemiseen. - Kyllä Latesta ole tällä kaudella vielä muutakin iloa kuin pelkästään futiskoulujen vetäjänä.


050307 - Medimagneetti jatkaa yhteistyökumppanina
Medimagneetti Oy

Atlantis ja Medimagneetti Oy ovat sopineet mainiosti toimineen yhteistyön jatkamisesta. Näin Atlantis-pelureiden magneettikuvaukset hoidetaan jatkossakin vankalla ammattitaidolla Medimagneetin tiloissa Ruoholahdenkadulla.


050306 - Miika tekee paluuta
Miika on vielä tuhdissa kunnossa. Kaksi vuotta sairastelusta kärsinyt Miika Jokiperä yrittää paluuta pelikentille. Lääkäreiden tarkassa valvonnassa itseään kuntouttava Atlantis-toppari pelasi Kuopiossa 45 minuuttia, eikä miehellä ollut suurempia ongelmia KuPS:n liigahyökkääjien kanssa, vaikka liikehdintä vielä verkkaista onkin.

Päävalmentaja Pasi Pihamaan mukaan fysiikka onkin suurin haaste Miikan paluuhaaveille. Pitkä sairastelu on väistämättä jättänyt jälkensä. Pelisilmä ja pallotuntuma näyttävät sen sijaan säilyneen hämmästyttävän hyvin.


050305 - KuPS - Atlantis 2-0
Riden syksyinen polvivamma ei enää näy pelissä. (Kuva: Mauri Forsblom) Atlantis pelasi kevään ensimmäisen ulkopelinsä mainiokuntoisella Kuopion keskuskentällä upeassa auringonpaisteessa. Isäntäjoukkue KuPS oli ottelussa vahvempi ja vei ansaitun voiton maalein 2-0 (1-0).

Avausjakso oli molemmin puolin tarkkaa peliä, jossa maalipaikat olivat kortilla. Kuopiolaiset hyödynsivät lähes ainokaisensa tehokkaasti, kun Jussi Heikelä seinäsyötön päätteeksi ampui 24. minuutilla takatolpan kautta 1-0. Atlantis pysyi pelissä hyvin mukana, muka oma pelinrakentelu ei tahtonut sujua. Osalla punapaidoista helpotkin syötöt karkailivat vastustajille.

Toiselle jaksolle Pasi Pihamaa juoksutti kolme paria tuoreita jalkoja ja muutti samalla kenttäryhmitystä. Pelinrakentelu ei tästä kuitenkaan kohentunut ja kun laitahyökkääjät eivät päässeet peliin mukaan, ei tilanteita keltapaitojen maalille syntynyt. KuPS sen sijaan otti kentälle vaihdetun Seth Abladen johdolla peliä yhä paremmin haltuunsa. Keltapaidat onnistuivat heti 47. minuutilla, kun Kalle Parviainen puski Jussi Heikelän nappikeskityksen ohi Antti Ristimäen. Enempää osumia ei keskuskentällä nähty, vaikka kuopiolaisilla lopussa vielä muutama maalipaikka olikin.


050304 - Adiltonille ei sopimusta
Adilton (Kuva: Mauri Forsblom) Brassipelaaja Adiltonin kolmiviikkoinen testirupema Atlantiksen mukana päättyi ilman sopimusta. Taitava brassi väläytteli ajoittain mainiota syöttötaitoaan, mutta suoritusvarmuutta ei löytynyt niin paljon, että hinta ja laatu olisivat sopimusneuvotteluissa kohdanneet.

050304 - Lauantaina Kuopioon
KuPS

Atlantiksen edustusmiehistö matkustaa lauantaina KuPS:n vieraaksi. Joukkue hyppää bussiin aamulla klo 7.00, ja ottelu Kuopion keskuskentällä alkaa klo 14.00. Paluu kaukaisesta savon maasta takaisin stadiin tapahtuu iltakymmeneltä.


050303 - Viking Line -yhteistyö jatkuu
Viking Line Abp

Atlantis ja Viking Line Marketing ovat sopineet pitkäaikaisen yhteistyön jatkumisesta myös kuluvana vuonna. Viking Line toimii näin jatkossakin Atlantis-joukkueiden omana varustamona ja yhtenä edustusjoukkueen päätukijoista. Luonnollisesti myös kevään pelimatka Tukholmaan sekä syksyn päättäjäisristeily tehdään punaisilla laivoilla.


050303 - Jouni Ponnistuksen rinkiin
Jouni siirtyy Ponnistukseen. Atlantiksessa viime syksyn ja talven pelannut Jouni Kinnunen siirtyy Kakkosessa pelaavan Ponnistuksen miehistöön. Tunnollisesti ja nöyrällä asenteella harjoitteleva Jouni paransi esityksiään koko ajan, mutta tulevalla kaudella ei peliaikaa Ykkösessä olisi vielä kovin paljon ollut luvassa. Ponnistuksen ringissä on viimekautisista Atlantis-pelureista entuudestaan jo Cihan Cökcil.

050302 - Fefe ja Kimmo uudet sopimuspelaajat
Fefe allekirjoitti sopimuspaperit. Feras Abid (s. 1984) ja Kimmo Sivula (s. 1978) allekirjoittivat keskiviikkona tulevan kauden kattavat pelaajasopimukset Atlantiksen kanssa. Molemmilla pelimiehillä on vanhastaan kokemusta Ykkösestä. Fefe viiletti viime kaudella Hongan paidassa, ja Kimmo taisteli Rakuunoiden riveissä. Atlantiksessa Fefen pelinumero on 21 ja Kimmon 17.

050302 - Uusia Atlantis-joukkueita aloittaa
Atlantis FC Atlantis käynnistää huhtikuussa kolme uutta juniorijoukkuetta. Joukkueiden aloituspalaverit pidetään seuran toimistolla seuraavasti:
  • 1998-syntyneet: maanantaina 18.04.2005 klo 19.00
  • 1999-syntyneet: maanantaina 25.04.2005 klo 19.00
  • 2000-syntyneet: keskiviikkona 20.04.2005 klo 19.00

Ilmoittautumiset ja lisätietoa Atlantiksen toimistosta (puh. 041-435 11 65). Tervetuloa mukaan!


050301 - Made juoksi muilta jalat alta
Made vakuutti piip-testissä Matias Juvonen hallitsi näytöstyyliin edustusjoukkueen kestävyyssukkulajuoksua eli ns. piip-testiä. Ex-maastojuoksija ravasi omille lukemilleen raastavassa pudotuspelissä. Pitkään sinnittelivät radalla myös Antti Ristimäki ja Tero Heikkilä.

Pasi Pihamaa oli kohtuullisen tyytyväinen suojattiensa juoksukuntoon, mutta pikkasen tuli mietittävääkin. - Keskikenttämiestemme lukemat eivät täysin tyydytä. Parannusta pitäisi tulla vielä monen kohdalla.

Uutisarkisto (täältä löydät Atlantis-uutiset tammikuusta 1998 lähtien)