UUTISET 2000/MAALISKUU

Atlantis uutisarkisto

000331 - Takaisin sorvin ääreen

Atlantiksen edustusmiehistö palaa maanantaina "henkilökohtaisen harjoittelun viikolta" takaisin yhteisharjoituksiin. Keskiviikkona on ohjelmassa ykköscupin välierä KuPS:ia vastaan Talin hallissa klo 18.00


000330 - Bäckman Klubiin

Atlantiksen edustusmiehistön mukana treenannut poikamaajoukkuepelaaja Miikka Bäckman siirtyy loppukaudeksi HJK:n A-junioreihin. Muut edustuksen A-junnut Juhani Koivuranta, Tuomas Metsberg ja Nico Weckströn tulevat pelaamaan Atlantiksen reservi- ja A-juniorijoukkueissa, mikäli pelipaikkaa ei löydy Euffan ryhmästä.


000329 - Atlantis/A - Ponnistus 3-3

Adrianolla ja maalivahti Jim Vainiolla vahvistettu Atlantiksen A-juniorijoukkue pelasi tasan 3-3 (2-2) harjoituspelissä Ponnistuksen II divari-miehistön kanssa. Adriano ampui viikon toisen hattutempun, vaikka urakointi painoikin jo jaloissa. Sauli Viitasen junnuryhmä pystyi suhteellisen tasaiseen peliin Ponnari-miesten kanssa, mutta maaleissaan vastustajat hyödynsivät junnujen alakerran kokemattomuutta. Arvokasta oppia kuitenkin Saulin junnuille.


000328 - Kausikortit myyntiin

Atlantiksen kausikortit ovat saapuneet painosta. Kortin hinta on 300 markkaa ja se oikeuttaa sisäänpääsyyn kaikkiin Atlantiksen kotiotteluihin kaudella 2000 (Ykkösen alku- ja loppusarja sekä mahdolliset karsintapelit + Suomen cup). Kausikortteja voi tilata Atlantiksen toimistolta tai suoraan kotisivujen Fanituotteet-valikosta. Niitä myyvät myös juniori- ja reservijoukkueiden yhdyshenkilöt.


000327 - Adriano upotti junnut

Atlantiksen reservimiehistön kovuus ja kokemus olivat vielä liikaa seuran A-junioreille Talin hallissa pelatussa harjoitusottelussa. Ari Pöyryn ja Petri Kiurun luotsaama kakkosjoukkue voitti Sauli Viitasen A-juniorijoukkueen 4-1 (3-0). Reservien avausmaalin puski Ismo Keränen ja tämän jälkeen iski kolmesti edustuksesta lainattu Adriano. Adin saksipotku yläkulmaan olisi kelvannut suuremmillekin areenoille. Junnujen kavennusmaalin ampui Eero Voipio. Saulin ryhmästä erityisesti kaksikko Tuomo Heikkinen - Tuomas Metsberg jäi reservien valmennuskaksikon mieleen, ja pojille onkin luvassa peliaikaa jo miestenkin joukkueessa.


000327 - Junioritoiminta laajenee

Atlantis FC:n kaksi vuotta sitten aloittama junioritoiminta jatkaa kasvuaan. Seuran uusimmat joukkueet ovat Atlantis FC/Tottenham (1992 syntyneitä) ja Atlantis FC/Barcelona (1991 syntyneitä). Kevään kuluessa on tarkoitus koota oma joukkue 1994 syntyneistä. Lisää Atlantis FC:n junioritoiminnasta kohdassa juniorit.


000326 - Tasuri Ruotsin maalla

Atlantiksen harjoituspeli Spårvägens FF:n vieraana päättyi veljelliseen 2-2 tasatulokseen Kärrtorpin urheilupuiston hyväkuntoisella hiekkakentällä. Pasi Pihamaa ja Tuomas Brinck veivät suomalaiset kahteen otteeseen johtoon, mutta ruotsalaisisännät onnistuivat molemmilla kerroilla kuittaamaan. Atlantis-miehistöllä oli matkalla mukana vaimot ja tyttöystävät, joille naistoimikunta järjesti ohjelmaa. Spårvägen olikin ihmeissään, kun Atlantiksen oman spårakuskin Aarne Tenkasen tahdittama naislauma kannusti villisti omiaan. Joukkue palasi Helsinkiin sunnuntaiaamuna ja aloitti viikon "henkilökohtaisen harjoittelun jakson". Seuraavan kerran edustusjoukkue kokoontuu yhteisharjoituksiin maanantaina 03. huhtikuuta.


