UUTISET 2000/HEINÄKUU

Atlantis uutisarkisto

000731 - Miklu vastaa - sinä voitat ?

Koostamme Pohjola Stadionin sivuille palstaa jossa lukijoillamme on mahdollisuus keskustella Mikael Forssell'n kanssa. Lähetä Miklua koskevat kysymykset Pohjola Stadionin "Kilpailu"-sivulta ( http://www.silva-stadion.fi/fi/ind_kilpailu.htm ) löytyvällä lomakkeella ja osallistu upeiden palkintojen arvontaan.


000731 - Reserveille tappio Keravalla

Maalinteko tuotti tuskaa Atlantiksen reservimiehistölle, kun joukkue kohtasi KP-75:n Kalevan urheilupuistossa. Helsinkiläiset hallitsivat pelitapahtumia, mutta isännät veivät pisteet maalein 3-1 (1-0). Atlantiksen lohdutusmaalin ampui pari minuuttia ennen päätösvihellystä Petri Kiuru Juniorin esityöstä.


000730 - Atlantis - HIFK 2-0

Atlantis otti kotiareenallaan Pohjola Stadionilla arvokkaan 2-0 (1-0) voiton paikalliskilpailijastaan HIFK:stä. Ensijakso oli uusissa punapaidoissa pelanneiden isäntien hallussa, ja 13. minuutilla Adriano ampui pallon ensimmäisen kerran IFK:n verkkoon. Syöttöpiste Erkka Lehtolalle. Toisella jaksolla vieraat pääsivät paremmin peliin mukaan, ja tasoitus oli muutamaan otteeseen lähellä. Lopullinen niitti tuli vasta 91. minuutilla, kun Mikko Simula ohjasi Mikko Harilan esityöstä loppunumerot 2-0. Näin Atlantis jatkaa tiukasti mukana etelälohkon kärkikahinoissa. Seuraava koitos on jo ensi keskiviikkona, jolloin joukkue kohtaa Kaurialan kentällä FC Hämeenlinnan.


000729 - A-junnuille avausvoitto

Atlantiksen A-juniorit saalistivat täydet kolme pistettä ykkösen sarja-avuksessa Mikkelissä. Isäntäjoukkue FC Mikkeli johti vielä 15 minuuttia ennen loppua 1-0, mutta viimeisen vartin aikana helsinkiläiset osuivat neljästi. Nico Weckström ampui kaksi maalia, Junior ja Tuomo Heikkinen (rp) kumpikin yhden. Näin vierasvoitto 1-4 Atlantiksen historian ensimmäisessä A-junnujen ykkösen pelissä.


000725 - Verkko puhuu

POHJOLA STADION Pohjola Stadionin sivuille on avattu uusi palvelu. Verkko puhuu-palvelun löydät jatkossa mielenkiintoisia jalkapalloartikkeleita kulloinkin ajankohtaisista aiheista. Sarjan aloittaa tunnettu jalkapallotoimittaja Erkka V. Lehtola ja "Stadionien taikaa".


000725 - Lauantaina paikallistaisto

Atlantiksen seuraava kotipeli on ensi lauantaina, jolloin Pohjola Stadionilla vierailee FC HIFK. HIFK kaatoi sunnuntaina sarjajohtaja Hangon 1-0, joten tähtirinnat ovat pääsemässä vireeseen. Atlantikselta on varoitustilin täyttymisen vuoksi poissa Sukru Uzuner, mutta muuten ryhmä on terveenä. Ottelun jälkeen Atlantis-fanit kerääntyvät viettämään iltaa FC JuWeen Pihlajamäen ostarille. Tervetuloa sekä peliin että illanviettoon!


000724 - Vain piste tuliaisena

Dalla Lappeenranta on yhä valloittamaton linnake Atlantikselle. Rakuunoiden kurinalainen puolustuspeli ja nopeat vastahyökkäykset olivat odotetun paha ase helsinkiläisvieraille, joilta ei tällä kertaa löytynyt tarvittavaa vääntöä kääntää ottelua itselleen. Rakuunat menivät johtoon jo 13. minuutilla, kun Mikko Kotilainen puski kulmasta avausosuman. Erkka Lehtola kuitenkin tykitti tasoituksen 20 metristä, ja tauolle mentiin tasalukemissa. Toisella jaksolla Atlantis haki voittomaalia, mutta todelliset tekopaikat jäivät vähiin. Sen sijaan Janne Dahlsten sai muutamaan otteeseen venyä parhaimpaansa torjuessaan lappeenrantalaisten vaarallisia vastaiskuja. Vihdoin 87. minuutilla Erkka Lehtolaa revittiin sen verran innokkaasti kumoon rangaistusalueella, että Sukru Uzuner pääsi viemään Atlantiksen pilkulta johtoon. Ilo oli kuitenkin lyhytaikaista, sillä Rakuunoiden Mikko Kotilainen iski heti seuraavasta hyökkäyksestä tasoituksen vaparin jälkitilanteesta. Näin pisteet jaettiin maalein 2-2.


