UUTISET 15.7.-31.7.2001

Uutisarkisto

010730 - Arvokkaat pisteet
Atlantiksen paluu Pohjola Stadionille sujui riemukkaissa tunnelmissa, kun FC Lahti kaatui 1-0 (1-0). Joukkueet kohtasivat kuukauden sisällä jo kolmannen kerran - kaksi aikaisempaa vääntöä Lahdessa olivat päättyneet tasalukemiin. Voiton myötä Atlantis kiilautui tukevasti mukaan liigan kärkikuusikkoon.

Ratkaisu pilkulta

Adriano Punapaidat aloittivat uudella samettinurmella pirteästi, ja Rami Rantanen vapautti Adrianon läpiajoon jo ensi minuutilla. Hamori kuitenkin torjui Adin vedon ja heti perään Sami Ylä-Jussilan noston. Hetkeä myöhemmin samat miehet kuitenkin junailivat avausmaalin. Lahden Kinnaslampi kaatoi Adin, ja Raksu upotti pilkulta pallon verkkoon. Tämä jäi ottelun ainokaiseksi, vaikka tilanteita riitti molemmilla joukkueilla.

Arska tyytyväinen

Atlantis-luotsi Tiittanen arvosti voiton korkealle. - Meillä painoi torstainen tiukka 120 minuuttinen jaloissa. Lahti on kuitenkin miedän päävastustajia tällä kaudella, joten täyteen pistepottiin voi olla todella tyytyväinen. Nyt saimme mukavasti kaulaa häntäpäähän.

Mikon liigadebyytti

Mikko Paatelainen kirmasi ensimmäistä kertaa liigaviheriölle numero 24 selässään. Hyökkääjälupaus korvasi Adrianon 71. minuutilla. Myös veljessarjan nuorin pelimies Markus oli sunnuntaina tositoimissa, kun poika pelasi AC Vantaan paidassa ensimmäisen I divisioonan ottelunsa.

Torstaina Poriin

Atlantis matkustaa torstaina FC Jazzin vieraaksi Porin stadionille. Mikko Simulan ja Kimmo Tauriaisen varoitustili täyttyi sunnuntaina, joten kaksikko ei ole Porissa peliasussa. Tiittanen täydentänee ryhmäänsä sunnuntaina hyvän ottelun Vantaan riveissä pelanneella Harri Haapaniemellä, loukkaantumisesta toipuvalla Ari-Pekka Roikolla tai reservien peleissä kunnostautuneilla Tommi Peltosella ja Kalle Vassella.

010729 - Atlantis/B1 aloitti voitolla
Atlantis/B1 avasi syyskautensa Ykkösen länsilohkossa kohtaamalla Ponnistuksen. Keväällä 1-0 hävitty ottelu oli vielä atlantisjunnuilla hyvin muistissa. Ottelun luonne oli se, että Ponnistuksen isokokoiset ja fyysiset pelurit koettivat pitää aisoissa kotijoukkueen kevyempää, mutta liikkuvampaa ja teknisempää yhdistelmää.

Ponnistus jaksoi ensimmäisen puoliajan

Ottelu ehti vanheta vain 7 minuuttia kun Jesse Niinivirta vapautti Tom Sandenin maalin tekoon. Ponnistus tasoitti pelin 14. minuutilla ja meni 2-1 johtoon 38. minuutilla. Molemmat maalit syntyivät kun laidasta keskitettyihin palloihin pääsi päineen ponnarihyökkääjä. Atlantis tasoitti pelin 44. minuutilla Konsta Pitkäsen toimesta kun Ponnistuksen puolustus jäi odottamnaan tuomarin vihellystä.

Toinen puoliaika oli Atlantiksen

Toisella puoliajalla Ponnistuksen pelaajat olivat jo helteen uuvuttamia ja Atlantis sain otteen pelistä. Puoliajan aluksi Janne Tuominen pamautta pallon 25 metristä ylänurkkaan. 4-2 maali syntyi kun Janne Tuominen riisti pallon puolustajalta ja siirsi pallon maaliin. 5-2 maalissa Tom Sanden sai pitkän syötön ponnaripuolustuksen taakse, eteni ja tuikkasi pallon maalivahdin alta verkkoon. Ottelun viimeinen maali ja Ponnnistuksen 5-3 lohdutusosuma syntyi 65. minuutilla rangaistuspotkusta.