000324 - Viikonloppuna Ruotsiin

Atlantis lähtee perjantai-iltana Viking Linen kyydillä pelimatkalle Tukholmaan, missä kohdataan paikallinen Spårvägens FF. Spårvägens pelasi viime kaudella ykkösen pohjoislohkossa yhdessä Atlantiksen viimekeväisen harjoitusvastustajan Brommapojkarnan kanssa. Ruotsin sarjajärjestelmää muokattiin täksi kaudeksi uuteen uskoon muodostamalla yksilohkoinen Superettan. Spårvägens ja Brommapojkarna jäivät molemmat tämän ulkopuolelle ja pelaavat näin ensi kaudella paikallisessa kakkosessa. Spårvägens - Atlantis pelataan lauantaina klo 10.45 Kärrtorpin urheilupuiston hiekalla.


000323 - Maali-ilottelu varmisti jatkopaikan

Atlantis voitti viimeisessä ykköscupin alkulohkon pelissään ÅIFK:n nuorisojoukkueen 7-1 (4-0). Sukru Uzuner ja Janne Kauria ampuivat kaksi maalia mieheen sekä Tuomas Brinck, Tommi Toivonen (rp.) ja Justus Vajanne kukin yhden. Ykköscupin välierissä Atlantis kohtaa todennäköisesti KuPS:n. Mikäli kuopiolaiset varmistavat oman lohkonsa ykköstilan, välieräottelu pelataan yksiosaisena Talin hallissa keskiviikkona 05. huhtikuuta klo 18.00.


000321 - Keskiviikkona vastassa ÅIFK

Atlantiksen edustusmiehistö kohtaa keskiviikkona klo 18.00 Talin hallissa ykköscupin kärkiottelussa sarjanousija ÅIFK:n. TPS:n reservijoukkue ÅIFK on kerännyt kolmesta alkulohkon pelistään 7 pistettä. Kun Atlantis johtaa lohkoa 9 pisteellä, ratkeaa keskiviikkona lohkovoitto ja cupin jatkopaikka. Tervetuloa katsomaan!


000320 - Lönnbladin kuntoutus etenee

Joulukuisessa autokolarissa vaikeasti loukkaantunut Atlantis-hyökkääjä Tero Lönnblad pääsi viime viikolla eroon kepeistä ja sai lääkäreiltä kävelyluvan. Lömppis käy nyt fysioterapeuttimme Pekka Kotirannan kanssa allasjuoksussa ja polkee päivittäin kuntopyörää. Pekka uskoo Lömppiksen palaavan harjoitusvahvuuteen kesän aikana ja loppukaudesta vielä pelikentillekin ainakin reservimiehistössä.


000319 - Onnistuneet bailut

Kauden ensimmäinen fani-ilta täytti Bar FC JuWen lauantai-iltana. Tunnelma oli korkealla ja edustuspelaajien nimmarit kysyttyjä. Seuraava fanitapahtuma sovittiin alustavasti lauantaiksi 15. huhtikuuta, jolloin ohjelmassa olisi ensin harjoitusottelu Pihlajamäen hiekalla ja jatkot jälleen FC JuWessa. Kiitos fanitoimikunnalle ja FC JuWen henkilökunnalle onnistuneesta illasta!


000318 - Kylmää kyytiä Lahdessa

Atlantiksen kevään ensimmäinen ulkopeli toi Lahden Kisapuistossa tylyt 4-0 (1-0) lukemat isäntäjoukkue FC Lahden eduksi. Atlantis pyöritti peliä ajoittain mukavastikin, ja miehet pääsivät yksi toisensa perään maalipaikkoihin, mutta verkkoon asti palloa ei saatu. Sen sijaan isäntien Juha Karvinen, Petri Partanen, Niki Helenius ja Lasse Peltonen onnistuivat kukin kertaalleen ohittamaan Juuso Heikuraisen. Kun jalkapallossa tyylipisteitä ei jaeta, helsinkiläiset jäivät tällä kertaa oppipojan asemaan. Seuraavan kerran Jari Europaeuksen miehistö on tulessa ensi keskiviikkona, jolloin Talin hallissa kohdataan ykköscupin alkulohkon kärkikamppailussa ÅIFK.


