UUTISET 1.-30.4.2003

Uutisarkisto

030429 - Lauantaina sarja-avaus
Atlantiksen edustusmiehistö aloittaa ensi lauantaina kautensa II divisioonassa. Joukkue kohtaa Keravan urheilupuistossa klo 18.00 FC Futuran.

Atlantis pääsee sarja-avaukseen iskukykyisellä miehistöllä. Jussilan veljekset ovat palanneet sairaslistalta tositoimiin ja olivat mukana jo Rauma- ja HJK-otteluissa. Myös Ville Kaipainen ja Kimmo Sinivuori ovat jälleen kokoonpanossa. Sen sijaan Klubi-matsissa punaisen kortin saanut Vitali Suetov huilaa kaksi ensimmäistä sarjapeliä.

Toivotamme kaikki Atlantis-kannattajat ja -juniorit tervetulleiksi sarja-avaukseen!


030427 - HJK/A jatkoon kultaisella maalilla
Atlantis kohtasi sunnuntaina Solvallassa Suomen cupin 3. kierroksella HJK:n A-juniorit. Klubin junnut olivat viime kaudella cupin yllätysjoukkue pudottamalla jatkosta mm. Tampere Unitedin, ja tällä kertaa Atlantis joutui raitapaitojen uhriksi.

Avausjaksolla Atlantis pelasi voimakkaaseen myötätuuleen ja hallitsi hienokseltaan pelitapahtumia. Mehdi Kuqi viimeisteli jakson ainoan osuman 25. minuutilla kulmapotkun jälkitilanteesta.

Toisella jaksolla Klubi pääsi paremmin mukaan peliin ja haki loppuun asti tiukasti tasoitusta. Yritys palkittiin 91. minuutilla, kun Jani Koivisto pääsi ampumaan käsivirheestä tuomitun pilkun Henri Österin taakse. Tilanteessa Vitali Suetov sai punaisen kortin, joten jatkoajalle Atlantis joutui lähtemään 10 pelaajalla.

Jatkoajalla molemmat joukkueet hakivat tosissaan voittoa, ja tilanteita syntyi kumpaankin päähän. Eero Voipio ja Lauri Kuusela kolisuttelivat tolppia, mutta verkkoon asti palloa ei Atlantis enää saanut. Sen sijaan HJK iski vielä kerran, kun Ilari Äijälä pääsi 118. minuutilla viimeistelemään ratkaisuosuman. Näin HJK/A jatkaa cupin 4. kierrokselle ja kohtaa siellä MyPa:n liigamiehistön.


030424 - Ranisen maali toi finaalipaikan
Atlantis kohtasi torstai-iltana Raumalla Kakkoscupin välierässä FC Rauman. Aapo Raninen viimeisteli ottelun ainoan maalin ja vei helsinkiläiset finaaliin. Vastustaja ratkeaa toisessa välierässä Kemin ja Varkauden kesken.

030422 - Loviisasta hopeaa
Tottenham osallistui Loviisassa lankalauantaina pelattuun Kevät Cupiin. Kesäisissä olosuhteissa pelattu turnaus oli Tottenhamilta onnistunut ja pojat saivat hopeamitalit kotiin tuomisiksi. lue lisää

030416 – Raimo Laine on poissa
Atlantiksen pitkäaikainen tukija Raimo Laine menehtyi viikonloppuna kotonaan Hämeenlinnassa. Raimo oli monen vuoden ajan vapaaehtoisena apuna seuran kotiotteluissa ja eri tapahtumissa. Hän remontoi ja kalusti seuran toimistotilat ja pelaajien asunnot. Milloinkaan hän ei huolinut korvausta tekemästään upeasta työstä.

Tämä kiitos ei Raimoa enää tavoita, mutta yritämme näin kunnioittaa hienon ihmisen muistoa.