000722 - Sunnuntaina Lappeenraantaan

Atlantis palaa sunnuntaina tositoimiin kesätauolta. Helsinkiläiset kohtaavat klo 18.30 Kimpisen urheilukentällä Rakuunat. Joukkueet ovat olleet vastakkain kahdesti aikaisemmin: viime kesänä Rakuunat voitti Suomen cupissa kotonaan 1-0 ja tänä keväänä lappeenrantalaiset hakivat Pukinmäestä sarjapisteet maalein 2-3. Atlantis lähtee näin sunnuntaina hakemaan ensimmäistä voittoaan Rakuunoista. Joukkue on iskussa, sillä kuntoutettavien ryhmässä ei ole tällä erää kuin pitkäaikaispotilas Tero Lönnblad. Lömppiskin kuntoutuu hyvää vauhtia ja nähtäneen tällä kaudella vielä ainakin reservijoukkueen paidassa.


000722 - Atlantis Palvelut vauhdissa

Atlantiksen futistoimintaa tukeva tytäryritys Atlantis Palvelut Oy on muutamassa kuukaudessa saanut toimintansa hyvään vauhtiin. Yhtiö on sopinut atk-palvelujen myynnistä mm. Finnforestille, Metsäliitolle, Nokialle ja Pohjolalle. Toisaalta asiakaskuntaan kuuluu myös pieniä pk-yrityksiä ja yksityishenkilöitä, joille rakennetaan esim. www-sivuja. Jos olet kiinnostunut Atlantis Palveluiden tarjonnasta, ota yhteyttä ja pyydä taatusti kilpailukyinen tarjouksemme.


000721 - Toimisto muuttanut

Atlantis-toimisto on vihdoin päässyt uusiin tiloihin kotistadionillemme. Puhelinyhteyksiä joudumme vielä muutaman päivän odottelemaan, mutta vähitellen pystymme jälleen palvelemaan sekä jäsenistöä että kannattajia. Uudet yhteystietomme:
 
Postiosoite: Atlantis FC
       Pohjola Stadion
       Raappavuorentie 6
       01600 Vantaa
Puh:     09-58936570
Fax:     09-58936571
Email:    atlantis@co.inet.fi


000717 - Piirisarjojen otteluohjelmat selvillä

SPL Helsinki on saanut syksyn otteluohjelmat valmiiksi. Reserveistä I-junnuihin asti otteluohjelmat ja otteluiden tulokset löytyvät osoitteesta http://www.palloliitto.fi/helsinki/ohjelmat1.htm .


000714 - A-junnut tippuivat pilkuilla

Atlantiksen A-juniorienkin tie nousi pystyyn Hesa cupissa, kun puolivälierissä espoolaisryhmä FC Rakkaus tiputti joukkueen rangaistuspotkukilpailun jälkeen maalein 3-4. Näin lauantain finaaleissa ei nähdä Atlantis-joukkueita. Hyviä pelejä ja unohtumattomia muistoja turnaus kuitenkin antoi roppakaupalla niin Atlantiksen junnupelaajille kuin heidän vanhemmilleenkin.


000713 - Noutaja tuli

Neljä viidestä ylempiin pudotuspeleihin selvinneestä Atlantis-joukkueesta karsiutui torstain otteluissa. Ainoana Atlantis-ryhmänä paikkaa Hesa cupin finaaleihin tavoittelee enää Atlantis A/1. A-junnut kukistivat tänään Ponnistuksen 2-1 Juniorin ja Ossi Talvitien maaleilla. Seuraava koitos on perjantaiaamuna klo 08.55 Kumpulanlaaksossa, kun vastaan asettuu voittaja ottelusta VJS - FC Rakkaus (= FC Espoo).


000712 - Takaisin sorvin ääreen

Atlantiksen edustusmiehistö palasi tiistaina yhteisharjoituksiin. Valmennuskolmikko Europaeus-Palmroos-Viitamäki juoksutti suojattejaan reippaaseen tahtiin - ja lisää on luvassa: keskiviikkona ja torstaina joukkue harjoittelee kahdesti päivässä, perjantaina tyydytään yhteen kertaan. Seuraava peli on sunnuntaina 23.07. Lappeenrannassa Rakuunoita vastaan.


