UUTISET 16.10.-31.10.2002

Uutisarkisto

021030 - Verkko puhuu
Verkko puhuu -sarjan tuorein episodi "Kaikki velat maksetaan" kertoo, miten loppujen lopuksi toteutui Palloliiton pyhä lupaus Atlantiksen liigajoukkueen konkurssipesän velkojen maksamisesta.

021024 - Atlantis/A - Atlantis/B 0-0
Atlantiksen A-juniorit ja B-juniorit pelasivat Talin hallissa testiottelun, jossa molemmat joukkueet kokeilivat pelaajia ensi kautta varten. Ensi jaksolla B-junnut hallitsivat pelitapahtumia varsin selkeästi, mutta maaliin saakka palloa ei onnistuttu saamaan. Toisella jaksolla peli tasaantui, ja A:kin sai luotua joukon maalitilanteita. Viimeistely ei kuitenkaan ollut kummallakaan joukkueella vielä hallussa, joten loppulukemiksi jäi 0-0.

021020 - Atlantis '93 HJK:n syysturnauksessa
Viikonloppuna pelatussa HJK:n järjestämässä turnauksessa Myllypuron kuplahallissa Atlantiksen 93/Itä-Helsingin pojat sijoittuivat neljänsiksi. Lauantaina pelatuista peleistä pojat ottivat voitot kotiin päihittämällä PPJ/Valkoiset tasaisessa pelissä 2-1, HJK /Laajasalon selvästi 5-0 ja HJK/Kannelmäen nuoremman ikäluokan joukkueen 3-1. Tie välieriin oli selvä ja taistelutahto korkealla.

Sunnuntaina vastaan asettui ensimmäiseksi PK-35:n pojat. Peli oli tasaista, molemmilla joukkueilla oli tilanteita ja onnistuttiinkin. Peli päättyi 1-1 ja edessä oli jännittävä rangaistuslaukauskilpailu. PK-35 onnistui kisassa tällä kertaa paremmin ja vei ottelun voiton rankkarikisan tuloksella 3-2. Siispä Atlantis lähti taistelemaan pronssista, joka olikin tänä vuonna vielä saavuttamatta.

Pronssiotteluun saatiin vastaan tuttu kumppani PPJ/Valkoinen. Peli oli jälleen tasainen ja molemmat joukkueet saivat yhden osuman vastustajan maaliin. Pelin viime minuuteilla, jolloin Atlantiksen huutosakki jo valmistautui rankkarikisaan, vastustaja pääsi vielä heilauttamaan verkkoa ja pillin soidessa tilanne oli 1-2 Atlantiksen tappioksi. Kultaa turnauksesta sai Kiffen, hopeaa PK-35 ja pronssin PPJ.

Hyvin pelanneesta Atlantiksen joukkueesta erityisesti tsempanneina palkittiin puolustaja Jimmy Laamanen ja maalivahtimme Joel Vaarakallio. Erityismaininnan hyvästä pelistä sai myös Otto Järvinen. Kiitos järjestäjille hyvästä turnauksesta!

021018 - Antton Koskinen on piirin taitavin
Viime viikonloppuna käytyjen tekniikkamestaruuskilpailuiden mestariksi leivottiin Atlantis '92/Tottenhamin Antton Koskinen. Antton teki todennäköisesti tekniikkamestaruuskilpailuiden kaikkien aikojen parhaan tuloksen (83,2). Kultaa voittanut Antton Koskinen ja hopealle sijoittunut PK-35:n Jami Inkinen edustavat Helsinkiä lajin SM-kisoissa.

Atlantiksen '92-ikäluokka menestyi muutenkin erinomaisesti, sillä kilpailun 10. oli Jens Sundström (108,4) ja 14. Mika Laalo (115,8).

'93-ikäluokan kilpailussa Atlantiksen Arttu Järvisen sijoitus oli 7. (103,9)