Uutiset

UUTISET 1.-30.6.2004

040630 - Marcello Jazzin miehistöön
Marcello pelaa nyt Jazzissa. Atlantiksen riveissä toissa kaudella esiintynyt Marcello Ribeiro on palannut Suomeen ja yrittää nyt saada sopimusta Veikkausliigassa pelaavan FC Jazzin kanssa. Marcello lienee mukana Jazzin kokoonpanossa jo torstain TPS-ottelussa.

040630 - Lomat pian pidetty
Pasi antoi suojateilleen 8 päivän kesäloman. Atlantiksen edustusmiehistö pääsi PK-pelin jälkeen ruhtinaalliselle kahdeksan päivän kesälomalle. Aurinkoiset lomapäivät ovat pian ohitse, kun joukkue palaa yhteisharjoituksiin torstaina 1. heinäkuuta. Luvassa on jonkin aikaa taas kohtuullisen reipasta menoa, sillä kevätkierroksen tiiviin ottelurytmin aikana ei rankkoja harjoituksia juuri päässyt vetämään. Mutta torstaina Pihamaa ja puntari jälleen odottavat Atlantis-pelureita...

040628 - Tenkasen maine pelissä
Vetogurun vinkit eivät ole osuneet. Atlantiksen lentävä manageri Aarne Tenkanen on viime viikkoina jaellut vetovinkkejään radio Suomipopin taajuudella. Tenkasen EM-vinkit eivät kuitenkaan ole osuneet kovin hääppöisesti, sillä Suomipopin kisassa jopa muusikko Tommi Läntinen kepitti Ison-A:n mennen tullen. Yhtään paremmin eivät ole sujuneet Tenkasen suomifutiksen vinkit Atlantiksen sivuilla. Pelikassasta on törsätty jo puolet, ja tuoreimman voiton vedonlyöntiguru on napannut 10. toukokuuta. Tänään Tenkanen yrittää parantaa saldoaan Suomen cupin kohteilla.

040625 - Atlantis ´89:n taistelu ei riittänyt
Atlantis ´89 nappasi 3-4 vierasvoiton viimeisessä B-poikien I divisioonan pelissään, mutta tämä ei riittänyt sarjapaikan uusimiseen, kun myös Inter voitti samanaikaisesti oman pelinsä. Näin Atlantis, MuSa ja Espoo pelaavat syyskierroksen Kakkosessa.

Atlantis ´89 pelasi kuitenkin vahvan kevään. Joukkue taisteli mainiosti kaksi vuotta vanhempien poikien I divisioonassa keräten 10 pistettä ja rutkasti arvokasta kokemusta. Oman ikäluokkansa aluesarjassa Atlantis ´89 sijoittui kolmanneksi Hongan ja HJK:n jälkeen varmistaen näin paikan tämän ikäluokan valtakunnalliseen Kaj Pahlman -turnaukseen.


040625 - Atlantis ´90 säilytti aluesarjapaikan
Atlantis ´90 taisteli viimeisessä aluesarjapelissään upeasti tasapelin HJK-Malmin kanssa, mikä riitti punapaidoille sarjapaikan varmistamiseen. Klubi sen sijaan joutuu ottamaan vauhtia piirin sarjasta. HJK-Malmi meni ratkaisupelissä toisella jaksolla jo 1-0 johtoon, mutta Atlantiksen Nikke Hornborg iski 63. minuutilla tasoitusosuman. Klubi haki vielä rajusti voittomaalia, mutta Jaakko Närjä Atlantiksen maalilla ei ollut yllätettävissä.

Kokonaisuutena Atlantis ´90 pelasi hyvän kevätkauden taistellen pienellä pelaajaringillä mainiosti Helsingin ja Uudenmaan piirin kärkijoukkueiden mukana. Nyt ohjelmassa on Hesa cup, minkä jälkeen alkaa valmistautuminen syksyn aluesarjaan. Syksyä varten joukkue etsii hyvähenkiseen ryhmään vahvistukseksi muutamaa innokasta pelimiestä. Kiinnostuneet voivat olla yhteydessä valmentaja Kalle Lindholmiin (puh. 040-532 53 54).


