UUTISET 16.1.-31.1.2002

Uutisarkisto

020131 - Poliisitutkimus
Lehtitietojen mukaan Pohjola-yhtiöt on jättänyt poliisille selvityspyynnön koskien epäiltyä vakuutuspetosta. Atlantikseen ei ole oltu yhteydessä kummankaan taholta, mutta jottei seuralle koituisi asiasta lisävaikeuksia, Atlantiksen hallitus on päättänyt vapauttaa Markku Ritalan toimitusjohtajan tehtävistä tutkinnan ajaksi.

Uskomme tietävämme, miltä taholta selvityspyyntö on lähtöisin ja missä tarkoituksessa se on tuotu julkisuuteen. Olemme vastaavasti päättäneet jättää poliisille selvityspyynnön koskien seurassa viime kauden aikana tapahtunutta pääsylipputulojen kavallusta sekä tehtyjä tilauspetoksia. Lisäksi tulemme antamaan julkisuuteen selvityksen yhteistyöstämme viime kauden pääyhteistyökumppanimme kanssa, heidän eettisistä periaatteista ja toimintatavoista.

020131 - Veikkausliigan kauden 2002 otteluohjelma vahvistettu
Veikkausliigan kauden 2002 otteluohjelma on vahvistettu. Veikkausliigan otteluohjelmassa kaudella 2002 on panostettu yhtenäisyyteen ja seurattavuuteen. Ohjelma sisältää runsaasti yhtenäisiä kierroksia, ja kukin joukkue on pelannut lähes koko kauden yhtäläisen määrän otteluita. Otteluilla on selkeästi seurattavat viikonpäivät.

Atlantiksen Veikkausliigaottelut kaudelle 2002 löytyvät kohdista "Veikkausliiga" ja "Päivästä päivään".

020129 - Tauriainen IK Startiin
Kimmo Tauriainen Kimmo Tauriainen siirtyy Norjan pääsarjajoukkue IK Startin riveihin kaksivuotisella sopimuksella. Kimmo on päässyt norjalaisten kanssa yhteisymmärrykseen henkilökohtaisesta sopimuksesta, ja myöskin Atlantis ja Start ovat sopineet siirtokorvauksesta. Kiitämme lämpimästi Kimmoa mahtavasta työstä Atlantiksen eteen vuosien varrella. Toivotamme onnea Norjan pelikentille ja tervetuloa takaisin, kun kotimaan kentät jälleen kutsuvat. Pidämme numeron 8 varattuna Kimmolle.

020128 - Yhteistyösopimus Mehiläisen kanssa
Atlantis ja Urheiluklinikka Mehiläinen ovat sopineet jatkosta monivuotiselle yhteistyölleen. Näin Mehiläisen lääkärit hoitavat tulevallakin kaudella Atlantiksen joukkueita.

020127 - Junnut vahvoja piip-testissä
Pasi Solehmainen Junnusopimuspelaajat hallitsivat edustuksen piip-testiä. Pisimpään radalla pysyi Mikko Paatelainen, joka ravasi piippausten tahdissa 15,44 minuuttia. Toiseksi sinnitteli Akatemian vastaavan testin voittanut Heikki Pulkkinen. Sopimuspelaajista paras oli kolmanneksi kipittänyt Pasi Solehmainen.

020127 - Lupaavia otteita talvisarjan avauksessa
Kristiina Snellman Atlantis Ladies kohtasi ensimmäisessä naisten talvisarjan ottelussaan HJK/J:n. Nuoren Itä-Hakkilan Kilvan kasvatin Pauliina Paajasen rohkea nousu oli Atlantis-leidien voittomaalin avaimena. Kristiina Snellman seurasi laukauksen hyvin ja vei joukkueen 1-0 johtoon, kun toista jaksoa oli pelattu viitisen minuuttia. Hanna Pyhäjärvi pukkasi terhakkaan Mari Ingmanin päätyrajalta antamasta keskityksestä loppunumeroiksi 2-0. Kauden ensimmäinen ottelu oli vahvasti Atlantiksen käsissä. Yllättäen hyvin palloa siirtelevänä joukkueena tunnettu HJK/J ei pystynyt lainkaan käyttämään vahvuuttaan, pikemminkin jäivät kaiken aikaa vikisemään, kun Atlantis vei. Atlantiksen joukkueeseen on saatu lisää taitoa ja joukkue pystyi pitämään palloa selvästi viime kautta paremmin.

