UUTISET 2000/TOUKOKUU

Atlantis uutisarkisto

000531 - Herrasmiespalloilijat ei tunne armoa

Atlantis FC:n ikämiehistä koostuva Herrasmiespalloilijat pelaa viikoittain nuorista ja kokemattomista koostuvia joukkueita vastaan VI divisioonan otteluita. Kevätkierros on sujunut vetreiltä ikämiehiltä odotetusti eli HerPaantumatta voitosta voittoon. Joukkuetta valmentavat jalkapallolegendat Jukka Sairanen ja Immo Kapanen.


000530 - Cat Called Dog Silvalle

Knock on Woodin esiintyjäkaartin uusin vahvistus on Myyrmäen omista pojista koostuva bändi Cat Called Dog. Cat Called Dog esiintyy ensimmäisenä bändinä Silvan historiassa (18.00 - 18.45). Mukana on itseoikeutetusti Atlantis FC:n kappale "Faster than you".


000529 - Ykkösessä kuuden kärki

Ykkösen etelälohkossa on pelattu kuusi kierrosta eli tasan kolmannes otteluista. Kuusi kärkijoukkuetta on kahden pisteen sisällä. Yläloppusarjaan kelpuutetaan lohkon viisi parasta, joten paikoista auringossa on tulossa tiukka vääntö.

 1. Atlantis 6 4 0 2 22-10 12  
 2. FC Hml  6 4 0 2 18-11 12  
 3. Jokrut  6 3 2 1 12-7 11  
 4. Mikkeli 6 3 2 1 9-4 11  
 5. HIK   6 2 4 0 12-6 10  
-----------------------------
 6. Honka  6 3 1 2 15-15 10  
 7. ÅIFK   6 1 3 2 11-13 6  
 8. Rakuunat 6 2 0 4 5-14 6  
 9. HIFK   6 1 2 3 8-15 5  
10. RiPS   6 0 0 6 2-19 0   

Atlantiksen seuraava peli on torstaina 01. kesäkuuta, jolloin joukkue kohtaa Kupittaalla TPS:n farmiryhmän ÅIFK:n. ÅIFK kukisti sunnuntaina Rakuunat Lappeenrannassa maalein 0-6.


000528 - A-junnut jatkoivat voitokkaasti

Atlantiksen A-juniorien edustusjoukkue otti kuudennen voittonsa omassa II divisioonassaan. Tällä kerralla tuulisella Talin hiekalla kaatui Nateva maalein 3-1 (1-1). II divarin lohkovoittajat nousevat kesätauolla A-junnujen ykköseen. Kuuden kierroksen jälkeen Atlantis/A1 johtaa lohkoaan maksimipistein. Pelaamatta on vielä kolme kierrosta. Myös enemmän harrastepohjalla toimiva Atlantis/A2 on mukana oman lohkonsa kärkikahinoissa.


000527 - Maalijuhla Pukinmäessä

Adriano Atlantis ja Hämeenlinna tarjosivat näyttävän kärkitaiston Pukinmäen aurinkoisella stadionilla. Tiukkoja tilanteita ja upeita maaleja nähtiin roppakaupalla molemmissa päissä kenttää. Hämeenlinnan brassihyökkääjä Luciano vei vieraat johtoon 25. minuutilla, mutta hetkeä myöhemmin Sukru Uzuner ampui Adrianon syötöstä tasoituksen. Toisen jakson alussa maaleja tehtailtiin sitten oikein urakalla. Luciano ja Ville Laakkonen iskivät taululle ensin lukemat 1-3, mutta tämän jälkeen alkoi isäntien näytös: Adriano, Uzuner, Kauria, Kauria, Uzuner, Harila ja lopputulos 7-3. Taistelijan Tuoppi meni tällä kertaa rajusti raataneelle Adrianolle. Atlantis nousi nyt tasapisteisiin Hämeenlinnan kanssa. Jokrut pelaa huomenna Mikkelissä, ja voitolla farminarrit kipuaisiavat pisteen erolla lohkon ykköseksi.


000527 - Stadion valmistuu ajoissa

Vantaan Silva Stadion valmistuu ajoissa ja ensimmäinen tapahtuma Knock on Wood-konsertti järjestetään viikon kuluttua lauantaina 3. kesäkuuta. Lipunmyynti jatkuu Lippupalvelussa ja Vantaan R-kioskeissa (lippuja saa myös ovelta). Ostamalla lipun Knock on Wood-konserttiin tuet samalla Atlantis FC:n toimintaa. Lisätietoja tapahtumasta.