040623 - Miikalle terveen paperit
Miika palaa harjoituksiin. Toukokuussa sydänkalvon tulehdukseen sairastunut Atlantis-toppari Miika Jokiperä kävi tiistaina hoidon jälkitarkastuksessa, ja lääkäri antoi Miikalle luvan aloittaa harjoittelu. Mikäli kuntoutuminen etenee suotuisasti, Miika nähdään pelikentillä vielä tänä kesänä.

040622 - Mustaa magiaa Puistolassa
Pate iski hattutempun PK:n verkkoon. Atlantis ja PK-35 tarjosivat vauhdikkaan ja jännittävän kärkikamppailun Kakkosen etelälohkossa. Kun sään haltijat vielä olivat suosiollisia, runsaslukuinen yleisö viihtyi mainiosti Puistolassa.

Ottelusta odotettiin PK-35:n maalitykin Petteri Kaijasillan näytöstä. Kaijasilta on tykittänyt maaleja alkukaudesta kuin liukuhihnalta, ja kerran mies osui tälläkin kertaa. Illan ykköstykki oli kuitenkin Atlantiksen musta helmi Patrick Peter, joka iski hattutempun paikalliskilpailijan verkkoon.

Atlantis otti pelitapahtumat haltuunsa heti avausjaksolla. Maalipaikat olivat kuitenkin kortilla, kunnes 22. minuutilla Juha Hämäläinen vapautti Patrick Peterin läpiajoon. Pate sijoitti avausosuman varmasti ohi Matthew McKennan. Maalin jälkeen vieraatkin pääsivät peliin paremmin mukaan, mutta todellisia tuhannen euron paikkoja ei kummallekaan miehistölle enää avausjaksolla siunaantunut.

Toiselle jaksolle PK-35 tuli hakemaan tasoitusta vahvalla asenteella. Joukkue haki kärjestä Kaijasiltaa ja ylös nostettua Kari Rissasta, mutta Adam Highfield ja Atlantiksen puolustus pitivät konkarit tyylikkäästi kurissa. Vieraiden paras tasoituspaikka oli, kun Petri Haapimaa pamautti pallon 25 metristä voimalla ristikkoon. Vastahyökkäyksestä Juha Hämäläinen kuittasi 20 metristä tolppaan. Ratkaisu alkoi häämöttää, kun Atlantiksen valmennusjohto vaihtoi 71. minuutilla hyvin taistelleen Vesa Kososen tilalle supervaihtomies Eero Voipion. Neljä minuuttia myöhemmin Epa syötti Patrickin läpi, ja Musta Helmi iski toistamiseen. 86. minuutilla Petteri Kaijasilta kavensi tilanteeksi 2-1, kun Kaijan vapari 25. metristä livahti Adamin jalkojen välistä maaliin. Epa ja Pate iskivät kuitenkin 90. minuutilla vielä kerran. Adam avasi heittämällä puoleen kenttään, ja Epa jatkoi samantien Patelle. Tämä karkasi kolmannen kerran PK-puolustukselta ja täydensi tyylikkäästi hattutemppunsa.

Voitolla Atlantis nykäisi sarjataulukossa viiden pinnan kaulan kakkosena olevaan PK-35:een. Espoo, Kontu ja Klubi 04 kärkkyvät myös vielä paikkaa nousukarsintoihin.


040622 - Tiistaina kärkiottelu Puistolassa
Vitali huilaa tiistaina. Atlantis kohtaa tiistaina klo 18.30 Puistolan futispyhätössä paikallisvastustaja PK-35:n. Kyseessä on etelälohkon todellinen kärkikamppailu, sillä joukkueet ovat sarjataulukossa ainoastaan kahden pisteen erolla toisistaan.

PK-35 on pelannut kevätkierroksen todella vakuuttavasti. Joukkue on Petteri Kaijasillan johdolla kerännyt 9 pelistä 7 voittoa, yhden tasurin ja yhden tappion. Maaliero on lohkossa ylivertainen 33-6. Viimeksi lauantaina PK nujersi Klubi 04:n näytöstyyliin 3-0.