000316 - Lauantaina Juhlimaan !

ATLANTIS-ILTA
Beer & Soccer Bar JuWe
18.3.2000 klo 18.00-

klo 17.00 Fanitoimikunta paikalle
klo 18.00 Ilta alkaa
klo 18.00 Ruokatarjoilu alkaa
klo 19.00 Joukkue saapuu
klo 19.30 Joukkueen esittely 
ja sen jälkeen Miman tanssiesitys
klo 20.30 Senat Sakaisin-kilpailu
klo 21.00 Live-musiikkia (trubaduuri)
ja sen jälkeen ohjelma vapaa...
Illan aikana on mahdollisuus ostaa Atlantiksen fanituotteita!


000316 - Perjantaina Lahteen

Atlantis kohtaa perjantaina harjoitusottelussa FC Lahden liigamiehistön. Ottelu Lahdessa pelataan ulkona hiekkatekonurmella ja alkaa klo 17.00 paikallista aikaa.


000314 - Finnforestista pääyhteistyökumppani

Silva Stadion-yhteistyön myötä Atlantiksen pääyhteistyökumppaniksi kaudelle 2000 tulee Finnforest Oyj. Finnforest kuuluu Metsäliitto-yhtymään ja käsittää yhtymän mekaanisen metsäteollisuuden. Finnforestin toimialaan kuuluu myös puurakentaminen, jonka pilottinäyte on Vantaalle nouseva Silva Stadion. Atlantiksen ja Finnforestin yhteistyössä pyritään aktiivisesti hyödyntämään urheilumarkkinoinnin eri osa-alueita, mutta sitä voidaan käyttää myös esimerkiksi tuotekehittelyn apuna.


000313 - Silva Stadion kotiareenaksi

Atlantis allekirjoitti viime viikolla monivuotisen yhteistyösopimuksen Vantaan Silva Stadion Oy:n kanssa. Sopimuksen myötä seuran edustusjoukkue pääsee pelaamaan kotiottelunsa kesäkuussa avattavalle Silva Stadionille. Stadionille valmistuu täksi kesäksi 2.400 paikkainen katettu pääkatsomo, minkä lisäksi käytössä on 900 paikkainen vanha aurinkokatsomo. Näin Atlantiksen katsomokapasiteetti tulevalla kaudella on 3.300 istumapaikkaa. Stadionille rakennetaan myös nykyaikaiset yleisöpalvelut, joten luvassa on nautinnollisia jalkapallohetkiä.


000313 - E-juniorit hallisarjan ykkösiä

Suomen Palloliiton Helsingin Piirin järjestämän hallisarjan ottelut on Atlantis FC:n E-junioreiden osalta saatu pelattua. Kymmenestä pelaamastaan ottelusta Atlantis voitti yhdeksän ja pelasi yhden tasapelin. Hallisarjan sarjatilanne löytyy osoitteesta http://www.palloliitto.fi/helsinki/kilpailu/hallie.htm.


000311 - Ykköscup jatkui voitokkaasti

Atlantis voitti kolmannen ykköscup-pelinsä, kun RiPS kaatui Eerikkilässä 1-3 (1-1). Ottelun alku oli helsinkiläisille nihkeä, ja 20 minuutin jälkeen Riihimäki meni johtoon, kun Atlantis-puolustuksen purkupallo kimposi isäntien nigerialaishyökkääjästä maaliin. Pasi Pihamaa kuitenkin tasoitti pari minuuttia myöhemmin. Toisella jaksolla Atlantiksen peli alkoi vähitellen kulkea. Ensin Sukru Uzuner ampui Janne Kaurian kaatamisesta tulleen rankkarin verkkoon, ja hetkeä myöhemmin turkkilaisjärkäle oli asialla toistamiseen. Paikkoja lisämaaleihin oli koko joukko, mutta viimeistely ei tällä kertaa ollut terävimmillään. Atlantiksen neljäs ykköscupin peli on keskiviikkona 22. maaliskuuta, jolloin sarjanousija ÅIFK saapuu Taliin. Tätä ennen helsinkiläiset vierailevat Lahdessa ensi perjantaina.


