Uutisarkisto Uutiset

UUTISET 1.-29.2.2012

120228 - Finnperintä uusi yhteistyökumppani
Finnperintä Oy Atlantis ja Finnperintä ovat sopineet monipuolisesta markkinointiyhteistyöstä vuodelle 2012. Finnperintä on perintäalan vankka ammattilainen, joka on erikoistunut kärsivällisyyttä ja taustatyötä vaativien saatavien jälkiperintään. Finnperintä ottaa hoitoon myös toimeksiannot, joissa muut ovat epäonnistuneet.

120228 - Sarjaohjelma julkistettu
Kakkonen Kakkosen ensi kauden sarjaohjelma julkistettiin tiistaina, kun ohjelma vihdoin saatiin Palloliitossa sorvattua lopulliseen muotoonsa. Atlantis aloittaa kauden Lahdessa Kuusysin vieraana sunnuntaina 29. huhtikuuta. Päätöskierros pelataan lauantaina 6. lokakuuta, jolloin punapaidat matkustavat Järvenpäähän JäPS:n vieraaksi. Otteluohjelma kokonaisuudessaan löytyy Edustusjoukkue-valikosta.

120226 - Atlantis ´97 kovassa iskussa
Atlantis ´97:n tulevaisuuden pelimiehiä. Atlantis ´97 on vahvassa talvivireessä. Aude Kwantokon suojatit ovat tehneet selvää jälkeä treenipeleissä, ja valmistautuminen tulevaan kauteen on hyvässä vauhdissa. Ryhmässä on vielä tilaa parille tavoitteelliseen harjoitteluun valmiille tulevaisuuden pelimiehelle. Lisätietoja toiminnasta antavat valmentaja Aude Kwantoko sekä joukkueenjohtaja Tomi Vesanen.

120224 - Sarjaohjelma valmistuu maanantaina
Kakkonen Kakkosen ensi kauden sarjaohjelma valmistuu maanantaina, ja ohjelma julkistetaan Palloliiton toimesta klo 15.00. Kakkonen pelataan neljässä kymmenen joukkueen lohkossa kolminkertaisena sarjana.

120223 - Lasse aloittaa yksilöharjoitukset
Lasse aloittaa yksilöharjoitukset Atlantis-junnuille. Atlantiksen junioripäällikkö Lasse Lintunen aloittaa yksilöharjoitusten vetämisen seuran junioripelaajille. Yksilöharjoitukset ovat joukkueharjoituksia täydentäviä, pelaajan henkilökohtaista taitotasoa kehittäviä tapahtumia, joihin tarjotaan mahdollisuus 3-4 innokkaalle tulevaisuuden pelimiehelle kustakin ikäluokasta. Harjoitukset käynnistyvät maaliskuussa.

120221 - Valio jatkaa yhteistyökumppanina
Valio Oy Atlantiksen ja Valion pitkäaikainen yhteistyö jatkuu myös kuluvana vuonna, ja yhtiö on jatkossakin yksi seuran merkittävimpiä yhteistyökumppaneita. Valio on suomalaisten maidontuottajien omistama yritys, joka turvaa maidontuotannon ja maaseudun elinkelpoisuuden Suomessa valmistamalla maidosta monia maukkaita ja terveyttä edistäviä tuotteita.

120220 - Simeon palaa Atlantikseen
Simeon palaa Atlantis-paitaan. Lawrence Simeon (s. 1991) on allekirjoittanut Atlantiksen kanssa kauden 2012 kattavan pelaajasopimuksen. Simeon pelasi Atlantiksen riveissä 2009-2010. Viime kausi vierähti Lohjan Pallossa, mutta nyt keskikentän työmyyrä palaa jälleen punapaitaan.

Atlantis-luotsi Unto Virkkala toivottaa Simeonin lämpimästi tervetulleeksi takaisin Atlantis-miehistöön. - Simeon on harjoituspeleissä osoittanut ansaitsevansa sopimuksen. Hän pysyi hyvin mukana jopa Interin vauhdissa. Simeon on myös erittäin monikäyttöinen pelaaja. Hän pystyy pelaamaan maalivahtia lukuunottamatta lähes kaikkia pelipaikkoja.


