UUTISET 1.1.-31.1.2003

Uutisarkisto

030131 - Akatemia - MPS 0-0
Akatemia jatkoi testipeliensä sarjaa kohtaamalla Talin hallissa Malmin Palloseuran. Punapaidat keskittyivät tällä kertaa pallon kierrättämisen harjoitteluun, ja kun mielenkiintoa maalintekoa kohtaan ei löytynyt, päättyi unettava koitos 0-0 lukemiin.

Seuraavan kerran Akatemia esiintyy peliasussa ensi keskiviikkona 05. helmikuuta, kun joukkue kohtaa klo 19.10 uudessa Laaksolahden hallissa etelälohkon viimevuotisen voittajan FC Espoon.

030129 - Kakkosen sarjaohjelma
Kakkosen sarjaohjelma on valmistunut Palloliitossa. Akatemia aloittaa pelit kotiottelulla Futuraa vastaan lauantaina 03. toukokuuta, ja päätöskierroksella kohdataan PK-35 Pukinmäessä lauantaina 20. syyskuuta. Sarjaohjelma kokonaisuudessaan löytyy valikosta Akatemia.

030126 - Akatemia - Kuusysi/A 2-0
Akatemia jatkoi harjoituspeliensä sarjaa vaihteeksi voitokkaasti, kun Kuusysi/A kukistui Talissa 2-0 (0-0). Punapaidoissa nähtiin jälleen muutama uusi yrittäjä antamassa näyttöjä valmennusjohdolle.

Molemmat Akatemian maalit kirjattiin paluumuuttaja Jarkko Laineelle. Ensimmäisen Zärre jatkoi verkkoon Ashur Mungen nappisyötöstä ja toisen viimeisteli rangaistuspilkulta. Rankkari tuomittiin Aapo Ranisen kaadosta.

Akatemian seuraava testipeli on jo ensi torstaina, kun joukkue kohtaa Talissa klo 19.30 Malmin Palloseuran.

030120 - HIFK - Akatemia 4-0
Ykkösessä pelaava HIFK osoittautui vielä liian vahvaksi Akatemia-joukkueelle. Pelillisesti Akatemia ei juurikaan jäänyt isäntiä jälkeen, mutta HIFK iski tehokkaasti nopeilla hyökkäyksillä ja puolusti kurinalaisesti. Kun Akatemialla taas oli ongelmia alakerrassa, loppulukemat olivat tylyt 4-0 (3-0).

Akatemian valmennusjohto kokeili ottelussa jälleen muutamaa uutta pelimiestä. Seuraavan kerran pelaajilla on näytön paikka ensi sunnuntaina, kun joukkue kohtaa Talissa klo 16.30 Kuusysin A-nuoret.

030118 - Akatemia/B piti järjestäytymiskokouksen
Akatemian B-juniorijoukkueen kuviot alkavat olla selvillä tulevaa kautta varten. Joukkueessa on tällä hetkellä 28 poikaa, jotka harjoittelevat neljästi viikossa Talin ja Myllypuron halleissa sekä Olympiastadionin juoksusuoralla. Huhtikuussa joukkueen suunnitelmissa on lähteä viikon harjoitusleirille Unkariin.

B-junnuja valmentavat Sergei Pronin, Vesa Korhonen ja Jarmo Sykkö. Joukkueenjohtajina toimivat Antti Ruuhonen ja Pekka Hotti sekä rahastonhoitajana Anne Hotti.

Akatemia/B tulee pelaamaan B-nuorten SM-sarjassa. Mikäli pelaajarinki antaa myöten, ilmoitetaan myös B2 joukkue II divisioonaan. Tämä joukkue tulisi koostumaan pääasiassa ´87 ja ´88 -syntyneistä pelaajista.

030116 - Akatemia - Akatemia/A 5-2
Akatemian edustusjoukkue ja A-junnut hakivat ensituntumaa ottelutempoon, kun joukkueet kohtasivat harjoitusottelussa Talin hallissa. Loppulukemat olivat 90 minuutin jälkeen 5-2 (3-2) edustuksen hyväksi.

Ensi jaksolla molemmat miehistöt pitivät yllä melkoista tempoa, vaikka pallo ei vauhdissa aina mukana pysynytkään. Toisella puoliskolla tahti hiipui pelaajien väsyessä. Molemmissa joukkueissa oli melkoisesti uusia pelimiehiä antamassa näyttöjä valmennusjohdolle.

Akatemian seuraava koitos on ensi maanantaina klo 17.00, kun joukkue kohtaa HIFK:n.


030109 - Tyttöjoukkueisiin mahtuu vielä pelaajia
Atlantis-tyttöjen harjoitukset käynnistyvät joulutauon jälkeen jälleen ensi sunnuntaina klo 9.00 Suutarilan monitoimihallissa. Mukaan mahtuu vielä lisää tyttöjä, sillä kesään mennessä tytöistä pyritään keräämään joukkueet ´92-´93, ´94-´95 sekä ´96-´97 -ikäluokkiin. Kiinnostuneet voivat tulla mukaan harjoituksiin tai kysellä lisätietoja Atlantiksen toimistosta.

