TENKASEN PALSTA

Vedonlyöntiguru Tenkanen

Pelivihjeet

Atlantiksen lentävä manageri Aarne Tenkanen on osoittanut vuosien varrella futistietämyksensä tuhoamalla 100 euron pelikassansa muutamaan otteeseen. Pari kertaa on päästy niukasti plussalle - yleensä tosin yhteistyökumppanien avulla. Vuonna 2006 hyvät hillot meni sivu suun, kun iso-A ei ymmärtänyt kysellä vinkkejä maalivahdiltaan.

Alkuun

Pelikassa

Alkuun

Pelivihjeet

Alkuun

Tenkasen kantamestat

Tenkasta tukevat myös miehen omat kantamestat:

Alppimaja

Alppimaja

- Ruokolahden Alppimaja tarjoaa Etelä-Karjalan ylivoimaisesti parasta safkaa. Perjantaisin paikalliset starat esiintyvät karaokessa, ja lauantaisin paikalla usein todellisia huippubändejä - mm. jo 15 kertaa Aarne Tenkanen & Tempuntekijät.

Matkailukeskus Alppiruusu

Alppiruusu

- Elimäen Alppiruusussa on Kymenlaakson paras safka ja ylivertanen palvelu. Vein kerran koko Atlantiksen jengin sinne syömään ja kundit oli huuli pyöreenä kun nätit kimmat kanto pöytään herkkuja toisensa perään. Suosittelen lämpimästi!

Pub Härmän Häjy

Härmän Häjy

- Härmän Häjy on Seinäjoen ehdoton ykkösmesta. Ohjelmaa on useampana iltana viikossa, ja pubin mainos kertoo olennaisimman "meillä isoo kaljatuoppi on 0,6 l ja tottakai Seinäjoen erullisimpaan hintaan". Puukot jätettävä narikkaan.

Iskelmäravintola Ilona

Iskelmäravintola Ilona

- Ilona on Hyvinkään tyylikkäin mesta, mistä löytyy kaupungin paras bisse ja kuumimmat misut. Eikä basekaan ole yhtään hassumpi.

Kassan Baari

Kassan baari

- Kassan Baari Tohmajärvellä on todellinen kulttimesta. Ja jos paikan historia ei kiinnosta, löytää sielt Pohjois-Karjalan makeimmat misutkin. Elämysmatkailua parhaimmillaan.

Ravintola Käenpesä

Käenpesä

- Käenpesä Perniössä tarjoaa janoiselle matkamiehelle monenmoista virkistystä. Kylmien juomien lisäksi täältä löytyy kylän kuumimmat misut - kysykää vaikka Edulta. Tarjolla on myös rauhallisempaa viihdykettä kuten bilis, darts ja pöytäcurling. Viikonloppuisin livemusaa. Kokeilemisen arvoinen mesta!

Hotelliravintola Maffi

Maffi

- Bunkkaan Maffissa aina kun käyn Raumalla. Baarista löytyy kaikki sporttikanavat, bilis, snooker sekä tietysti Rauman mehevimmät misut. Jatkohoidot onnistuu kätevästi hotellin puolella. Suosittelen!

Monttu & Pystis

Monttu

- Monttu on makee mesta ihan Porin ytimessä. Kellarikerroksessa on iso tanssiravintola, josta pelimiehille löytyy kaupungin paras tarjonta. Viikonloppuisin paikalla on myös huippuartisteja. Katutasossa toimii pub Pystis, joka on viihtyisä janoisten ihmisten kohtauspaikka.

Rantatupa

Rantatupa

- Rantatupa on upea mesta. Kesällä täällä on 150 paikkanen terassi ihan joen rannalla. Rantatuvasta saa myös Someron parhaat safkat. Lisäksi löytyy bilis, darts, 100 tuumanen jättiskriini sekä tietenkin kunnon livemusaa. Suosittelen!

