UUTISET 1.-31.12.2003

Uutisarkisto

031224 - Hyvää joulua!
Joulupukki

Atlantis FC toivottaa hyvää joulua ja rauhallista vuodenvaihdetta koko jäsenistölleen, kannattajilleen ja kaikille futisihmisille. Palaamme pallon pariin ensi vuonna uusin kujein.


031218 - Atlantis-kuuset myynnissä viikonloppuna
Atlantis-kuusi

Atlantiksen edustusjoukkueen pelaajat myyvät viikonloppuna joulukuusia seuran toiminnan hyväksi. Markkinoiden edullisimmat laatukuuset ovat myynnissä lauantaina ja sunnuntaina klo 10-18 osoitteessa Vanha Tapanilantie 10 (reilu 50 metriä Kirkonkyläntieltä). Tervetuloa tukemaan seuran toimintaa!


031215 - Atlantis yhteistyöhön DNA:n kanssa
DNA Finland

Atlantis FC ja DNA Finland ovat sopineet yhteistyöstä gsm-liittymien myynnissä. Tämä tarjoaa seuran jäsenille, kannattajille ja muulle lähipiirille mahdollisuuden hankkia DNA:n liittymä edullisin ehdoin sekä seuralle ja joukkueille erinomaisen mahdollisuuden varainhankintaan. Lisätietoa yhteistyöesitteestä. Tilauslomakkeita saat Atlantiksen toimistolta sekä joukkueenjohtajilta.


031212 - Atlantis-kuuset myyntiin lauantaina 20. päivä
Atlantis-kuusi

Atlantiksen edustusjoukkueen pelaajat myyvät tänä jouluna joulukuusia. Markkinoiden edullisimmat laatukuudet myydään osoitteessa Vanha Tapanilantie 10 (reilu 50 metriä Kirkonkyläntieltä). Kuusikauppa aukeaa lauantaina 20. päivä klo 10, ja kauppa jatkuu niin kauan kuin kuusia riittää. Tervetuloa kuusiostoksille!


031211 - Fanituotteet oiva joululahja
Atlantiksen laadukkaat fanituotteet ovat mainio joululahja. Valikoimasta löytyy nyt mm. t-paidat, kaulaliina, lippis, viiri ym. Tilaukset suoraan seuran toimistolta (puh. 041-4351165).

031209 - Paljon harjoituspelejä keväälle

Atlantiksen edustusjoukkue pelaa kevään aikana runsaasti harjoituspelejä. Vastustajat ovat monelta eri sarjatasolta - kolmosesta aina Veikkausliigaan. Lisäksi Atlantis osallistuu Kakkoscupiin, jonka voittoa joukkue puolustaa tältä vuodelta. Ensimmäiset harjoituspelit ovat:

  • pe 23.01. Atlantis FC - MPS
  • pe 30.01. Atlantis FC - FC Hämeenlinna
  • ma 02.02. KooTeePee - Atlantis FC
  • pe 06.02. Atlantis FC - FC Pantterit

Kotipelit pelataan Talin hallissa sekä keväämmällä myös Keravan keinonurmella.


031208 - Veskarikoulut käynnissä
Petri Pyhältö

Atlantis-junnujen maalivahtikoulut ovat käynnistyneet. Seuran maalivahtivalmentaja Petri Pyhältö opastaa veskarinalkuja kahdessa ryhmässä - vanhemmassa ovat ´89-´90 -ikäluokkien ja nuoremmassa ´91-´93 -ikäluokkien maalivahdit. Koulutunteja on muutama kerta kuukaudessa, ja ne pyritään sijoittamaan mahdollisimman hyvin joukkueiden omien ohjelmien lomaan.


031205 - Adam olympiajoukkueeseen

Atlantis-maalivahti Adam Highfield on valittu Uuden-Seelannin joukkueeseen, joka karsii paikasta Ateenan olympialaisiin. Oseanian karsintalohko pelataan tammikuussa. Adam lähtee matkaan 7.1. ja palaa takaisin kylmään Pohjolaan 31.1.


031203 - Atlantis ´89 jyräsi Keravalla

Atlantis ´89 teki vakuuttavaa jälkeä viikonlopputurnauksessa Keravalla. Ison pelaajaringin omaava ´89 osallistui turnaukseen kahdella joukkueella, ja molemmat joukkueet raivasivat tiensä loppuotteluun. Finaali päättyi tasalukemiin 2-2. Vasta rangaistuspotkukilpailussa A-joukkue oli B-miehistöä etevämpi.


031201 - Atlantis-kuusia jouluksi
Atlantis-kuusi

Atlantiksen edustusjoukkueen pelaajat myyvät joulukuusia ensi jouluna. Markkinoiden edullisimmat laatukuuset tulevat myyntiin joulua edeltävänä viikonloppuna. Kuusimyynnin tuotot käytetään lyhentämättöminä seuran toiminnan tukemiseen. Lisätietoa myyntipaikoista ja -ajoista kerromme lähempänä joulua.

Uutisarkisto