010729 - Atlantis/A - Reipas/A 1-1
Atlantiksen A-nuoret aloittivat Ykkösen itälohkon syyskierroksen tasapelillä Lahden Reippaan kanssa. Pisteet jaettiin Ala-Malmilla maalein 1-1 (0-0). A-junnut pelaavat Ykkösen itälohkossa yhdessä Kingsin, KTP:n, Mikkelin, MPS:n, MyPan, PK-35:n, Ratanoiden, Reippaan ja Warkauden JK:n kanssa. Atlantis peluuttaa sarjassa pääsääntöisesti niitä A- ja B-ikäisiä junnujaan, jotka eivät vielä saa riittävästi peliaikaa seuran reservijoukkueessa.

010728 - Taitavat '89-junnut neljänneksi
Atlantis '89 kohtasivat tänään Unkarissa pelatussa Kun cupin pronssiottelussa NK Zelengajn Kroatiasta. Kroatit olivat hitusen onnekkaampia ja voittivat numeroin 2-1. Turnauksen päätöstilaisuudessa järjestäjät palkitsivat atlantisjunnut turnauksen taitavimman joukkueen pokaalilla. Onnea junnuillemme ja hyvää kotimatkaa!

010728 - Heikki Pulkkisen käsi kipsissä
Edustuksen mukana harjoitellut ja reserveissä hyvällä menestyksellä pelannut juniorilupaus Heikki Pulkkinen teloi kätensä armeijan futisturnauksessa Tammisaaressa. Heikki kulkee neljä viikkoa käsi kipsissä ja palaa viheriöille vasta elokuun loppupuolella.

010728 - Atlantis palaa Pohjola Stadionille
Atlantis palaa takaisin remontin alla olleelle Pohjola stadionille sunnuntaisessa Veikkausliiga-ottelussa FC Lahtea vastaan. Kentälle on asennettu lämmitysputket sekä uusi nurmi. Uusi katsomo valmistuu elo-syyskuun vaihteessa. – Mikäli peli ei suju, emme voi ainakaan syyttää enää kenttää. Uusi nurmi on kerrassaan loistava, valmentaja Ari Tiittanen hehkuttaa.

Puolustus parantaa otteitaan

Sunnuntainen kohtaaminen on joukkueille jo kolmas kuukauden sisään. Aikaisemmat Lahdessa pelatut ottelut ovat päättyneet pistejakoon. – Lahti on edelleen päävastustajamme Veikkausliigassa. Meidän täytyy nyt pystyä siirtämään hyvä cup-henki myös liigapeleihin, Tiittanen kertoi. – Puolustuksemme on parantanut otteitaan koko ajan. Pystyimme selvittämään 19 Jeremenkon kulmapotkua torstaina, eli suunta on mielestäni oikea.

Pelaajatilanne

Ari-Pekka Roiko Atlantiksen sairaslista elää edelleen. Justus Vajanne on pelikunnossa, samoin kuin A-P Roikokin. A-P hakee kuitenkin pelituntumaa jalkapöydän murtuman jälkeen ainakin yhdestä pelistä AC Vantaan riveissä. Geagea ja Lehtola harjoittelevat joukkueen mukana, mutta molemmat ovat sivussa vielä nelisen viikkoa. Algerialaisvahvistus Zino on syrjässä muutaman viikon nilkan nivelsidevamman takia, kuten myös perjantaisissa harjoituksissa nilkkansa loukannut Mikko Harila. Lievän aivotärähdyksen torstaina saanut Mika Pulkkinen on sunnuntaina pelikunnossa. Joukkueen viimeisin hankinta Mikko Paatelainen esitti hyviä otteita HJK:ta vastaan, ja yhteispeli Justus Vajanteen kanssa sujui ajoittain mallikkaasti. – Mikko vei melkein kaikki pääpallot Klubia vastaan, ja toi kaivattua syvyyttä hyökkäyspeliimme, Arska kertoi.

