Uutisarkisto Uutiset

UUTISET 1.-31.1.2019

190117 - Kiitos riittää!
Lumi Kaipasimme viime viikolla lisää lunta. Kiitos, saimmekin sitä ihan kohtuullisesti. Itse asiassa ihan riittävästi vähäksi aikaa. Jos kainon toiveen vielä saa esittää, niin jatkossa hiukan pienemmissä erissä. Kiitos!

190116 - Akatemia lähtee haastamaan isompiaan
Jose vahvistaa beibejä. Atlantis Akatemia osallistuu tulevana viikonloppuna käynnistyvään A-nuorten SM-karsintasarjaan. Joukkue lähtee innolla haastamaan isompiaan.

- Pojat ovat odottaneet näitä pelejä. Nyt he pääsevät kokeilemaan, mihin eväät riittävät ikäluokan parhaita vastaan. Myös seuralle tämä on iso juttu. Atlantis pelasi A-junnujen SM-sarjassa viimeksi, kun Obi Metzger ja kumppanit olivat Akatemia-ikäisiä. Obi muistaa vieläkin hyvin, miten TPS:n junnuveskari torjui kaikki hänen yrityksensä. Mutta nyt tämä kaveri pelaakin Saksassa, Tom Weckström kertoo.

- Karsinnoissa vastaan tulee isoja seuroja ja kovia nippuja. Mutta mekin saamme kasaan ihan iskukykyisen ryhmän. Diakite ja Jose tuovat yli-ikäisinä rutkasti lisää kokemusta ja taitoa meidän hyökkäyspeliin. Lähdemmekin rohkeasti haastamaan kaikkia vastustajia. Meiltä ei varmasti paljoa odoteta tässä kisassa, mutta toivottavasti moni vielä yllättyy.


190113 - Akatemialla voitokas kenraali
Dani osui kahdesti. Atlantis Akatemia viimeisteli kuvioitaan alkavaa SM-karsintaa varten, kun beibit kohtasivat Janakkalan Pallon A-juniorit Hämeenlinnassa sunnuntaina. Esitys oli jo paljon tasapainoisempi kuin viikon takaisessa HJK-tappiossa ja loppunumerotkin punapaitojen eduksi 0-5 (0-2). Daniel Åkerlund osui kahdesti sekä Samuel Jorge, Diakite Aboubacar ja Sene Mame kukin kertaalleen.

Tom Weckström oli taiston tauottua kohtuullisen tyytyväinen suojattiensa esitykseen. - Kokeilimme jälleen pelaajia vähän eri paikoilla, ja nyt kokoonpano alkaa vähitellen muokkautua. Vielä on paljon parannettavaa, mutta tästä on hyvä jatkaa tosipeleihin.

Akatemia aloittaa U20 SM-karsinnat sunnuntaina 20. tammikuuta, kun beibit matkaavat KuPS:n vieraaksi Kuopioon.


180111 - Akatemia sunnuntaina Hämeenlinnaan
Janakkalan Pallo Atlantis Akatemia viimeistelee sunnuntaina kuvioitaan sarja-avaukseen, kun Akatemia-beibit kohtaavat Hämeenlinnan Pullerin hallissa Janakkalan Pallon A-junnut. JanPa osallistuu myös P20 SM-karsintoihin, mutta joukkue on karsinnoissa sijoitettu toiseen alkulohkoon.

180109 - Lunta!
Lumi Lumi - tarkoittaen nyt taivaalta satavaa jääkiteiden ja ilman muodostamaa kuohkeaa ainetta - saapui jälleen myös Helsinkiin tuoden iloa ja nautintoa erityisesti lapsille mutta myös meille atlantislaisille. Joskus muinoin lumipeite säilyi maassa kuukausia, nykyisin saamme olla iloisia pienistäkin pyryistä.

190106 - HJK/A koulutti Akatemiaa
Impton luuti topparina. Atlantis Akatemia kohtasi HJK:n A-juniorit Talin hallissa sunnuntai-iltana. Vauhdikas vääntö päättyi lopulta sinivalkoisten eduksi 5-3.

Tom Weckström harmitteli pelin jälkeen hukattuja maalipaikkoja. - Meillä oli paikat kääntää ottelu eduksemme, mutta tällä kertaa ei uponnut. Toisaalta jouduimme peluuttamaan muutamia kavereita oudoilla pelipaikoilla. Osa näistä kokeiluista onnistui - osa ei, mikä näkyi viitenä takaiskuna omassa päässä. Saimme kuitenkin arvokasta oppia jatkoa varten.

Akatemia pelaa ensi sununtaina viimeisen harjoitusottelun ennen U20 SM-karsintojen alkua, kun beibit kohtaavat Hämeenlinnassa Janakkalan Pallon. Seuraavana sunnuntaina onkin jo edessä sarja-avaus Kuopiossa.


190104 - Pirteä aloitus
Konan osui kahdesti. Atlantis-miehistö pelasi pre-seasonin ensimmäisen testipelin, kun punapaidat kohtasivat Puistolan Urheilijat Talin hallissa perjantai-iltana. Luotsi Tom Weckström löysi pelistä paljon positiivista.

- Alku oli oikein pirteä. Pallo liikkui ja jalat liikkuivat. Parin maalin jälkeen vauhti kuitenkin hiipui. Toisella jaksolla vastustaja sitten väsyi, ja me taas saimme vaihtojen myötä lisää tuoreita jalkoja.

- Moni pelaaja myös antoi hyvän näytön. Keskikentän pohjalla Domi ja Sadiq keräsivät selkeät plussat. Yläkerran nelikko pelasi ensimmäiset 20 minuuttia todella vahvasti. Deen ja Lucas tulivat pirteästi mukaan vaihdosta jne.

Loppunumerot perjantai-illan koitoksessa olivat 6-1 (2-0) punapaidoille. Konan Kouakou osui kahdesti sekä Diakite Aboubacar, Tejan Deen, Leevi Manninen ja Sadiq Mayaki kertaalleen.


190103 - Viikonloppuna ensimmäiset testipelit
Puistolan Urheilijat Atlantis pelaa tulevana viikonloppuna pre-seasonin ensimmäiset testipelit. Perjantaina vanhempi kaarti kohtaa Puistolan Urheilijat Talin hallissa klo 21.00 ja sunnuntaina beibiosasto HJK:n A-junnut samoin Talissa klo 20.00.

PuiU on tuttu paikallisvastustaja, joka pelaa kesällä samassa Kolmosen lohkossa Akatemian kanssa. HJK:n A-junnut puolestaan tulevat vastaan myös kevään SM-karsinnoissa. Näin molemmat pelit tarjoavat Atlantis-pelureille oivan tilaisuuden näyttää osaamistaan valmennusjohdolle.

Uutisarkisto (täältä löydät Atlantis-uutiset tammikuusta 1998 lähtien)