Atlantiskin on kuitenkin ollut mainiossa vireessä. Vaikka maaleja ei ole tehtailtu samaan tahtiin, joukkue on kuitenkin hyvällä asenteellaan kerännyt mukavasti pinnoja. Tiistain peliin punapaidat joutuvat lähtemään ilman HJK-ottelussa Petteri Karin ulosajamia Ville Kaipaista ja Vitali Suetovia. Lisäksi sivussa ovat pitkäaikaispotilaat Miika Jokiperä ja Jani Jussila. Muuten ryhmä on kuitenkin hyvässä iskussa ja pistää varmasti tosissaan kampoihin paikallisvastustajalle. Tervetuloa illalla Puistolaan nauttimaan hyvästä Kakkosen futiksesta!


040621 - Pizzataxi toimittaa purtavaa peleihin
Pizzataxi toimittaa herkut Atlantiksen peleihin. Malmin Pizzataxi toimittaa herkulliset pizza-slicet Atlantiksen edustusjoukkueen kotiotteluihin. Pizzataxin pizzaa oli ensimmäistä kertaa tarjolla HJK-pelissä, ja suosio oli melkoinen. Herkutteluhetkiä on luvassa jälleen tiistain PK-pelissä.

040618 - Atlantis ´92 valiolohkoon

Atlantis ´92 pelaa syksyllä piirin valiolohkossa, missä ratkaistaan Helsingin edustajat 92-ikäluokan aluesarjaan ensi kaudeksi. Atlantis ´92 varmisti paikkansa valiolohkossa pelaamalla viimeisellä kierroksella 2-2 tasapelin PPJ:n kanssa.

Atlantis etsii myös lisää motivoituneita pelimiehiä 92-ikäluokkaan. Seuralla on ikäluokassa kaksi aktiivista joukkuetta: valiolohkossa pelaava Atlantis ´92 sekä enemmän harrastuspohjainen Atlantis ´92/Dynamo. Molemmat joukkueet tarjoavat varmasti ammattitaitoisen valmennuksen sekä toimivan taustaorganisaation. Lisätietoja joukkueiden yhdyshenkilöiltä.


040616 - Niin lähellä mutta...
HJK haki jatkopaikan. Atlantis ja HJK tarjosivat kunnon väännön cupin jatkopaikasta. Punapaidat pistivät tiukasti kampoihin viime syksyn tuplamestareille, mutta - niin kuin yleensä näissä tarinoissa tahtoo käydä - ennakkosuosikki ratkaisi pelin pari minuuttia ennen päätösvihellystä. Hieno cup-taisto kuitenkin Puistolassa.

Atlantis lähti hyvin valmistautuneena HJK-peliin. Pelaajat olivat järjestäneet itselleen vapaapäivän työpaikoiltaan. Joukkue kävi aamupäivällä vetämässä kevyen harjoituksen, piti matsipalaverin ja ruokaili yhdessä Green Starissa. Tämän jälkeen kotiin lepäämään, ja illalla täydessä iskussa Puistolaan.

HJK tuli alun kovaa ja haki ratkaisua heti ensiminuuteilla. Vähitellen peli kuitenkin tasaantui, ja molemmilla joukkueilla oli muutama maalipaikka. Parinkymmenen minuutin kohdalla erotuomari Petteri Karin mielestä Petri Oravainen kaadettiin rangaistusalueella sääntöjen vastaisesti. Takuuvarma pilkun viimeistelijä Joakim Jensen ampui lujaa vasempaan alakulmaan, mutta Adam Highfield venytti kätensä pallon tielle. Tästä pelastuksesta punapaidat saivat uutta uskoa. Hetkeä myöhemmin Toni Kallio repi Jani Myllyniemen nurin HJK:n rangaistusalueella, mutta Karin mielestä rike alkoi alueen ulkopuolelta, joten tuomiona ainoastaan vapaapotku. Sitten 40. minuutilla HJK:n Jani Koivisto hyödynsi punapaitojen pienen haparoinnin ja tuikkasi avausmaalin. Atlantiksen iltaa synkensi vielä muutama minuutti myöhemmin Petteri Karin Vitali Suetoville näyttämä punainen kortti.

