Atlantis Akatemia

ATLANTIS TYÖPAIKAT - TYÖTÄ TARJOLLA!

Seuran kasvaessa Atlantis etsii lisää ihmisiä mukaan toimintaan. Tarvitsemme sekä lisää vapaaehtoisia että myös palkallisia työntekijöitä. Tällä hetkellä haemme erityisesti:

VAPAAEHTOISTEHTÄVÄT

Ottelujärjestelyt

Haemme lisää innokkaita apulaisia auttamaan kotiottelujärjestelyissä. Haluamme rakentaa otteluista hyviä tapahtumia, ja siihen tarvitsemme mm. järjestysmiehiä, kahviomyyjiä, pallopoikia ym. Kaikki apu on erittäin tervetullutta.

Seuratyöntekijä

Etsimme lisää innokkaita henkilöitä mukaan seuran toimintaan. Tarjolla on monenlaista tehtävää, ja voimme rakentaa toimenkuvasi juuri sinun kykyjesi ja kiinnostuksesi mukaan. Soveltuu hyvin myös esim. TE-toimiston tarjoamaksi työkokeilupaikaksi.

PALKKATYÖ

Hieroja

Haemme Atlantiksen edustusmiehistön ja Akatemian taustaryhmään innokasta urheiluhierojaa/fysiota, joka osaltaan vastaisi pelaajien lihashuollosta ja kuntoutuksesta tarvittaessa yhteistyössä käyttämämme fysikaalisen hoitolaitoksen kanssa. Esimerkiksi alan opiskelijalle oiva tilaisuus hankkia kokemusta ja oppia urheiluhieronnasta ja -fysioterapiasta.

Markkinointipäällikkö

Haemme Atlantikseen energistä markkinointipäällikköä hoitamaan mm. seuran myyntiä ja markkinointia sekä ottelutapahtumien järjestelyjä. Oiva tilaisuus tutustua urheilumarkkinoinnin maailmaan. Tehtävä olisi aluksi osa-aikainen esim. opiskelujen ohella, mutta muokattavissa joustavasti henkilön kykyjen ja mahdollisuuksien mukaan. Soveltuu hyvin myös TE-toimiston tarjoamaan työkokeiluun ja/tai palkkatukimahdollisuuden hyödyntämiseen.

Työnjohtaja

Atlantis Palvelut suorittaa erilaisia työprojekteja yrityksille. Toiminnan laajentuessa etsimme nyt keikoille osallistuvaa työnjohtajaa, joka vastaisi itsenäisesti omista projekteistaan. Avuksi tehtävässä ovat esim. seuraavat ominaisuudet: kova asenne työntekoon, hyvä fyysinen kunto, hiukan esimiehen vikaa, ajokortti sekä kielitaito ainakin suomi ja englanti. Eikä haitaksi varmasti ole, jos ymmärtää jalkapallostakin hiukan. Pesti aluksi osa-aikainen, jatkossa mahdollisesti täysipäiväinen.

TE-toimiston tarjoamat työkokeilu-, oppisopimus- ja palkkatukipalvelut ovat luonnollisesti erinomainen apukeino työllistymiselle.

Lisätietoa eri tehtävistä saat seuran toimistosta.