UUTISET 1.-30.11.2003

Uutisarkisto

031126 - Edustus aloittaa maanantaina

Atlantiksen edustusjoukkue aloittaa maanantaina 1. joulukuuta valmistautumisen uuteen sarjakauteen. Joulukuussa joukkue harjoittelee neljästi viikossa ennen joulupyhien vapaata. Tammikuusta lähtien tapahtumia on 5-7 per viikko. Harjoitusrinkiin tulee 18 sopimuspelaajan lisäksi muutama uusi yrittäjä antamaan näyttöjä valmennusjohdolle.


031124 - Taliin tammikuussa

Helsingin futispyhättö Talin jalkapallohalli avautuu jälleen tammikuussa. Hallin mattoremontti on pitkällisen kinastelun jälkeen vihdoin saatu käyntiin, ja pelaajat pääsevät halliin viimeistään tammikuun 15. päivä. Mikäli mattoremontti etenee suotuisasti, ovet aukeavat jo hiukan aikaisemmin. Atlantiksen edustusjoukkue harjoittelee hallissa kolmesti viikossa, ja ensimmäinen harjoitusottelu pelataan perjantaina 23. tammikuuta. Tuolloin vastaan asettuu MPS.


031123 - Atlantis ´92 edellä muita

Atlantis ´92 on tänään avannut ensimmäisen version mobiilisivustostaan osoitteessa http://www.atlantisfc.fi/92/mobiili. Sivut on optimoitu toimimaan Nokian 3650 ja sitä uudemmissa malleissa, joissa näytön koko on vähintään 176 * 208 pikseliä ja jotka sisältävät selaimen. Mobiilisivujen kautta on mahdollista saada ajankohtaista tietoa joukkueen toiminnasta. Samainen projektiryhmä on selvittänyt myös mm. liikkuvan kuvan välittämistä joukkueen ottelutapahtumista mobiililaitteisiin.


031122 - Öster Mäkelänrinteen mukana Kiinassa

Atlantis-maalivahti Henry Öster osallistuu Mäkeläntinteen lukion joukkueessa Shanghaissa Kiinassa parhaillaan pelattaviin koululaisten MM-kisoihin. Märsky on menestynyt kisoissa upeasti, sillä joukkue pudotti puolivälierissä Chilen edustajan maalein 1-0 ja kohtaa lauantaina turnauksen välierissä isäntämaa Kiinan.


031117 - Anttonille SM-pronssia
Antton Koskinen

Atlantis ´92:n Antton Koskinen osallistui viikonloppuna Helsingin edustajana SM-tekniikkakilpailuihin Kuopiossa. Antton nappasi 1992-syntyneiden sarjassa hienosti pronssia yhteisajalla 73,6 sekuntia. Onnittelut pallotaiturille!


031116 - Atlantis/A hakee pelaajia

Atlantiksen A-juniorijoukkue on aloittanut valmistautumisen tulevaan kauteen. Joukkue pelaa A-nuorten II divisioonassa tavoitellen nousua valtakunnalliseen I divariin. Harjoitustapahtumia tulee olemaan 3-4 viikossa. Lisäksi parhailla A-junnuilla on mahdollisuus harjoitella Pasi Pihamaan vetämän edustusjoukkueen mukana, mikäli vain eväät ja into riittävät.

Atlantis/A etsii ryhmäänsä vahvistukseksi viitisen uutta pelimiestä. Kiinnostuneet voivat olla yhteydessä valmentaja Aleksej Vorobjeffiin (p. 050-3834329).


031113 - Hanne Kalliomäki edustuksen uusi fysio

Hanne Kalliomäki toimii ensi kaudella edustusjoukkueen fysiona. Hannen vastuulla on pelaajien fysioterapia ja lihashuolto. Hän huolehtii myös loukkaantuneiden pelaajien kuntoutuksesta. Päättyneellä kaudella Hanne toimi MPS:n naisten SM-joukkueen fysiona. Hänellä on kokemusta vastaavista tehtävistä myös naismaajoukkueen parista.


031111 - Atlantis ´89:llä kuviot selvillä

Atlantis ´89 vahvisti vanhempainillassa toimintaperiaatteet tulevalle kaudelle. Joukkue panostaa erityisesti harjoitusolosuhteisiin ja valmennuksen laatuun. Talvikaudella joukkueella on viikossa neljä hallivuoroa ja yksi salivuoro. Valmennuksessa Juha Ikäheimon avuksi on tulossa Jukka Korhonen, joka on tehnyt mittavan valmennusuran Porvoossa FC Futuran riveissä. Sakari Hellstedt huolehtii joukkueen maalivahdeista.

Kesällä Atlantis ´89 tulee pelaamaan sekä C15-poikien aluesarjaa että B-16 poikien piirisarjaa. Tämän vuoksi joukkueen pelaajarinkiä laajennetaan lähes 30 pelaajaan. Sarjapelien lisäksi kauden ohjelmassa ovat mm. Kaj Pahlman -kutsuturnaus sekä Hesa Cup. Myös ulkomaanleiri on mukana suunnitelmissa.


031110 - Ensi kesän lohkojako

Atlantis pelaa ensi kaudellakin Kakkosen etelälohkossa. Etelän joukkueet ovat:

 • Atlantis FC (Hki)
 • FC Espoo (Espoo)
 • FC Kiffen (Hki)
 • FC Kontu (Hki)
 • FCK Salamat (Kirkkonummi)
 • FC Pantterit (Joutseno)
 • Hyvinkään Palloseura (Hyvinkää)
 • IF Gnistan (Hki)
 • Käpylän Pallo (Hki)
 • Laajasalon Palloseura (Hki)
 • Pallokerho -35 (Hki)
 • Tikkurilan Palloseura (Vantaa)

Tämänvuotiseen tapaan lohkon kaksi parasta joukkuetta pääsevät nousukarsintoihin. Kaksi huonointa putoavat Kolmoseen ja kolmanneksi viimeinen joutuu karsimaan sarjapaikastaan.


