UUTISET 2001/MAALISKUU

Uutisarkisto

010331 - Atlantis/2 - PPV

Atlantiksen reservimiehistö jatkoi valmistautumistaan alkavaan kauteen. Junnuakatemian pojista ja seuran ikämiestalenteista koostuva joukkue voitti Pallokentän tekonurmella PPV:n 1-0. Osuman viimeisteli Mika Ylitolva. Reservien peli kulki ajoittain jo kohtuullisen mukavasti, mutta maalinteko tuotti pojille vielä tuskaa. Seuravan kerran reserjoukkue on tulessa ensi keskiviikkona, kun Suomen cupin 1. kierroksella kohdataan PuiU. Ottelu Tapulin hiekalla alkaa klo 17.30.

010331 - Atlantiksen B junnut kohtasi HJK:n

Atlantiksen B junnut kohtasi tänään lauantaina piirisarjan valiolohkon ottelussa HJK:n. HJK voitti ottelu 3-1 (1-0). HJK sai ensimmäisen maalinsa 8. minuutilla rangaistuspotkusta. Atlantiksella oli ensimmäisellä puoliajalla 3-4 vaarallista tilannetta, mutta maalitili jäi avaamatta. HJK siirtyi 54. minuutilla kulman jälkiitilanteesta 2-0 johtoon. Markus Saramäki kuittasi 55. minuutilla tilanteeksi 2-1. Loppunumerot 3-1 HJK viimeisteli 74. minuutilla. Atlantiksen Tom Sandenilla oli toisella puoliajalla kaksi upeaa läpiajoa, mutta viimeistely ei tällä kertaa onnistunut. Catello ei tappiota surrut. Pojat saivat tulevaa sarjakautta ajatellen todella tiukan harjoituksen.

010330 - Leirillä hyvä fiilis

Atlantiksen edustusmiehistö viihtyy Budapestissä. Nurmet viheriöivät, kentät ovat kunnossa ja Tiittanen & Pylvänäinen juoksuttavat poikia oikein urakalla. Rami Rantanen on ollut hiukka kuumeessa ja Janne Dahlsten kärsii lievästä puujalasta, mutta muuten leirimiehistö on iskussa. Joukkue kohtaa ensi tiistaina Ferencvarosin 20.000 katsojan stadionilla isäntien ykkösjoukkueen.

010330 - Pelaajaesittely valmistui

Atlantiksen pelaajien esittelysivu virallisine kuvineen on valmistunut. Klikkaamalla pelaajaesittelyn ohessa olevaa kuvaa aukeaa ruudullesi 3,5 miljoonan pikselin kokoinen mahtava jättikuva pelaajasta.

010329 - B-junnut aloittivat voitokkaasti piirisarjan valiolohkossa

Atlantiksen B - juniorit pelasivat ensimmäisen piirisarjan valiolohkon pelinsä keskiviikkona Lassilan kuraisella ja pehmeällä kentällä PK 35:ttä vastaan. Ottelu päättyi Atlantiksen 2-0 (1-0) voittoon. Molemmat maalit teki Markus Saramäki 10. ja 72. minuutilla. Heti toisen puoliajan alussa maalivahti Mika Johansson poistettiin kentältä punaisen kortin myötä. Atlantiksen pojat hallitsivat peliä kuitenkin vajaamiehisenäkin ja maalin lisäksi tiukimmat paikat nähtiin PK 35:n maalilla. Seuraavaksi joukkue kohtaa lauantaina HJK:n Talin hallissa klo 14.00.

010328 - Geagea leikkauspöydällä

Oscar Geagea Oscar Geagean vihoitellut nivunen leikattiin ja verkotettiin tiistaina. Toipumisennuste on kuutisen viikkoa, joten Oku liittyy näin Erkka Lehtolan ja John Weckströmin seuraan pitkäaikaispotilaiden surulliseen kategoriaan. Toivokaamme pojille pikaista toipumista ja voimia rankkaan kuntoutusrääkkiin.

010328 - Atlantis tänään Unkariin

Veikkausliigakauteen valmistautuva Atlantis matkaa keskiviikko-aamuna viikon harjoitusleirille Budapestiin. Joukkue kohtaa leirin aikana kahdesti unkarilaisen huippujoukkue Ferencvarosin. Tiiviin harjoitusohjelman ohella Atlantis testaa kahta ulkomaalaispelaajaa. – Tarvitsemme vielä pari kovan luokan pelimiestä tulevaan Veikkausliigaan, ja Unkarin leirillä meillä on erinomainen tilaisuus tarkkailla muutamaa ehdokasta, toteaa valmentaja Ari Tiittanen.