000526 - Atlantiksen sivut kiinnostavat

Atlantiksen www-sivuilla käy päivittäin yli 300 lukijaa, joten sivuston asema Suomen suosituimpana ei ole uhattuna muiden jalkapalloseurojen toimesta. Atlantiksen vieraskirjaa on luettu 36 000 kertaa ja viestejä on jätetty yhteensä 1612. Kiitos lukijoille aktiivisuudesta !


000526 - Hämeenlinna lauantaina Pukinmäkeen

Atlantis kohtaa lauantaina etelälohkon kärkijoukkueen FC Hämeenlinnan. Ismo Liuksen valmentama hämeenlinnalaismiehistö on viidestä pelistä kerännyt 12 pinnaa, joten Pukinmäessä on luvassa totinen taisto. Atlantis saa sairastuvalta mukaan ainakin keskikentän taiturin Oscar Geagean. Myös Sampo Koskinen on pelikuntoinen, mutta poika ehti hankkimaan itselleen pelikiellon katseltuaan keskiviikon reservien pelissä punaista korttia.


000526 - Antti Niemi treeneissä

Skotlannin Heartsissa pelaava maajoukkuemaalivahti Antti Niemi liittyi eilen Atlantiksen harjoitusvahvuuteen. Ana palasi oppi-isänsä Markku Palmroosin hoteihin pitääkseen yllä kuntoaan ensi viikon Latvia-maaotteluun. Maaottelun jälkeen Niemeä odottaa kesäloma koti-Suomessa.


000525 - 1994-ikäluokka etsii pelaajia

Atlantis FC on perustamassa uutta junnujoukkuetta. Nyt perustamisvuorossa on 1994 syntyneiden joukkue. Joukkue tulee toimimaan ns. MaTaPuPu-alueella. Jos perheessänne on 1994 syntynyt vekara, joka haluaisi aloittaa uuden harrastuksen niin nyt siihen on mahdollisuus. Ota yhteyttä joukkueen perustajiin Juha Välke p. 050-5552614 tai Tom Lesch p. 3741054 ja liity Atlantis-junioreiden joukkoon.


000525 - Reserveille voitto Järvenpäässä

Dalla Atlantiksen reservimiehistö pelasi Järvenpään hyväkuntoisella keskuskentällä kauden ensimmäisen nurmipelinsä. Ottelu oli Sauli Viitasen debyytti reservimiehistön luotsina. Ex-päävalmentaja Ari Pöyry puolestaan luuti alakerrassa kuin parhaina päivinään. Atlantis/2 aiheutti isäntäjoukkue JäPS:lle ensimmäisen tappion viemällä pisteet Helsinkiin maalein 1-3 (1-1). JäPS meni ottelussa johtoon, mutta Ossi Talvitie iski tasoituksen Petri Kiurun syötöstä. Toisella jaksolla Kiuru karkasi Sampo Koskisen syötöstä ja sijoitti pallon verkkoon. Fábio viimeisteli päätöslukemat pari minuuttia ennen loppua. Reservien mukana olivat edustuksesta Janne Dahlsten ja Sampo Koskinen. Brassijunnut Sandro ja Fábio pelasivat toisen puoliajan, ja pojat olivat ikionnellisia päästyään vihdoin nurmialustalle.


000523 - Jokrut Suomen cupissa

Atlantis kohtaa Suomen cupin 4. kierroksella tutun paikallisvastustajan FC Jokrut. Ottelu pelataan maanantaina 5. kesäkuuta klo 18.30, kenttä vahvistetaan myöhemmin. Ville Lyytikäisen luotsaama Jokrut kukisti Atlantiksen sarjapelissä pari viikkoa takaperin, joten tarjolla on oiva tilaisuus revanssiin.


