Uutisarkisto Uutiset

UUTISET 1.-30.4.2020

200407 - Omatoimista harjoittelua
Atlantis-pelaajat jatkavat harjoittelua omatoimisesti tai muutaman pelaajan ryhmissä annettujen ohjelmien mukaan. Palloliiton ohjeistuksen mukaan joukkueharjoitukset on toistaiseksi kielletty 13. toukokuuta saakka, joten ainakin siihen saakka jatkuu myös Atlantis-pelaajien omatoimijakso.

200406 - Atlantis-tuotteet Atlantis Shopista
Atlantis Shopista löydät kätevästi kaikki Atlantis-tuotteet. Tarjolla on mm. kaulahuivia, hupparia, t-paitaa sekä pinssiä ja jääkaappimagneettia. Käy vilkaisemassa!

200404 - Palloliitolla useita sarjamalleja
Palloliitto on rakentanut useampia vaihtoehtoisia malleja kauden 2020 sarjajärjestelmäksi sen mukaan, milloin kausi pystytään aloittamaan. Eri sarjatasoille on myös suunniteltu erilaisia ratkaisuja.

Kakkosessa vaihtoehtoisia aloituspäivämääriä ovat 13. kesäkuuta, 4. heinäkuuta, 15. heinäkuuta, 8. elokuuta ja 15. elokuuta. Kaikissa vaihtoehdoissa sarja päättyisi 17. lokakuuta. Näille on rakennettu sarjajärjestelmiä 22, 17 ja 11 ottelulle. 17 ottelun vaihtoehto sisältäisi ensin ns. lähisarjan, missä Atlantis olisi samassa lohkossa FC Espoon, GrIFK:n ja Klubi 04:n kanssa ja tämän jälkeen normaalin yksinkertaisen sarjan. Liitto kuvailee tämänhetkisen tiedon valossa aloittamista kesäkuussa ylioptimistiseksi, heinäkuussa realistiseksi ja elokuussa mahdolliseksi.

Kolmosessa vaihtoehtoina ovat 10. kesäkuuta aloitettava 17 ottelun sarja sekä 29. heinäkuuta aloitettava 11 ottelun sarja. Molemmat sarjat päättyisivät 10. lokakuuta.


200403 - Adi suoritti UEFA A:n
Atlantis-luotsi Adi on saanut valmiiksi UEFA A -valmentajakoulutuksen. UEFA A antaa valmiudet edustustason joukkueiden valmentamiseen ja johtamiseen sekä nuorten huippupelaajien kehittämiseen. Kurssin suorittaminen on myös edellytys valmentamiselle miesten Ykkösessä.

200402 - Shevchenko Atlantis-paitaan
Victor Shevchenko (s. 1991) on allekirjoittanut Atlantiksen kanssa pelaajasopimuksen. Kunhan pelit joku päivä taas käynnistyvät, topparijärkäle tuo rutkasti kokemusta punapaitojen alakertaan. Shevchenko on kotoisin Moldovasta, mutta pelannut Suomessa jo useamman vuoden. Pohjoisen seurat TP-47, KPV ja PS Kemi ovat tähän mennessä saaneet nauttia Shevan palveluksista, mutta nyt mies on asettunut perheineen Vantaalle ja löytänyt Atlantiksesta uuden kodin.

200401 - Iso kiitos tuesta!
Koronavirusepidemian käynnistyttyä moni yritys ja yksityishenkilö on ojentanut auttavan kätensä ja tukenut eri tavoin Atlantiksen toimintaa. Haluamme kiittää lämpimästi kaikkia tukijoitamme, ja yritämme hoitaa vastuullisesti omat sitoumuksemme ja omat tehtävämme tässä vaikeassa tilanteessa. Yhdessä tästä selvitään.

Uutisarkisto (täältä löydät Atlantis-uutiset tammikuusta 1998 lähtien)