Uutisarkisto Uutiset

UUTISET 1.-31.1.2018

180118 - Vihdoinkin lunta!
Lumi Lumi - tarkoittaen nyt taivaalta satavaa jääkiteiden ja ilman muodostamaa kuohkeaa ainetta - saapui vihdoin myös Helsinkiin tuoden iloa ja nautintoa erityisesti lapsille mutta myös meille atlantislaisille. Joskus muinoin lumipeite säilyi maassa kuukausia, nykyisin saamme olla iloisia pienistäkin pyryistä. Kiitos tästäkin vähästä Make America Great Again.

180111 - Atlantis mukaan Regions' Cupiin
Atlantis osallistuu tänäkin vuonna Suomen Palloliiton järjestämään Regions' Cupiin, joka on piirisarjajoukkueiden oma cup-kisa. Viime kaudella punapaidat etenivät aina välieriin saakka, missä Kaarinan Pojat oli kotonaan vahvempi maalein 3-1. KaaPo vei lopulta myös cup-kannun, kun SJK Akatemia kaatui finaalissa 5-2.

Regions' Cupin kaksi ensimmäistä kierrosta arvotaan 6. helmikuuta. Alkukierroksilla joukkueet jaetaan arvontakoreihin alueittain.


180110 - Sapa jatkaa Atlantiksessa
Sapa taistelee Atlantis-paidassa tulevallakin kaudella. Kippari Santeri Saarenpää (s. 1990) nähdään Atlantis-paidassa tulevallakin kaudella. Keskikentän työmyyrä on sopinut vuoden jatkopestistä ja aloittaa nyt neljännen kautensa punapaidoissa.

Kapteenilla on selkeät tavoitteet tälle vuodelle. - Olimme viime kaudella yksi parhaista Kolmosen jengeistä Suomessa. Hävisimme kuitenkin tärkeitä pelejä - sarjassa kahdesti Honka Akatemialle, Regions' Cupin välierissä KaaPolle ja TUL Cupin finaalissa ToVelle. Nyt meidän täytyy olla vielä vahvempia, jotta pystymme kääntämään nämä tiukatkin pelit voitoiksi.


180105 - Konanille jatkosopimus
Konan allekirjoitti jatkosopimuksen. Konan Kouakou (s. 1995) on allekirjoittanut 2-vuotisen jatkosopimuksen Atlantiksen kanssa. Keväällä 2017 Suomeen muuttanut pikakiitäjä liittyi Atlantis-miehistöön huhtikuussa ja valittiin kauden päätteeksi punapaitojen Vuoden pelaajaksi.

Ennen Suomeen tuloaan Norsunluurannikolla syntynyt Konan pelasi Armeniassa Shirak Gyumri -seurassa, missä tilille kertyi mm. neljä Eurooppa-liigan karsintapeliä sekä 19 ottelua maan pääsarjassa.

Atlantis-manageri Aarne Tenkanen on erittäin tyytyväinen Konanin jatkosopimukseen. - Hienoa, että Konan halusi jatkaa meillä. Hän on loistava pelaaja ja esimerkillinen urheilija, jolla olisi varmasti ollut kysyntää ylempänäkin.


180101 - Akatemian avoimet jatkuvat 5. ja 7. tammikuuta
Hymyilevä kiduttaja on kehissä taas. Atlantis Akatemian avoimet harjoitukset jatkuvat vielä tammikuun alussa seuraavasti:
  • pe 05.01. klo 15.00 Talin halli
  • su 07.01. klo 19.30 Talin halli
Myös vanhemmat pelimiehet ovat tervetulleita mukaan Akatemian avoimiin harjoituksiin.

Haemme Akatemia-ryhmään 1998-2002 -syntyneitä, tavoitteelliseen harjoitteluun sitoutuvia ja kovan motivaatiotason omaavia tulevaisuuden pelimiehiä. Atlantis Akatemia toimii seuran edustusjoukkueen yhteydessä. Akatemia-pelaajat pelaavat kauden aikana edustusjoukkueessa, reservijoukkueessa ja juniorijoukkueissa. Lisätietoa Atlantis Akatemian toiminnasta antaa Janne Wikman (puh: 040 5532172).

Uutisarkisto (täältä löydät Atlantis-uutiset tammikuusta 1998 lähtien)