010727 - '89 pronssiotteluun
Atlantis '89 kohtasi tänään aamulla pelatussa Kun cupin välierässä Universitatea Cluj:n Romaniasta. Kahdenkymmenen seitsemän asteen helteessä pelattu tasainen taisto päättyi lopulta Atlantiksen niukkaan 1-0 tappioon, joten Atlantis '89 pelaa huomisessa pronssiottelussa.

010727 - Atlantis kaatoi Klubin Suomen cupissa
Atlantis raivasi tiensä cupin puolivälieriin torstai-iltaisessa jännitysottelussa HJK:ta vastaan. Olympia-stadionilla pelattu ottelu oli oivaa viihdettä, ja onkin sääli, että ottelua oli seuraamassa ainoastaan 1752 katsojaa. Kentän ehdoton hahmo oli kaksi maalia tehnyt Mika Pulkkinen: - Koko joukkue oli tänään täynnä sankareita. Lähdimme peliin altavastaajina, mutta taistelimme hyvin koko joukkueen rintamalla, Mika kertasi. Ensimmäinen maali syntyi kulmapotkusta; Piran keskitys löysi Kari Rissasen, joka puski pallon maalille, josta Pulkkinen jatkoi pallon päällään maaliin. Tauolle mentiin Atlantis-johdossa.

Klubi vei pelin jatkoajalle

HJK tasoitti ottelun 49. minuutilla Joakim Jensenin puskulla. – Meille tuli pieni notkahdus, jonka Klubi käytti heti hyväkseen, valmentaja Ari Tiittanen myönsi. Varsinainen peliaika päättyi 1-1, joten vuorossa oli 2x15 minuutin jatkoaika.

Simi syötti voittomaalin

Mikko Simula Ottelun ratkaisu tapahtui 95.minuutilla. Mikko Simula paineli läpi oikeasta laidasta ja löysi maalille nousseen Mika Pulkkisen, joka latasi pallon kylmän rauhallisesti ohi vastaan sukeltaneen Jani Vianderin. Ottelun sankari joutui valitettavasti poistumaan kentältä ennen loppuvihellystä, sillä Matti Hiukan kyynärpää osui suoraan Pulkkisen kasvoihin aiheuttaen maalisepolle lievän aivotärähdyksen: - Silmissä sumeni, ja tähdet vilisivät silmissä, huonovointinen Mika kertoi ottelun jälkeen.

”Tämä oli iso juttu”

-Tämä voitto kantaa meitä taas henkisesti pitkään. Julkisuudessa on ollut arvioita siitä, ettei kuntopohjamme ole riittävä. Mielestäni osoitimme ainakin tuon väittämän tänään perättömäksi. Olemme menossa koko ajan eteenpäin, ja arvostan tämän voiton erittäin korkealle, tyytyväinen Arska summaili ottelun jälkeen.

Paatelaiset Atlantikseen

Mikko ja Markus Paatelaisen sopimusneuvottelut saivat tänään positiivisen päätöksen. Mikko oli tapahtuneeseen tyytyväinen: - Fiilis on loistava. Toivottavasti saan pikkuhiljaa minuutteja Veikkausliigassa, ja pystyn vakiinnuttamaan paikkani pelaavassa miehistössä. Porukkaan on ollut helppo tulla, ja joukkuehenki on erinomainen, Mikko kehui. Mikko teki tänään debyyttinsä Atlantis-paidassa, mutta Markus katseli cup-ottelua vielä katsomosta käsin.

”Erittäin lupaavaa”

- Mikolla oli tänään yksi hyvä paikka, mutta Viander torjui erinomaisesti, Arska kertoi. – Mikko on nopea, yritteliäs ja loppuun saakka taisteleva kaveri. Halusin Mikon joukkueeseen tekemään maaleja, ja uskon että niin tulee myös tapahtumaan. Hän on erittäin lupaava peluri ja tulee varmasti olemaan tärkeässä roolissa loppukauden peleissä, Tiittanen uskoi.

