UUTISET 16.8.-31.8.2002

Uutisarkisto

020831 - TPK - Atlantis/B1 1-1
Ottelu pelattin Kupittaan tuulisella ja sateen pehmittämällä nurmella. Atlantis aloitti varsin pirteästi fyysistä TPK:ta vastaan. Ensimmäinen tilanne tuli TPK:lle kun ottelun Maskulainen erotuomari vihelsi varsin kyseenalaisen rangaistuspotkun 5. minuutilla Markus Alopaeuksen siivottua pallon sivurajan yli ja TPK:laisen kaaduttua samassa tilanteessa. Antti Sirviö torjui rankkarin taidolla ja hyvin aavistaen. Atlantiksella oli monia hyviä tilanteita 1. puoliajalla ja Lauri Salmian tolppalaukaus 30. minuutilla vieri maaliviivaa pitkin kunnes TPK:n maalivahti ehti poimimaan pallon. Toisella puoliajalla (57. min) Atlantis siirtyi johtoon Tero Sjöblomin rankkarista, joka oli seurausta TPK:n pelaajan käsivirheestä. Runsas kymmenen minuutti myöhemmin TPK tasoitti kulman jälkitilanteesta. Atlantiksen pelaajista erottui erityisesti sairaslomalta kentälle palannut maalivahti Antti Sirviö, joka pelasi varmasti ja torjui rankkarin lisäksi yhden vastustajan läpiajon.

020830 - Atlantis-ilta lauantaina
Suomen Michael Jackson Perinteinen Atlantis-ilta järjestetään lauantaina Ravintola Idänpisteessä Itäkeskuksessa (os: Turunlinnantie 14) alkaen klo 20.00. Esiintymässä mm. Aarne Tenkanen & Cover Strings. Liput 7 euroa ja lipputuloilla tuetaan Atlantiksen junioritoimintaa. Tervetuloa!

020829 - Junnuhallin vuorot varattavissa
Atlantiksen junnuhalli sijaitsee Tapulikaupungin urheilupuistossa. Halli (15 x 33 m2) on tarkoitettu nuoremmille juniorijoukkueille, mutta myös isommat junnut pystyvät hyödyntämään hallia esim. tekniikkaharjoituksissa.

Hallille tehdään syksyn aikana mittava perusparannus. Halliin ajetaan uusi kerros kivituhkaa ja hallin ympärille vedetään salaojat. Näin uskomme halllin palvelevan futaajia mainiosti tulevana talvena.

Otamme nyt vastaan varauksia ensi talvelle. Vuoroja voi varata 01.10.2002 - 30.04.2003 väliselle ajalle. Lisätiedot ja varaukset: Juha Välke (puh. 050 - 525 16 73 tai juhav@kolumbus.fi)

020828 - Atlantis Palvelut
Atlantis Palvelut Oy on Atlantis FC:n omistama osakeyhtiö, jonka tarkoituksena on hankkia varoja seuran toimintaa varten. Yhtiöstä löytyy korkeatasoista osaamista mm. seuraavilta aloilta:
 • internet-konsultointi
 • muut vaativatkin atk-projektit
 • mainostoimistotyöt
 • erilaiset painotyöt (esitteet, julisteet, julkaisut ym.)
 • reprotyöt
 • erilaiset käännös- ja tulkkaustyöt
 • erilaiset muuttourakat
Annamme mielellämme taatusti kilpailukyisen tarjouksen osaamisalueisiimme kuuluvista töistä. Lisätietoja Atlantiksen toimistolta (p. 041 - 435 11 65 tai toimisto@atlantisfc.fi).

020826 - Atlantis '92/Tottenhamille pronssia
Tikkurilan helteinen hiekkatekonurmiturnaus tuotti Atlantis '92/Tottenhamille kolmannen sijan. Joukkueita oli mukana 16, jotka oli jaettu neljään lohkoon. Atlantis voitti kaikki alkulohkon ottelunsa: Atlantis - PK-35/Gepardit 2-1, Atlantis - TiPS/Lazio 6-0 ja Atlantis - PPJ/Eira 2-0.

Puolivälieräottelussa Atlantiksen maalihanat tukkeutuivat. Hurjasta painostuksesta huolimatta Atlantis ei saanut yhtä maalia enempää aikaiseksi - onneksi ainokainen riitti voittoon ja Atlantis selvitti tiensä välieriin.