Tenkanen Red Moonissa

Red Moon

- Red Moon on Kouvolan yöelämän ehdoton ykkösmesta. Yläkerran baarista löytyy kaikki herkut - kaupungin parasta bisseä, hyvää musaa, karaokea, live-esiintyjiä, jättiskriinejä... Alakerrassa on kunnon klubi, missä majailee Kouvolan makeimmat misut. Kannattaa käydä tsekkaamassa!

Rymy-Eetu

Rymy-Eetu

- Rymy-Eetu Erottajalla on mainio mesta. Käyn siel skruudaamas vähintään kerran viikos ja nälkä lähtee saletisti. Lupasin Untsille et ens kaudel vien koko jengin sinne skruudaan jonkun voittomatsin jälkeen. Iltasin siel on aina kova meno ja joskus paikalla myös hyviä bändejä. Ja mikä parasta - sporalla pääset melkein oven eteen.

Ravintola Sahanranta

Sahanranta

- Kuhmoisten Sahanrannassa on Keski-Suomen paras terassi ja maukkain safka. Majatalon puolella bunkkaat mukavasti ja jos viivyt pidempään, lähistöltä löytyy mainiot kalavedet.

Ravintola Shamrock

Shamrock Vantaa

- Shamrock on Tiksin ehdoton ykkösmesta. Täältä löytyy hyvää livemusaa kahdessa kerroksessa sekä Vantaan kovimmat karaokekuninkaat. Sisäpihan terassilla voi aurinkotuolissa maistella kylmiä juomia palmun alla ja tsiigailla kaupungin makeimpia misuja. Käykää tsekkaamassa!

Ravintola Teema

Teema

- Teema on Koivukylän ehdoton ykkösmesta. Sieltä löytyy bilis, darts ja tietysti Koivukylän parasta bisseä. Viikonloppuisin myös hyviä bändejä.

Ravintola Totem

Totem

- Totem on Lappeenrannan suosituin karaokemesta, jossa perjantaisin myös kunnon livemusaa - kuten esim. Aarne Tenkanen. Totemista löytyy myös kaupungin parhaat bisset ja muut herkut. Suosittelen!

Treffipub

Treffipub

- Treffipubissa Hertsikassa on aina hyvä meno. Keskiviikkoisin ja ja viikonloppuisin kannattaa käydä tsekkaamassa loistavat bändit. Treffissä on myös iso screeni, mistä näkee eurofutiksen parhaat matsit. Tule messiin!

Ravintola Vanha Kelo

Vanha Kelo

Ravintola Vanha Kelo Jaalassa on Aarne Tenkasen todellinen kantamesta. Lentävän managerimme löytää täältä aina uutena vuonna ja juhannuksena.

- Vanha Kelo on aivan huippumesta. Upeat puitteet, mainio safka ja loistava jengi duunissa. Mesta on aina ollut aivan turvoksissa, kun olemme siellä käyneet.

Ravintola Wenla

Wenla

- Wenla on Kontulan ehdoton ykkösmesta. Sieltä löytyy Itä-Helsingin kylmimmät bisset ja kuumimmat mimmit. Muuta viihdykettä tarjoaa mm. pöytäcurling, bilis, pokeri-illat sekä tietysti mainiot bändit. Kannattaa tulla kauempaakin.

Zet Bar

Zet Bar

- Zet Bar on Salon ehdoton ykkösmesta. Hyvää musaa ja tasokkaita livebändejä. Sopivan rosoinen mesta, missä on aina loistava fiilis.

Yhden Lehmän Navetan Pubi

- Tää Yhden lehmän navetan pubi on makee kesämesta Sysmässä. Raflaan mahtuu toi yks lehmä, terassille sit jo vähän enemmän jengii. Vieressä on iso tanssilava mistä voi poimia yöseuraa. Pubissa esiintyy myös huippuartisteja - muun muassa Aarne Tenkanen ens heinäkuussa...

Alkuun