UUTISET 2000/JOULUKUU

Uutisarkisto

001230 - Sandro odottaa paluuta Suomeen

Juniorisopimuksella Atlantisessa pelaava Sandro Teixeira odottaa malttamattomana paluuta Atlantiksen harjoitusvahvuuteen. Mielessä on kovasti myös ensituntuman hakeminen suomalaiseen lumeen. Sandro on Adilta saanut kopion Tiittasen harjoituskauden punttiohjelmasta, ja poika vierailee nyt salilla ahkeraan. Sandro oli viime kaudella reservimiehistön avainpelaajia, ja lähivuosien tavoitteena on paikka edustuksen riveistä.

001220 - Adriano talvehtii lämpimässä

Adi Atlantiksen brassihyökkääjä Adriano viettää sydäntalven kotikaupungissaan Porto Alegressa. Parhaimmillaan 35 asteen lämmössa Adi valmistautuu tulevaan kauteen pelaamalla rantafutista, juoksemalla sekä hikoilemalla Tiittasen valmistavan punttiprokkiksen parissa.

Porto Alegre on parhaillaan surun murtama, sillä kaupungin ykkösjoukkue Gremio putosi tapötäydellä kotiareenallaan 50.000 katsojan edessä Brasilian mestaruusturnauksen välierissä Sao Caetanolle. Edes joukkueen supertähden Ronaldinhon loistoesitykset eivät riittäneet viemään Gremiota finaaliin.

001219 - Atlantis mukaan futsal-turnaukseen

Salohallissa lauantaina 6.1.2001 pelattava futsalin hyväntekeväisyysturnaus kerää Saloon useita suomalaisia huippujoukkueita. Osallistumisen ovat varmistaneet mm. Suomen mestari FC Haka, Suomen cupin voittanut HJK sekä Atlantis. Atlantis kohtaa kello 16.00 alkavassa ottelussa Valkeakosken Hakan.

001217 - Keep on flowing

Markku Lehtolan uusin juttu Pohjola Stadionin sivuilla kertoo flowsta:

"Se on kuin uskovan kokemus Jumalan armosta. Se on tila, jossa tietoisuus omasta itsestä katoaa, ajantaju hämärtyy, arki unohtuu. Se on kuin maamerkki, joka kertoo, millaista elämän pitäisi olla. Se on flow, toimintaa, johon optimaalisten kokemusten ilo perustuu. Se on faniuden ydintä. Atlantis-fanienkin?"

Lue lisää Pohjola Stadionin sivuilta kohdasta Verkko puhuu.

001215 - Hallin pohja valmiina

Atlantiksen juniorijalkapallohallin pohja ja kivituhkakenttä on saatu valmiiksi. Seuraavaksi on vuorossa sähkötyöt, hallin pystytys ja lämmitysjärjestelmän asentaminen.

001214 - Toimisto lomailee

Atlantiksen toimisto on suljettu 18.12.-29.12.2000. Yhteydenotto Atlantikseen onnistuu tuona aikana esim. sähköpostitse lähettämällä viesti osoitteeseen jari.lohvansuu@atlantisfc.fi.

001213 - Hallityömaalla tapahtuu

Atlantiksen juniorijalkapallohallin rakentaminen on hyvässä vauhdissa ja kentän perustusten uskotaan pääosin valmistuvan tämän viikon kuluessa. Vaikka talkootyöntekijöitä eivät ilmat ole suosineet on maata siirtynyt kiitettävää vauhtia.

001213 - Stadionyhtiö päätti uudistuksista

Stadionyhtiön hallitus on päättänyt uusia Pohjola Stadionin nurmen lämmitysjärjestelmineen kaudella 2001. Kausi käynnistyy kuitenkin nurmen osalta entisissä puitteissa, sillä stadionyhtiö haluaa avata liigakauden Atlantiksen omassa kotipesässä, Pohjola Stadionilla. Nurmikon ja kentän uusiminen ajoitetaan kesä-heinäkuuhun siten, että alle 18-vuotisten EM-turnauksen ottelut voidaan pelata jo uusitulla nurmella. Atlantis ja muutkin joukkueet joutuvat siten noin neljäksi-viideksi viikoksi evakkoon juhannuksen tienoilla. Stadionin valaistuksesta tehtiin sopimus Pohjolan Voiman kanssa, joka pystyttää valaisinmastot tulevana keväänä.

001213 - Kaulaliinat saapuivat

Upeat Atlantis-kaulaliinat ovat saapuneet. Kaulaliinan hinta on 50 mk.

001212 - Roiko ja Weckström Atlantikseen

Ari-Pekka Roiko ja John Weckström vaihtavat mustan Jokeri-paidan Atlantiksen punanuttuun. Molemmat allekirjoittivat kaksivuotisen sopimuksen sarjanousijan kanssa. Weckströmin sopimukseen sisältyy vielä optio jatkosta. Olympiajoukkueen pelaaja Weckström on Suomen lupaavimpia nuoria hyökkääjiä.
- Mahdollisuus pelata liigassa ja Atlantiksen hyökkäysvoittoinen, tekninen pelityyli kiehtovat, kertoo superlupaus Weckström

001212 - Hallin rakentaminen alkoi

Atlantiksen juniorihallin rakentaminen on alkanut. Hallin pohjaa rakennetaan tämän viikkoa, jonka jälkeen päästään itse hallin pystytykseen.

001211 - Vanhukset löylyttivät junnuja

Valmennuskaksikko Tiittanen - Palmroos jakoi tänään harjoitusringin nuoriin ja vanhoihin sekä pisti pelin pystyyn. Vanhukset kouluttivat vielä junnuakatemian nuoria maalein 4-2, mutta junnut keräsivät arvokasta oppia miesten pelistä.