010726 - '89 välieriin
Unkarissa pelattavassa Kun-cupissa on saatu alkusarjat päätökseen ja jatkoon päässeet ovat selvillä. Atlantis '89 varmisti paikkansa mitaliotteluissa pelaamalla 1-1 tasapelin unkarilaista Hevesi DFC:tä vastaan. Atlantisjunioreiden seuraava ottelu pelataan huomenna, jolloin panoksena on paikka loppuottelussa.

010725 - Tampere - Atlantis 16.08.
Siirretty Veikkausliigan ottelu Tampere United - Atlantis FC pelataan Tammelan stadionilla torstaina 16. elokuuta alkaen klo 18.30. Joukkueet ovat antaneet liigalle sitoumuksen, ettei ottelua siirretä mahdollisten maajoukkuekomennusten vuoksi.

010724 - Atlantis/2 - KP-75 4-3
Atlantiksen reservimiehistö ja KP-75 tarjosivat hyvätasoisen ja jännittävän kärkiottelun Ala-Malmin nurmella. Lähes parisatapäinen yleisö sai nähtäväkseen rajua yritystä, vauhdikkaita tilanteita sekä seitsemän maalia. Loppulukemat tiukan väännön päätteeksi 4-3 (1-1) punapaidoille. Nuori Atlantis-joukkue hallitsi kenttätapahtumia ja loi mukavasti maalipaikkoja, mutta viimeistely oli pojille tuttuun tyyliin tuskaista. Kerava sen sijaan iski nopeista vastaiskuista hyvällä prosentilla pallon verkkoon. Tiittanen oli antanut reservien avuksi Janne Dahlstenin, Ari-Pekka Roikon ja John Weckströmin, mutta suurimmat plussat valmentajien kirjoihin keräsivät kärkimiehet Tero Lönnblad ja Kalle Vasse sekä juniorit Tommi Peltonen ja Heikki Pulkkinen. Maalitilastoihin pääsivät Weckström, Lönnblad, Vasse ja Pulkkinen (rp).

010724 - '89:lle murskavoitto
Atlantis '89:n tiistaipäivä Kun-cupissa alkoi aurinkoisissa merkeissä. Päivän ottelussa vastaan asettui Erdert Se (Budapest), jonka atlantisjuniorit voittivat peräti 7-0. Huomenna keskiviikkona Atlantiksella on vuorossa lepopäivä. Torstain ottelusssa on vastassa Hevesi DFC Unkarista. Jos Atlantis voittaa torstaisen ottelun pääsevät juniorimme varmasti Kun-cupin mitaliotteluihin, jotka pelataan perjantaina ja lauantaina.

010724 - Faneille alennuslippuja HJK-matsiin
Aktiivisille Atlantis-faneille on jälleen varattu edullisia 35 markan fanilippuja (normaalihinta 65 mk) torstain tuimaan cup-taistoon HJK:ta vastaan. Liput on lunastettavissa Atlantiksen faniryhmän vetäjiltä klo 17.45-18.15 pääkatsomon sisäänkäynnin lähettyviltä. Ottelu Olympiastadionilla alkaa klo 18.30. Fanilippuja on 70 kpl, joten kannattaa tulla ajoissa paikalle.

010724 - B-junnujen otteluohjelma
Atlantiksen B-junioreiden otteluohjelma Ykkösessä on selvillä. Syyskierros alkaa 28.7. kello 13.15 Siltamäessä ottelulla Atlantis/B1-Ponnistus.

010723 - '89 aloitti Kun-cupin tasurilla
Atlantis '89 on saapunut eilen onnellisesti perille Unkariin. Unkarissa joukkue osallistuu kovatasoiseen Kun-cupiin. Turnauspaikka sijaitsee lähellä Budapestia. Ensimmäisessä ottelussaan Atlantis '89 kohtasi Tirgu Muresin (Romania). Sateisella kentällä pelattu ottelu kovaotteisia romanialaisia vastaan päättyi 1-1 tasapeliin. Ottelut jatkuvat huomenna.

