Uutisarkisto Uutiset

UUTISET 1.-31.1.2022

220107 - Atlantis sai kustannustukea
Atlantis FC:lle on myönnetty koronapandemian takia jaettavaa kustannustukea 4.807,31 euroa. Kyseessä on kustannustuki 5 eli päätös perustuu vertailukauden 1.6.-30.9.2021 tulojen supistumiseen verrattuna vuoden 2019 vastaavaan ajanjaksoon.

Puheenjohtaja Tino Kinnunen on tyytyväinen tukipäätökseen. - Meidän liikevaihto on tippunut kolmanneksen koronaa edeltävästä ajasta. Ilman koronaa se todennäköisesti olisi kasvanut 10-20 prosenttia. Kustannustuki kattaa tietysti vain osan menetyksistä, mutta ainakin meille se on ollut tuntuva apu.


220106 - Nikke uusi Akatemia-pelaaja
Niklas Jokiniemi (s. 2003) on allekirjoittanut Atlantiksen kanssa kauden 2022 kattavan Akatemia-sopimuksen. Keskikenttäpelaaja siirtyy punapaitoihin PK-35:n organisaatiosta, missä han viime kaudella kuului edustusjoukkueen harjoitusryhmään. Kaudella 2020 Jokiniemi valittiin PK:n Vuoden poikapelaajaksi.

Moshood Bola toivottaa Jokiniemen tervetulleeksi Atlantikseen. - Nikke on fiksu pelaaja, jolla on kaikki edellytykset tapella peliajasta miesten otteluissakin. Poika tarvitsee kovia peleja, ja jos hän on valmis painamaan duunia, -vastuuta varmasti myös tulee.


220104 - Taas mennään!
Atlantis-miehistö palasi maanantaina jälleen yhteisharjoituksiin. Ensimmäinen treeni oli viela hakemista, mutta tiistaina kentällä rupesi näkymään jo tuttua sähinää.

Tammikuussa treenikertoja on 4-5 viikossa. Lisäksi jokaiselle viikonlopulle pyritään ohjelmaan saamaan ainakin yksi harjoitusottelu.


220103 - Alokas Ajunwoko
Akatemia-pelaaja Chidera Ajunwoko liittyi maanantaina Suomen Puolustusvoimien miesvahvuuteen. Pelikenttien herrasmies, moninkertainen vihreän kortin ritari havittelee armeijan harmaista kuuden kuukauden pestiä. Siviiliauringon joku aamu vihdoin kajastaessa nuorukaisen haaveissa siintää jalkapalloammattilaisen ura.

Uutisarkisto (taalta loydat Atlantis-uutiset tammikuusta 1998 lahtien)