Uutisarkisto Uutiset

UUTISET 1.-31.3.2018

180318 - Akatemia tasapeliin Naantalissa
Amisi osui Naantalissa. Atlantis Akatemia kohtasi ÅIFK:n A-juniorit Naantalin tekonurmella sunnuntaina. Tasainen koitos aurinkoisessa kevätsäässä päättyi lopulta sopuisasti tasanumeroihin 3-3 (1-1). Helsinkiläisten osumat viimeistelivät Emmanuel Katundu (rp), Amisi Msambya ja Ale Reyes.

Seuraava Atlantis-peli on ohjelmassa ensi torstaina 22. maaliskuuta, kun punapaidat matkaavat Eerikkilään Someron Voiman vieraaksi. Ottelu alkaa Eerikkilän hallissa klo 19.00.


180317 - NJS voittoon ylivoimalla
Rasisti on reppana Atlantis ja NJS kohtasivat Järvenpään hallissa lauantaina. Vääntö päättyi värikkäisen vaiheiden jälkeen nurmijärveläisten eduksi 5-3 (3-1).

NJS iski heti alussa kulmasta avausmaalin, mutta paluun kokoonpanoon tehnyt Obi Metzger kuittasi nopeasti tasoituksen. Tämän jälkeen paikallinen erotuomari harvensi hiukan punapaitojen miehistöä lähettämällä Cassianon ja Konan Kouakoun suihkuun. Nurmijärveläiset hyödynsivät ylivoiman toimittamalla pallon kahdesti Rasmus Martinin selän taakse. Tauolle mentiin näin numeroissa 3-1.

Toisella jaksolla Atlantis otti komennon kentällä alivoimallakin. Tejan Deen iski pallon kahdesti NJS:n verkkoon, ja paikkoja oli useampaankin osumaan. Loppua kohden kuitenkin bensa alkoi loppua punapaitojen koneesta, ja NJS pääsi rokottamaan vielä kahdesti. Loppunumerot näin 5-3, mutta helsinkiläisiltä hyvä taistelu vajaalla miehistöllä.

Seuraava Atlantis-peli on jo huomenna sunnuntaina, kun Akatemia-ryhmä kohtaa ÅIFK:n A-juniorit Naantalissa klo 12.00.


180316 - Lauantaina vastassa NJS
NJS Atlantiksen pelit Järvenpään talvisarjassa jatkuvat lauantaina, kun helsinkiläiset kohtaavat Nurmijärven Jalkapalloseuran klo 15.15. Viime kauden päätteeksi Kakkoseen nousseen NJS:n riveissä pelaa mm. atlantislaisille kovin tuttu kaksikko Lauri Bergström - Severi Murto. Kova haaste odottaa jälleen punapaitoja.

180314 - Regions' Cup alkaa 7. huhtikuuta
FC Finnkurd Atlantiksen taival tämänvuotisessa Regions' Cupissa käynnistyy lauantaina 7. huhtikuuta, kun punapaidat kohtaavat FC Finnkurdin Talin hallissa klo 19.00. Finnkurd pelasi vielä viime kaudella Kolmosessa, mutta tällä kaudella kurdit ovat Nelosessa samassa lohkossa Atlantis Akatemian kanssa.

180311 - A-junnut Ykkösessä
Akatemia-beibi Atlantiksen A-juniorit pelaavat Ykkösessä kaudella 2018. Akatemia-pelaajista koostuva joukkue lähtee tosissaan haastamaan muita etelän Ykkösen nippuja ja tavoittelemaan paikkaa SM-karsintoihin ensi talvelle.

Atlantis-luotsi Tom Weckström odottaa mielenkiinnolla sarjakauden alkua. - Meillä on koossa pieni, mutta iskukykyinen ryhmä. Mukana on useampi pelaaja, joille on varmasti tiedossa vastuuta myös edustuksen peleissä. Kausi on kuitenkin pitkä, ja haemmekin joukkueeseen vielä muutamaa, tavoitteelliseen harjoitteluun sitoutuvaa ´98-´02 -syntynyttä tulevaisuuden pelimiestä.

Atlantiksen A-junnujen seuraava koitos on sunnuntaina 18. maaliskuuta, jolloin Akatemia-beibit matkaavat Naantaliin ÅIFK:n vieraaksi.


180310 - HIFK/2 kylvetti Atlantista
Deen ampui punapaitojen ainokaisen. HIFK:n reservit ja Atlantis kohtasivat Järvenpään hallissa lauantaina. Avausjakso oli vielä suhteellisen tasaista, mutta toisella puolikkaalla tähtirinnat menivät menojaan ja latoivat taululle tylyt 7-1 (2-1) loppunumerot. Atlantiksen ainokaisen viimeisteli Tejan Deen.

Atlantis-luotsi Tom Weckström harmitteli avausjakson hyvän otteen katoamista toisella neljävitosella. - Molemmat vakiotopparit puuttuivat tänään, ja se valitettavasti näkyi. Ensimmäisen jakso oli meiltä silti kohtuullisen hyvää peliä. Alakerran helpot virheet kuitenkin kostautuivat. Toisella jaksolla osalla kavereista jalka ei enää liikkunut tarpeeksi vauhdikkaasti, ja kun Rasselle vielä sattui heikompi päivä, meistä ei tällä kertaa ollut haastamaan HIFK:ta. Mutta työnteko jatkuu maanantaina, ja sen mukaan mennään, että joukkue on iskussa, kun sarjat käynnistyvät huhtikuun puolivälissä.

Seuraava Atlantis-peli on ohjelmassa lauantaina 17. maaliskuuta, kun punapaidat kohtaavat Järvenpään talvisarjassa Kakkosen sarjanousijan NJS:n klo 15.15.


180305 - Nelosen pelit alkavat 16. huhtikuuta
Palloliitto Nelosen sarjaohjelmaa valmistellaan parhaillaan. Atlantis Akatemian avauspeli on jo tiedossa. Punapaidat kohtaavat maanantaina 16.4. Pitäjänmäen tekonurmella PKP:n. Nelosen päätöskierros pelataan keskiviikkona 3. lokakuuta.

Nelosen lohkovoittajat nousevat Kolmoseen, ja kakkoset pääsevät nousukarsintoihin. Lohkojen kaksi viimeisintä joukkuetta putoavat Vitoseen.


180302 - Bola mukaan valmennusryhmään
Bola Atlantiksen valmennusryhmä on saanut kovan vahvistuksen, kun kokenut valmentajavelho Moshood Bola on liittynyt helsinkiläisten taustajoukkoihin. Bola on tuttu mies atlantislaisille, sillä energinen koutsi luotsasi punapaitojen edustusmiehistöä kaudella 2010 ja viimeksi kaudella 2016 seuran B-junioreita.

Atlantiksen valmennusryhmään kuuluvat nyt Tom Weckström, Moshood Bola, Sunny Akintmehin sekä maalivahdeista vastaava Vito Diatta.

Uutisarkisto (täältä löydät Atlantis-uutiset tammikuusta 1998 lähtien)