010723 - A-junnujen otteluohjelma
Atlantiksen A-junioreiden otteluohjelma Ykkösessä on selvillä. Syyskierros alkaa 28.7. kello 11.00 Ala-Malmilla, jolloin Atlantiksen vastustajaksi juoksee Lahden Reipas.

010723 - Paatelaiset näytillä
Tunnetun jalkapallosuvun nuorimmat vesat Mikko (s. 1980) ja Markus (s. 1983) Paatelainen ovat liittyneet Atlantiksen harjoitusvahvuuteen. Pojat ovat antamassa näyttöjä Tiittaselle ja Palmroosille, ja jatkosta on tarkoitus sopia vielä kuluvan viikon aikana. Veljekset ovat viime vuodet mättäneet maaleja Hakan juniorijoukkueissa, mutta edustusmiehistöstä peliaikaa ei ole irronnut.

010722 - Päivästä päivään
Olemme lisänneet "Päivästä päivään"-osioon noin 200 ottelun tiedot. Listasta puuttuu vielä A- ja B-junioreiden ottelu, sekä tiedot turnauksissa pelattavista otteluista. Atlantiksen joukkueet tulevat pelaamaan loppukesän ja syksyn aikana noin 400 ottelua, joten Atlantiksesta kiinnostuneille riittää varmasti riittävästi katsottaavaa.

010721 - Tampere-ottelu peruttu
Juuri saamme tiedon mukaan Tampereella raivoavien ukkoskuurojen johdosta Tampere United - Atlantis FC -ottelu on peruttu. Tammelan kenttä on tällä hetkellä (kello 14.00) veden peitossa.

010721 - Geagea opiskelemaan
Atlantiksen keskikenttätaituri Oscar Geagea kuuli torstaina ilosanoman: Helsingin yliopiston oikeustieteellinen tiedekunta oli hyväksynyt pojan opinahjoonsa. Oku kuitenkin vannottaa, että lähivuosina oikis tulee jäämään sivurooliin - pääpaino on ehdottomasti kuningas jalkapallolla. Geagean alkukausi on mennyt nivusvammoista toipumiseen, mutta elokuussa poika meinaa olla jälleen tositoimissa punanutussa. Onnittelut Oscarille uskomattomasta saavutuksesta!

010721 - Atlantis Tampereelle
Atlantis matkaa ensimmäistä kertaa tällä kaudella Tammelan stadionille Tampere Unitedin vieraaksi. Ensimmäinen kohtaaminen kolme viikkoa sitten kulki tamperelaisvoittoisesti. – Peli oli mielestäni tasainen, mutta selkeä virhe puolustuspäässämme ratkaisi voiton TampU:lle, Atlantiksen valmentaja Ari Tiittanen muistelee.

-Nousimme hyvän taistelun kautta tasapeliin keskiviikkona Lahdessa. Olemme pelanneet kaksi viimeistä vieraspeliä ilman tappiota, mutta nyt meidän täytyy onnistua täydellisesti, mikäli aiomme kolme pinnaa Tammelasta ottaa, Tiitanen kertoi.

Atlantiksen urakkaa helpottaa ainakin se, että Sami Ylä-Jussila palaa vahvuuteen kärsittyään pelikieltonsa Lahti-ottelussa. – Pelimme ei ollut Lahdessa tarpeeksi suoraviivaista. Raxun mukanaolo selkeyttää taas kuvioita, Arska uskoi. Joukkueen sairaslista lyhenee ensi viikolla ainakin AP Roikolla, joka pelaa todennäköisesti reserviottelun alkuviikosta. – Mikäli tiistainen ottelu sujuu ongelmitta, uskon olevani jo viikon päästä täydessä iskussa, AP kertoi. Geagea, Vajanne ja Lehtola jatkavat edelleen vammojensa kuntouttamista.

