Uutisarkisto Uutiset

UUTISET 1.-31.10.2016

161024 - Ensimmäinen testipeli 4. marraskuuta
Akatemia-beibi Atlantis Akatemian valmistavat harjoitukset ovat pyörineet jo kaksi viikkoa Sunny Akintmehinin johdolla. Tulevana viikonloppuna harjoituksia ei pidetä, koska Pallomylly on varattu suunnistajien (!) käyttöön. Tämän jälkeen valmistavat harjoitukset jatkuvat Pallomyllyssä joka lauantai ja sunnuntai jouluun saakka.

Ensimmäinen testipeli tulevan kauden Atlantis-joukkueisiin pelataan Talin hallissa perjantaina 4. marraskuuta. Ennen vuodenvaihdetta ohjelmassa on vielä muutama testipeli, ja varsinainen pre-season käynnistyy tammikuun alusta.

Akatemia-ryhmään haemme 1997-2001 -syntyneitä, tavoitteelliseen harjoitteluun sitoutuvia ja kovan motivaatiotason omaavia tulevaisuuden pelimiehiä. Atlantis Akatemia toimii seuran edustusjoukkueen yhteydessä, ja Akatemia-pelaajat pelaavat kauden aikana edustusjoukkueessa, reservijoukkueessa, A-junioreissa ja B-junioreissa.

Lisätietoa Atlantis Akatemian toiminnasta antavat:

  • Janne Wikman (puh. 040 5532172)
  • Aude Kwantoko (puh. 046 9500252)
161015 - Tuntematon sotilas
Petroskoi yöllä. Aku Louhimiehen Tuntematonta sotilasta kuvattiin loppuviikosta Suomenlinnassa. Atlantis-väki oli omalla vaatimattomalla panoksellaan mukana auttamassa tämän upean produktion valmistumista.

161012 - Atlantis mukana UEFA:n rasisminvastaisessa kampanjassa
FARE Atlantis osallistuu jälleen FARE:n (Football Against Racism in Europe) ja UEFA:n toteuttamaan mittavaan rasisminvastaiseen kampanjaan 6.-20. lokakuuta. Mukana kampanjassa on seuroja ja yhteisöjä neljästäkymmenestäviidestä Euroopan maasta. FARE:n rasisminvastainen viesti tulee kampanjan aikana näkymään mm. UEFA:n Champion League -pelien yhteydessä.

161010 - Atlantis mukaan JäPS:n talvisarjaan
JäPS Atlantis osallistuu kahdella joukkueella tammi-huhtikuussa Järvenpään uudessa Monitoimihallissa pelattavaan talvisarjaan. Atlantis FC on mukana II div. -sarjassa ja Atlantis Akatemia III-IV div. -sarjassa. Ottelut ovat vuoroviikkoina lauantaisin. Yhteensä pelejä tulee 14 kpl.

161006 - Atlantis Akatemia aloittaa 16. lokakuuta
Hymyilevä kiduttaja jälleen kehissä. Atlantis Akatemian uusi tuotantokausi pyörähtää käyntiin tammikuussa 2017. Loka-, marras- ja joulukuussa järjestämme avoimia harjoitustapahtumia 2-3 kertaa viikossa, joissa valmistamme pelaajia alkavaan harjoituskauteen sekä testaamme uusia yrittäjiä. Tammikuusta eteenpäin tapahtumia on 4-6 kertaa viikossa. Ensimmäiset avoimet harjoitukset pidetään sunnuntaina 16. lokakuuta Pallomyllyssä. Vetäjänä toimii jälleen hymyilevä kiduttaja Sunny Akintmehin.

Haemme mukaan Akatemia-ryhmään 1997-2001 -syntyneitä, tavoitteelliseen harjoitteluun sitoutuvia ja kovan motivaatiotason omaavia tulevaisuuden pelimiehiä. Atlantis Akatemia toimii seuran edustusjoukkueen yhteydessä, ja Akatemia-pelaajat pelaavat kauden aikana edustusjoukkueessa, reservijoukkueessa, A-junioreissa ja B-junioreissa.

