UUTISET 16.4.-30.4.2001

Uutisarkisto

010430 - AC Vantaalle avausvoitto

Viikko sitten Atlantiksen kanssa farmisopimuksen solminut AC Vantaa aloitti kautensa voitolla. Kuusankoskella pelattu Ykkösen avauskierroksen ottelu FC Kuusankoski - AC Vantaa oli Jukka Hujasen näytös: 1-3 päättyneessä ottelussa Jukka Hujanen viimeisteli AC Vantaan 1. ja 3. maalin. AC Vantaan toisen maalin viimeisteli erinomaiseen vireeseen päässyt Merka Hautala. Hitaiden kuusankoskelaispuolustajien välissä risteilleiden Merkan ja Jukan lisäksi ottelussa kunnostautuivat AC Vantaan unkarilaismaalivahti Robert Rucz ja puolustaja Jeppe Römark.

AC Vantaan ensimmäinen kotiottelu pelataan Pohjola Stadionilla lauantaina 5.5. Kello 15.00 alkavassa ottelussa AC Vantaa kohtaa Hangon IK:n. Tervetuloa!

010429 - Kajen pusku kaatoi KuPS:in

Atlantis jatkoi voittojen sarjaansa lauantaisessa Veikkausliigaottelussa kuopiolaisia vieraitaan vastaan. 1-0 kotivoittoon päättynyt ottelu oli ennakoidusti tiukkaa taistelua märällä Pohjola stadionin nurmella. KuPS hallitsi lievästi ottelun ensimmäistä puolta tuntia, mutta 1. jakson lopussa etenkin Kimmo Tauriainen järjesteli vaarallisia tilanteita Jyrki Rovion maalille.

Ratkaisu oli komea

Toisen jakson 77.minuutilla vanha kettu Kari Rissanen puski voittomaalin Kimmo Tauriaisen vaparista. Myös Raksu Ylä-Jussila osui päällään palloon ennen kuin Kaje puski sen KuPS-maalin ylänurkkaan. –Maalin tekeminen on aina hienoa, taistelimme tänään voiton itsellemme. Kenttä oli pehmeä ja raskas, mutta olosuhteet olivat samat molemmille, Kaje kertoi. En pidä yllätyksenä kärkipaikkaamme Veikkausliigassa. Jengissä on niin hyvä fiilis, että torstaina Haka saa tehdä parhaansa meidät lyödäkseen.

Kokeneet pelurit pelin suola

Ottelun jälkeisessä lehdistötilaisuudessa valmentaja Tiittanen kiitteli joukkueen kokeneempaa kaartia: -Paljon puhutaan nuorten pelaajien ulkomaille lähdöstä, mutta usein unohdetaan, että joukkue tarvitsee myös kokemusta. Suomalaisen jalkapalloilun tulisi arvostaa enemmän kokemusta, sillä kokeneet pelaajat ovat ehdottomasti jalkapallon suola, Arska kertoi.

Veikkausliigan kärkikamppailu torstaina

Pohjola stadionilla pelataan torstaina todellinen huippuottelu. Atlantiksen vastustajaksi asettuu kolminkertainen Veikkausliigamestari FC Haka. Joukkueet ovat tällä hetkellä tasapistein Veikkausliigan kärjessä, Atlantis ykkösenä paremman maalieronsa ansiosta. –Hakan kohtaaminen on kunnia, ja on hienoa saada moninkertainen Suomen mestari ensi kertaa Pohjola stadionille, Arska kommentoi. Ottelu torstaina 3.5. alkaa klo. 18.30.

010428 - Koivuranta sunnuntaina Vantaan riveissä

Atlantiksen juniorisopimuspelaaja Juhani Koivuranta nähdään farmijoukkue AC Vantaan paidassa sunnuntain sarja-avauksessa FC Kuusankoskea vastaan. Julle pelasi jo viime kaudella Atlantiksessa puolisen tusinaa ykkösen peliä.

010427 - Veikkaus otteluisäntänä KuPS-pelissä

Veikkaus toimii Atlantiksen kotiavauksen otteluisäntänä. Toivotamme myös Veikkauksen henkilökunnan tervetulleeksi huomiseen taistoon.