Toisella jaksolla Atlantis lähti vajaamiehisenäkin hakemaan tasoitusta. Tämä palkittiin 54. minuutilla, kun Eero Voipio karvasi pallon Jenseniltä ja vapautti hetkeä aikaisemmin kentälle vaihdetun Patrick Peterin läpiajoon. Tämä jälkeen molemmilla joukkueilla oli omat paikkansa ratkaista peli. Vähitellen kuitenkin Klubin miesylivoima alkoi purra. Raitapaidat painoivat pelin Atlantiksen päätyyn, ja 89. minuutilla punapaitojen puolustus ei saanut purettua palloa. Jon Poulsen nappasi pelivälineen ja sijoitti voittomaalin varmasti Adamin taakse. Lisäajalla Kari ehti passittamaan vielä Ville Kaipaisen kentältä.

Sään haltijat eivät cup-taistoa suosineet. Sade kasteli pelaajat ja yleisön useampaan otteeseen, mutta menoa kentällä ja katsomossa se ei haitannut.


040615 - Avauskokoonpanot
Atlantis ja HJK lähtevät molemmat jatkopaikka mielessä keskiviikon cup-kamppailuun. Keke Armstrongille ei ottelusta luonnollisestikaan kelpaa kuin voitto, mutta Atlantis aikoo panna tosissaan kampoihin viime syksyn tuplamestareille. Pasi Pihamaa lupaa, etteivät punapaidat rakenna brittityylistä puolustussumppua, vaan pyrkivät itsekin pelaamaan.

HJK:n oletettu avauskokoonpano:

           Vilnrotter

  Nylund    Halsti    Jensen    Aalto

  Sorsa    Grönlund   Kallio    Oravainen

        Kottila    Poulsen
       

Atlantiksen mahdollinen avausmiehitys puolestaan on:

           Highfield

  Suetov    Hakala    Metsävuori  Kokkonen

           Sinkkonen
      Jussila       Kaipainen
           Ropponen

        Kosonen    Myllyniemi
       

040615 - Pelintekijät sivussa keskiviikkona
Ride huilaa keskiviikkona. Atlantikselta ja HJK:lta puuttuu molemmilta keskikentän kapellimestari keskiviikon cup-matsista. Punaisten Risto Salmi ja sinivalkoisten Alexei Eremenko Jr ovat kumpikin sivussa pelikiellon takia.

Atlantikselta on loukkaantumisten takia varmuudella poissa Miika Jokiperä ja Jani Jussila. Muutamalla muullakin pelimiehellä on pienempiä vammoja, mutta kaikki nähtäneen kokoonpanossa. Keith Armstrong on lehdistössä nimennyt puolet miehistöstään sairastuvalle, mutta eiköhän Klubiltakin iskukykyinen nippu kentälle ilmesty.

Cup-taiston tuomitsee Suomen erotuomarieliittiin lukeutuva Petteri Kari. Avustavina toimivat Sami Juselius ja Jarmo Haapalehto.


040614 - Puistolaan lisää katsomotilaa
Liikuntavirasto on reagoinut hienosti Pohjois-Helsingin futisbuumiin rakentamalla Puistolan urheilupuistoon lisää katsomotilaa. Lisäkatsomo nousee vaihtopenkkien molemmin puolin kentän eteläsivulle. Uuteen aurinkokatsomoon tulee kolmisensataa istumapaikkaa, jolloin kentän katsomokapasiteetti kasvaa 600 paikkaan. Uudet katsomotilat ovat ensimmäistä kertaa käytössä keskiviikon HJK-pelissä.

040613 - Keke ei jätä mitään sattuman varaan
Kekelle kelpaa keskiviikkona vain voitto. HJK-luotsi Keith Armstrong lähtee tosissaan Suomen cupin otteluun Atlantista vastaan. Brittityyliin Keke arvostaa cupin korkealle, eikä menestysvalmentaja halua jättää mitään sattuman varaan jatkopaikan suhteen. Armstrong on käynyt katsomassa Atlantiksen kaksi viimeisintä sarjapeliä ja kirjannut tarkasti ylös punapaitojen kuviot.