Lisätietoa Atlantis Akatemian toiminnasta antavat:

  • Janne Wikman (puh. 040 5532172)
  • Aude Kwantoko (puh. 046 6241821)
161005 - Reserveille kylmää kyytiä päätöskierroksella
Impton ampui reservien ainokaisen. Atlantiksen reservimiehistö sai keskiviikkoiltana kylmää kyytiä, kun sarjakakkonen SAPA koulutti punapaitoja Nelosen päätöskierroksella tylyin lukemin 11-1 (6-1). Onnistujia Atlantis-miehistöstä on tällä kertaa paha löytää. Ainokaisen osuman viimeisteli Impton Söderlund.

Atlantiksen reservimiehistö sijoittui Nelosen lohkossaan neljänneksi. Ykkönen FC FINNKURD nousi Kolmoseen ja kakkonen SAPA valmistautuu nousukarsintoihin. Onnittelut voittajille ja SAPA:lle tsemppiä karsintoihin!


161001 - SalPa lähetti lisäajalla Atlantiksen Kolmoseen
Pierre osui ylärimaan. Töölön Pallokentällä nähtiin suurta draamaa lauantaina, kun Atlantis taisteli Kakkosen sarjapaikastaan. Lopulta haaveet murenivat katkerasti SalPa:n iskettyä tasoituksen lisäajalla.

Etukäteen oli selvää, että ainoastaan voitto pitää hengissä Atlantiksen toiveet sarjapaikan uusimiseksi. Lisäksi tarvittaisiin vielä apuja Hongalta ja Klubi 04:ltä. Honka tekikin Tapiolassa pelin selväksi pikavauhtia. FC Åland oli pelkkä vastaantulija, ja saarelaiset saivat lopulta passituksen Kolmoseen lukemin 5-0. EsPa sen sijaan taisteli Matinkylässä tiukasti, ja iski avausjaksolla johtomaalin Klubin verkkoon. Pallokentällä ensimmäiset 45 minuuttia olivat punapaidoilta hermostunutta peliä. Kertaalleen Pierre Nlate ohjasi kuitenkin pallon ylärimaan, mistä se pomppasi maaliviivalle, ennen kuin salolaiset saivat pelastettua tilanteen. Obi Metzger puolestaan pelasi Andres Lugan avopaikkaan, mutta Jere Aalto venyi torjuntaan. Näin Bolliksella lähdettiin tauolle maalittomissa tasalukemissa.

Shaggy ampui johtomaalin.

Toisella jaksolla punakone lisäsi kierroksia. Tilanteita alkoi syntyä salolaisten maalille, mutta kaivattua maalia ei vaan saatu aikaiseksi. Vihdoin 67. minuutilla Juuso Leimu vapautti Shaggy Kimuenimeson läpiajoon, ja tuore vaihtomies iski pallon tarkasti alakulmaan. Samanaikaisesti Matinkylästä tuli tieto, että Klubi oli tasoittanut pelin. Pieni toivonkipinä kyti vielä. Bolliksella ote alkoi kuitenkin maalin jälkeen siirtyä SalPa:lle, ja viimeinen vartti oli helsinkiläisten selviytymistaistelua. Tämä mureni 93. minuutilla salolaisten kulmaan, kun Tomas Karike ei osunut nyrkillään palloon, eikä sitä saatu purettua maalin edustalta, ennen kuin Ville Rannikko ohjasi pelivälineen verkkoon. Samalla tuli viestiä Matinkylästä - Klubi 04 oli tehnyt voittomaalin 93. minuutilla. Bolliksella Atlantis sai vielä yhden hyökkäyksen, mutta maalipaikkaa siitä ei enää saatu runnottua. Loppunumerot 1-1, ja Kontu, Atlantis sekä Åland ensi kaudeksi Kolmoseen.

Atlantis-luotsi Tom Weckström oli pelin jälkeen hiljainen mies. - Meillä oli paikkoja tappaa peli, mutta ei vaan uponnut. Honka ja Nollanelonen auttoivat hienosti, mutta me emme pystyneet hoitamaan omaa ruutuamme. Viime minuuttien tasoitus syö kyllä miestä pahasti.

Atlantiksen kokoonpano: Tomas Karike, Ville Teelahti, Aki Tuovinen, Severi Murto, Ahmed Abdi (58. Erik Virolainen), Santeri Saarenpää (88. Dima Platonenko), Kyawsan Chit, Andres Luga (63. Shaggy Kimuenimeso), Pierre Nlate, Obi Metzger ja Juuso Leimu.

Uutisarkisto (täältä löydät Atlantis-uutiset tammikuusta 1998 lähtien)