030108 - Ladies luopuu SM-sarjapaikastaan
Naisten SM-sarjassa pelannut Atlantis Ladies luopuu SM-sarjapaikastaan. Ladiesin pelaajarinki kävi syksyn aikana niin pieneksi, ettei enää saatu kasaan SM-sarjaan kelvollista joukkuetta.

Yksitoista vuotta naisten SM-sarjassa - ensin Puistolan Urheilijoiden, sitten FC Puistolan ja lopuksi Atlantis Ladiesin nimellä - pelanneen joukkueen taustavoimina toimivat koko ajan Kalevi Lahti ja Olavi Tähkävaara. Kale ja Ollu tekivät suururakan pyörittäessään joukkuetta suomalaisen naisfutiksen huipulla.

Toivotamme hyvää jatkoa Kalelle ja Ollulle sekä kaikille muille Ladiesin toiminnassa mukana olleille.

030106 - Atlantis ´89 tähtää pitkälle
Atlantis FC:n ´89-joukkue on aloittanut valmistautumisen uuteen pelikauteen. Joukkueessa on useita lahjakkaita jalkapalloilijanalkuja, joista varmasti tulevina vuosina kuullaan enemmänkin.

Viime vuonna Atlantis ´89 sijoittui kovatasoisessa Dana Cupissa parhaana suomalaisjoukkueena kakkoseksi. Myös aluesarjassa tuloksena oli kakkossija.

Tulevalla kaudella joukkue pelaa ensimmäistä vuottaan C-pojissa. Valmennuskaksikko Juha Ikäheimo – Sakari Hellstedt paimentaa suojattejaan 4-5 kertaa viikossa. Töitä harjoituksissa tehdään sillä mielellä, että ensi kesänä nahkakuula entistä paremmin tottelisi poikien aivoituksia.

- Meillä on erityinen juoksuvalmentaja, joka vetää pojille yhdet harjoitukset viikossa. Muuten pääpaino on taidon harjoittamisessa, Ikäheimo kertoo.

Huhtikuussa joukkue matkustaa Pärnuun leirille. Harjoittelun ohessa pelataan paikallisia joukkueita vastaan. Toukokuussa alkavat sitten pelit kotimaan kentillä.

Atlantis ´89 etsii ryhmäänsä vielä yhtä maalivahtia sekä 1-2 kenttäpelaajaa, jotka ovat valmiita panostamaan hyvään harrastukseen. Kiinnostuneet pelimiehenalut voivat olla yhteydessä valmentaja Juha Ikäheimoon (puh. 0400-629423) tai joukkueenjohtaja Ari Niemiseen (puh. 040-5576872).

030105 - Akatemia/A - Akatemia/B 2-0
Atlantiksen ja Jokereiden yhteisen Akatemian A- ja B-juniorit pelasivat keskinäisen harjoitusottelun Talin hallissa. A-junnut hallitsivat selkeästi kolmessa jaksossa pelatun ottelun ensimmäistä kolmannesta, mutta jatkossa peli tasaantui ja B:lläkin oli lopussa muutama maukas maalipaikka. Loppulukemat kuitenkin A-junioreiden eduksi 2-0.

030102 - Tottenhamille uudet sivut
Atlantis '92 Tottenham on avannut uudet sivut osoitteessa http://www.atlantisfc.fi/92. Viisi vuotta sitten aloittanut joukkue koostuu yhdeksästätoista 10-vuotiaasta futaajasta, joista lähes kaikki ovat aloittaneet jalkapallon harrastamisen vuonna 1997. Joukkueen valmentajana on alusta alkaen toiminut Tapio Koskinen.

030101 - Hyvää Uutta Vuotta!
Atlantis FC toivottaa hyvää ja rauhallista vuotta 2003 kaikille kotisivujensa lukijoille. Atlantis lähtee alkavaan vuoteen hyvillä mielin. Edustusjoukkueemme viimekeväinen konkurssi on takanapäin, ja kuluneen syksyn aikana seuran toiminta sai uutta vauhtia monella taholla. Kakkosessa pelaava nykyinen edustusjoukkueemme sekä A- ja B-juniorit toimivat nyt yhteistyössä FC Jokereiden liigajoukkueen kanssa. Yhteisen Akatemiamme tarkoituksena on kasvattaa nuorista lupaavista jalkapalloilijoista tulevia liigapelaajia. Atlantiksen vireästi toimiva junioripuoli käynnisti loppuvuodesta useita uusia joukkueita, ja tätä toimintaa on tarkoitus jatkaa myös tulevina vuosina. Seura sai myös ensimmäiset tyttöfutaajat, joista jatkossa on tarkoitus kasvattaa pelaajia SM-sarjassa pelaavaan Atlantis Ladies -joukkueeseen.