Tiittanen luottavaisin mielin

- Tämä on ehdottomasti kevään päätapahtumamme ennen Veikkausliigan alkua. Harjoitusottelut ovat sujuneet hienosti, mutta nyt saamme alle myös kaksi kovaa kansainvälistä ottelua. Viikko toimii siis myös oivana kansain-välisenä mittarina nuorekkaalle joukkueellemme, Tiittanen ennakoi.

010327 - Atlantis haki voiton Kotkasta

Atlantis esiintyi taas edukseen maanantaisessa harjoituspelissä KooTeePee:tä vastaan. Ottelun loppunumerot olivat Atlantikselle 2-5 (1-2). Pasi Rautiaisen luotsaama kotkalaisyhdistelmä meni ottelussa johtoon jo pelin ensimmäisellä minuutilla, mutta Atlantiksen juniorivoittoinen joukkue nousi taas hienosti tappioasemasta selkeään voittoon. Maaliseppoina Kotkassa kunnostautuivat Mikko Simula ja Adriano kahdesti, ja Justus Vajanne kerran.

Juniori-akatemian otteet miellyttivät Tiittasta

-Annoimme tänään taas nuoremmalle polvelle runsaasti peli-aikaa. ns. ”vakiomiehistä” oli lepovuorossa tänään suurin osa, kertoili maajoukkuevalmentajan pestiltä palannut Tiittanen. –Tulevat viikot ovatkin sitten täynnä treeniä ja kovia harjoitusotteluita. Keskiviikkona on taas aika pakata matkalaukut ja suunnata kohti Unkaria, Tiittanen lopetti.

010327 - Reservit Suomen cupissa

Atlantis on kolmella joukkueella mukana Suomen cupissa. Edustus tulee mukaan vasta myöhäisemmässä vaiheessa, mutta junnupitoinen reservijoukkue sekä V divisioonassa pelaava Atlantis/3 ovat tulessa jo alkukierroksilla. Reservimiehistö aloittaa taipaleensa keskiviikkona 04. huhtikuuta klo 17.30 Tapulin hiekalla, jolloin vastaan asettuu Puistolan Urheilijat.

010326 - B-junioreiden valmistautuminen jatkuu tappioitta

Atlantiksen B-junioreiden tappiottomien harjoitusotteluiden sarja jatkui lauantaina kun joukkue pelasi kaksi tunnin mittaista ottelua Joutsenon Kullervoa ja Pallo-Reipasta vastaan Lahdessa. Ottelu Kullervoa vastaan päättyi selkeään Atlantiksen 6 - 1 voittoon. Mestaruussarjassa pelaavan Pallo-Reippaan kanssa lopputulos oli tasapeli 0 - 0. Peli oli Atlantiksen pojilla hyvin kasassa ja ensimmäisellä puoliajalla Kim Sanden teki ruuhkatilanteesta maalin, jonka tuomari kuitenkin jätti hyväksymättä. Toisen puoliajan alussa Elmeri Kaukolle näytettiin punaista korttia, mutta alimiehityskään ei tuonut joukkueelle suurta tuskaa. Joukkueen valmentajan Catellon mukaan peli alkaa vähitellen lonksahtamaan kohdalleen ja kun loukkaantumisongelmiakaan ei joukkueessa ole niin hyvää on luvassa.

010324 - Atlantiksen kausikorteilla kova kysyntä

Atlantiksen kausikortit ovat herättäneet melkoista kiinnostusta. Seuran tavoitteena on myydä tulevalle kaudelle yli 1.000 kausikorttia, jolloin lähes koko pääkatsomon alatasanne tultaisiin varaamaan kausikorttilaisten käyttöön. Kausikortin hinta on ainoastaan 500 mk, ja se oikeuttaa kaikkiin Veikkausliigan ja Suomen cupin kotiotteluihin tulevalla kaudella. Lasten, eläkeläisten, opiskelijoiden ja varusmiesten kausikortti maksaa 300 mk. Voit tilata oman korttisi näppärästi Atlantiksen kotisivuilta tai ostaa sen seuran toimistosta (Pohjola Stadion), Duosportista (Arkadiankatu 4-6), Bar Juwesta (Pihlajamäen ostari) taikka Intersport Myyrmäestä (Kauppakeskus Myyrmanni).