Välieräottelussa Atlantis kohtasi turnauksen lopulta voittaneen EPS/Noykkiön. Espoolaisten ensimmäisellä puoliajalla hankkima 1-0 johto piti ottelun loppuun saakka, vaikka Atlantis painosti kuin yleinen syyttäjä.

Pronssiottelussa Atlantis kohtasi alkulohkosta tutun PK-35/Gepargit. Helteestä ja viidestä pelatusta ottelusta huolimatta Atlantis sai pelinsä kulkemaan ja maalihanat auki. Ottelu päättyi lopulta Atlantiksen 3-0 -voittoon.

020825 - Alex ampui voittomaalin
Atlantis Akatemiasta FC Hämeenlinnaan siirtynyt brassihyökkääjä Alex ampui voittomaalin hämeenlinnalaisille, kun joukkue voitti kotonaan FC Lahden 2-1. Alex esiintyi muutenkin pirteästi ja syötti Teuvo Palkin viimeistelemän avausosuman. Ottelun lopussa brassi kuitenkin loukkaantui, ja hänet kannettiin paareilla vaihtoon.

020825 - Kallis tappio Akatemialle
Atlantis Akatemia menetti arvokkaat pisteet IFK Mariehamnille, kun vieraat kukistivat Atlantis-junnut Puistolassa 2-4 (1-0). Tappio kävi punapaidoille erityisen kalliiksi, sillä Ashur Munge teloi ottelussa nilkkansa ja Ari Kuusela polvensa niin pahoin, että joutuivat jättämään pelin kesken. Ainakin Lelun polvivamma tietänee koko loppukauden huilia.

Molemmat joukkueet aloittivat helteisissä olosuhteissa hiukan epävireisesti, mutta Akatemia pääsi nopeammin peliin mukaan. Avausosuma nähtiin 22. minuutilla, kun Tommi Peltonen sijoitti Anssi Tammisen syötön verkon perille. Akatemialla oli paikkoja lisäosumiinkin, mutta Tarik Lazizin loukkaantuminen 39. minuutilla sekoitti junnujen pelin. Punapaidat pelasivat loppuminuutit vajaalla, ja vierailla oli useampia tasoituspaikkoja.

Toiselle jaksolle Janne Weckström tuli Lazizin tilalle, ja Akatemia pääsi jälleen peliin mukaan, kunnes 50. minuutilla erotuomari Tero Turunen näki maalivahti Mika Johanssonin kaataneen MIFK:n hyökkääjän. Mikalle punainen ja pallo pilkulle, mistä romanialaistoppari Ciprian Vlad ampui varmasti tasoituksen. Heti perään vieraat iskivät uudestaan, ja Akatemia-junnujen odotellessa paitsiovihellystä Mikael Sundström sijoitti 1-2. Akatemia nousi vielä vajaallakin tasoihin, kun Tero Lönnblad viimeisteli 68. minuutilla vaihtomies Naim Berishan syötöstä. Peter Lundberg kuitenkin lopetti ilon lyhyeen viemällä vieraat jälleen johtoon. Tämän jälkeen Assu ja Lelu loukkaantuivat, ja Akatemia pelasi loppuminuutit ainoastaan kahdeksalla pelaajalla. Daniel Blomster kaunisteli loppulukemiksi 2-4.

Akatemialla on nyt puolitoista viikkoa aikaa nuolla haavojaan, ennen kuin joukkue kohtaa Ponnistajat Siltamäessä keskiviikkona 4. syyskuuta.