010427 - 1.050 kausikorttilaista ympäri pääkaupunkiseutua

Kausikorttien kysyntä on jatkunut vilkkaana koko viikon. Tänään ylittyi jo 1.050 kausikortin raja. Kortteja on ostettu tasaisesti ympäri pääkaupunkiseutua eli Atlantis-kausikorttilaisia löytyy mukavasti sekä Helsingistä, Vantaalta että Espoosta. Erityisen runsasta kiinnostus on ollut Pohjois-Helsingissä (Pukinmäki, Pihlajamäki, Tapanila ja Malmi) sekä stadionin ympäristössä (Myyrmäki, Martinlaakso ja Laaksolahti).

010426 - Atlantis FC ja AC Vantaa farmiyhteistyöhön

Atlantis ja AC Vantaa solmivat tänään tämän kauden kattavan farmisopimuksen. Sopimus mahdollistaa molemminpuolisen pelaajavaihdon, ja saavutettava synergiaetu hyödyttää kumpaakin joukkuetta tulevalla kaudella.

Atlantis FC:n markkinointipäällikkö Erkki Salo luonnehtii sopimusta seuraavasti: -Nuoret pelaajamme saavat alle entistä enemmän kovia otteluita. Etua sopimus tuo myös loukkaantumisten jälkeisessä kuntoutumisprosessissa. Uskoisin, että esimerkiksi nuori tähtemme John Weckström tulee hakemaan pelirytmiä muutamassa ottelussa AC Vantaan paidassa.

AC Vantaan toiminnanjohtaja Seppo Jokinen luonnehtii syntynyttä sopimusta merkittäväksi: -Sopimuksen myötä pelaajatilanteemme on tulevalla kaudella huomattavasti varmemmalla pohjalla. Uskon, että sopimus tulee viemään vantaalaista jalkapalloa pitkin harppauksin eteenpäin.

010426 - Lisäpaikkoja KuPS-peliin

Pohjola Stadionin vanha katsomo muutetaan KuPS-peliin seisomakatsomoksi. Yhteistyössä poliisin, pelastustoimen ja stadionyhtiön kanssa tehty päätös nostaa katsomokapasiteetin 3.500 paikkaan. Näin pystymme tarjoamaan lisäpaikkoja Atlantiksen historian ensimmäiseen kotiotteluun Veikkausliigassa. Atlantiksen kausikortteja sekä ennakkolippuja lauantain taistoon saa seuran toimistolta, Duosportista (Arkadiankatu 4-6) sekä Intersport Myyrmäestä (Myyrmanni) - ja tietysti suoraan näiltä kotisivuilta.

010426 - Tommi Peltonen maalasi EM-kisoissa

Atlantiksen junnuakatemiassa harjoitteleva Tommi Peltonen ampui Suomen lohdutusosuman Skotlannin verkkoon U16-ikäluokan EM-kisoissa Englannissa. Tommin maali ei kuitenkaan riittänyt, sillä skotit onnistuivat toimittamaan pallon kolmesti Suomen maaliin. Karsintalohkon ensimmäisessä ottelussa Suomi hävisi Kroatialle 0-2, joten suomalaispoikien tie nousee pystyyn jo alkulohkossa.

010426 - Reservit aloittivat voitokkaasti

Atlantiksen reservimiehistö aloitti puhtaalla 6-0 voitolla taipaleensa III divarissa. Sarja-avauksessa Talin hiekalla kaatui Derius Team Jokelasta. Punapaitojen maaleista vastasivat Jyri "Jasso" Nieminen (4), Kalle Vasse sekä Janne Weckström. Poikien seuraava koitos on keskiviikkona 2.5. klo 18.00, jolloin Talin halliin saapuu perinteikäs Pöxyt.

010425 - 900 kausikorttia myyty

Atlantiksen 1.200-paikkainen kausikorttikatsomo täyttyy vinhaa vauhtia. Keskiviikkoaamupäivällä myytyjen korttien lukumäärä ylitti 900, ja kysyntä jatkuu vilkkaana. Odotamme kausikorttikatsomon täyttyvän viimeistään ensi viikon aikana. Tyytyväisinä olemme panneet merkille, että kortteja on ostettu tasaisesti ympäri pääkaupunkiseutua eli tilauksia on tullut sekä Helsingistä, Vantaalta että Espoosta.