000523 - Reservien organisaatio uusiksi

Atlantiksen reservimiehistön taustaorganisaatiota rukattiin uuteen uskoon. A-junnujen vastuuvalmentaja Sauli Viitanen ottaa jatkossa päävastuun myös reservimiehistön peluuttamisesta tavoitteenaan nostaa ryhmä mukaan lohkon kärkikahinoihin. Saulin apuna toimii rutkasti liigakokemusta omaava kolmikko Petri Kiuru, Petteri Paukku ja Ari Pöyry. Pöyryn Arska tekee samalla jälleen kerran comebackin pelikentille. Uudessa komennossa reservimiehistö esiintyy ensimmäisen kerran ensi keskiviikkona, jolloin joukkue kohtaa Järvenpäässä lohkon nousijasuosikkeihin lukeutuvan JäPS:in.


000521 - Peli-ilo löytyi

Mikko Simula Atlantiksen edustusmiehistö palasi voittokantaan, kun paikallisvastustaja HIFK kukistui Oulunkylässä maalein 1-5 (0-4). Atlantis aloitti paikallistaiston ryminällä, ja 21. minuutissa pallo oli neljästi IFK:n verkossa. Kaikki maalit syntyivät erikoistilanteista - kaksi osumaa merkittiin Sukru Uzunerille ja kaksi Tuomas Brinckille . Toisella jaksolla myös kolme syöttöpinnaa kerännyt ja kentän parhaana palkittu Mikko Simula onnistui maalinteossa. HIFK:n kavennuksen laukoi 5 minuuttia ennen päätösvihellystä Petri Haapimaa. Voiton myötä Atlantis nousi etelälohkon kolmoseksi kolmen pinnan päähän sarjajohtaja Hämeenlinnasta. Seuraava koitos on ensi lauantaina klo 15.00 Pukinmäessä ja vastassa juuri kärkijoukkue FC Hämeenlinna.


000521 - A-junnuille viides voitto

Atlantiksen A-juniorit ottivat Lahdessa viidennen voittonsa II divarissa. Kuusysin A2-joukkue kukistui 0-1 Jonathan Ekholmin maalilla


000520 - Sunnuntaina paikallistaisto

Atlantis kohtaa sunnuntaina kello 18.30 paikallisvastustajansa HIFK:n tämän kotiareenalla Oulunkylän urheilupuistossa. Atlantiksella on hiukkasen kalavelkoja maksettavanaan, sillä viime vuonna HIFK voitti vastaavan ottelun 4-1.


000519 - Silva Stands sivut avattiin

Siva Stands Silva-katsomoratkaisuille on tänään avattu oma englanninkielinen sivukokonaisuutensa osoitteessa http://www.silva-stadion.fi/stands. Silva on ekologisesti kestävällä ja kustannustehokkaalla tavalla toteutettava puukatsomokonsepti mm. jalkapallo-, pesäpallo-, jääpallo-, yleisurheilu-, ampumahiihto-, raviurheilu- ja konserttiareenoiksi. Tervetuloa tutustumaan !


000519 - A-junnut jatkoivat voitokkaasti

Atlantiksen A-juniorit ottivat neljännen voittonsa II divisioonassa, kun FC Kuitu kaatui kotiareenallaan Vuosaaressa 1-2. Atlantis-maalareina Tuomas Metsberg ja Sandro.


000518 - Rakuunoiden riemujuhlaa

Erkka Lehtola Atlantiksen kevään ensiesiintyminen Pukinmäen nurmella muodostui pettymykseksi faneille. Ensimmäinen vartti pelattiin täysin Rakuunoiden kenttäpäädyssä, ja Erkka Lehtola puski 15. minuutilla avausmaalin helsinkiläisille. Kolme minuuttia myöhemmin kuitenkin Rakuunoiden Aki Valtanen upotti vaparin yläkulmaan, ja siihen katosi isäntien ote. Lappeenrantalaisten Mikko Kotilainen ampui ensin taukolukemiksi 1-2. Toisella jaksolla sama mies oli asialla 81. minuutilla tehtaillen taululle 1-3, ennen kuin A-junnu Juhani Koivuranta kavensi loppunumeroiksi 2-3. Näin Atlantis jatkaa neljän sarjakierroksen jälkeen kuudessa pisteessä. Seuraava taisto on jo ensi sunnuntaina, kun edessä on matka Oulunkylään HIFK:n vieraaksi.


000517 - Sisältöhaku sivuihin

Uutena palveluna Atlantis FC:n www-palveluissa on sivujen sisältöhaku. Sivujen lukumäärä on kasvanut yli 300 ja sanojakin jo yli 15 000, joten tiedon löytäminen ilman kattavaa sisältöhakua ei tahdo helposti onnistua. Sisältöhaku löytyy oikeanpuoleisesta raamista Silva Stadionin ja Finnforestin painikkeiden alapuolelta.