Atlantis kohtasi keväällä harjoituspelissä HJK:n, jolloin sinivalkoiset olivat vahvempia maalein 3-1. Suomen cupissa joukkueet ovat olleet vastakkain kerran aikaisemmin. Vuonna 2001 Atlantis pudotti HJK:n cupista jatkoajalla ja eteni lopulta cup-mestariksi.


040611 - Taistelupinnat Ogelista
Jonni puski voittomaalin. Atlantis tuli hyvällä asenteella Oulunkylään ja nappasi tiukan väännön jälkeen Gnistanilta pisteet maalein 0-1 (0-0). Oulunkylän luokaton nurmi ei mahdollista taitopeliä, mutta punapaidat olivat valmistautuneita fyysiseen taistoon ja halusivat voittoa isäntiä enemmän.

Ottelun ainoa maali nähtiin 64. minuutilla, kun kentän pienin mies Jonni Sinkkonen nousi Jani Myllyniemen kulmassa omiin korkeuksiinsa ja puski takatolpalta pallon Gnistanin verkkoon. Punapaidoilla oli varsinkin toisella jaksolla muitakin maalipaikkoja, mutta muhkuraisella kentällä viimeistely tuotti tuskaa. Toisaalta Gnisukin hätyytteli muutamaan otteeseen vaarallisesti Atlantiksen maalia, mutta Adam Highfield oli ohittamaton.

Voiton jälkeen Atlantis-pelurit pääsivät vapaan viikonlopun viettoon. Treeneihin palataan jälleen maanantaina, ja keskiviikkona on edessä todellinen koitos, kun suuri ja mahtava HJK saapuu Puistolaan Suomen cupin 5. kierroksella.


040610 - Perjantaina Oulunkylään
IF Gnistan Atlantiksen edustusjoukkue kohtaa perjantaina Oulunkylässä paikallisvastustaja IF Gnistanin. Gnisua luotsaa entinen Atlantis-peluri Tapio Tamminen, joka on saanut rakennettua ryhmästään taistelevan joukkueen, mikä varsinkin kotiareenallaan on paha vastus mille tahansa Kakkosen nipulle.

Atlantiksesta on viime peleissä näkynyt tiukan ottelutahdin rasitus, eikä kevään peli-ilo ole ollut entisellään. Joukkue lähtee kuitenkin varmasti motivoituneena Gnistanin kaatoon. Viime vuonna sinikeltaisilta ei Ogelissa herunut pinnaakaan ja kotona Puistolassakin ainoastaan yksi piste. Atlantis saa perjantain otteluun mukaan pelikiellosta vapautuneen Ville Kaipaiseen, joka tuo kaivattua taistelua keskikentälle. Vastaavasti Laajasalossa ensimmäistä kertaa urallaan punaista katsellut Risto Salmi huilaa pelikiellon vuoksi.


040610 - Atlantis ´97 jyrää
Atlantis ´97 on hyvin menneiden toukokuun turnausten jälkeen osallistunut kahteen peli-iltaan kahdella eri joukkueella. Peli-iltojen kaikki 8 peliä ovat päättyneet Atlantiksen voittoon yhteismaalierolla 47-3. Maalinteon lisäksi myös maalivahti- ja puolustuspeliin on jaksettu paneutua kiitettävästi. Ennen kesätaukoa joukkue osallistuu vielä yhteen peli-iltaan.

040609 - Atlantis ´90 Pepsi soccer -turnauksessa
Atlantis ´90 osallistui viikonloppuna toisen kerran Pepsi soccer -turnaukseen Turussa ja nappasi komeasti pronssiset mitalit tuliaisiksi stadiin. Saavutuksen arvoa lisää se, että joukkue pelasi kolmipäiväisen turnauksen kuusi peliä ainoastaan 15 pelaajan ringillä. Valmentaja Kalle Lindholm kaipaaleekin ryhmään vielä muutamaa vahvistusta. Kiinnostuneet voivat soittaa Kallelle numeroon 040-5325354.