010425 - Harri Haapaniemi Tsekki-otteluun

Valmentajat Kari Ukkonen ja Harri Kampman ovat valinneet Atlantiksen puolustajalupauksen Harri Haapaniemen 20-vuotiaiden maajoukkueeseen. Alle 20-vuotiaiden maajoukkue lähtee 7.5. Tshekkeihin. Joukkue pelaa 9.5. klo 16.30 (paikallista aikaa) maaottelun Tshekkiä vastaan. Ottelupaikkana on Blsany, joka on n. 80 km Prahasta. Molemmat joukkueet lähtevät kesäkuussa Argentiinaan nuorten MM-lopputurnaukseen.

010424 - Sairas kertomus

Erkka V Lehtola Erkka V. Lehtolan uusin Pohjola Stadionin webbisivujen Verkko puhuu-artikkeli kertoo urheilun nurjasta puolesta, loukkaantumisesta. "Sairas kertomus" on tarina jossa Erkka kuvaa kuinka viime syksynä alkanut kipu oli katkaista liiganousun pääarkkitehdin kauden ja kuinka kausi 2001 kuluu häneltä toipumiseen.

010424 - Lauantaina jatkopelit Red Onionissa

Atlantis-fanit ja muut urheiluhenkiset kokoontuvat lauantain KuPS-taiston jälkeen ravintola Red Onioniin Myyrmanniin. Ohjelmassa mm. klo 19.00 pelaaja- ja valmentajahaastatteluja, klo 21.00 uusi tulokasbändi Inezz sekä klo 22.30 illan pääesiintyjä Aarne Tenkanen & Tempuntekijät. Paikalla myös Atlantis-pelaajat livenä. Sisäänpääsy Red Onioniin maksaa 30 mk ja ikäraja on 18 vuotta. Tervetuloa mukaan!

010424 - Ari-Pekka Roiko pitkään sivussa

Ari-Pekka Roiko Atlantiksen voitollinen avausottelu toi joukkueelle myös jobinpostia. Puolustaja Ari-Pekka Roiko loukkaantui ja on pitkään sivussa. Roiko vaihdettiin sunnuntaisessa liigaottelussa puoliajalla pois kentältä loukkaantumisen takia. Tutkimuksissa selvisi, että Roikolta on murtunut veneluu ja hän joutuu olemaan sivussa 6-8 viikkoa.
- A-P:n loukkaantuminen on meille paha menetys ja todella ikävä juttu heti kauden avausottelussa. Puolustuksemme osoitti kuitenkin jo Porissa kykynsä ja uskon, että pystymme paikkaamaan A-P:n jättämän aukon, Atlantiksen valmentaja Ari Tiittanen sanoi. Porissa Roikon tilalle tuli vaihdosta nuori Harri Haapaniemi.

010424 - Herrasmiespalloilijat loppuotteluun

Kevät Cupin 54 joukkueen kilpasarja on finaalia vaille pelattu. Herrasmiespalloilijat eteni keskiviikkona 25.4. kello 19.15 Lassilassa alkavaan loppuotteluun voittamalla välierissä Mondial Starsin rangaistuspotkukilpailun jälkeen. Varsinainainen peliaika päättyi 0-0 tasapeliin.

010423 - Kausikorttikatsomo täyttymässä

Makea Jazz-voitto lisäsi entisestään kiinnostusta Atlantiksen kausikortteja kohtaan. Toimiston puhelimet soivat maanantaina sen verran tiuhaan, että 1.200-paikkaisesta kausikorttikatsomosta jo 800 paikkaa on mennyt. Markkinointipäällikkö Erkki Salo kertoo olevansa vakuuttunut, että loputkin paikat täyttyvät. Mikäli haluat varmistaa oman paikkasi kauden kuumiin koitoksiin, tilaa Atlantiksen edullinen kausikortti seuran toimistolta tai näppärästi suoraan näiltä kotisivuilta.

010423 - B1-juniorit viimeisteli Tallinnassa

Atlantiksen B1-juniorit kävivät Tallinnassa pelaamassa viimeisen harjoitusottelunsa ennen ensi sunnuntaina alkavaa sarjakautta. Vastassa oli Tallinna Jalgpalliklubin '83-syntyneet juniorit, joilla on meriittinään ikäluokkansa Eestin mestaruus. Atlantis hävisi ottelun 0-1, mutta siitä huolimatta pelasi yhden parhaista otteluistaan tänä keväänä. Catello oli hyvin tyytyväinen joukkueen esitykseen juuri ennen sarjakauden alkua. Ehkäpä äärimmäisen kirvelevä puolivälierätappio Herrasmiepalloilijoille vielä kaiversi sen verran poikien korvien välissä, että aivan pisteille ei tässä ottelussa päästy.