000712 - Atlantis FC ’85 onnistui Italian turnauksessa

Atlantis FC ’85 oli viikon turnausmatkalla Italian Vicenzassa lähellä Venetsiaa. Alkulohkossa joukkue korjasi täydet pisteet paikalliselta Vicentinalta, hollantilaiselta Eindhovenilta ja Ghanalaisen jalkapallokoulun joukkueelta Akwatialta. Italialaisen Sowizzon kanssa taisteltiin niukka 0-1 tappio. Voittoonkin oli eväät olemassa. Jatkopeleissä tuli heti vastaan koko luokan voittanut ukrainalaisen jalkapallosisäoppilaitoksen joukkue LVIV, joka oli liian kova pala purtavaksi ja tie katkesi. Kaiken kaikkiaan kuitenkin pojilta kelpo turnaus.


000712 - Helsinki Cup:n alkusarjat pelattu

Helsinki Cup:n alkusarjoihin osallistui Atlantis FC:sta 10 joukkuetta. Alkusarjojen jälkeen torstaina, perjantaina ja lauantaina pelattaviin A-finaaleihin selvisi 5 joukkuetta
 • Atlantis '92/Tottenham
 • Atlantis '91/Barcelona
 • Atlantis '90
 • Atlantis '89
 • Atlantis A/1
ja B-finaaleihin 3
 • Atlantis '92/Soneratapit
 • Atlantis '90/Pihlis
 • Atlantis A/2
Otteluohjelmat, tulokset ja sarjataulukot löytyvät kohdasta "Juniorit".


000710 - Junnut Helsinki Cupissa

Atlantis FC:n juniorijoukkueista 10 osallistuu tällä viikolla pelattavaan Helsinki Cupiin. Otteluohjelmat, tulokset ja sarjataulukot löytyvät kohdasta "Juniorit".


000710 - Pihamaa näytillä Englannissa

Pihamaa Atlantis-pelaaja Pasi Pihamaa lähti sunnuntaina kahdeksi viikoksi Englannin II divisioonan Walsallin testattavaksi. Mikäli sopimusta brittiseuran kanssa ei synny, Pasi palaa takaisin Atlantiksen riveihin.


000709 - Tilanne kilpailussa

Kilpailussa tuli veikata Atlantiksen Ykkösen alkusarjassa toukokuun puolivälin jälkeen pelaamien otteluiden oikeat merkit (1, X vai 2). Tilanne kilpailussa


000706 - A-junnujen lohkojako

Atlantiksen A-juniorit pelaavat syyskierroksella I divisioonan itälohkossa, jossa mukana seuraavat 10 joukkuetta: Atlantis, Honka, KTP, Mikkeli, MPS, MyPa, PK-35, Ratanat, Reipas ja VJS. Mikkeli ja MyPa pelasivat keväällä SM-karsintasarjassa.


000705 - Edustus lomailee

Jari Europaeus laski suojattinsa reilun viikon kesälomalle Jokrut-pelin jälkeen. Edustusmiehistö palaa yhteisharjoituksiin tiistaina 11. heinäkuuta klo 17.00.


000703 - 100 000 lukijaa

Atlantiksen www-sivuilla rikkoontui tänään 100 000. lukijan raja. Päivittäin sivuillamme vierailee noin 300-350 lukijaa. Kiitos mielenkiinnosta !


000702 - Makea voitto

Erkka Lehtola Kauden kolmas kohtaaminen Jokrujen kanssa tuotti vihdoin voiton Atlantikselle. Atlantis esitti uudella kotiareenallaan iloista peliä ja vyörytti hyökkäyksiä tasaiseen tahtiin kohti Mikko Rahkamaan vartioimaa Jokru-maalia. Isännillä oli paikkoja useampaankiin osumaan, mutta maalipuita lähemmäksi palloa ei saatu, ennen kuin 62. minuutilla Erkka V. Lehtola upotti Sampo Koskisen keskityksen verkon perille. Jokrut hakivat ratkaisua nopeilla vastaiskuilla, mutta Tommi Toivosen johtama puolustus ja maalivahti Janne Dahlsten tekivät vieraiden yritykset tuloksettomiksi. Voiton myötä Atlantis vankisti asemiaan tasaisen etelälohkon kärkikahinoissa kolme pistettä johtavasta Hangosta perässä.