Uutisarkisto Uutiset

UUTISET 1.-30.11.2017

171110 - Kolmosen lohkojako
Palloliitto Palloliiton Helsingin piiri julkisti perjantaina Kolmosen tulevan kauden alustavan lohkojaon. Atlantis on sijoitettu 3. lohkoon, jossa mukana ovat:
 • Atlantis FC (Helsinki)
 • CLE (Helsinki)
 • FC Korso United (Vantaa)
 • FC Kuusysi (Lahti)
 • FC Viikingit/SCP (Helsinki)
 • HyPS (Hyvinkää)
 • JoKi (Tuusula)
 • MPS/Atletico Malmi (Helsinki)
 • PuiU (Helsinki)
 • Reipas (Lahti)
 • RiPS (Riihimäki)
 • Töölön Taisto (Helsinki)
Atlantis-leirissä toki odotetaan ensin lopullista päätöstä ensi kauden sarjatasosta.

171105 - Akatemian avoimet jatkuvat marraskuussa
Hymyilevä kiduttaja on kehissä taas. Atlantis Akatemian avoimet harjoitukset jatkuvat koko marraskuun seuraavasti:
 • ma 06.11. klo 19.30 Talin halli
 • ma 13.11. klo 18.30 Talin halli
 • pe 17.11. klo 18.00 Pallomylly
 • ma 20.11. klo 19.30 Talin halli
 • pe 24.11. klo 18.00 Pallomylly
Myös vanhemmat pelimiehet ovat tervetulleita mukaan Akatemian avoimiin harjoituksiin.

Haemme Akatemia-ryhmään 1998-2002 -syntyneitä, tavoitteelliseen harjoitteluun sitoutuvia ja kovan motivaatiotason omaavia tulevaisuuden pelimiehiä. Atlantis Akatemia toimii seuran edustusjoukkueen yhteydessä päävalmentaja Alan Arrudan ohjauksessa. Akatemia-pelaajat pelaavat kauden aikana edustusjoukkueessa, reservijoukkueessa ja juniorijoukkueissa. Lisätietoa Atlantis Akatemian toiminnasta antaa Janne Wikman (puh: 040 5532172).


171103 - Arruda rakentaa tulevaa kautta
Arruda haluaa nähdä entistä vahvemman Atlantis-miehistön. Atlantis-luotsi Alan Arruda miettii jo ensi kauden kuvioita. Päävalmentaja haluaa nähdä kentällä entistä vahvemman Atlantis-miehistön.

- Pelaammepa ensi kaudella missä sarjassa tahansa meidän täytyy kehittää toimintaa. Viime kaudella muutama loukkaantuminen sotki kuvioita, mutta pelasimme muutenkin syksyllä heikosti, mikä näkyi turhina pistemenetyksinä. Virheistä täytyy ottaa oppia ja tehdä töitä entistä kovemmin. Sen on ainoa keino kehittyä. Tarvitsemme myös laajemman pelaajaringin, jotta kestämme paremmin loukkaantumiset ja pelikiellot. Pelaamme kuitenkin samanaikaisesti kolmea sarjaa.

- Nyt loppuvuoden Sunny vastaa harjoitusten vetämisestä. Tammikuussa aloitamme pre-seasonin, mutta aluksi hieman kevyemmin. Harjoittelu on enemmän pelaajia valmistavaa. Helmikuussa lisäämme tapahtumia, ja maaliskuun alusta sitten täysi höyry päälle. Tulemme taas osallistumaan Järvenpään talvisarjaan, missä on luvassa hyviä pelejä. Pyrimme saamaan keväälle myös muita kovia treenipelejä. Lisäksi käymme muutaman vuoden tauon jälkeen pelaamassa jälleen jonkun pelin Virossa paikallisia joukkueita vastaan.


171022 - Akatemian avoimet alkavat 30. lokakuuta
Hymyilevä kiduttaja on kehissä taas. Atlantis Akatemian uusi tuotantokausi pyörähtää käyntiin tammikuussa 2018. Syksyn aikana järjestämme avoimia harjoitustapahtumia, joissa valmistamme pelaajia alkavaan harjoituskauteen sekä testaamme uusia yrittäjiä. Ensimmäiset treenit pidetään maanantaina 30. lokakuuta klo 19.30 Talin hallissa. Myös vanhemmat pelimiehet ovat tervetulleita mukaan Akatemian avoimiin harjoituksiin.