010423 - Täysi potti Porista!

Sami Ylä-Jussila Atlantis haki tärkeän 1-3 avausvoiton ja historialliset kolme pinnaa Veikkausliigan avauksesta FC Jazzia vastaan. Ottelun ehdottomasti suurin sankari oli kaksi maalia viimeistellyt Sami Ylä-Jussila: - Tiesimme, että voitto täältä ei irtoaisi helposti. Halusimme avata liigan voitokkaasti, ja sen myös teimme, Raksu summasi. Atlantiksen kolmannen maalin viimeisteli läpi-ajon päätteeksi Mikko Simula.

Atlantis hallitsi peliä

Ottelun alku oli selkeää Atlantiksen hallintaa. Seuran historian ensimmäinen Veikkausliigamaali syntyi Raksun jalasta pelin 21. minuutilla. Tarkkaakin tarkempi kierteinen vasuri löysi tiensä Jazzin maalin alanurkkaan. Maalin jälkeen Jazz sai hieman otetta pelistä, mutta varsinaisia vaaratilanteita ei Atlantiksen maalille syntynyt.

Jazz epäonnistui pilkussa

Rami Rantanen Ottelun käännekohta oli Jazzin epäonnistunut rankkari. Hieman kyseenalaisesta tilanteesta tuomittua pilkkua asettui ampumaan Juha Pasoja. Epäonnisen porilaisen rankkari osui tolppaan, josta puolustus siivosi pallon väljemmille vesille. Vain kolme minuuttia edellisestä Rami Rantasen hieno keskitys löysi Raksun pään, ja loistavasti pelannut piilokärki iski pallon voimalla Jazzin maalin ylänurkkaan.

Simin läpi-ajo ottelun sinetti

Mikko Simula Jazzin selkärangan katkaisi lopullisesti 71. minuutilla Mikko Simula. Raksun vapauttavasta syötöstä Simi karkasi Jazzin puolustukselta, ja sijoitti pallon varmasti ohi Jazzin Sami Sinkkosen. – Perusratkaisu. Noin loistavasta syötöstä ei voi olla erehtymättä, Simi kertasi. Jazzin ainokaisen puski takakulmalta Juha Pasoja ottelun 85. minuutilla.

Tiittanen: ”Tunnelataus oli tänään kova”

Klikkaa kuva suuremmaksi Valmentaja Ari Tiittanen oli pelin jälkeen silminnähden huojentunut. – Peli kääntyi meille tänään Jazzin epäonnistuneesta pilkusta. En lähde kommen-toimaan, oliko tuomio oikeudenmukainen. Ehkäpä oikeus kuitenkin voitti tällä kertaa. Olen omaan peliimme tyytyväinen. Raksulta todellinen nappiottelu, ja unkarilaistopparimme Zoltan oli todellakin mies paikallaan, Arska kertoi. -Tämänpäiväinen tunnelataus vetää lähes vertoja tunteelle, jonka olen kokenut todistaessani omien lasteni syntymää, onneksi tänään kävi näin,Arska hehkutti.

AP:n loukkaantuminen ainoa murhe

Ari-Pekka Roiko AP Roiko jätti kentän toisella puoliajalla. Hänen tilalleen tuli Veikkausliiga-debyyttinsä tänään tehnyt Harri Haapaniemi. – Vielä on liian aikaista sanoa, kuinka paha vamma on, totesi fysio Jari Pylvänäinen. Mikäli kyse on ainoastaan nivelsiteiden venähdyksestä, ei AP tarvitse kuin parin viikon levon, Pylvis ennusti.

Justu toinen debytantti

Justus Vajanne Uransa pääsarjatasolla avasi myös Sükrü Uzunerin tilalle ottelun 80. minuutilla tullut Justus Vajanne. Zoltan Czipo pelasi ensimmäisen Veikkausliigaottelunsa niin ikään, mutta pääsarjakokemusta Zoltan on hankkinut jo Unkarin liigasta.