010324 - Reservien lohkojako

Atlantiksen reservijoukkue pelaa alkavalla kaudella III divisioonan 2. lohkossa, jossa ovat mukana: VJS, Derius Team, FC Espoo, Futura, KP-75, Atlantis/2, PP FC, Pöxyt, Apollo, FC Ogeli, TuPS ja MPS/2. Lohkon voittaja nousee kakkoseen ja kaksi heikointa tippuvat neloseen. Atlantiksen reservijoukkue koostuu seuran junnuakatemian pelaajista vahvistettuna muutamalla ikämiestalentilla. Reservijoukkueen ensisijainen tehtävä on nuorten pelaajien kehittäminen. Tätä tarkoitusta varten joukkue pyrkii lähivuosina saavuttamaan kakkosen sarjapaikan.

010323 - Atlantis ja Fortum yhteistyöhön

Atlantis on tehnyt mittavan markkinointiyhteistyösopimuksen Fortumin kanssa. Fortum on ensi kaudella yksi seuran tärkeimpiä yritysyhteistyökumppaneita ja näkyy mm. edustusjoukkueen peliasussa.

010322 - Atlantis perustaa '87-joukkueen

Atlantiksen junioripäällikkö Jyrki Heiman (puhelin 040-7438119) on aloittanut 1987-ikäluokan pelimiehistä koostuvan joukkueen kasaamisen. Joukkueessa on vielä tilaa muutamalle pelimiehelle. Jos olet kiinnotunut liittymään joukkueeseen niin ota yhteyttä Jyrkiin.

010322 - Atlantis/A - Jokrut/A 2-1

Atlantiksen A-juniorit kukistivat Talin hallissa Jokerien vastaavan ikäluokan joukkueen maalein 2-1 (1-0). Piirisarjaottelussa Atlantiksen maalareina kunnostautuivat Tapio Kallonen sekä tuhlaajapoika Eero Voipio. Maalintekijöiden lisäksi valmennuspäällikkö Timo Askolin pisti tyytyväisenä merkille mm. maalivahti Sampo Leiniityn, alakerrassa raataneen Heikki Pulkkisen sekä laidoilla viilettäneiden Juha Kuulaksen ja Tommi Peltosen pirteät esitykset. Myös vaihdosta kentälle tulleet Juhani Koivuranta ja Tuomas Metsberg keräsivät plussia Pandan muistikirjaan.

010320 - Atlantis yhteistyöhön Bluesin kanssa

Atlantis FC on solminut monitahoisen yhteistyösopimuksen Espoo Bluesin kanssa. Sopimus sisältää mm. yhteisiä markkinointitoimenpiteitä sekä erilaisia pääsylippukampanjoita. Hankkimalla Atlantiksen kausikortin saa Bluesin kausikortin erikoishintaan 2.250 mk (normaalihinta 3.000 mk). Vastaavasti Bluesin kortilla pääsee yksittäisiin Atlantiksen peleihin 30 markalla (normaalihinta 50 mk).

010320 - Sole avioon

Atlantiksen luottopuolustaja Pasi Solehmainen vihittiin lauantaina avioliittoon kihlattunsa Sirpan kanssa. Tuhdit onnittelut tuoreelle avioparille!

010319 - '92 Tottenham voitti hopeaa

Atlantis '92/Tottenham osallistui viikonloppuna pelattuun Hiekkaharju-turnaukseen. Alkulohkostaan Atlantis eteni helposti välieriin voittaen TiPS:n 7-0, PK-35/Gepardit 2-0 ja VJS/Bayer Munchenin 1-0. Välierissä Atlantis pudotti PEP:n jatkosta maalein 2-1. Loppuottelu oli selkeästi turnauksen kahden parhaan joukkueen peli. Atlantis johti peliä pitkään 1 - 0, mutta viimeisen minuutin herpaantuminen kostautui vastustajan tasoituksena. Rankkarikisan TuPS hoiti tyylikkäästi kotiin kolmella onnistumisella.