031108 - Henusta Vuoden pelaaja

Henri Kokkonen valittiin Atlantiksen edustusjoukkueen Vuoden pelaajaksi kaudella 2003. Puolustuksessa ja keskikentällä mainion kauden raatanut Henu oli joukkueen keskinäisen äänestyksen selkeä ykkönen.

Vuoden tulokkaana palkittiin vankan debyytin uudella urallaan tehnyt valmentaja Pasi Pihamaa. Muistojen yöstä Mikko Simulan jäljiltä löytynyt Vuoden maali -taulu ojennettiin Eero Voipiolle heinäkuisen Futura-pelin voittomaalista.

Edustusjoukkueen palkitut kaudella 2003:

 • Vuoden pelaaja: Henri Kokkonen
 • Vuoden tulokas: Pasi Pihamaa
 • Vuoden maali: Eero Voipio
 • Pelaajien erityiskiitos I: Veikko Kalliomäki
 • Pelaajien erityiskiitos II: Atlantis-fanit
 • Fanien ihannepoika: Eero Voipio
 • Vekun pullo: Markku Ritala

Aikaisemmin Atlantis ´89:n päättäjäisristeilyllä palkittiin seuran Vuoden junioripelaajana Jani Laine.


031106 - Torstaina risteilylle

Atlantiksen edustusjoukkue lähtee torstai-iltana päättäjäisristeilylle Tukholmaan. Perinteisen päättäjäistilaisuuden lisäksi valmennusjohto on sunnitellut suojateilleen myös muuta risteilyohjelmaa. Takaisin Helsinkiin joukkue palaa lauantaiaamuna.


031105 - Verkko puhuu

Verkko puhuu -valikkoa on päivitetty lisäämällä tarinaan episodi "Maksetaan kun jaksetaan", mikä perustuu Ilta-Sanomien taannoiseen artikkeliin Atlantiksen liigapaikan siirrosta syntyneisiin velvoitteisiin.


031103 - Atlantis ´92/Tottenham tähtää pitkälle

Vuosi sitten Atlantis '92 teki rohkean, mutta onnistuneen päätöksen osallistua tällä kaudella vuotta vanhempien sarjoihin. Joukkue pelasi keväällä '91-ikäluokan piirisarjaa ja sijoittui lohkossaan toiseksi. Onnistunut kevät takasi syksyksi nousun muutamaa lohkoa ylemmäksi. Myös syksy toi mukanaan hyviä, tasaisia piirisarjaotteluita ja erinomaisen sijoituksen lohkokakkoseksi.

Helsinki Cupissa joukkueella oli mahdollisuus kohdata aivan '91-ikäluokan terävintä kärkeä. Hienosti mennyt turnaus päättyi vasta B-finaaleissa JäPS:lle kärsittyyn niukkaan 0-1 tappioon.

Kauden aikana Atlantis '92 osallistui myös muutamiin oman ikäluokkansa turnauksiin. Näistä kotiintuomisina olivat Hanko Cupin ja FC Nurmijärvi Cupin kultamitalit sekä Loviisa Cupin hopea.

Kauden päätavoitteena oli kuitenkin pelaajien henkilökohtaisen taitotason kehittäminen. Tässä tavoitteessa koko joukkue onnistui mainiosti. Lukuisten taitomerkkien lisäksi Helsingin piirin taitokilpailuiden voitto tuli jälleen Atlantiksen Antton Koskiselle. Antton edustaa Helsinkiä kahden viikon päästä pidettävissä SM-kilpailuissa.

Vireästi toimiva Pohjois-Helsingin aluehaavi on tarjonnut lisähaasteita Atlantis '92:n pelaajille. Aluehaavi on tuonut mahdollisuuden lisäharjoitteluun, leireilyyn ja kovatasoisiin haaviotteluihin. Haavitoiminta jatkuu ainakin kauden 2004 loppuun.

Ensi kaudella Atlantis '92 lähtee kehittämään pojista entistä taitavampia ja monipuolisempia pelaajia. Kevään tulostavoitteeksi on asetettu pääsy syksyksi valiolohkoon ja sitä kautta tavoittelemaan aluesarjapaikkaa. Joukkueeseen on lokakuussa liittynyt uusi valmentaja, Markus Koivisto, jonka työsarkaan kuuluu erityisesti pelaajien nopeuden ja liikkuvuuden kehittäminen.

Atlantis ´92-joukkueeseen mahtuu vielä mukaan jalkapalloon panostavia pelimiehenalkuja. Erityisesti haussa on toinen maalivahti. Joukkueella on oma maalivahtivalmentaja, lisäksi maalivahdit osallistuvat edustusjoukkueen maalivahtivalmentaja Petri Pyhältön vetämään veskarikouluun. Mikäli olet kiinnostunut osallistumaan Atlantis ´92:n toimintaan, ota yhteyttä päävalmentaja Tapio Koskiseen (p. 040-5574766). Joukkueen edesottamuksia voi seurata myös Atlantis ´92:n omilta sivuilta.


031102 - Atlantis ´97:lle omat kotisivut

Atlantis ´97 on avannut omat kotisivut. Käykääpä vilkaisemassa!

Uutisarkisto