030416 - Europa Möbler tukemaan Atlantis-junioreita
Huonekaluketju Europa Möbler lähtee tukemaan Atlantiksen juniorityötä. Kiitämme luottamuksesta ja pyrimme osoittautumaan sen arvoiseksi.

030415 - Kakkoscupissa vastaan FC Rauma
Atlantis kohtaa Kakkoscupin välierissä FC Rauman. Ottelu pelataan Raumalla ensi viikon torstaina 24.04. klo 19.00.

030414 - Atlantis ´90 huuhtoi kultaa
Atlantis ´90 voitti viikonloppuna Espoossa järjestetyn EBK:n Keväthuuma-turnauksen häviämättä otteluakaan. Finaalissa kukistui FC Inter maalein 5-1.

030414 - Atlantis aloittaa uusia joukkueita
Atlantis FC käynnistää nyt futiskauden alkaessa uusia joukkueita jalkapallosta kiinnostuneille pojille. Toukokuussa pyritään starttaamaan uudet joukkueet ainakin ´97 ja ´98 –syntyneille pikkunaperoille.

Nuorin Atlantis-joukkue on tällä hetkellä Atlantis ´97. Joukkue aloitti toimintansa viime syksynä. Nyt harjoitukset pyörivät jo täyttä päätä, ja ensimmäisiä harjoitusotteluita pelataan kovalla innolla. Tapahtumia joukkueella on 1-2 kertaa viikossa.

Toukokuussa pyritään aloittamaan toinen joukkue ´97-ikäluokkaan sekä ensimmäinen oma joukkue ´98-syntyneille pikkunaperoille. Mikäli kiinnostuneita löytyy riittävästi, myös ´96-syntyneille voidaan kerätä uusi joukkue.

Ilmoittautumisia uusiin Atlantis-joukkueisiin vastaanotetaan seuran toimistolla (toimisto@atlantisfc.fi tai puh. 041 - 435 11 65).


030412 - Atlantis - Jokerit 2-1
Atlantis kohtasi lauantai-iltana Keravalla reservipitoisen Jokeri-miehistön. Punapaidat olivat harjoitusottelussa vahvempia maalein 2-1 (2-1).

Atlantiksen molemmat osumat viimeisteli Mehdi Kuqi, jonka tykitykset yläkulmiin eivät jättäneet Mika Johanssonille mahdollisuuksia. Jokerien ainokaisen ampui Rakuunoista lähtöpassit saanut ja nyt Rautiaisen ryhmässä näytillä oleva hyökkääjä Michael Mensah.

Edustusjoukkueen harjoituspelit jatkuvat jo ensi keskiviikkona, jolloin Atlantis kohtaa klo 17.00 Saharassa Malmin Palloseuran.


030410 - ´89-ikäluokka leirille Viroon
Atlantis ´89 ja Atlantis ´89/Bremen suuntaavat torstaiaamuna kohti Tartoa, jossa joukkueet viettävät yhteiset viikonloppuleirin. Ohjelmassa on harjoituksia sekä kolme ottelua paikallisia joukkueita vastaan.

030409 - Atlantis pilkuilla jatkoon
Atlantiksen edustusjoukkue kohtasi etelälohkon viimevuotisen voittajan ja suurimman ennakkosuosikin FC Espoon Kakkoscupin jatkokarsinnassa. Laaksolahden pienessä hallissa pelattu ottelu tarjosi kovaa vauhtia ja tukun näyttäviä maaleja. Loppulukemat 90 minuutin jälkeen olivat 3-3 (2-1), mutta helsinkiläiset olivat pilkkukisassa onnekkaampia ja etenivät cupissa neljän parhaan joukkoon.

Pasi Pihamaa oli saanut loukkaantumisten harventamaan miehistöönsä täydennykseksi Jokereiden liigaryhmästä Ville Sihvosen sekä Akatemian A-junnuista Tapio Kallosen ja Anton Molanderin. Lisäksi ensimmäistä kertaa punapaidassa nähtiin tutun jalkapallosuvun vesa Mehdi Kuqi.