010319 - Atlantis röykytti TPS:aa

Lauantaisen tappio-ottelun jälkeen loistavasti itsensä koonnut Atlantis miehistö otti komean 4-0 voiton TPS:sta Hämeenlinnan halliturnauksen pronssiottelussa. 1-0 lukemat viimeisteli Mikko Harila Sükrü Uzunerin syötöstä 20. peliminuutilla. Adriano lisäsi Atlantiksen maalitiliä tarkalla ylänurkka laukauksella 50.minuutilla. Atlantiksen parhaaksi pelaajaksi valittu Sükrü Uzuner puski ensimmäisen maalinsa AP Roikon vaparista 62. minuutilla. Loppunumerot 4-0 Sükrü viimeisteli nostamalla pallon taidokkaasti yli vastaan tulleen Tepsi-veskarin.

Valmennusporras tyytyväinen

Valmentaja Ari Tiittanen oli ottelun päätyttyä huojentunut: - Eilisen tappiopelin nollaaminen onnistui pojilta tosi hyvin, ja tänään kentälle asteli taas nälkäinen ja motivoitunut joukkue. Nuoret kaverit vastasivat loistavasti haasteeseen, mutta kokeneempi pelaajistokin oli tänään erinomaisella pelipäällä. Erityisen iloinen olen Sami Ylä-Jussilan hyvistä otteista. Myös kärkiparimme yhteispeli oli tänään onnistunutta, Arska kertoi.

010318 - B-juniorit jatkoivat tappiottomien harjoitusotteluiden sarjaa

B juniorit jatkoivat tänään sunnuntaina valmistautumista tulevaan kauteen. Harjoitusottelu FC Honkaa vastaan päättyi Atlantiksen 4 - 1 voittoon. Ottelun maaliseppoja olivat Tom Sanden ja Juha Lyytinen kumpikin kahdella osumallaan. Tulevana lauantaina joukkue matkustaa Lahteen, jossa vastaan astuu mm Reipas.

010318 - Atlantikselle tappio Hämeenlinnassa

Atlantis kärsi selvän tappion tämänpäiväisessä kohtaamisessa FC Hämeenlinnaa vastaan. Ottelun lopputulos 3-0 kuvasi selvästi ottelun tapahtumia. Atlantis hallitsi hienoisesti pelin alkua, mutta joutui lähtemään 1-0 tappioasemasta toiselle puoliajalle. Hämeenlinnan avausmaalin viimeisteli pelin 43.minuutilla Luciano Martins. Toisen jakson alussa tuli lisää kylmää vettä niskaan: Hans Wikberg vei isännät kahden maalin johtoon 49. minuutilla. Ottelun loppunumerot viimeisteli Jussi Laihanen Tommi Koivistoisen käsien kautta ottelun 80.minuutilla. Näinollen Atlantis joutuu huomenna tyytymään pronssiotteluun. Vastaan asettuu vanha tuttu TPS, joka hävisi tänään FC Lahdelle niinikään 3-0.

Tiittanen ei selitellyt tappiota

- Hämeenlinna oli tänään selvästi terävämpi, totesi Tiittanen. - Alusta oli meille outo, ja aiheutti varsinkin ottelun alussa vaikeuksia, se ei kuitenkaan ole selitys tappiolle. Emme saaneet tänään omaa peliämme käyntiin oikeastaan missään vaiheessa, toivottavasti esitys on huomenna terävämpi, toivoi Tiittanen. Pronssiottelu Pullerin hallissa alkaa sunnuntaina kello 14.00. Liput otteluun maksavat 10,-

010317 - Herrasmiespalloilijoille Euroopan mestaruus

Euroopan mestarit Valmentaja/maalintekijä Jukka Sairanen Paapa 55v Salmi
Tänään Oulunkylässä päättyneen umpihankifutiksen Euroopan mestaruusturnauksen voittajaksi nousi Atlantiksen ikämiesjoukkue Herrasmiespalloilijat. Valmentaja Jukka Sairanen ohjasi joukkuettaan upeilla taktisilla oivalluksilla ja lopputurnauksen saldoksi kertyikin pelkkiä voittoja. Herrasmiespalloilijoiden peli pohjautui taas puhtaasti kokemukseen. - Lähdimme siitä että Juha "Paapa 55v" Salmi pitää maalinsa puhtaana ja Immo "GM 45v" Kapanen ratkaisee ottelut pilkulta, analysoi Jukka Sairanen.