120219 - Talven iloja
Lumi Lumi on jääkiteiden ja ilman muodostamaa kuohkeaa ainetta, joka syntyy pilvissä ja sataa maahan talvella. Puhdas lumi on valkoista ja läpinäkymätöntä. Lumi muodostaa maan pinnalle valkoisen, eristävän peitteen, joka voi säilyä jopa kuukausia, kunnes lämpötila nousee nollan yläpuolelle ja lumi sulaa. Lumi tuottaa suurta iloa ja nautintoa erityisesti lapsille - mutta myös meille atlantislaisille.

120218 - Ilves vielä liian kova luu
Eemeli piti Atlantista pinnalla avausjaksolla. Atlantis kohtasi Ilveksen Pirkkahallissa lauantaina. Tamperelaiset näyttivät, että punapaidoilla on vielä matkaa Kakkosen kärkiryhmien tasolle ja latoivat taululle tylyt lukemat 3-0 (1-0).

Avausjakso oli molemmilta joukkueilta vauhdikasta peliä. Ilves hallitsi hienokseltaan pelitapahtumia ja onnistui myös kertaalleen viimeistelyssä, kun vapaaksi unohdettu Jan Kulokorpi puski 24. minuutilla kulmapotkun Eemeli Lohvansuun selän taakse. Atlantiksella oli myös hetkensä, mutta punapaitojen maalitilanteet olivat kortilla.

Toisella jaksolla peli aukeni, ja kummallakin oli koko joukko maalipaikkoja. Victor Solomonilla oli useampikin avopaikka, mutta hyökkääjäkolossin viimeistely oli vielä talviterässä. Isännät sen sijaan osuivat paremmin. Samu Pirinen pääsi 72. minuutilla läpi ja nosti pallon tyylikkäästi yli Lohvansuun. Lisää ilonaihetta kotiyleisölle tarjosi Teemu Sonne puskemalla 80. minuutilla loppunumeroiksi 3-0.

Atlantiksen kokoonpano: Eemeli Lohvansuu, Charles Isimeme, Ville Teelahti, Blaise Mmemba (20. Hassan Yaghoubi), Alan Sousa (46. Severi Murto), Alan Arruda, Iyam Friday (46. Tatu Penttinen), Alimamy Jalloh, Mohamed Fofana (65. Kelechukwu Nnajiofor), Janne Arolinna (65. Victor Solomon) ja Lawrence Simeon.


120217 - Lauantaina Tampereelle
Ilves Atlantis matkustaa lauantaina Tampereelle, missä punapaidat kohtaavat isäntäjoukkue Ilveksen Pirkkahallissa klo 16.15. Tamperelaiset ovat jo muutaman vuoden kuuluneet Kakkosen ehdottomaan eliittiin. Joukkue on yltänyt Kakkosen nousukarsintoihin kahtena viime syksynä, mutta molemmilla kerroilla himoittu sarjanousu on lopulta jäänyt haaveeksi.

Atlantis lähtee kuitenkin tosissaan haastamaan tamperelaisten tähtisikermää. Pikkuvammoista kärsivät Lauri Bergström, Samuel Chidi, Teemu Pannula ja Fredrik Vikström jäänevät pois Tampereen bussista, mutta muuten Unto Virkkala saa ryhmänsä kokonaisuudessaan paikalle.


120214 - Hannu & Pekka jatkaa yhteistyökumppanina
Fysikaalinen hoitolaitos Hannu & Pekka Fysikaalinen hoitolaitos Hannu & Pekka vastaa tänäkin vuonna Atlantiksen edustusjoukkueen ja Akatemian fysioterapiasta. Atlantis-pelaajien lihasvammojen hoito ja kuntoutus tapahtuu näin jatkossakin Hannu & Pekan ammattilaisten hellässä hoivassa.