040607 - Wallu RoPS:n avuksi
Wallu pelaa loppukauden Rovaniemellä. Atlantis-maalivahti Ville Wallen siirtyy loppukaudeksi Veikkausliigaan Rovaniemen Palloseuran riveihin. Wallen ehti pelaamaan Atlantiksessa seitsemän sarjapeliä, jotka kaikki päättyivät punapaitojen voittoon. Kiitokset Wallu hienosta suorituksesta ja tsemppiä liigakentille!

040607 - Laajasalo jäi valloittamatta
Adam palasi tolppien väliin. Atlantiksen Laajasalon vierailu ei tuonut lisäystä pistepussiin, kun hyvällä asenteella taistellut isäntäjoukkue LPS oli vahvempi maalein 2-0 (1-0). Samalla katkesi Atlantiksen alkukauden voittoputki.

Avausjakso näytti jo suunnan ottelulle. LPS taisteli joka pallosta ja iski suoraviivaisesti punapaitojen maalille. Maalissa pelannut Adam Highfield torjui kuitenkin varmasti, kunnes 29. minuutilla Niko Saukkonen pääsi kulmurin jälkitilanteesta viimeistelemään avausosuman. Tästä isännät saivat lisää virtaa, ja Adamin maalia hätyyteltiin vielä muutaman kerran vaarallisesti.

Toiselle jaksolle Atlantis lähti kääntämään peliä, mutta LPS iskikin heti kättelyssä. Tero Viheriäranta livahti läpi 47. minuutilla ja viimeisteli 0-2. Punapaidat saivat muutaman kavennuspaikan, mutta tällä kertaa tuloksetta. Näin pisteet ansaitusti hyvällä sykkeellä pelanneelle isäntäjoukkueelle. Atlantiksen iltaa synkensi vielä entisestään Risto Salmen hankkima punainen kortti 87. minuutilla.


040606 - B-junnut taistelevat sarjapaikastaan
Atlantiksen ´89-joukkue joutui keväällä kovan haasteen eteen, kun pojat kuukautta ennen sarja-avausta saivat kuulla pelaavansa B-poikien I divisioonassa Jokerien lopetettua futistoiminnan. Joukkue kuitenkin tarttui haasteeseen ja lähti taistoon 1-2 vuotta vanhempia pelimiehiä vastaan. Heti alkukierroksilla napattiin kaksi hienoa voittoa. Sen jälkeen pistetili ei kuitenkaan ole karttunut, ja nyt Atlantis/B taistelee tiukasta sarjapaikastaan. Tilanne taulukon häntäpäässä on tukala.
    Haka      19
    TKT       19
    Jazz      18
    TPV       12
    HJK/2	    11
    P-Iirot     11
    TPK       10
    TPS/2      9
    Inter/2     8
    ------------------
    MuSa       7
    Atlantis     6
    FC Espoo     4

Atlantiksella on jäljellä vielä kotipelit Jazzia ja TKT:tä vastaan sekä viimeisellä kierroksella vieraspeli FC Espoota vastaan.


040605 - Maanantaina Laajasaloa valloittamaan
Ville huilaa maanantaina. Atlantiksen edustusjoukkueen ottelutahti jatkuu tiiviinä. Maanantaina on vuorossa vierailu Laajasaloon. Punapaidat eivät ole kohdanneet Laajasalon Palloseuraa moneen vuoteen, mutta IV ja V divisioonan ajoilta seura on tuttu kilpakumppani. Nousijajoukkue taistelee tiukasti sarjapaikastaan, eikä luovuta pisteitä helpolla kenellekään. Viime kierroksella LPS nappasi avausvoiton kukistamalla Käpylän Pallon.