Herrasmiepalloilijoiden osalta vuosi 2001 on käynnistynyt vähintäänkin erinomaisesti. Kaksi viikkoa sitten joukkue voitti jääsählyn Suomen mestaruuden, nousu futsalin Ykköseen näyttää varmalta ja nyt joukkue voitti Euroopan mestaruuden umpihankifutiksessa.

Paljon onnea vetreille ikämiehille!

010317 - Atlantis/2 - PK-35 0-4

Atlantiksen nuori reservimiehistö kohtasi Pallokentällä III divisioonan tähtisikermän PK-35:n, ja Atlantis-junnut saivat tylyn oppitunnin vierailtaan. Ensi jaksolla punapaidat tarjosivat vielä kunnon vastuksen PK:lle, mutta jatkossa vieraiden fyysinen ylivoima näkyi yhä selvemmin. Matsin jälkeen jääpussit olivat ahkerassa käytössä, kun junnut paikkailivat kolhujaan. Mustelmien lisäksi peli tarjosi pojille kuitenkin arvokasta oppia.

010316 - Atlantis viikonloppuna Hämeenlinnaan

Atlantis FC jatkaa valmistautumista runsaan kuukauden päästä alkavaan Veikkausliigaan. Hämeenlinnassa viikonloppuna pelattavan turnauksen muut joukkueet ovat FC Lahti, TPS ja FC Hämeenlinna. Isäntäjoukkueen Atlantis kohtaa lauantaina klo 14.00, ja sunnuntaina on vuorossa pronssi-, tai finaalipeli. – Emme ole vielä koskaan voittaneet Hämeenlinnaa sen kotihallissa, joten tiukka ottelu on luvassa, ennakoi valmentaja Ari Tiittanen.

Tiittanen painottaa taktista pelaamista

- Hämeenlinnan turnaus antaa hyvän tilaisuuden sommitella erilaisia taktisia kuvioita. Joukkueen peruspelaaminen alkaa olla kunnossa, joten nyt on aika kokeilla tiettyjä variaatioita. Tulemme myös antamaan runsaasti peliaikaa nuoremmille pelaajillemme. Hämeenlinnaan lähdetään jatkamaan hyvin sujuneiden harjoituspelien sarjaa, ja turnausvoittoa tavoitellaan tosissaan, Tiittanen kertoi.

010315 - Atlantikselle liigalisenssi

Veikkausliigan liigahallitus päätti kokouksessaan keskiviikkona myöntää Atlantikselle liigan jäsenyyteen oikeuttavan liigalisenssin. Näin Atlantis täyttää liigan asettamat vaatimukset urheilullisen menestyksen, talouden, juniorityön sekä kenttäolosuhteiden osalta.

010315 - Lehdistö vieraili Pohjola Stadionilla

Atlantis piti keskiviikkona lehdistölle avoimet harjoitukset, minkä jälkeen tiedotusvälineiden edustajat oli kutsuttu Pohjola Stadionille tutustumaan uuteen liigastadioniin sekä haastattelemaan Atlantiksen valmennusjohtoa ja pelaajia. Paikalla oli myös mm. pääyhteistyökumppani Finnforestin viestintäjohtaja Jukka-Pekka Vuori kertomassa yhtiön suunnitelmista Atlantiksen ja stadionrakentamisen suhteen sekä seuran lentävä manageri Aarne Tenkanen valottamassa omaa rooliaan ottelutapahtumien markkinoinnissa.

010313 - Tohtoreilla töitä

John Weckström Atlantis-pelaajat ovat lääkärilakosta huolimatta työllistäneet tohtoreita valitettavan ahkeraan viime päivinä. Pitkäaikaispotilas John Weckströmin selkä leikattiin uudelleen viime perjantaina, ja kuntoutus alkaa jälleen alusta. Toivokaamme Johnille kaikkea hyvää, jotta yksi Suomen lupaavimmista nuorista hyökkääjistä saataisiin takaisin pelikentille. Erkka Lehtola menee keskiviikkona korjauttamaan vanhan jännevamman. Oscar Geagea kärsii alavatsan kivuista. Mikäli Okun vamma osoittautuu tyräksi, odottaa lääkärinveitsi myös häntä. Lisäksi Adriano on kärsinyt nilkkavammasta ja Sukru Uzunerilla vihoittelee yhä vanha reisivamma.

