ATLANTIS JUNIORIT

Atlantis FC

 
Alkuun

Atlantis FC:n junioritoiminta

Atlantis FC aloitti junioritoiminnan tammikuussa 1998. Junioripelaajien määrä on tämän jälkeen kasvanut vauhdikkaasti.

Atlantiksen junioritoiminnan johtoajatuksia ovat:

1. Liikunnanilo ja kehittymismahdollisuudet

Atlantis on sitoutunut Suomen Palloliiton "Kaikki pelaa" -ohjelman noudattamiseen. Jokaiselle juniorille pyritään tarjoamaan mahdollisuus kehittyä pelaajana omassa tahdissaan omalle huipulleen. Niille nuorille, jotka havittelevat jalkapallon parissa pidemmälle, seura tarjoaa erilliset talenttiryhmät sekä vanhemmissa ikäluokissa omat edustusjoukkueet. Todellisille lahjakkuuksille, jotka hakevat jalkapallosta ammattia itselleen, Atlantis Akatemia ja seuran edustusjoukkue tarjoavat ponnahduslaudan liiga- ja jopa ammattilaiskentille.

2. Edullisuus

Atlantiksessa jalkapallo on edullinen harrastus. Vuonna 2009 junioripelaajien jäsenmaksu oli 80 eur (´00 ja vanhemmat) / 60 eur (´01 ja nuoremmat). Myös joukkueiden jäseniltään keräämät harjoitusmaksut ovat erittäin kilpailukykyisiä (ikäluokasta riippuen n. 10-80 eur/kk). Juniorijoukkueet toimivat seurassa omana yhdistyksenä, eivätkä ne osallistu edustusjoukkueen toiminnan rahoittamiseen.

3. Yhteishenki

Atlantiksessa kaikki joukkueet ovat samaa perhettä, ja yhteistyö joukkueiden välillä toimii. Omalta osaltaan tätä yhteenkuuluvuutta lisäävät yhtenäiset seura-asut, jotka suoraan varustetoimittajien kanssa solmittujen sopimusten ansiosta pystymme toimittamaan joukkueille erittäin kilpailukykyisin hinnoin.

4. Harjoitusolosuhteet

Talvikaudella vanhemmat Atlantis-joukkueet harjoittelevat Talin ja Myllypuron jalkapallohalleissa, nuoremmat ikäluokat pääkaupunkiseudun eri juniorihalleissa sekä Pohjois- ja Itä-Helsingin koulujen voimistelusaleissa. Kesällä joukkueidemme toiminta-alueilta löytyy runsaasti sekä Liikuntaviraston ylläpitämiä kenttiä että hyviä puistokenttiä.

Lisätietoa Atlantiksen junioritoiminnasta löydät seuran juniorijoukkueille rakennetusta infopaketista.

Jos olet kiinnostunut tulemaan mukaan Atlantiksen junioritoimintaan, ota yhteyttä Atlantiksen toimistoon tai suoraan joukkueiden yhteyshenkilöihin.

Alkuun

Futiskoulut

Atlantis FC järjestää ympäri vuoden ammattitaitoisten ohjaajien vetämiä futiskouluja eri ikäisille pojille ja tytöille. Kouluja on sekä vasta-alkajille että jo pidemmälle futiksen parissa ehtineille. Futiskoulu on hauska ja edullinen tapa tutustua hyvään harrastukseen tai kehittää taitojaan pätevän opettajan johdolla.

Kesän futiskoulu

Kesäkuussa järjestämme suuren suosion saavuttaneen kesän futiskoulun Tapulin urheilupuistossa. Viikon mittainen futiskoulu pidetään heti koulujen päätyttyä. Opetusta on maanantaista perjantaihin klo 10.00-12.30.

Futiskoulu on tarkoitettu ´98-´05 -syntyneille pojille ja tytöille. Oppilaat jaetaan tasoryhmiin iän ja pelitaitojen mukaan. Opettajina toimii mm. Atlantiksen edustusjoukkueen pelaajia, joten oppia on tarjolla kokeneemmillekin pelimiehille. Lisäksi koulussa perinteisesti vierailee suosittuja tähtivieraita.

Futiskoulun hinta on 50 euroa, mikä sisältää Alantiksen t-paidan sekä mukavia pikku yllätyksiä.

Lisätietoja futiskouluista saat Atlantiksen toimistosta toimisto@atlantisfc.fi).

Alkuun

Juniorijoukkueet

Alkuun

TYTÖT

Alkuun

Tällä hetkellä seuralla ei ole tyttöjoukkueita.

Alkuun

POJAT

Alkuun

Atlantis FC / C

Joukkueeseen mahtuu vielä muutama kokenut pelimies

Alkuun

Atlantis FC / B

Joukkueeseen mahtuu vielä muutama kokenut pelimies

Alkuun

Atlantis FC / A

Tänä vuonna Atlantiksella ei ole A-juniorijoukkuetta vaan pelaajat pelaavat Akatemia-joukkueessa

Alkuun

Akatemia

Akatemian tavoitteena on kouluttaa nuorista lupaavista jalkapalloilijoista pelaajia seuran edustusjoukkueeseen ja parhaista aina liiga- ja ammattilaiskentille saakka. Akatemiaan valitaan lahjakkaita, motivoituneita ´96-´99 -syntyneitä pelaajia, joille tarjotaan mahdollisuus päivittäiseen harjoitteluun tiiviissä yhteistyössä seuran edustusjoukkueen kanssa. Akatemia-pelaajat osallistuvat edustusjoukkueen otteluiden lisäksi omien juniorijoukkueidensa peleihin. Lisätietoa Akatemia-toiminnasta saa Atlantiksen toimistosta.

Alkuun

Junioripäälliköt

Alkuun

Yhteistyökumppanit

Atlantiksen nuorisotyötä tukevat:

Suomen Liikunta ja Urheilu ry McDonald´s Nuori Suomi

Satasen klubi

Atlantiksen juniorityötä tukevat myös kaikki Satasen klubin jäsenyritykset. Lisätietoa löydät omasta klubivalikosta.

Alkuun