010422 - Atlantis/2 - Viikingit 1-3

Jyri Nieminen Valmennusjohdon tiukkasävyinen verbaalipalaute oli saavuttanut tavoitteensa, kun Atlantiksen reservimiehistö kohtasi lauantaina Viikingit Suomen cupin 2. kierroksella. Työnteko maistui Atlantis-junioreille aivan eri malliin kuin edellisissä peleissä. Joukkue pani itsensä täysillä likoon ja haki tosissaan voittoa II divisioonan kärkiryhmäksi povatusta vuosaarelaisseurasta. Atlantis hallitsi peliä pitkät tovit, mutta maalinteko tuotti edelleen tuskaa. Jyri Nieminen onnistui ainoana upottamaan pallon kertaalleen Viikinkien verkkoon. Tämä ei kuitenkaan riittänyt, sillä kokeneet vuosaarelaiset käyttivät omat maalipaikkansa surutta hyväkseen ja menivät cupissa jatkoon lukemin 1-3 (1-2). Joka tapauksessa positiivinen esitys nuorelta Atlantis-ryhmältä.

010421 - H-hetki lähestyy

Ari Tiittanen Huomenna se vihdoin alkaa! Kauan odotettu Veikkausliiga käynnistyy Atlantiksen osalta vahvana kotijoukkueena tunnettua Porin Jazzia vastaan. Atlantis harjoitteli lauantai-aamuna Myyrmäen Urheilupuiston hyväkuntoisella nurmella. Tunnelma joukkueen sisällä oli hyvä, ja hurtti huumori leimasi viimeistely-harjoitusta. -Nyt on kaikki voitava tehty, ja huomenna nähdään mihin se riittää, Tiitasen Arska kuvaili treenien jälkeen. -Niinkuin päälle näkyy, lähdemme erittäin positiivisella asenteella huomiselle Porin matkalle. Huomenna on todella mielenkiintoinen päivä, Arska ennakoi huomista avausottelua.

Arska, Kimmo ja John vierailivat Myyrmannissa

Kimmo Tauriainen Kova kolmikko osallistui Myyrmannin Myrrikaani-päiville lauantaisten harjoitusten jälkeen. Kavereilta kyseltiin tulevan kauden näkymistä, ja fiiliksistä alkavaa Veikkausliigaa ajatellen. -Jokainen joukkue on täysin voitettavissa, mutta henkseleitä ei parane paukutella, Tauriaisen Kimmo tokaisi. John Weckström oli myöskin hyvällä mielellä: -Olen päässyt treenaamaan jo viikon verran, eikä operoitu selkä tunnu pahemmin haittaavan. Näyttöhalut ovat kovat ja pikkuhiljaa ollaan tulossa takaisin, John kertoi.

010420 - Atlantis-faneja Poriin

Useampi autolastillinen Atlantis-faneja on lähdössä sunnuntaina Poriin, kun Atlantis kohtaa historiansa ensimmäisessä liigapelissä FC Jazzin klo 18.30. Valitettavasti emme tässä hässäkässä ehtineet keräämään omaa fanibussia Poriin, mutta jatkossa uskomme tämänkin palvelun onnistuvan yhdessä faniclubin kanssa. Joka tapauksessa toivotamme Atlantis-fanit sunnuntaina lämpimästi tervetulleiksi Poriin kannustamaan meille ensimmäisiä liigapisteitä!

010419 - Zoltan liittyi vahvuuteen

Zoltan Czibo Sympaattinen unkarilaisvahvistus Zoltan Czipo asteli tänään ensimmäisen kerran Pohjola Stadionin legendaarisella nurmella. Iltapäivällä Budapestistä AC Vantaan kopparin Robert Racxin kanssa saapunut Zoltan odottaa jo innokkaana kauden avausottelua: - Hienoa olla taas täällä, toivottavasti saamme voitokkaan avauksen sunnuntaina. Tämä ilta sujuu vielä matkasta palautuessa, mutta huomisissa treeneissä on taas täysi touhu päällä. Mukavaa nähdä taas kaikki kaverit, Zoltan kertoi.