010310 - Atlantis/2 - LePa 2-2

Kalle Vasse

Atlantiksen reservimiehistö pelasi tasan 2-2 kakkosessa pelaavan Leppävaaran Pallon kanssa. Pallonkentällä lumisateessa pelattu ottelu kulki ajoittain mukavasti nuoren Atlantis-ryhmän hallinnassa, mutta turhat virheet puolustuspäässä kostautuivat. Punapaitojen maalit kirjattiin tällä kertaa Kalle Vassen ja Juhani Koivurannan nimiin. Reservien seuraava koitos on ensi lauantaina, kun PK-35 saapuu Bollikselle.

010310 - Atlantiksen voittokulku jatkuu

Atlantis FC otti tänään kolmannen peräkkäisen voiton talven harjoitusotteluissa. Talin halliin vieraaksi saapunut FC Inter joutui taipumaan lukemin 3-1. Ottelun avausmaali oli todella komea: 8. minuutin kohdalla Sami Ylä-Jussila iski maalin takakulmalta suoraan Oscar Geagean volleysta lukemiksi 1-0. Interin tasoituksen teki 23. minuutilla Teberio Atlantiksen puolustuksen kömmähdyksestä. Toinen jakso oli selvästi Atlantiksen hallintaa: 60. minuutilla Sükru Uzuner karkasi läpiajoon, ja sijoitti pallon varmasti Interin verkkoon. Ottelun loppunumerot viimeisteli Mikko Simula tarkalla alanurkkavedolla 64. minuutilla.

Ari Tiittanen kehui toista puoliaikaa

Valmentaja Tiittanen oli ottelun päätyttyä luonnollisesti tyytyväinen. - Toisella puoliajalla peli loksahti taas kohdalleen. Mielestäni pelasimme erittäin kontrolloitua ja varmaa futista. Toisen puoliajan ilotulitus Interin maalia kohti oli hienoa nähtävää, Arska myhäili. - Kimmo Tauriaisen silmäkulmavamma ei ollut onneksi vakava. Tuomarikolmikko Mika Peltolan johdolla hoiti mielestäni homman tänään mallikelpoisesti, lopetti Tiittanen

Piracaia Atlantiksen testattavana

Entinen HJK-peluri Piracaia tuli kentälle Kimmo Tauriaisen silmäkulmavamman vuoksi ottelun 40. minuutilla. Piracaia järjesteli tuttuun tyyliinsä peliä keskikentällä. - Pira pelasi mielestäni ihan mukiinmenevän pelin, valmentaja Tiittanen arvioi.

010309 - Herrasmiespalloilijat Ykköseen?

General Manager, Immo Kapanen Jukka Sairasen ja Immo Kapasen luotsaama Atlantiksen ikämiesjoukkue Herrasmiespalloilijat karsii ensi sunnuntaina paikasta futsalin Ykkösessä. Ruoholahden kuntotalolla kello 15.15 alkavassa ottelussa vastaan asettuu Ponnistus/Telakka.

Herrasmiespalloilijoiden lisäksi futsalin Kakkosessa pelasivat atlantis-joukkueista Atlantis/3 ja Team Norssi. Atlantis/3 sijoittui lohkossaan kymmenenneksi ja Team Norssi seitsemänneksi.

010308 - Peltoset Puola-otteluihin

Valmentaja Timo Liekoski on valinnut Antti ja Tommi Peltosen alle 17-vuotiaiden maaotteluleirille Puolaan 15.-19. maaliskuuta. Leirin aikana Suomi kohtaa kahdesti isäntämaan vastaavan joukkueen.

010308 - Inter Atlantiksen vieraaksi perjantaina

Alun perin Turussa pelattavaksi tarkoitettu Inter-Atlantis harjoitusottelu on siirretty Talin jalkapallohalliin. Joukkueet kohtasivat edellisen kerran helmikuun alussa Lahti cupissa, jolloin turkulaiset olivat niukasti parempia rangaistuspotku kilpailun jälkeen. Molemmat joukkueet ovat esittäneet hyviä otteita talven harjoituspeleissä, joten odotettavissa on tiukka ottelu. Alkuvihellys Talin jalkapallohallissa tapahtuu klo 16.00. Otteluun on vapaa pääsy.