020824 - Atlantis/B1 - POHU 1-7
Atlantiksen isännöimä BSM:n paikalliskamppailu pelattiin Ala-Malmin kuivuuden ja kovan käytön vuoksi heikon puoleiseen kuntoon menneellä nurmella. Ottelun alkuminuuteista lähtien katastrofin ainekset leijuivat ilmassa. Peliä ei saatu hallintaan ja paniikinomaisia tilanteita tuli yhtenään uudeksi parsitussa kotijoukkueen puolustuksessa. Helppoja pallon menetyksiä ja väärää pelinlukua nähtiin jatkuvasti. Myös keskikenttä haki itseään ja pelaajien roolit tuntuivat olevan kateissa. 13. minuutilla Atlantiksen Juha Saarinen antoi loistavan pystysyötön Marko Mikkoselle, joka pääsi vastakkain POHUn maalivahdin kanssa ja tuikkasi pallon maaliin. Heti maalin jälkeen Atlantiksen peli oli jo asettumassa uomiinsa, kunnes 30. minuutin kohdalla haagalaiset sammuttivat valot Atlantis -kaupungista ja matka kohti syvyyksiä alkoi. POHU teki kolme maalia seuraavan kuuden minuutin aikana, mikä olikin pelin käännekohta. Kotijoukkueen selkä taittui ja usko voittoon menetettiin. POHU tuntui onnistuvan aina, kun vain hiukankin tilaa saivat ja pallo löysi tiensä ylänurkkaan useamman kuin kerran. POHUn peli-ilo ja -ote paranivat samaan tahtiin, kun kotijoukkueen huumori hiipui. Toivottavasti Atlantiksen joukkue saavutti tässä ottelussa pohjan, josta uusi tuleminen kohti pintaa voidaan aloittaa.

020823 - IFK Mariehamn lauantaina Puistolaan
Atlantis Akatemia kohtaa lauantaina klo 14.00 kotiareenallaan Puistolassa IFK Mariehamnin. Vierasjoukkue on sarjataulukossa pinnan isäntiä edellä, joten arvokkaita pisteitä on taas jaossa molemmille joukkueille.

Akatemia saa mukaan pelikiellosta vapautuneen Marcellon. Sen sijaan punapaidat joutuvat jatkossa tulemaan toimeen ilman Mikko Virtalaa, kun AC Vantaa ei antanut pojalle enää loppukaudeksi pelilupaa.

020822 - Hanna Pyhäjärvi 18-v. maajoukkueeseen
Hanna Pyhäjärvi Suomen 18-vuotiaiden naisten maajoukkuevalmentaja Inka Railo on nimennyt Ladies-pelaaja Hanna Pyhäjärven joukkueeseen, joka kohtaa torstaina ja lauantaina Skotlannin Eerikkilässä. Maajoukkue valmistautuu lokakuussa pelattavaan EM-karsintaturnaukseen.

020821 - Atlantis '95 voitti hopeamitalit
Atlantis '95 osallistui viime viikonloppuna Kontu Lazio -turnaukseen Vesalan hiekkakentällä, jossa seitsemänvuotiaiden ikäluokassa pelasi kahdeksan joukkuetta jaettuna kahteen ryhmään.

Lauantaina joukkue aloitti HJK/1:stä vastaan pirteästi, mutta HJK 1 vei voiton luvuin 3-1. Seuraavaksi vastaan asettui Kontu/2, jonka Atlantis voitti murskaavasti 4-1. Päivän viimeisen ottelun HPS Barcaa vastaan, pojat hoitivat numeroin 5-2.

Lohkonsa toisena Atlantis kipusi ylempään loppusarjaan, jossa sunnuntain aamu-ottelussa vastaan asettui HJK/2. Voitto irtosi niukasti 3-2. Seuraavaksi Atlantis kohtasi uudestaan HJK/1:n, mutta kentän suuri koko ja helteinen sää kostautui ja HJK/1 vei ottelun puhtaasti 5-0. Viimeisessä ottelussa pelattiin hopea-mitalista, jossa vastaan asettui Malminkartanon PETO. Atlantiksen lataus osui nappiin ja voitti hopeaa lukemin 6-1.

Joukkueen tsempparina palkittiin Toni Iltanen. Joukkueessa pelasivat: Kenan Hambo, Miko Montonen, Tuukka Kervinen, Toni Iltanen, Valtteri Puonti, Eljas Nylander, Miika Juvonen, Vahid Hambo, Tayo Oyebola, Jimi Korhonen, Tuomas Honkala, Jori Sivonen, Tuomas Rikkilä ja Alex Währn. Joukkuetta valmentaa Pasi Honkala ja Marko Kivelä

020821 - Akatemialle tärkeät pinnat
Atlantis Akatemia otti tärkeän voiton paikalliskilpailija PK-35:stä, kun punapaidat kukistivat vieraansa Puistolassa maalein 3-1 (1-0). Voiton myötä Akatemia nousi mukaan tasaiseen keskiryhmään ja sai kiskottua jo hiukan eroa putoamisviivaan.