000517 - Reservit makselivat oppirahoja

Atlantiksen reservimiehistö hävisi TuPS:lle Talissa 1-4 (1-1). Junioripitoinen Atlantis-joukkue sortui hiekkakentällä pikkunäppärään pallonsiirtelyyn ja karkeisiin puolustusvirheisiin, jotka fyysinen vastustaja armotta käytti hyväkseen. Atlantiksen ainokaisen viimeisteli Tuomas Metsberg.


000517 - Atlantis-toimisto Silvalle

Vantaan Silva Stadion Atlantis FC:n toimisto muuttaa kesäkuun alussa Silva Stadionille. Seura saa käyttöönsä stadionin pohjakerroksesta toimistotilan, johon tulee työpisteet 4-5 hengelle. Toimistosta käsin hoidetaan myös seuran fanituotemyynti.


000516 - Atlantis ´94 perusteilla

Kuluvan toukokuun aikana Atlantis FC perustaa 1994 syntyneille vekaroille oman joukkueensa. Vielä mahtuu mukaan urheilijan alkuja. Toiminnasta kiinnostuneet voivat ottaa yhteyttä Välkkeen Juhaan p. 050-555 2614 tai Tom Leschiin p. 3741054.


000516 - Atlantis ´89 hopealle Valtti-turnauksessa

Atlantis-89-pojat saavuttivat hienon toisen sijan ja saivat äitienpäivän kunniaksi kaulaansa hopeiset mitalit 13-14.5. järjestetyssä Valtti-turnauksessa. Turnaus pelattiin Puotilan urheilupuiston kentillä koleissa mutta aurinkoisissa olosuhteissa. Turnaukseen osallistui kaikkiaan 16 joukkuetta eri puolilta pääkaupunkiseutua. Atlantiksen pojat pelasivat tasaisen hyviä otteluita voittaen kaikki alkusarjansa ottelut. Finaaliotteluun Atlantiksen pojat raivasivat tiensä voittamalla Grankulla IF Unitedin maalein 3-0. Finaaliottelussa Atlantis sai vastaansa Jokerit, ja vaikka ottelu oli hyvin tasainen, ja maalitilanteiden luomisessa Atlantiksen pojat olivat selvästi Jokereita parempia, voitti Jokerit finaaliottelun 3-0. Seuraava ja kevätkauden tärkein turnaus Atlantiksen pojille on 27.-28.5. Espoon Matinkylässä järjestettä EsPa-kutsuturnaus, johon osallistuu 16 ikäkauden huippujoukkuetta.


000516 - Keskiviikkona Rakuunat

Atlantiksen edustusmiehistö pääsee keskiviikkona ensimmäistä kertaa vanhalle kotiareenalleen Pukinmäkeen, kun joukkue kohtaa klo 18.30 Rakuunat Lappeenrannasta. Loukkaantumiset kiusaavat edelleen Atlantis-ryhmää, mutta Jari Europaeus lupaa, että Puksun viheriölle juoksee varmasti taistelutahtoinen nippu.


000514 - Soneratapeille Viking Line Cupin voitto

Atlantis '92 Soneratapit matkasivat viikonlopuksi Ahvenanmaalle Lumbarlandiin, jossa pelattiin Viking Linen järjestämä turnaus. Erinomaisesti järjestetty matka ja turnaus saivat pikkujunnut oivalle pelituulelle. Soneratapit leikittelivät turnauksen alusta loppuun suurinumeroisin voitoin. Viidenkymmenen hengen retkikunta saikin kotiin tuomisiksi aimo annoksen kokemuksia ja mestaruus pystin.


000514 - Brassit leikittelivät A-junnuissa

Atlantiksen brassijunnut nähtiin ensi kertaa tositoimissa, kun A-juniorit kohtasivat lohkon kärkipelissä KP-75:n. Sandro pelasi alusta keskikentän pohjalla, Fabio hyppäsi puoliajalla vasemmaksi linkiksi ja Junior kärkeen. Samantien alkoi tapahtua, ja Atlantiksen 1-0 puoliaikajohto kasvoi tiuhaan tahtiin loppulukemiksi 7-0. Maalintekijöinä Andrei Neuvonen, Junior 2, Sandro, Tuomas Metsberg, Eero Voipio ja Fabio. Seuraavan kerran brassikolmikko nähdään kehissä ensi tiistaina, kun reservimiehistö kohtaa TuPS:n Talin hiekalla.