Atlantis hakee revanssia

Ari Tiittanen hahmotteli pelin ennakkoasetelmia seuraavasti: - Lahti cupissa kärsimme kirvelevän tappion pilkuilla, joten nyt olisi tarkoitus maksella hieman kalavelkoja. Inter on erittäin tekninen joukkue ja ottelu tarjoaa etenkin puolustuksellemme hyvän tilaisuuden tasonsa mittaamiseen. Atlantiksen terveystilanne on hyvä, ja pääsemme aloittamaan parhaalla mahdollisella kokoonpanolla. – Odotan ottelusta mielenkiintoista, kahden taitavan joukkueen kohtaamista, Arska lopetti.

010307 - Kausikortit myynnissä!

Atlantiksen tulevan kauden kausikortit ovat nyt myynnissä. Kortti oikeuttaa sisäänpääsyyn Atlantiksen kaikkiin kuutentoista Veikkausliigan kotiotteluun sekä mahdollisiin Suomen cupin kotipeleihin. Hankkimalla kausikortin vältät jonottamiset lippuluukuilla ja varmistat myös paikkasi toivottavasti loppuunmyydyissä paikallispeleissä. Kausikortin hinta on ainoastaan 500 markkaa. Lasten (alle 16-v.), eläkeläisten (yli 65-v.), opiskelijoiden ja varusmiesten kortti maksaa 300 mk. Korttisi voit hankkia Atlantiksen toimistosta (Pohjola Stadion), Duosportista (Arkadiankatu 4-6) tai tilaamalla sen näppärästi suoraan näiltä kotisivuilta.

010306 - Atlantiksen B – juniorit kaatoivat LoPa:n Eerikkilässä

Atlantiksen B – juniorit kohtasi tulevalla kaudella samassa 1. divisioonan lohkossa pelaavan LoPa:n 5.3. Eerikkilässä. Ottelu päättyi Atlantiksen 4 – 2 (2 – 0) voittoon. Atlantis hallitsi ottelua – erityisesti ensimmäisellä puoliajalla – varsin selkeästi. Maaleista vastasivat Elmeri Kauko, Okko Kouvalainen, Tom Sanden ja Juha Lyytinen.

Sunnuntaina 4.3. joukkue kohtasi Gnistanin Myllypuron kuplassa. Ottelu päättyi Atlantiksen hallinnasta huolimatta 4 – 4.

Seuraavaksi joukkue kohtaa Myllypurossa 18.3. F C Hongan.

010306 - Atlantis - Inter siirretty perjantaiksi

Alunperin lauantaiksi sovittu ottelu Inter - Atlantis on päätettykin pelata jo perjantaina Talin jalkapallohallissa. Ottelu alkaa kello 16.00. Tervetuloa!

010305 - Atlantis - HJK TV-pelinä

Veikkausliiga ja MTV3 ovat solmineet televisiosopimuksen 15 liigapelin näyttämisestä suorana kolmosella. Peleistä on valittu jo 9 ensimmäistä, ja Atlantis esiintyy niistä kahdessa. MTV3 esittää suorana Pohjola Stadionilla 05. elokuuta klo 16.00 pelattavan paikkalistaiston Atlantis - HJK. Toinen paikallisderby sunnuntaina 26. elokuuta klo 16.00 Finnair Stadiumilla pelatta Jokerit - Atlantis nähdään myös livenä maikkarilla.

010304 - Atlantis jatkaa voittojen tiellä

Rami Rantanen Atlantis nappasi komean 2-3 vierasvoiton lauantaisessa kohtaamisessa Salon Palloilijoita vastaan. Ottelu oli selvästi kaksijakoinen. Isännät menivät nopeasti 2-0 johtoon. –Huomasi selvästi että olimme ensi kertaa tosi koitoksessa ulkokentällä, pojilla meni hetki ennen kuin tottuivat kenttään, valotti valmentaja Ari Tiittanen. Ottelu alkoi hiljalleen kääntyä 30. minuutilla. Rami Rantasen tykki löysi tiensä n. 25 metristä salolaisverkon alakulmaan. Kavennusmaali piristi Atlantiksen peliä enti-sestään, ja 33. minuutilla Justus Vajanne iski Erkka V. Lehtolan keskityksestä taukolukemiksi 2-2.