000310 - Fanituotevalikoima täydentyi

Atlantiksen fanituotevalikoima on jälleen laajentunut. Samalla olemme kehittäneet palveluamme, ja nyt voit lähettää tilauksesi myös suoraan kotisivuiltamme. Tuotevalikoiman ja tilausohjeet löydät valikosta Fanituotteet.


000309 - Perjantaina vastassa RiPS

Atlantis pelaa perjantaina ykköscupin alkulohkon kolmannen ottelunsa. Eerikkilän jp-hallissa kello 15.15 alkavassa ottelussa kohdataan Riihimäen Palloseura. Atlantis matkustaa RiPS:n vieraaksi myös sarja-avauksessa 29. huhtikuuta.


000308 - Nettikirpputori avautui

Avasimme nettikirpputorin, jossa kaikki halukkaat voivat kaupata hyväkuntoisia urheiluvälineitä tai ilmoittaa halustaan ostaa urheiluvälineitä. Kirpputorin tarkoitus on löytää turhiksi käyneille hyvälaatuisille urheiluvälineille (kengät, verkkarit, syndit,...) uusi koti. Palvelu on maksuton ja se löytyy kohdasta "Kirpputori".


000307 - Tervetuloa Juhlimaan !

ATLANTIS-ILTA
Beer & Soccer Bar JuWe
18.3.2000 klo 18.00-

klo 17.00 Fanitoimikunta paikalle
klo 18.00 Ilta alkaa
klo 18.00 Ruokatarjoilu alkaa
klo 19.00 Joukkue saapuu
klo 19.30 Joukkueen esittely 
ja sen jälkeen Miman tanssiesitys
klo 20.30 Senat Sakaisin-kilpailu
klo 21.00 Live-musiikkia (trubaduuri)
ja sen jälkeen ohjelma vapaa...
Illan aikana on mahdollisuus ostaa Atlantiksen fanituotteita!


000307 - Atlantis - Honka 2-1

Atlantiksen ja Hongan paikallistaisto päättyi viimevuotiseen tyyliin 2-1 kotivoittoon. Sukru Uzuner vei Merka Hautalan syötöstä isännät johtoon 15. minuutilla, mutta Hongan Juha Kupulisoja kuittasi tasoituksen juuri ennen taukovihellystä. 75. minuutilla Sampo Koskinen vapautti Janne Kaurian oikealta läpi, ja tämä nosti maalivahdin yli 2-1 loppulukemat. Merka Hautala pelasi Sukrun parina kärjessä ensimmäisen ottelunsa Atlantiksen paidassa, ja Mauricio Soto tuli puoli tuntia ennen loppua Oscar Geagean tilalle keskikentälle. A-juniori Juhani Koivuranta jatkoi pirteitä esityksiään ja raatoi täydet 90 minuuttia keskikentän pohjalla.


000305 - Junnupalaveri 20.03.

Atlantiksen junioripuoli kokoontuu seuran toimiston saunakabinetissa maanantaina 20. maaliskuuta klo 19.00. Aiheina mm. varustehankinnat, harjoitusvuorot, kesän ottelujärjestelyt, Futis 2000 -julkaisu, kausikortit ym. ym. Jokaisesta joukkueesta jälleen edustustaja paikalle. Myös uudet joukkueet tervetulleita.


000304 - Maanantaina vastassa Honka

Atlantiksen edustusmiehistö kohtaa maanantaina ykköscupin toisessa ottelussaan rakkaan paikallisvastustajansa FC Hongan. Viime kaudella joukkueet pelasivat kolme tasaista ottelua, joista Honka voitti kaksi ja Atlantis yhden. Molempien ryhmät ovat muuttuneet jonkin verran viime kesästä - mm. Hongan avainmiehiin kuuluneet Pasi Pihamaa ja Pasi Solehmainen nähdään nyt Atlantis-paidassa. Ottelu Talin hallissa alkaa klo 17.00. Tervetuloa!


000302 - III divarin lohkojako

Kolmosen lohkojako on vahvistettu. Atlantiksen reservit pelaavat 2. lohkossa, jossa ovat mukana: Apollo, Atlantis/2, FC Espoo, FC Ogeli, Futura, JäPS, KelA, KP-75, Nateva, Pöxyt, TuPS ja Valtti. Lohkovoittaja nousee kakkoseen ja kaksi viimeistä tippuvat neloseen. Atlantiksen reservimiehistön tavoitteena on päästä mukaan kärkikahinoihin.