Haemme Akatemia-ryhmään 1998-2002 -syntyneitä, tavoitteelliseen harjoitteluun sitoutuvia ja kovan motivaatiotason omaavia tulevaisuuden pelimiehiä. Atlantis Akatemia toimii seuran edustusjoukkueen yhteydessä päävalmentaja Alan Arrudan ohjauksessa. Akatemia-pelaajat pelaavat kauden aikana edustusjoukkueessa, reservijoukkueessa ja juniorijoukkueissa. Lisätietoa Atlantis Akatemian toiminnasta antaa Janne Wikman (puh: 040 5532172).


171007 - A-junnut päättivät voitokkaasti
Ohe toi taistelua kentälle. Atlantiksen A-juniorit kohtasivat A-poikien Kakkosen päätöskierroksella BK-46:n Karjaalta. Akatemia-beibit hoitivat koitoksen edukseen Pallokentän tekonurmella maalein 5-2 (0-1).

Avausjakso oli punapaidoilta nihkeää peliä, ja tauolle mentiin vierasjohdossa. Toiselle jaksolle valmennusjohto heitti kentälle nipun tuoreita jalkoja, ja varsinkin Oheneba Poku-Marboah toi kaivattua virtaa isäntien hyökkäyspeliin. Beibit latoivat toisella puolikkaalla pallon viidesti karjaalaisten verkkoon, ja kausi oli näin voitokkaasti paketissa.

Atlantis saalisti A-poikien Kakkosen syyskierroksella 8 voittoa, yhden tasurin sekä tappion kärkijoukkue RiPS:lle. Ensi keväänä pelit jatkuvat A-poikien Ykkösessä.

171007 - Ohi on - LoPa nurin päätöskierroksella
Obi oli Harjun kapellimestari. Atlantis vieraili Lohjalla Kolmosen päätöskierroksella lauantaina. Helsinkiläiset ratkaisivat toisella jaksolla koitoksen edukseen latoen lopulta taululle selkeät 1-5 (1-1) loppunumerot.

Avausjakso oli punapaidoilta kehno esitys. Harjun urheilupuiston litimärkä nurmi asetti omat haasteensa, mutta se ei riitä selittämään lukuisia harhasyöttöjä ja kateissa ollutta peliajatusta. Niko Vuorela iski isännille johtomaalin jo 6. minuutilla, kun Atlantis-topparit tarjosivat vapaan väylän. Cassiano kuittasi tasoituksen 28. minuutilla, mutta enempää osumia ei avausjaksolla nähty.

Toiselle jaksolle Konan Kouakou sai allensa uudet nappikset, ja nyt pikajuna pääsi vauhtiin. Konan tykitti pallon kolmesti lohjalaisten verkkoon: 57., 67. ja 82 min. Kentän kapellimestari Obi Metzger viimeisteli itse loppunumerot 5-1 87. minuutilla.

Atlantis saalisti kauden 22 pelistä 18 voittoa ja neljä tappiota. Joukkue keräsi sarjassa eniten pisteitä, mutta punapaitojen lopullinen sijoitus selviää vasta syksyn kabinettipelien päätyttyä.

Atlantiksen kokoonpano: Maxime Fondop, Santeri Saarenpää, Tejan Deen (76. Zakariya Bulhan), Sergio, Cassiano, Jean, Konan Kouakou, Robert Razmus, Obi Metzger, Reuben Ortsen ja Lucas Mekonen.


171005 - HJK/Laajasalo oli liian vahva beibeille
Vanha konkari Victor ampui ainokaisen. Atlantiksen reservimiehistö kohtasi HJK/Laajasalon Nelosen päätöskierroksella torstaina. Punapaidoilla oli voitolla mahdollisuus Kolmosen nousukarsintaan, mutta Klubi oli tällä kertaa liian vahva vastus nuorelle Akatemia-miehistölle. Raitapaidat iskivät Pallomyllyssä 15 minuutissa tilanteeksi jo 2-0. Tämän jälkeen Akatemia pääsi peliin mukaan, hallitsi palloa ja kolisutteli rimaakin, mutta kun maaleja ei syntynyt, HJK:n terävät vastaiskut purivat jälleen toisella jaksolla. Loppunumerot olivat isännille 5-1 (2-0).

Päätöskierroksen tappiosta huolimatta Atlantis-reservit pelasivat hyvän kauden. Joukkue keräsi 22 pelistä 47 pistettä, mikä lopulta oikeutti neljänteen sijaan. Parempaankin olisi ollut mahdollisuuksia, mutta tälläkin kertaa materiaali loppui kesken. Akatemia kuitenkin palveli hyvin edustusmiehistöä ja tarjosi sinne kaivattua apua aina, kun tarvetta syntyi. Tästä on hyvä jatkaa uuteen kauteen.

Uutisarkisto (täältä löydät Atlantis-uutiset tammikuusta 1998 lähtien)