000514 - Jokrut parempi Myllypurossa

Paikallistaisto Jokrut - Atlantis päättyi Jokerien farmiryhmän eduksi 2-1 (1-1). Merka Hautala vei Atlantiksen johtoon 23. minuutilla, mutta pari minuuttia myöhemmin Tony Elomaa tasoitti Strati Ilievin hankkimasta rankkarista. Atlantiksen peli ei missään vaiheessa lähtenyt kulkemaan totuttuun tyyliin. Jokru-pelaajat halusivat voittoa enemmän, ja toisella jaksolla vaihdosta kentälle tullut Risto Salmi upotti pallon Juuso Heikuraisen taakse. Näin pisteet Jokruille ja joukkue samalla etelälohkon kärkipaikalle ainakin vuorokaudeksi.


000512 - Lauantaina Jokruja vastaan

Sukru Atlantis kohtaa lauantaina kolmannessa sarjapelissään Jokerien farmiryhmän FC Jokrut. Jokrujen kotiottelu pelataan Myllypuron urheilupuistossa alkaen klo 14.00. Atlantis saa ensimmäistä kertaa tällä kaudella mukaan pelikiellosta vapautuneen Tuomas Brinckin. Myös hyökkääjäjärkäle Sukru Uzuner on jälleen iskussa.


000511 - Brassit raekuurossa

Tero Lönnblad Brassijunnujen ensitreenit Suomen viheriöillä olivat pojille kohtuullinen elämys. Taivas meni yhtäkkiä pilveen, tuuli yltyi myrskyksi ja maahan satoi kananmunankokoisia rakeita. Pojat katselivat silmät pyöreinä, kun nurmi muuttui valkeaksi. Sukrua pikku kuuro ei häirinnyt. Turkkilainen veti treenit tapansa mukaan shortseissa. Myös Lönnbladin Tero oli ensimmäistä kertaa mukana pallotreeneissä - toki vielä Heinosen Esan vetämässä VMTL-ryhmässä.


000510 - Silva Stadionilla uusi kilpailu

Vantaan Silva Stadionin sivuilla on avattu uusi kilpailu. Osallistu kilpailuun ja voita upeita palkintoja; verkkareita, kasseja ym. Lisäksi arvomme syksyllä kaikkiin Silva Stadionin nettikilpailuihin siihen mennessä vastanneiden kesken arvokkaan jalkapallomatkan. Vantaan Silva Staionionin kilpailuihin voi osallistua osoitteessa http://www.silva-stadion.fi/fi/ind_kilpailu.htm.


000510 - Kolme brassijunnua Atlantikseen

Kolme brasilialaista junioripelaajaa saapuvat keskiviikkoiltana Suomeen ja liittyvät torstaina Atlantiksen harjoitusrinkiin. 19-vuotiaat Fábio ja Sandro sekä 16-vuotias Junior tulevat harjoittelemaan edustusjoukkueen mukana ja pelaamaan seuran reservi- ja A-juniorijoukkueissa. Fábio ja Sandro ovat keskikenttäpelaajia ja Junior hyökkääjälupaus, jota mm. Corinthians on havitellut riveihinsä. Pojat ovat Atlantiksessa näytillä tämän kesän, minkä jälkeen seuralla on halutessaan optio kahden vuoden jatkosopimukseen.


000509 - Reserveille avaustappio

Koivuranta Sexypöxyjen Mika Väyrysen kaksi maalia riittivät Atlantiksen reservimiehistön kaatamiseen Keski-Espoon tekonurmella. Juhani Koivurannan keskityspallo leijaili espoolaisten verkkoon 60. minuutilla, mutta kun lisää Atlantis-osumia ei nähty, loppulukemat 2-1 Pöxyille. Punapaitojen heikko viimeistely sai jo valmentaja Ari Pöyryn harkitsemaan paluuta kentille, joten reserveillä saattaa vielä olla takataskussa kova jokerikortti.