Toinen puoliaika selvää Atlantiksen hallintaa

Erkka Lehtola Osat vaihtuivat täydellisesti toiselle jaksolle. Atlantis loi jatkuvasti tilanteita Salon maalille, mutta viimeistelystä puuttui paras terävyys. Vapauttava maali syntyi vasta ottelun 80.minuutilla: pallo kimpoili edestakaisin Salon maalin edustalla, kunnes hyvään vireeseen päässyt Erkka V. Lehtola täräytti sen viidestä metristä vastustajan verkkoon. Ottelun loppuminuuteilla Atlantiksella oli paikkoja useampaankin osumaan, mutta peli tuulisella Paimion kentällä päättyi lukemiin 2-3.

Tiittanen arvosti vierasvoittoa

Valmentaja Arska Tiittanen kertoili mietteitään pelin jälkeen seuraavasti: - Ensimmäisellä jaksolla pelimme oli hieman hapuilevaa. Pojilta ei kuitenkaan loppunut usko, vaikka olimmekin jo kahden maalin takaa-ajoasemassa. Toisella jaksolla olisimme voineet tehdä viisikin maalia, joten viimeistelyssä oli lieviä puutteita. Positiivisinta oli mielestäni, että kundeilla säilyi virta koko pelin ajan, eikä turhautumista näkynyt. Vierasvoitto on aina positiivinen asia, lisäksi Paimion kenttä oli tänään huippukunnossa, kiitteli tyytyväinen Tiittanen.

010303 - Reserveille tappio

Jyri Nieminen Atlantiksen reservimiehistö jatkoi valmistautumistaan tulevaan kauteen kohdaten Pallokentällä viime kaudella II divisioonasta pudonneen FC KontU:n. Itä-helsinkiläiset olivat Atlantis-junnuja vahvempia ja veivät voiton maalein 0-3. Reservien valmennuskaksikko Jyrki Vaahto - Ari Asukka oli kuitenkin tyytyväinen peliin ja antoi kiitosta erityisesti maalivahti Tommi Särkkiselle sekä kärjessä viilettäneelle Jyri Niemiselle.

010302 - Salon Palloilijat mittaa Atlantiksen kunnon

Atlantis FC matkustaa lauantaina Salpan vieraaksi Paimion ulkokentällä pelattavaan harjoitusotteluun. Kyseessä on Atlantiksen ensimmäinen ulkokentällä pelattava harjoitusottelu tällä kaudella. Valmentaja Ari Tiittanen ennakoi lauantain peliä luottavaisena: - Lähdemme Saloon 18 kaverin joukkueella, eikä loukkaantumisia ole. Pitkä harjoittelukausi alkaa olla pikkuhiljaa takana, joten nyt alamme hiomaan taktisia ja pelillisiä kuvioita aikaisempia harjoitusotteluita enemmän.

Todelliset koitokset lähestyvät

- Ensimmäisestä ulkopelistä huomaa aina, että tosipelit ovat jo lähellä, Arska jatkaa. – Salo on nimivahva joukkue ja ottelu on toimii meille hyvänä suunnannäyttäjänä. Taas ollaan yhtä askelta lähempänä kevättä ja Veikkausliigan avausta. Kuntopohjaa on luotu koko talvi ja nyt lähdetään ensi kertaa ulos katsomaan missä tällä hetkellä mennään. Tähän asti kaikki on näyttänyt erinomaiselta, Arska lopettaa. Lauantainen ottelu alkaa Paimiossa klo 14.00.

010301 - Sandro Suomessa

Atlantiksen juniorisopimuspelaaja Sandro saapui keskiviikkoiltana kylmään pohjolaan. Sandro oli odottanut paluutaan jo pitkään, eikä pojan iloa himmentänyt edes - 18 asteen lämpötila tai Pariisiin jääneet matkalaukut. Sandron selvitellessä kadonneita laukkujaan kentälle saapui myös Suomen U16-maajoukkue, joka palasi Portugalin leiriltään. Liekosken ryhmä oli kohdannut Portugalin, Espanjan ja Englannin vastaavat joukkueet, ja saldona oli kolme tappiota. Atlantiksen kavereista Antti Peltonen oli ollut maalissa Espanjaa vastaan, mutta Tommi Peltonen oli viilettänyt laidallaan kaikissa kolmessa koitoksessa.