Atlantis on osoittanut pieniä piristymisen merkkejä vaisusti sujuneen keskikesän jälkeen. Voitto Interistä ja tasapeli Lahdessa kertovat, että joukkue on taas hitsautumassa kasaan. Tampere United on pelannut loistavasti, ja on selvä suosikki. – Haastajina ollaan taas liikkeellä, sillä paineita joukkueella ei enää suuremmalti ole, Ari Tiittanen kertoo. – Piste olisi meille tyydyttävä saavutus. Tämä edellyttää puolustukseltamme skarppausta Lahti-otteluun verrattuna, Arska lopetti.

010720 - PK-35 kukisti reservit
III divisioonan tähtisikermä PK-35 osoittautui Atlantiksen reservimiehistöä vahvemmaksi Ala-Malmilla pelatussa hyvätasoisessa harjoitusottelussa. Nuori Atlantis-joukkue tarjosi kuitenkin kelpo vastuksen nimekkäille vierailleen. Loppunumerot 1-2 (0-1) ja punapaitojen lohdutusosuma kirjattiin Tero Lönnbladin nimiin. Seuraavan kerran reservit ovat tositoimissa ensi tiistaina, jolloin sarjapelit jatkuvat lohkon toisen kärkijoukkueen KP-75:n saapuessa Ala-Malmille.

010719 - Mumu jatkaa syyskuulle Atlantis-paidassa
Pelikohtaisella sopimuksella Atlantiksen puolustuksessa pelannut Mohammed ”Mumu” Khazerouni jatkaa lainasopimuksella joukkueen paidassa elokuun loppuun. Ensimmäisen Veikkausliigamaalinsa FC Lahden verkkoon keskiviikkona tehnyt Mumu on lähtöisin algerialaisesta USM Blida-seurasta. Samaa joukkuetta edustavat myös brassi Piracaia sekä laitalinkki Zouani ”Zino” Bilel. Seuraavan kerran Mumu juoksee tositoimiin lauantaina vierasottelussa Tampere Unitedia vastaan.

010719 - Atlantis taisteli vieraspisteen
Atlantis nappasi vieraspisteen keskiviikkoiselta Lahden matkaltaan. Pisteen arvoa nostaa se, että puoliajalle mentiin 2-0 tappioasemassa. Ottelun alku oli Atlantiksen hallintaa, mutta avausmaalin iski Lahti. Jussi Kinnaslampi puski isännät kulmapotkusta 1-0 johtoon puolen tunnin kohdalla. Toinen maali syntyi Atlantis-puolustuksen suosiollisella avustuksella. Harhasyöttö ja epäonnistunut katko vapauttivat Mane Keskitalon kasvokkain Tommi Koivistoisen kanssa, eikä konkari erehtynyt.

Sisuuntunut Atlantis otti ohjat

Toiselle puoliajalle juoksi uusiutunut Atlantis. – Jouduin hieman korottamaan ääntä kopissa, mutta joukkue kaipasi herätystä, valmentaja Tiittanen myönsi. Muutos alkoi näkymään myös tulostaululla 69. minuutin kohdalla. Räden antama kulma kimposi maalin edustalta Mumulle, joka latasi vastapallosta pelivälineen Lahden maalin takanurkkaan. Kirvelevä vierastappio kangasteli jo mielessä, mutta Zino oli eri mieltä. Hän tälläsi Kimmo Tauriaisen syötön etukulmasta lahtelaismaalin kattoon. Peliä oli tuolloin pelattu täydet 90 minuuttia. – Toisen jakson suorituksemme lämmitti. Olen tyytyväinen algerialaispelaajiemme maaleihin. Pojat ansaitsivat tänään palkkansa, Arska heitti.

”Joku heitti köyden”

Taiston tauottua vieraspiste tuntui tyydyttävältä. – Emme pelanneet ensimmäisellä jaksolla tarpeeksi suoraviivaisesti, ja se kostautui. Sovittiin kopissa jätkien kanssa, että tänään tsempataan loppuun asti. Haudan pohjalta noustiin, se on myönnettävä. Onneksi joku heitti parimetrisen köyden joka auttoi nousemista, alakerrassa uurastanut Sole maalaili.