Akatemia-junnut aloittivat paikallispelin hermostuneesti, ja pallo tuntui polttavan jaloissa koko ensimmäisen jakson. Isännät saivat kuitenkin 10. minuutilla avausosuman, kun Tero Lönnbladin tarkka laukaus upposi takatolpan viereen. PK:lla oli ensi jaksolla useita tasoituspaikkoja (mm. 7 kulmaa), mutta maalivahti Mika Johansson selvitti varmasti pukinmäkeläisten lähentelyt.

Toiselle jaksolle Akatemia tuli terävämmin. Punapaidat loivat tukuittain tilanteita PK:n maalille, mutta turha hosuminen ja Jani Joutsenen upeat torjunnat estivät lisämaalit. Vihdoin 85. minuutilla tuhlaripoika Anssi Tamminen onnistui sijoittamaan Tommi Peltosen syötön tyhjään maaliin. PK kavensi vielä 90. minuutilla Miikka Nurmen toimesta, mutta heti seuraavasta hyökkäyksestä Aapo Raninen iski ensimmäisen kakkosen maalinsa, ja peli oli ratkennut.

Ensimmäistä kertaa Akatemian paidassa esiintynyt Tarik Lazizi toi alakertaan kaivattua pääpelivoimaa ja esitti heti debyyttiottelussaan koko joukon mainioita pelinavauksia. Kuntoutuessaan mies on varmasti kova luu kakkoseen ja tervetullut esikuva Akatemian nuorille pelimiehenaluille.

Atlantis Akatemian seuraava koitos on ensi lauantaina, kun IFK Mariehamn saapuu Puistolaan. Ottelu lauantaina alkaa jo klo 14.00.

Kakkonen Etelälohko
 1. FC Espoo  16 12 1 3 41-11 37
------------------------------------
 2. HyPS    16 9 4 3 22-11 31
 3. KäPa    16 8 2 6 31-19 26
 4. AC Vantaa  16 8 2 6 28-31 26
 5. FJK     16 7 2 7 35-33 23
 6. Kiffen   16 7 1 8 22-25 22
 7. PK-35    16 6 2 8 20-23 20
 8. MIFK    16 6 2 8 19-24 20
 9. Atlantis  16 5 4 7 30-35 19
10. EIF     16 5 4 7 24-33 19
------------------------------------
11. Ponnistajat 16 4 4 8 20-35 16
12. Ponnistus  16 4 2 10 19-31 14

020820 - Atlantis Ladiesin syksyn ottelut
Naisten SM-sarjan alaloppusarjan otteluohjelma on valmistunut. Atlantis Ladies pelaa alaloppusarjassa seuraavt ottelut:
31.8. Atlantis Ladies - FC Espoo
 7.9. FC Ilves - Atlantis Ladies
14.9. FC Sport - Atlantis Ladies
22.9. HJK-j - Atlantis Ladies
28.9. Atlantis Ladies - Pallo-Iirot

020820 - Tiistaina tiukka paikallispeli
Atlantis Akatemia kohtaa tiistaina klo 18.30 Puistolassa tutun paikallisvastujan PK-35:n. Akatemian miehitys on hiukan uusiutunut edellispelistä, kun Alex siirtyi FC Hämeenlinnaan ja Pete Rantala Malmin Ponnistajiin sekä Wiljam Halli ja Tommi Särkkinen lähtivät opiskelemaan. Lisäksi Marcello on tiistaina pelikiellossa varoitustilin täyttymisen vuoksi.

Uutena Akatemian joukkueessa nähdään yli 40 maaottelua Algerian paidassa pelannut toppari Tarik Lazizi. Lazizi on entinen Algerian maajoukkuekapteeni, joka on tullut Atlantis Akatemiaan kuntouttamaan itseään sekä totuttelemaan eurooppalaiseen jalkapalloon tavoitteena vielä ammattilaissopimus Euroopan kentille. Lazizi tuo Akatemian alakertaan kaivattua pääpelivoimaa, mitä Anssi Koposen ja Vesa-Pekka Virtasen loukkaantumiset ovat rajusti verottaneet.

Ensimmäistä kertaa Akatemian ryhmässä nähdään myös maalivahti Alex Niemi (HIFK) ja jo jonkin aikaa joukkueen mukana harjoitelleet puolustaja Mikael Karvinen (VJS) sekä keskikenttäpelaajat Naim Berisha (Futura) ja Mika Rajala (TuPS).