Perjantai-illan futsalin myöhäisottelussa HJK/2 voitti 4-1, Sonja Plet oli Atlantiksen maalintekijä.

Seuraavassa talvisarjan ottelussa 9.2. vastus kovenee kun Talin jalkapallohalliin saapuu Atlantiksen vieraaksi MPS.

020126 - Ponnistajat vei K-market Puistotori -turnauksen
Malmin Ponnistajat vei nimiinsä K-market Puistotorin järjestämän 1991-syntyiden turnauksen voittamalla finaalissa Atlantis/Itä-Helsingin. Pronssiottelussa Atlantis/Tiikerit Sininen voitti MPS/Pantterit. Atlantis-joukkueista Soneratapit oli turnauksen viides ja Tiikerit Punainen kuudes. Kiitos järjestäjille ja osannottajille hauskasta turnauksesta!

020125 - Edustus koulutti Akatemiaa
Erkka von Lehtola Atlantiksen edustusmiehistö kukisti Atlantis Akatemian maalein 2-0 (2-0) Talin hallissa. Avausmaalin ohjasi verkon perille Petteri Kaijasilta Erkka V. Lehtolan kulmasta. Toisen syntymäpäiväsankari Lehtola viimeisteli itse. Akatemiasta liigavauhdissa pysyivät parhaiten joukkueen 24-vuotias ikäpresidentti Tero Lönnblad, keskikentän Ilpo Verno sekä alakerrassa tyylikkäästi katkonut Anssi Koponen. Myös Tommi Särkkisen maalivahtipeli irrotti muutaman positiivisen kommentin aina niin hyväntuuliselta maalivahtivalmentaja Markku Palmroosilta.

020125 - Ylä-Jussila operoitavana
Sami Ylä-Jussila Atlantiksen viime kauden maalikuningas Sami Ylä-Jussila kävi keskiviikkona akillesjänneoperaatiossa. Leikkaus sujui hyvin, mutta pois tositoimista mies joutuu alustavan arvion mukaan olemaan nelisen kuukautta. Toivokaamme Raksulle voimia kuntoutukseen ja pikaista paluuta pelikentille.

020124 - Atlantis Ladies viettää HJK-viikonlopun
Valmentaja Amokrane "Rane" Abdenour johtaa Ladies-joukkueen ensimmäiseen naisten SM-talvisarjan otteluun Atlantis Ladies - HJK/J lauantaina klo 16.30 Talissa. HJK/J yllätti ensimmäisessä ottelussaan MPS:n yltämällä tasapeliin, joten tiukka ottelu on odotettavissa. Perjantai-iltana klo 21.30 joukkue lämmittelee pelaamalla futsalia Puistolan Urheilutalossa, vastassa HJK/2.

020124 - Atlantis A - PoHU A 3-1
Keskiviikkona Pallokentällä pelattu A-junioreiden ottelu Atlantis - PoHU päättyi Atlantiksen 3-1 voittoon. Atlantiksen maaleista vastasivat Jermu Mäkinen (2) ja Antti Saine (1).

Atlantis A:n seuraava ottelu pelataan ensi keskiviikkona (30.1.), jolloin vastaan asettuu Honka A. Ottelu alkaa kello 20.00 Pallokentällä.

020123 - Lohja Rudus tukemaan junnufutista
Oy Lohja Rudus Ab lähti mukaan tukemaan Atlantiksen juniori- ja akatemiatoimintaa. Kiitämme tuesta hyvälle asialle!

020123 - Puistori-turnaus 26. tammikuuta
Atlantiksen juniorihallissa järjestetään talven aikana yksipäiväisiä kutsuturnauksia eri junnuikäluokille. Ensimmäinen turnaus järjestetään 26. tammikuuta '91-ikäluokalle. Turnauksen isäntänä toimii K-Market Puistori.