120214 - Cup-taisto 10.03. Talissa
Käpylän Suomen cupin 4. kierros paikalliskoitos KäPa - Atlantis FC pelataan Talin hallissa lauantaina 10. maaliskuuta. Viime kaudella molemmat joukkueet pelasivat Kakkosen A-lohkossa, mutta nyt KäPa hakee vauhtia Kolmosesta. Mustapaidat lähtevät kuitenkin uuden valmentajansa Ari Asukan johdolla varmasti kovalla innolla haastamaan Atlantista cup-taistossa.

120213 - KäPa vastassa cupissa
Suomen cup Suomen cupin 4. kierros arvottiin maanantaina. Tässä vaiheessa kisaan liittyvät mukaan myös Ykkösen ja Kakkosen joukkueet. Atlantiksen avausvastustajaksi arpa valitsi tutun paikallisvastustajan Käpylän Pallon. Cupin 4. kierros pelataan 15.2. - 14.3.

120211 - Chidille jatkosopimus
Chidi jatkaa Atlantiksessa. Samuel Chidi (s. 1990) on allekirjoittanut Atlantiksen kanssa kauden 2012 kattavan pelaajasopimuksen. Chidi aloittaa nyt toisen kautensa punapaidoissa. Viime kaudella tilastoihin kertyi 22 ottelua ja 9 maalia Kakkosessa.

Atlantis-luotsi Unto Virkkala on tyytyväinen Chidin jatkosopimukseen. - Chidi tarjoaa meille mainion vaihtoehdon hyökkäyspeliin. Hän oli viime syksynä joukkueen avainpelaajia ja on valmis tekemään töitä kehittyäkseen yhä monipuolisemmaksi pelaajaksi. Odotan Chidiltä paljon tulevalla kaudella.


120210 - Arena Center Myllypuro uusi yhteistyökumppani
Arena Center Myllypuro Arena Center Myllypuro ja Atlantis ovat sopineet yhteistyöstä kuluvalle vuodelle. Myllypuron Arena Center on moderni peliareena, josta löytyy kahdeksan isoa kenttää (salibandy, futsal, käsipallo, koripallo, tennis) sekä yksi sählykenttä. Lisäksi kokonaisuuteen kuuluu 12-ratainen viihdekeilahalli. Arena Center sijaitsee aivan Pallomyllyn kupeessa Myllypuron metroaseman välittömässä läheisyydessä.

120209 - Freda palaa Atlantikseen
Freda palaa punapaitaan. Fredrik Vikström (s. 1986) on allekirjoittanut Atlantiksen kanssa kauden 2012 kattavan pelaajasopimuksen. Vikström pelasi Atlantiksessa edelliskerran kaudella 2007, jolloin tilastoihin kertyi 24 ottelua ja yksi maali Ykkösessä. Ykkösen kokemusta laitapakilla on myös FC Hongan, Klubi 04:n, FC Viikinkien sekä FC Espoon riveissä.

Atlantis-luotsi Unto Virkkala on mielissään Vikströmin paluusta punapaitaan. - Freda tuo nopeutta ja rutiinia meidän alakertaan. Hän omaa 25-vuotiaaksi valtavasti kokemusta Ykkösen peleistä, mistä on varmasti hyötyä meidän nuorelle ryhmälle.


120207 - Myllymäen Kuljetus jatkaa yhteistyökumppanina
Myllymäen Kuljetus Oy Atlantiksen yhteistyö Myllymäen Kuljetus Oy:n kanssa jatkuu tänäkin vuonna. Myllymäen Kuljetus on Atlantiksen pitkäaikainen yhteistyökumppani, jonka kanssa seura tekee monipuolista ja toimivaa yhteistyötä.

Myllymäen Kuljetus on kuljetusalan vankka ammattilainen, jonka kalustoon kuuluu 18 linja-autoa sekä 60 pienoisbussia. Yrityksen toiminta kattaa henkilö- ja tavarakuljetukset sekä tilausajot kuljettajineen ympäri Suomen.