020820 - Atlantis-ilta 31.8.
Atlantis ja Ravintola Idänpiste järjestävät Atlantis-illan 31.8. Illan esiintyjinä toimivat Aarne Tenkanen & Tempuntekijät ja Cover Strings.

Tilaisuuteen on myynnissä rajoitettu määrä 7 euron hintaisia lippuja. Jotka ovat jo myynnissä Atlantiksen toimistolla. Illan tuotolla tuetaan Atlantis Akatemian toimintaa.

Ravintola Idänpisteen esittely ja yhteystiedot löytyvät osoitteesta http://www.idanpiste.fi.

Varaa omat lippusi ajoissa! Tervetuloa!

020819 - FC Sport kova pala leideille
Runkosarjan viimeisessä ottelussa FC Sport otti 4-2 voiton. Ladies-joukkue päätyi sarjassa kahdeksannelle sijalle ja jatkaa alaloppusarjassa.

Peli oli hallussa alun puoli tuntia. Tehtiin kaksi hienoa maalia (Eeva-Maria Saari ja Jenni Sibelius) ja paikkoja oli tehdä lisääkin. Kärjessä pelannut Hanna Pyhäjärvi pääsi pari kertaa yksin läpi ja Jenni Sibelius pamautti ylärimaan, mutta eipä maaliin mennyt.

Hyvänolon tunne hipi joka pelaajan paidankauluksesta sisään ja sitten tuli kylmää vettä niskaan. Vastustaja sai onnenkantamoisella kavennusmaalin, kun maalivahti pamautti purkupallon päin hyökkääjää, joka pisti tyhjiin. Jotenkin maali vaikutti tosi vahvasti pelaajien pääkoppaan eikä Ladies pystynyt kokoamaan enää omaa peliä. Sport sai otetta ja onnistui tasoittamaan pilkulta ennen taukoa.

Toinen jakso alkoi hyvin, mutta keskialueen pallonmenetyksen jälkeen iski Sport nopealla ja seurauksena toinen rankkari. Viimeinen niitti oli vasemmalta varsin pienestä kulmasta roikotettu neljäs maali.

Parempi joukkue voitti, mutta viisi peliä jäljellä ja jos pelaajilta löytyy pyyteetön tahto tehdä töitä niin itsensä kuin koko joukkueen puolesta, niin eiköhän me vielä jokunen voitto napsaista, lopettaa valmentaja Maria Virolainen.

020819 - Ladies-pelaajia Yhdysvaltoihin
Kolme Ladies-pelaajaa on matkustanut opiskelemaan Yhdysvaltoihin: Eeva-Maria Saari ja Johanna Levosalo jatkavat opintojaan Lindsey Wilson Collegessa. Seurakseen he saavat Anu Eskelisen, joka on toipumassa kesäkuun puolivälissä saadusta pitkällisestä nivusvammasta. Tsemppiä!

020818 - Atlantis '92 Talitintit hopealle
Klikkaa kuva suuremmaksi Atlantis '92 Talitintit osallistui viikonlopun aikana pelattuun Kontu Lazio -turnaukseen. Vesalan helteisillä hiekoilla pelattuun turnaukseen oli saatu mukaan kovatasoisia joukkueita aina Turkua myöten.

Atlantis aloitti alkulohkonsa voittamalla EPS:n 8-0. Alkulohkon toisen kierroksen ottelussa Viikinkejä vastaan Atlantiksella oli mahdollisuus varmistaa paikka puolivälierissä. Atlantis voitti ottelun luvuin 3-0. Alkulohkon viimeisellä ottelulla ei ollut merkitystä, joten sekä TuNL että Atlantis pelasivat vapautunutta ja erittäin hyvää jalkapalloa '92-ikäluokkalaisiksi. TuNL voitti ottelun 3-2.

Puolivälieräottelussa Atlantis sai vastaansa HPS:n. Ensimmäisen puoliajan hurjasta painostuksesta huolimatta Atlantis ei saanut maalia aikaiseksi. Toisen puoliajan alussa prässi tuotti tulosta ja Atlantis voitti ottelun lopulta 4-0.

Välieräottelussa Kontu Laziota vastaan ei Atlantis antanut kotijoukkueella mahdollisuuksia vaan voitti ottelun luvuin 4-0.