Atlantis joutuu otteluun ilman Ville Kaipaista, joka huilaa varoitustilin täyttymisen vuoksi. Muuten joukkue on pitkäaikaispotilaita Miika Jokiperää ja Jani Jussilaa lukuun ottamatta pelikykyinen. Pasi Pihamaa veti Kiffen-ottelun jälkeen perjantaina kohtuullisen reipasvauhtisen palauttavan harjoitteen ja antoi jälkipalaverissa tervettä rakentavaa palautetta suojateilleen, etteivät nämä muutaman voiton innoittamina innostu tarpeettomasti leijumaan. Lauantain aamutreeneissä meno olikin jälleen tutun sähäkkää.


040604 - Ronald McDonald hurmasi futiskoululaiset
McDonald´s-futiskoulu Ronald McDonald vieraili Atlantiksen McDonald´s-futiskoulun päätöspäivänä Tapulin urheilupuistossa. Ronald ansaitsi välittömästi pienempien ja isompien futiskoululaisten kunnioituksen näytettyään, että 64 numeron kengilläkin pallo tottelee pelimiestä. Myös Ronaldin tekniikkarata ja taikatemput olivat suuressa suosiossa.

Futiskoulu oli muutenkin onnistunut tapahtuma. Ilmat suosivat, ja uutta oppia tarttui varmasti roppakaupalla jokaiselle koululaiselle. Vanhemmissa ikäluokissa Lassi Metsävuoren, Antti Ropposen, Risto Salmen ja Vitali Suetovin taidot tekivät kovan vaikutuksen. Nuoremmissa taas Sini Pietilän ja Hanne Kalliomäen äitimäinen komento sai tulevat pelimiehet jaksamaan upeasti koko pitkän kouluviikon.


040603 - Pisteet kotiin Bollikselta
Epa yllätti fanit päämaalilla. Atlantis rikkoi vihdoin Kiffen-kammonsa, kun joukkue haki Pallokentältä sarjapisteet maalein 0-2 (0-1). Punakone pyöri suurimman osan matsista varsin näyttävästi, mutta maalinteko yski pahemman kerran.

Ottelun avausmaalin puski 10. minuutilla Kiffenin Pasi Kinnunen, mutta epäonnekseen vanha Atlantis-toppari ohjasi pallon omaan verkkoon. Mainion keskityspallon tilanteeseen lähetti Juha Jussila. Toista maalia saatiinkin odottaa sitten pidempään. Punapaidoilla oli läpiajoa, ylärimaa sekä muuten vaan toinen toistaan maukkaampaa maalipaikkaa, mutta vasta 78. minuutilla vaihtomies Eero Voipio puski Juhan upean vaparin verkkoon. Epalla oli "jokunen" paikka lisäosumiinkin, mutta tällä kertaa riitti tämä.


040602 - Torstaina vastassa Kiffen
Ride palaa miehistöön. Atlantiksen edustusmiehistö kohtaa torstaina Pallokentällä Kiffenin. Mustat Hurmurit on viime vuosina ollut ylivoimainen vastus Atlantikselle. Kahden viime kauden pistesaldo Kiffen-peleistä on pyöreä nolla, joten punapaidoilla on melkoinen näytön paikka.

Atlantis pääsee otteluun iskukyisellä ryhmällä. Risto Salmi on toipunut kuumetaudistaan ja on taas mukana kokoonpanossa. Myös viime viikolla paluun viheriölle tehnyt Vesa-Pekka Virtanen on jälleen pelivarusteissa. Ainoastaan pitkäaikaispotilaat Miika Jokiperä ja Jani Jussila ovat sivussa.


040601 - Futiskoulussa kova meno
McDonald´s-futiskoulu Atlantiksen McDonald´s-futiskoulussa on ollut hyvä meno päällä. Lähes 50 pelimiestä on viilettänyt Tapulin urheilupuistossa nyt kaksi koulupäivää, ja oppitunnit jatkuvat perjantaihin saakka. Opettajina on edustuksen pelaajista nähty tähän mennessä Lassi Metsävuori, Risto Salmi ja Vitali Suetov. Keskiviikkona mukaan tulee Antti Ropponen.

Uutisarkisto (täältä löydät Atlantis-uutiset tammikuusta 1998 lähtien)