UUTISET 1.-31.3.2003

Uutisarkisto

030331 - Uusia Atlantis-joukkueita
Atlantis pyrkii toukokuun aikana käynnistämään kolme uutta juniorijoukkuetta. Tarkoitus on kerätä toinen joukkue ´96- ja ´97-ikäluokkiin sekä aloittaa myös ´98-syntyneiden pikkunaperoiden joukkue. Ennakkoilmoittautumisia joukkueisiin voi tehdä Atlantiksen toimistolle (toimisto@atlantisfc.fi tai puh. 041-4351165).

030328 - Pelisäännöt valmiina
Atlantiksen juniorijoukkueet ovat sopineet poikien ja vanhempien pelisäännöistä tulevalle kaudelle. Näissä hyväksytään joukkueiden pelaajien ja vanhempien yhteiset käytösmallit. Nämä Operaatio pelisääntöjen mukaiset sopimuspaperit on toimitettu myös Palloliiton Helsingin piiriin.

030327 - Sarja-avaus Keravalla
Atlantiksen edustusjoukkue pelaa Talin halliremontin vuoksi tulevan kauden ensimmäisen kotiottelunsa Keravan keinonurmella. Avausottelussa Atlantis kohtaa FC Futuran lauantaina 03. toukokuuta klo 18.00.

Edustusjoukkueen seuraava harjoitusottelu on lauantaina 05. huhtikuuta klo 14.00 Paimiossa, jossa vastaan asettuu SalPa. Kakkoscupin jatko-ohjelma ei vielä ole tiedossa.


030326 - Jokeri-yhteistyö täsmentynyt
Atlantiksen ja Jokereiden yhteistyö on talven aikana löytänyt toimivan muotonsa. Seurojen yhteisellä junioriakatemialla on tulevalla kaudella joukkueet sekä A- että B-nuorten SM-sarjassa. A-nuorissa joukkue pelaa Jokereiden nimellä ja B-nuorissa Atlantiksen. Akatemian tarkoituksena on tuottaa pelaajia seurojen edustusjoukkueisiin.

Edustusjoukkueiden kesken on harjoitettu toimivaa pelaajavaihtoa. Jokereiden liigaryhmästä käy pelaajia hakemassa vauhtia Pihamaan miehistössä. Vastaavasti kehityskelpoisilla Atlantis-pelureilla on mahdollisuus päästä koettamaan taitojaan Rautiaisen joukkueeseen.


030322 - Atlantis - PK-35 2-1
Atlantis ja PK-35 tarjosivat vuodenaikaan nähden hyvätasoisen Kakkoscupin väännön Keravan keinonurmella. Atlantis oli lopussa sen verran terävämpi, että käänsi koitoksen edukseen maalein 2-1 (0-0).

Avausjakso taisteltiin maalittomana, mutta toisella puoliajalla PK iski heti alussa, kun Erkki Rusi viimeisteli johdon raitapaidoille. Atlantis kuitenkin haki innolla tasoitusta, ja 66. minuutilla Jani Jussila viimeisteli maalinedushässäkän jälkeen. Punapaidat onnistuivat vielä lopussa toistamiseen, kun Toni Leonoff puski voittomaalin 84. minuutilla.

Voiton myötä Atlantis voitti Kakkoscupin alkulohkonsa ja eteni cupin jatkopeleihin. Seuraava vastus ja pelipäivä selvinnevät alkuviikosta.


030316 - Atlantis - Futura 4-1
Atlantiksen edustusjoukkue otti kolmannen voittonsa Kakkoscupissa, kun FC Futura kukistui Keravan keinonurmella 4-1 (0-1). Avausjakso oli Atlantikselta taas vaisu, ja alakerran haparointi tarjosi porvoolaisille helpon johtomaalin. Toisella puoliajalla punapaitojen asenne kuitenkin tiivistyi ja liike lisääntyi. Tuloksena neljä maalia, jotka tällä kertaa kirjattiin Jani Nyholmille (2), Vitali Suetoville ja Juhani Koivurannalle.

Pasi Rautiainen oli lähettänyt Jokereiden liigaryhmästä loukkaantumisesta toipuvan Matti Hiukan punapaitojen mukaan. Hiukka tekikin töitä hyvällä asenteella, kolisutteli kerran tolppaa ja syötti kaksi ensimmäistä osumaa.

Atlantiksen viimeinen koitos Kakkoscupissa pelataan Keravalla ensi lauantaina klo 16.30, kun vastaan asettuu paikalliskilpailija PK-35.


030313 - Tenkas-olut markkinoille
Atlantiksen lentävän managerin Aarne Tenkasen nimikko-olut Iso vaalee on tullut markkinoille. Saimaan Panimon hittituotetta myyvät pääkaupunkiseudulla mm. Iso Omenan, Jumbon ja Sellon Citymarketit, Heinon Tukut sekä Albertinkadun Spar. Ravitsemusliikkeistä tätä herkkua tarjoavat esim. sellaiset arvostetut olutravintolat kuin JuWe, Kiwi, Barts, Himskatti ja Bume. Suurkuluttajat voivat tilata lastinsa myös suoraan Saimaan Panimosta (c/o Seppo Myllynen, p. 0400-257519).