”Liian monta pelintekijää”

- Meitä auttoi tänään se, että saimme levätä viime viikonlopun. Lahti oli mielestäni parempi edellisessä kohtaamisessamme. Ensimmäisellä jaksolla liian moni meidän kavereista yritti tehdä peliä, mutta toinen jakso oli jo selkeämpää pelaamista. Lahdella oli mahdollisuus mennä jo 3-0 johtoon, joten pisteeseen on pakko olla tyytyväinen, varsinkin kun nousimme tappioasemasta, Arska muistutti.

010718 - Willianille junnusopimus
Brassijuniori Willian Pinto on allekirjoittanut junnusopimuksen Atlantiksen kanssa. Willian on jalkapallokolumnisti Erkka V. Lehtolan löytö Getulinan kyläjoukkueesta Brasiliasta. Poika tulee pelaamaan tämän kauden Atlantiksen reservijoukkueessa ja A-juniorijoukkueessa.

010718 - Reservit aloittavat syyskauden
Atlantiksen reservimiehistö on palannut yhteisharjoituksiin. A-juniorien tahkoessa Hesa cupia vanhukset viettivät lomaa, mutta maanantaina ryhmä oli jälleen kokonaisuudessaan Asukan ja Paukun piiskattavina. Reservit pelaavat torstaina harjoitusottelun PK-35:ä vastaan, ja ensi tiistaina joukkue kohtaa III divarin kärkitaistossa KP-75:n Ala-Malmilla.

010716 - Vieraspelien viikko - bussilla Tampereelle
Atlantis jatkaa tällä viikolla vieraspelien sarjaa. Keskiviikkona klo 18.30 kohdataan Lahden stadionilla FC Lahti ja lauantaina samoin klo 18.30 Tammelassa sarjajohtaja Tampere United. Tampereelle olemme keräämässä myös Atlantiksen fanibussia, mikäli halukkaita lähtijöitä löytyy riittävästi. Ilmoittautumiset sähköpostilla tai puhelimitse toimistoon torstaihin mennessä.

010716 - D12-pojat Unkariin
Atlantiksen D-12-poikien kesäkausi huipentuu 19.7.-2.8. tehtävään matkaan Unkariin, lähellä Budapestia järjestettävään kansainväliseen Kun-cupiin. Matkaa on suunniteltu ja pohjustettu jo yli puolen vuoden ajan, ja sekä pojat että vanhemmat ovat ahkeroineet matkan rahoittamiseksi mahdollisimman paljon omalla työllä. Jalkapalloilun kannalta matka tulee varmastikin antamaan paljon oppia ja kokemusta; onhan vastassa kovia kansainvälisiä joukkueita ja pelit tullaan pelaamaan isoilla nurmikentillä; mutta matka tullee antamaan pojille myös paljon muunlaisiakin elämyksiä ja kokemuksia. Matkaa tehdään bussilla Saksan ja Itävällan kautta ja paluumatkalla tutustutaan myös Prahaan ja Berliiniin. Tavoitteena on myös luoda pysyviä suhteita unkarilaisiin juniorijoukkueisiin; unkarilaisella jalkapallokulttuurilla on meille varmmastikin paljon annettavana. Poikien fyysinen ja henkinen huolto lienee matkan aikana turvattu: 25 pojan lisäksi matkaan lähtee 15 aikuista (valmentajat, huoltajat sekä poikien vanhempia).

Sivuiltamme tulee löytymään päivittäin D12-poikien matkapäiväkirja ja matkakuvat. Pyrimme myös seuraamaan otteluita mahdollisimman reaaliaikaisesti.

010716 - Piirisarjojen otteluohjelmat
Juniorijoukkueiden piirisarjojen otteluohjelmat läytyvät kohdasta "Juniorit". Kunhan kaikkien lohkojen otteluohjelmat on selvillä niin lisäämme kohtaan "Päivästä päivään" kaikki syksyn ottelut.