Loppuottelussa kohtasivat kaksi turnauksen taitavinta joukkuetta: Atlantis Talitintit, joka on Atlantiksen '92-ikäluokan lisäharjoitusryhmä ja TuNL, joka on Turun kaupungin alueella toimivien nappulaliigajoukkueiden yhteinen joukkue. Ottelun ensimmäistä puoliaikaa hallitsi hienokseltaa TuNL ja se saikin tehtyä kaksi maali. 1-0 maali syntyi rangaistuspotkusta ja 2-0 alanurkkasijoituksesta maalinedustalta. Toista puoliaikaa hallitsi Atlantis, mutta maaleja ei enään nähty.

Ryhmään kuuluivat: Niki Hartman, Antton Koskinen, Iiro Lahtinen, Santeri Manninen, Joel Nylander, Arttu Järvinen, Mika Laalo, Eemeli Lohvansuu, Vili Nordberg, Atte Salmi, Jens Sundström, Tuukka Haanpää, Samu Järvinen ja valmentajat Tapio Koskinen, Jari Lohvansuu, Tapio Lahtinen.

020818 - Alex Hämeenlinnaan, Rantala Ponnistajiin
Brassihyökkääjä Alex siirtyy loppukaudeksi lainalle FC Hämeenlinnaan. Hämeenlinnalla on myös optio hankkia pelaaja omaksi kauden päätyttyä.

Pete Rantala puolestaan palaa takaisin Malmin Ponnistajiin. Rantala haluaa loppukaudesta enemmän peliaikaa ja uskoo minuutteja löytyvän varmemmin Ponnistajien paidassa.

020817 - Atlantis '93:lle kultaa Porvoosta!
Atlantis '93/Itä-Helsinki voitti kultaa FC Futuran järjestämässä yhden päivän ruohokenttäturnauksessa. Helteisessä säässä pelatun turnauksen avausottelussa Atlantis voitti HPS:n numeroin 3-0. Heti perään Atlantis sai vastaansa Sibbo Vargarnan, joka kaatui samoin 3-0 lukemin. Lohkon viimeisessä ottelussa Atlantis kohtasi isäntäjoukkue FC Futuran. Ottelu oli tiukka, mutta Häppölän Tomin maalilla Atlantis vei voiton numeroin 1-0.

Voitto tiesi pääsyä turnauksen loppuotteluun Jokereita vastaan. Hikisen odottelun jälkeen kentälle asettuivat voitonnälkäiset Jokerit ja Atlantis. Ottelun alku lähti Atlantikselta käyntiin takkuisasti, mutta otteet paranivat ottelun edetessä. Hienon joukkuepelin tuloksena Atlantis voitti ottelun luvuin 3-1.

Joukkueen tsempparina palkittiin todella upeisiin suorituksiin yltänyt vikkeläkinttuinen ”Häpi” Tomi Häppölä. Atlantiksen koko joukkue ansaitsi jäätelöt ja järjestävä seura Porvoon Futura kiitokset hyvästä turnauksesta.

020817 - HJK - Atlantis/B1 1-0
B-nuorten SM-sarjaa johtava HJK otti paikallisvastustajansa vastaan hienolla Talin nurmi ykkösellä. Ilmassa oli paikalliskamppailun sähköä pelaajien tuntiessa toisiaan yli joukkuerajan. Alusta alkaen pelille olivat leimallista kovat otteet ja raju yrittäminen. Tilanteisiin mentiin armottomasti ja pelitila pyrittiin ottamaan pois, mikä aiheutti monia vapareita ja muutamia keltaisia kortteja kummallekin joukkueelle. Ottelu oli jo kääntymässä lopuilleen, kun 70. minuutilla HJK:n Jere Wahlman pääsi tuikkaamaan hyvin pelanneesta Atlantiksen maalivahdista Erik Alopaeuksesta kimmonneen pallon verkon perälle. Atlantiksen paras tilanne oli toisen jakson puolivälissä, kun Tero Sjöblom täräytti noin 30 metristä vaparin HJK:n ylärimaan, josta pallo kimposi yli maalin. Atlantiksen parhaimmistoa olivat topparit Markus Alopaeus ja Juha Saarinen, jotka katkoivat HJK:n hyökkääjien etenemisiä hyvällä asenteella. Lisäksi Teemu Salmia esitti muutaman kerran näyttävää pallonhallintaa keskikentällä.