030312 - Puistolan kenttää parannetaan
Atlantiksen edustusjoukkueen kotiareena Puistolassa tarjoaa ensi kaudella entistä paremmat puitteet futikselle. Pelikenttää laajennetaan sekä pituus- että leveyssuunnassa pari metriä. Kentän uudet mitat tulevat olemaan 102 x 66 m2. Liikuntaviraston kanssa on keskusteltu myös mahdollisuudesta saada lisää katsomotilaa Puistolaan.

Puistolan kentän nurmi jäi syksyllä niin hyvään kuntoon, että kenttämestarit uskovat areenan olevan täydessä pelikunnossa 29. toukokuuta, jolloin Atlantis kohtaa paikallisottelussa Gnistanin. Ensimmäisessä kotipelissä 03. toukokuuta Futuraa vastaan nurmelle ei kuitenkaan vielä päästä.


030311 - Atlantis FC '89 vei Keravan talvisarjan
Atlantiksen P89 joukkue hoiti Keravan keinonurmella pelatun talvisarjan rutiinilla kotiin. Ottelut: KP-75/Rock - FC Atlantis 1-2, Atlantis FC - KP-75/90 4-0, Atlantis FC - TiPS/sininen 2-1 ja FC Vantaa/90 - Atlantis FC 0-3.

Lauantaina 15.03 klo 16.00 Keravalla pelataan vielä haasteottelu, jossa AFC '89:n haastaa KoPSE/Sisu Korsosta. Kaikki joukolla kannustamaan.


030309 - Kiffen - Atlantis 1-3
Atlantiksen edustusmiehistö kohtasi Kakkoscupin toisessa ottelussaan Kiffenin Keravan keinonurmella. Punapaidat hallisivat peliä, mutta pyöritys oli tehotonta ja maalitilanteita ei tahdottu millään saada aikaiseksi. Kiffen veikin avausjakson Toni Malmin iskettyä vastahyökkäyksestä 1-0.

Toisella jaksolla Atlantiksen peli ei paljon parantunut, mutta kapteeni Juha Jussila ratkaisi koitoksen ampumalla pallon kahdesti Kiffenin verkkoon. Kolmas osuma kirjattiin vaihtomies Sami Rannalle.

Atlantiksen seuraava Kakkoscupin peli on ensi sunnuntaina, kun joukkue kohtaa Keravalla klo 11.30 FC Futuran.


030304 - Kakkoscupin uudet otteluajat
Talin hallissa ei enää tänä keväänä pelata, joten kakkoscupin otteluille jouduttiin etsimään uudet ajankohdat. Ottelut pelataan nyt seuraavasti:

su 09.03. klo 11.30 Kiffen - Atlantis
su 16.03. klo 11.30 Atlantis - Futura
la 22.03. klo 16.30 Atlantis - PK-35

Kaikki pelit ovat evakossa Keravan urheilupuiston mainiolla keinonurmella (jäähallin vieressä).


030303 - Atlantis ´94 kahdella joukkueella piirisarjaan
Atlantis ´94 esiintyy ensi kesänä kahden joukkueen voimin piirisarjassa. Ikäluokassa ovat nyt mukana sekä Atlantis ´94/Liverpool että Atlantis ´94/Ajax. Joukkueisiin mahtuu vielä muutama pelimiehenalku, joten kiinnostuneet voivat olla yhteydessä valmentaja Tom Grönholmiin (p. 050-5724873).

030303 - Teemu Savukoskesta joukkueenjohtaja
Teemu Savukoski on aloittanut Atlantiksen edustusjoukkueen uutena joukkueenjohtajana. Tema on koulutukseltaan B-valmentaja, joten hän pystyy tarvittaessa toimimaan myös valmennusjohdon apuna.

030302 - Edustus vieraili Keravalla

Atlantiksen edustusjoukkue kohtasi sunnuntai-iltana KP-75:n Keravan mainiolla keinonurmella. Loppunumerot olivat helsinkiläisten eduksi 1-4 (0-1). Viimeistelijöinä toimivat tällä kertaa Jani Hankosalo ja Jani Nyholm (2). Yhden keravalaiset pistivät omiin.

Atlantis-luotsi Pasi Pihamaa jatkoi ottelussa pelaajakokeilujaan, ja mukana oli jälleen muutama uusi yrittäjä näyttöjä antamassa. Joukkue oli matkassa ainoastaan kahdella vaihtopelaajalla, sillä flunssavirus oli harventanut miehistöä reippaalla kädellä.

Edustuksen seuraava koitos on Kakkoscupin ottelu Kiffeniä vastaan lauantaina 08.03., jos Talin halli avautuu uudelleen alkavalla viikolla. Mikäli jalkapallopyhätön ovet pysyvät kiinni, cupin otteluille on etsittävä uudet ajankohdat ja pelipaikat.