020122 - Uusia Akatemia-sopimuksia
Atlantis Akatemia on viime viikkoina solminut joukon uusia pelaajasopimuksia. Uusina Akatemia-pelaajina nimensä sopimuspaperiin ovat pistäneet Anssi Koponen (-83), Ashur Munge (-84) sekä Pete Rantala (-81). Koponen on Espoon juniorityön hedelmiä, Munge ja Rantala taas ovat ammentaneet futisoppinsa Malmilla. Viime kauden ryhmästä jatkosopimuksen ovat allekirjoittaneet Juhani Koivuranta (-81), Tero Lönnblad (-77) ja Tuomas Metsberg (-82).

020121 - Kaksi miljoonaa koossa
Atlantis FC Oy:n osakeanti etenee suotuisasti. Yhtiön tilille on tuloutunut jo 2.019.000 markkaa osakepääoman korotukseen sitoutunutta rahaa. Tavoitteena annissa on kerätä vähintään kolme miljoonaa markkaa.

020121 - B-junnut vastakkain
Atlantis B1 ja B86 ottivat mittaa toisistaan lauantaina Pallokentällä. Sauli Viitasen ryhmästä oli heitetty haaste, johon oli pitkään vaadittu vastausta. Kasikutoset ottivat homman tosissaan ja laittoivat vanhemmat ahtaalle. Painetta riitti B1:n alakerrassa ainakin ottelun alkupuolella. Pikkuhiljaa B1:set pääsivät rytmiin mukaan ja ottivat omansa Marko Mikkosen tekemällä 1-0 maalilla. Viitasen pienikokoiset, mutta tekniset kasikutoset tulevat varmasti pitämään Atlantiksen värejä korkealla ensi kesänä.

Sunnuntaina B1:set pelasivat Talin hallissa 1-divarin EBK:ta vastaan harjoitusottelun. Kotijoukkueella olivat eväät suureen määrään maaleja, mutta vain kolme saatiin aikaiseksi. EBK hyödynsi Atlantiksen nukahdukset ja teki kaksi maalia. Lopputulos 3-2. Atlantismaalarit olivat Jaakko Korvola, Tero Sjöblom ja Lauri Hakanen. Tarkemmat otteluselostukset B-junnujen omilta sivuilta.

020120 - Kimmo takaisin
Kimmo Tauriainen palasi lauantaina viikon Norjan visiitiltään ja liittyy jälleen maanantaina Tiittasen harjoitusryhmään. IK Start on ilmaissut kiinnostuksensa hankkia Kimmo miehistöönsä, mutta ei ainakaan vielä ole esittänyt Atlantista tyydyttävää tarjousta.

020120 - Naisten SM-sarjan otteluohjelma selvillä
Naisten SM-sarjan otteluohjelma on selvillä. Atlantis Ladies aloittaa kotiottelulla FC Ilvestä vastaan 20. huhtikuuta. Naisten SM-sarja on 18-kierroksinen, jonka jälkeen neljä parasta jatkaa pelaamalla kaksinkertaisen ylemmän loppusarjan ja sijoilla 5.-10. olevat pelaavat yksinkertaisen alemman loppusarjan.

Sarjaohjelma löytyy kohdasta "Päivästä päivään" ja kohdasta "Naiset".

020119 - Voitto ja tappio Ladiesille
Atlantis Ladies pelasi tänään kaksi Futsalin Ykkösen ottelua. Ensimmäisessä ottelussaa Atlantis kärsi 2-4 tappion rakkaalle paikallisvastustajalle PuiU:lle. Atlantiksen maalit kirjattiin Mari Saloselle ja Pauliina Paajaselle. Toisessa ottelussa Atlantis kohtasi Itä-Helsingin ylpeyden FC Kontun. Ottelu päättyi Atlantiksen 4-0 voittoon. Atlantiksen maaleista vastasivat Sanna Kimpimäki, Riina Raskunen ja Hanna Pyhäjärvi (2).

Viimeinen sarjaottelu perjantaina 25.1. Puistolan Urheilutalossa.

020116 - Pelastakaa Atlantis -konsertti
Lentävä managerimme Aarne Tenkanen on organisoimassa keskiviikoksi 06.03. Tavastia -Klubille kovan luokan Pelastakaa Atlantis -konserttia. Esiintymässä mm. Ne Luumäet, Aarne Tenkanen & Tempuntekijät, Rehtorit ym. Pääsylipun hinta 10 euroa ja tilaisuuden tuotto käytetään lyhentämättömänä Atlantis FC:n jalkapallotoiminnan tukemiseen. Merkitkää päivä kalenteriin!