010419 - B-junioreilla on kestämistä

Atlantiksen B1-juniorijoukkue kärsi Kevät Cupin puolivälierissä kirvelevän 0-3 tappion Atlantiksen ikämiehille Herrasmiespalloilijoille. Kirveleväksi tappion tekee se että ikämiehillä on hyvä muisti. Muistojen vahvistamiseksi maalikimara videopätkien muodossa:

010419 - Kirkkonummi nöyryytti reservejä

Atlantiksen reservimiehistö viimeisteli kuvioitaan FC Kirkkonummea vastaan. Ensi jaksolla Atlantis-junnut pyörittivät peliä ajoittain näppärästi, mutta tulosta ei syntynyt. Toisella puolikkaalla punapaidat tekivät muutaman karkean virheen puolustuspäässä. Tämä kostautui, ja vieraat latoivat pallon kolmesti Atlantiksen maaliin. Loppulukemat 0-3 pistivät reservien valmennusjohdon mietteliääksi. Uusia lääkkeitä kaivataan pikaisesti, sillä jo ensi lauantaina reservit kohtaavat Suomen cupissa II divisioonan Viikingit. Cup-taisto pelataan Tapulin hiekalla klo 13.00.

010418 - B1-junnut ja HerPa kohtaavat puolivälierissä

Kevät Cupin kilpasarja lähenee loppuaan ja puolivälierät alkavat torstaina. Puolivälierässä kohtaavat torstaina kello 18:00 Kumpulan hiekalla Atlantiksen B1-juniorit ja Herrasmiespalloilijat. B1-juniorit voittivat tänään oman karsintavastuksensa Gnistanin ikämiehet puhtaasti 2-0 ja Herrasmiepalloilijat pieksivät Atletico Pultit 3-0. Herrasmiespalloilijoiden voittomaali on mahdollista katsoa:
  • AVI-videona, jonka koko on noin 0,7 MB (hidastettuna). Lataa oma Herpa.avi.
  • MPG-videona, jonka koko on noin 1 MB. Lataa oma Herpa.mpg.

010417 - Kris O´Neil ja Atlantis sopimukseen

Myllykosken turnauksessa testattavana ollut nuori skottihyökkääjä Kris O´Neil on solminut kahden kuukauden mittaisen sopimuksen Atlantiksen kanssa tänään iltapäivällä. Kris on skotlantilaisen Heartsin kasvatteja, ja on pelannut kaksi viimeistä kuukautta lainasopimuksella skottien 2.divisioonassa Berwick Rangersin riveissä. Nopea kärkipelaaja on viihtynyt hyvin Atlantiksessa: - Kaverit ovat ottaneet minut tosi hyvin vastaan, eikä ongelmia ole ollut. En ole tottunut pelaamaan hiekalla, joten alussa minulla oli hieman ongelmia alustan kanssa. Onneksi pääsemme viikonlopulla nurmelle, kertoi sarja-avausta odottava Kris.

010417 - B1-juniorit voitti EBK:n keväturnauksen Espoossa

Tom Sanden Atlantiksen vanhemmat B-juniorit valmistautuivat tulevaan kauteen EBK:n kevätturnauksessa. Pääsiäisviikonloppuna pelattu turnaus kulki Atlantiksen komennossa ja turnaus päättyi loppuottelussa Atlantiksen ansaittuun 1-0 (0-0) voittoon FC Espoosta. Tom Sanden viimeisteli loppuottelun ainokaisen osuman.

010416 - Varmista paikkasi kesän huippupeleihin!

Atlantiksen kausikorttimyynti jatkuu vilkkaana. Pohjola Stadionin pääkatsomon alatasanne tullaan varaamaan kausikorttilaisten käyttöön, joten nyt voit varmistaa hyvän paikan ensi kesän koitoksiin. Kausikortin hinta on ainoastaan 500 mk, ja se oikeuttaa kaikkiin Veikkausliigan ja Suomen cupin kotiotteluihin tulevalla kaudella. Lasten, eläkeläisten, opiskelijoiden ja varusmiesten kausikortti maksaa 300 mk. Voit tilata oman korttisi näppärästi täältä Atlantiksen kotisivuilta taikka ostaa sen seuran toimistosta (Pohjola Stadion), Duosportista (Arkadiankatu 4-6), Bar JuWesta (Pihlajamäen ostari) tai Intersport Myyrmäestä (Kauppakeskus Myyrmanni).

010416 - Peltoset EM-lopputurnaukseen

Antti Peltonen Antti ja Tommi Peltonen lähtevät Atlantiksen junnuakatemian pojista keskiviikkona alle 16-vuotiaiden EM-lopputurnaukseen Englantiin. Suomi kohtaa alkulohkossaan Kroatian (23.04.), Skotlannin (25.04.) ja Ranskan (27.04.). Lohkon kaksi parasta jatkavat puolivälieriin. Tsemppiä pojille!