000508 - Adrianolle jatkosopimus

Adriano Atlantis on jatkanut ennenaikaisesti brassihyökkääjä Adrianon sopimusta. Näin Atlantis-fanit saavat nauttia Adin tuuletuksista ainakin kauden 2001 loppuun. Lisäksi Atlantiksella on optio myös yhdestä lisäkaudesta.


000508 - Toimisto evakossa

Atlantis-toimisto on hiukka tuuliajolla toukokuun ajan, sillä vuokraisäntä Veikkaus on myynyt vanhat toimitilamme Itälahdenkatu 27:ssa ja niissä voimme toimia enää rajoitetusti. Uusiin tiloihin Silva Stadionille toimisto muuttaa kesäkuun alussa. Toukokuun ajan posti, sähköposti sekä todennäköisesti myös puhelin ja fax tavoittavat normaalisti, mutta esim. fanituotteiden myynti kangertelee.


000507 - Atlantis '90 voitti hopeaa

Atlantis '90 osallistui lauantaina ja sunnuntaina pelattuun 16 joukkueen MPS Parma 2000-turnaukseen. Turnauksessa Atlantis voitti 5 ottelua ja hävisi yhden.


000506 - Voitokas kotiavaus

Atlantis kukisti Hongan 3-1 (1-1) ensimmäisessä kotipelissään Pihlajamäen hiekalla. Espoolaiset menivät 15. minuutilla johtoon Jami Simanaisen rakkarilla, mutta puolen tunnin kohdalla Oscar Geagea kuittasi tasoituksen samoin pilkulta. Toisella jaksolla isännät saivat pelin yhä paremmin haltuunsa. Ensin Merka Hautala iski Janne Kaurian syötöstä 2-1 ja hetkeä myöhemmin Adriano viimeisteli loppulukemat. Vauhdikas paikallispeli keräsi kentän laidalle yli 700 katsojaa. Ennen ottelun alkua vietettiin hiljainen hetki Miki Lehtosen muistoksi.


000505 - Hautala vuokralle

Merka Hautala Myllykosken Pallo on vuokrannut sopimuspelaajansa Merka Hautalan Atlantiksen riveihin kuukauden ajaksi. Merka on näin Euffan käytössä jo lauantain Honka-pelissä ja tulee esiintymään Atlantiksessa numerolla 15.


000505 - A-junnuille muskavoitto

Atlantiksen A-junnut hakivat Hyvinkäältä selkeän 1-7 vierasvoiton paikallisesta Palloseurasta. Atlantis-osumat viimeistelivät Eero Voipio 4, Tuomo Heikkinen, Sami Tenhunen sekä maalivahti Juha Rauhio.


000504 - Jatkot JuWessa

Honka-pelin jälkeen Atlantis-fanit suunnistavat jatkoille FC JuWeen Pihlajamäen ostarille. Paikalle tarkoitus houkutella myös joukkueen edustajia.


000504 - Atlantis ´89 hopealla vapputurnauksessa

Atlantiksen ´89 -joukkue kunnostautui MPS:n vapputurnauksessa. Atlantis ´89 sijoittautui 12 joukkueen nappulaturnauksessa kakkoseksi hävittyään finaalin HJK:lle 1-3.


000503 - Atlantis/2 - Ogeli 2-0

Atlantiksen reservimiehistö jatkoi voitokkaasti kolmosessa. Reservit kaatoivat Gnistanin kakkosjoukkueen Ogelin 2-0 (1-0) Nico Weckströmin ja Tuomas Metsbergin maaleilla. Ari Pöyry on saanut vanhoista konkareista ja nuorista junnuista koostuvan ryhmänsä toimimaan peli peliltä paremmin. Seuraavaksi Arskan miehistö kohtaa Pöxyt ensi tiistaina.


000503 - Kotiavaus Pihliksen hiekalla avoimin ovin

Atlantiksen kauden ensimmäinen kotipeli pelataan Pihlajamäen hiekalla ensi lauantaina klo 15.00. Lämpimästä keväästä huolimatta liikuntavirasto ei antanut lupaa viedä ottelua Pukinmäen nurmelle. Näin paikallistaisto Honkaa vastaan tahkotaan Pihliksessä. Atlantis ei peri ottelusta pääsymaksua, sillä Pihlajamäen kentältä puuttuvat katsomot ja muut yleisöpalvelut, mutta toivottaa silti kannattajansa runsaslukuisina tervetulleiksi kevään ensimmäiseen kotipeliin.