120205 - Arrudalle jatkosopimus
Kippari jatkaa punapaidoissa. Alan Arruda (s. 1981) on allekirjoittanut Atlantiksen kanssa kauden 2012 kattavan jatkosopimuksen. Arruda aloittaa nyt kolmannen kautensa punapaidoissa. Keskikentällä ja alakerrassa viihtyvä brassitaituri on aikaisemmin pelannut 93 ottelua Nõmme Kaljun riveissä Viron Meistriliigassa. Arruda kantoi kapteeninnauhaa Nõmmessa, ja samassa roolissa hän toimi myös Atlantiksessa viime kaudella.

Atlantis-luotsi Unto Virkkala arvostaa Arrudaa pelaajana todella korkealle. - Arruda on rautainen ammattilainen. Hänen panoksensa sekä harjoituksissa että otteluissa on aina viimeisen päälle ammattimainen. Pelaamisen ohella Arruda toimii myös joukkueemme valmennustiimissä, ja arvostan hänen tietämystään erittäin paljon myös tällä alueella.


120203 - Klubi vahvempi Talissa
Late raatoi keskikentällä vahvalla asenteella. Atlantis ja Klubi 04 kävivät vauhdikkaan ja ajoittain varsin hyvätasoisenkin taiston Talin hallissa perjantaina. Raitapaidat olivat vielä askeleen edellä ja nappasivat lopulta voiton maalein 0-1 (0-1).

Klubi 04 aloitti kovalla tempolla ja aggressiivisella prässillä, ja raitapaidat saivatkin painetta Atlantiksen maalille. Lopulta tuli myös tulosta, kun vapaaksi maalille unohdettu Nnaemeka Anyamele pääsi 20. minuutilla ohjaamaan pallon Olavi Hetemäen selän taakse. Atlantis pääsi vähitellen yhä paremmin peliin mukaan, mutta maalipaikat olivat punapaidoilla kortilla. Parhaat tilanteet tulivat Iyam Fridaylle, mutta tämä perjantai ei ollut Fridayn. Toisella jaksolla Unto Virkkala antoi peliaikaa myös Akatemia-beibeille, mutta punapaitojen loppukiri jäi vaisuksi ja Klubi 04 säilytti lopulta helposti johtonsa.

Atlantis on pelannut pre-seasonilla nyt neljä harjoituspeliä, joista saldona on yksi voitto, yksi tasuri ja kaksi tappiota. Seuraava tilaisuus voittotilin kasvattamiseen on lauantaina 18. helmikuuta, kun punapaidat matkaavat Tampereelle Ilveksen vieraaksi.


120202 - Perjantaina vastassa Klubi 04
Klubi 04 Atlantiksen harjoituspelit jatkuvat perjantaina, kun punapaidat kohtaavat Klubi 04:n Talin hallissa klo 14.30. HJK:n reservijoukkue Klubi 04 voitti viime syksynä Kakkosen A-lohkon, joten kova haaste Unto Virkkalan suojateille on jälleen luvassa.

Atlantiksella on perjantain taistossa sopimuspelaajien lisäksi mukana muutama Akatemia-beibi sekä pari testipelaajaa. Lisää pelaajasopimuksia onkin odotettavissa viimeistään ensi viikolla.


120201 - Hassan uusi Atlantis-pelaaja
Hassan siirtyy Atlantikseen. Hassan Yaghoubi (s. 1992) on allekirjoittanut Atlantiksen kanssa kauden 2012 kattavan jatkosopimuksen. Yaghoubi siirtyy punapaitoihin paikalliskilpailija Malmin Palloseurasta. Keskikentän laidoilla ja kärjessä viihtyvä väkkärä osoitti terävyytensä tammikuun harjoitusotteluissa iskemällä maalin sekä Hämeenlinnaa että Karjaata vastaan.

Atlantis-luotsi Unto Virkkala odottaa mielenkiinnolla Yaghoubin esityksiä tulevalla kaudella. - Hassan on erittäin motivoitunut kaveri, jolla on palava halu kehittyä pelaajana. Hän pääsee nyt haastamaan kokeneempaa hyökkäyskalustoamme ja saattaa hyvin olla yksi ensi kauden yllättäjiä joukkueessa.

Uutisarkisto (täältä löydät Atlantis-uutiset tammikuusta 1998 lähtien)