001210 - Junnuhalli etenee

Atlantiksen junnuhalli saadaan vihdoin työn alle. Pitkällinen lupaprosessi on nyt päätöksessään, ja hallin pohjatyöt käynnistyvät lähipäivinä. Samalla vauhdilla on tarkoitus päästä myös hallin pystytykseen.

001209 - Junnuja näytillä

Edustuksen valmennuskaksikko Ari Tiittanen - Markku Palmroos veti tällä viikolla ensimmäiset harjoitukset uudelle liigamiehistölleen. Ryhmä on vielä joulukuun ajan kovin junnupitoinen, sillä osa kokeneemmista kavereista viettää hyvin ansaittuja lomapäiviä. Näytillä onkin ollut koko joukko Atlantiksen nuoria junnusopimuspelaajia, jotka ovat saaneet tuta mm. Tuomas Brinckin kovuutta.

001206 - Atlantis Lahti Cupiin

Atlantis osallistuu ensi helmikuussa ensimmäistä kertaa perinteiseen Lahti Cupiin. Turnaus pelataan Lahden Suurhallissa 02.-04.02.2001, ja alustavasti mukana ovat Haka, Jokerit, MyPa, HJK, TampU, Lahti, KuPS ja Atlantis.

001206 - Adidas-yhteistyö jatkuu

Atlantis on sopinut monivuotisen yhteistyön jatkamisesta Adidas Suomi Oy:n kanssa. Peliasussa nähdään näin ensi kaudellakin kolme raitaa. Myös seuran kaikki juniorijoukkueet puetaan jatkossa Adidaksen tuttuun punasinipaitaan.

001205 - Vaahto & Asukka reservien valmennuskaksikoksi

Jyrki Vaahto ja Ari Asukka vastaavat ensi vuonna Atlantiksen reservijoukkueen ja sen yhteydessä toimivan junioriakatemian valmennuksesta. Atlantiksen reservijoukkue pelaa tulevalla kaudella III divarissa ja A-junnut I divarissa. Molemmat joukkueet hakevat nousua pykälää ylemmäksi, vaikkakin junnuakatemian ensisijainen tehtävä on nuorten lupauksien kehittäminen edustusjoukkueeseen ja jopa kansainvälisille areenoille.

001204 - Verkko puhuu jälleen

Brasiliaan talvehtimaan lähteneen jalkapallotoimittaja Erkka V. Lehtolan uusin tarina "Rankka nousuralli" on luettavissa Pohjola Stadionin sivuilla kohdassa Verkko puhuu.

001203 - Kausi alkaa Puksussa

Atlantis on saanut Veikkausliigalta luvan pelata alkukauden kotiottelut vanhalla kotiareenallaan Pukinmäessä. Pelit siirtyvät Pohjola Stadionille, kunhan stadionin uusi siirtonurmi on juurtunut. Pohjola Stadionin odotetaan olevan pelikunnossa kesäkuun alkupäivinä.

001202 - Panda Askolin valmennuspäälliköksi

Timo Askolin on nimetty Atlantiksen valmennuspäälliköksi. Askolin työskentelee erityisesti seuran reservijoukkueen ja nuorten lahjakkuuksien parissa. Samalla hän toimii linkkinä reservien ja edustusjoukkueen parissa sekä tuo vahvan lisän seuran kykyjenetsintään. Lisäksi Panda on edustuksen valmennuskaksikon Tiittanen - Palmroos käytettävissä esimerkiksi vastustajien tarkkailussa.

001201 - Erkalle ja Solelle jatkosopimukset

Sole Atlantiksen nousujajoukkueen vasen sivusta nähdään ensi kaudellakin punapaidassa, sillä Erkka Lehtola ja Pasi Solehmainen allekirjoittivat molemmat kaksivuotisen jatkosopimuksen seuran kanssa. Erkka pisti nimensä paperiin matkalla lentokentälle, mistä pelimies suuntasi kohti Brasilian aurinkoa. Lehtola palaa takaisin Suomen kamaralle viimeistään helmikuun alussa.

001201 - Voittajat selvillä

Tekstiviestikisan voittajat on arvottu. Onnea voittajille!

Viking Line -risteily kahdelle hengelle Hannele Ahokas
Illallinen suosikkipelaajan seurassa  Neiti X 
Pelipaita                Pekka Salminen
Kausikortti               Taneli Kainulainen
-"-                   Marjaana Piironen
-"-                   Jaakko Perälä
Fanituotelahjakortti 200 mk       Eva-Liisa Laine
Fanituotelahjakortti 100 mk       Juha Tiusanen
Fanituotelahjakortti 100 mk       Päivi Kujala 
Fanituotelahjakortti 50 mk       Jukka Pelkonen 
-"-                   Tiina Mäki
-"-                   Irma Pasanen
-"-                   Outi Uuskoski
Suosikkipelaajan valokuva nimmarilla  Marja Piippola
-"-                   Sebastian ja Nicolas Hornborg
-"-                   Ulla Lampinen
-"-                   Juho Korpi
-"-                   Mervi Luostarinen
-"-                   Hanna Serlachius
-"-                   Marja-Leena Tamminen
-"-                   Tuula Heikkilä
-"-                   Kari Ahonen
-"-                   Kati Syrjänen
Viiri suosikkipelaajan nimmarilla    Jaana Isoaho
-"-                   Antti-Jussi Kaiponen
-"-                   Raimo Laine
-"-                   Pekka Kivelä
-"-                   Aki Ojanen
-"-                   Kati Åberg
-"-                   Juha Kukkonen
-"-                   Tiina Kokkola
-"-                   Matti Salo 
-"-                   Pekka Riikonen