Espoo avasi ottelun pirteästi, kun Juha Hämäläinen upotti jo 4. minuutilla pallon 30 metristä yli Henry Österin. Atlantis kuitenkin kuittasi heti perään. Jani Nyholm pelasi Lauri Kuuselan tekopaikkaan ja Late viimeisteli tasoituksen. Espoo kuitenkin iski avausjaksolla toistamiseen, kun Jiri Havela maalasi läpiajosta 2-1.

Toiselle jaksolle Pihamaa marssitti 5 paria tuoreita jalkoja hakemaan tasoitusta. Tämä onnistuikin 68. minuutilla Mehdi Kuqin viimeistellessä ruuhkasta. Maalin jälkeen isännät saivat peliä enemmän haltuunsa, ja Jami Puustinen ampui Espoon jälleen johtoon. Kotijoukkueella oli paikkoja lisäosumiinkin, mutta kun niitä ei hyödynnetty, Atlantis iski vielä kerran. Olli-Pekka Jurvainen karkasi laidalta läpi, ja Nynny Nyholm syöksyi keskityksen verkkoon.

Pilkkukisassa Atlantiksen kaikki viisi ampujaa (Miika Jokiperä, Juhani Koivuranta, Vesa-Pekka Virtanen, Toni Leonoff ja Tapio Kallonen) toimittivat pallon verkkoon. Kun Henkka Öster otti yhden espoolaisvedon kiinni, helsinkiläiset jatkavat Kakkoscupissa.

Edustusjoukkueen seuraava koitos on jo ensi lauantaina, jolloin joukkue kohtaa Keravalla klo 18.30 FC Jokerit.


030408 - Espoo-peli siirretty Laaksolahteen
Kakkoscupin keskiviikkoinen jatkopeli Espoo-Atlantis on siirretty pelattavaksi Laaksolahden halliin. Ottelun uusi alkamisaika on klo 19.00.

030405 - SalPa - Atlantis 2-1
Atlantiksen edustusmiehistö vieraili lauantaina Paimiossa kohdaten harjoitusottelussa Salon Pallon. Kenttä oli pienoisesta kevätmyrskystä huolimatta erinomaisessa kunnossa, ja vastuskin kovaa luokkaa. SalPa oli aikaisemmin viikolla kaatanut FC Hämeenlinnan 1-0.

Avausjaksolla Atlantis ei saanut peliään kulkemaan alkuunkaan, ja isännät karkasivat ansaitusti 1-0 puoliaikajohtoon punapaitojen kohtalokkaan harhasyötön jälkeen. Pihamaan taukopuhuttelu sytytti helsinkiläiset, ja kentälle tultiin uudella asenteella. SalPa karkasi ensin käsivirheestä tuomitusta rankkarista 2-0 johtoon, mutta hetkeä myöhemmin Jani Nyholm kavensi Olli-Pekka Jurvaisen mainiosta keskityksestä. Tasoitusmaalia ei kuitenkaan enää nähty, joten loppulukemat isännille 2-1.

Edustusjoukkueen pelit jatkuvat tiuhaan tahtiin, sillä keskiviikkona kohdataan Kakkoscupissa FC Espoo klo 19.00 Laaksolahden hallissa ja lauantaina klo 18.30 Jokerit Keravalla.


030403 - Edustus lauantaina Paimioon

Atlantiksen edustusmiehistö matkustaa lauantaina Paimioon. Vastustajaksi harjoituspeliin asettuu Kakkosen länsilohkon kärkijoukkueisiin lukeutuva SalPa. Ottelu Paimion keinonurmella alkaa klo 14.00.

Ensi keskiviikkona 9. huhtikuuta Atlantis kohtaa Kakkoscupin jatkokarsinnassa oman lohkonsa voittaneen FC Espoon. Ottelu pelataan Espoonlahden tekonurmella klo 19.30.