Pääsivulle Atlantis FC:n sivuille TeliaSoneran sivuille iJack:n sivuille PizzaTaxin sivuille
Uutiset ja sää Pelaajat, valmentajat, joukkueenjohtajat, rahastonhoitajat ja huoltajat Harjoitukset, ottelut ja vanhenpainillat Ottelut ja tulokset Pelisäännöt joukkueelle ja vanhemmille Valokuvat ja videot Linkkejä muiden www-sivuille

UUTISARKISTO 11/2003 - 1/2004
20.1.2004 - TAPISTA OPPINUT
Joukkueemme päävalmentaja Tapio Koskinen sai tänään käteensä päästötodistuksen jalkapallon B-valmentajakoulutuksesta, johon hän on osallistunut alkutalven aikana. Hyvin arvosanoin suoritetun kurssin jälkeen Tapi kertoi olevansa väsynyt mutta onnellinen. "Ihmeellinen on maailma - insinöörikin voi oppia uutta", kommentoi Audin puskureita oikomasta tavoitettu valmentaja.
18.1.2004 - ATLANTIS - KONTU LAZIO 4-1
Miro Pylkkönen Atlantis '92 pelasi tänään vuoden ensimmäisen harjoitusottelun Suutarilassa K3-hallissa. Pitkä pelaamattomuus näkyi varsinkin ensimmäisellä puoliajalla pelaajien otteissa ja helppoja virheitä tehtiin paljon. Ensimmäisen puoliajan ainut tilastomerkintä osui 22. minuutille. Tuolloin Atlantiksen maalille syntyi muutaman pelaajan hässäkkä, josta palloa ei saatu turvallisemmille vesille vaan Kontun kärki pääsi siirtämään pallon maaliin. Ensimmäisellä puoliajalla Kontu oli painostavampi osapuoli, mutta sai Atlantiskin omat paikkansa ja pallon aina tolppaan asti.

Toisella puoliajalla Atlantiksen peli parani, peli tasoittui ja maalipaikkoja syntyi tasaiseen tahtiin. Heti puoliajan toisella minuutilla Antton Koskinen laukoi kaukaa ja kovaa maalivahdin käsien kautta tasoituksen. Ottelun (2 * 30 min) 40. minuutilla Joel Nylander syötti Miro Pylkköselle joka viimeisteli Atlantiksen 2-1 -johtomaalin. Viisi minuuttia myöhemmin sai Atlantis aikaiseksi todella kauniin kuvion, jonka päätteeksi Samu Järvinen keskitti ja Miro Pylkkönen pukkasi alakulmaa. Päätösnumerot 4-1 syntyivät 50. minuutilla kun Tuukka Haanpää jatkoi maalivahdista kimmonneen pallon verkon perille. Tilannetta edelsi Vili Nordbergin laukaus.

Tapio Koskinen Ottelun jälkeen lehdistöpisteelle saapunut Atlantiksen valmentaja Tapio Koskinen kertoi ymmärtävänsä ensimmäisen puoliajan hässäköinnin syyt: "Pitkä pelaamattomuus näkyi ymmärrettävästi pelaajien otteissa. Onneksi pelin taso parani ottelun vanhetessa. Kontu on hyvä joukkue, joten voittoon täytyy olla tyytyväinen. Erityiskiitos tuomarille virheettömästä vihellyksestä", kertoi Tapi tyytyväisenä.

Kahden viikon päästä Atlantis kohtaa rakkaan paikallisvastustajan MPS Hornetin.

5.1.2004 - IIROSTA KAPTEENI
Iiro Lahtinen Tänään Olympia Stadionilla pidetyssä tilaisuudessa pelaajat valitsivat kapteenikseen Iiro Lahtisen. Puolustuksen tukipilareihin lukeutuva Iiro Lahtinen otti juhlallisin seremonioin tehtävän vastaan vuoden 2003 kapteenilta Miro Pylkköseltä. Joukkueen varakapteenina toimii maalivahti Eemeli Lohvansuu.
30.12.2003 - PELIVUORO K3-HALLISTA
Atlantis '92:lla on varattuna joka toinen sunnuntai kello 11.00-12.00 pelivuoro K3-hallilla. Vuorot alkavat 18.1 ja jatkuvat ainakin 11.4. saakka. Halli sijaitsee Suutarilassa Lampputiellä. Kooltaan halli on 40 m * 70 m. Haasteita otetaan vastaan. Tervetuloa pelaamaan !
29.12.2003 - IJACK TUKEE JOUKKUETTAMME
Lisää tietoa iJack-palveluista iJack™ on uusi tapa jakaa sisältöä matkapuhelimiin. iJack™-sisältö tallentuu matkapuhelimesi muistiin. Musiikki, videot, animaatiot ja muut laajat tiedostot ovat selattavissasi, katsottavissasi ja kuunneltavissasi milloin vain. Saatat törmätä iJack™-laitteisiin alkuvaiheessa mm. Finnkinon elokuvateattereissa sekä Musta Pörssi- ja Telering-myymälöissä.

Lisää tietoa iJack-palveluista löydät osoitteesta:

28.12.2003 - ONNELLISTA UUTTA VUOTTA !
Atlantis '92 toivottaa kaikille Onnellista Uutta Vuotta !
26.12.2003 - ARABIAN HALLISSA ONGELMIA
Lumi, jää ja myrsky ovat riepotelleet Arabian jalkapallohallia. Hallin seinässä on iso repeämä ja katossa painauma. Halli ei ole harjoitteluun turvallinen, joten emme pidä siellä harjoituksia ennen korjaustöiden valmistumista.
19.12.2003 - RAUHALLISTA JA ONNELLISTA JOULUA!
Atlantis '92 toivottaa kaikille Rauhallista ja Onnellista Joulua. Kiitos kaikille joukkuettamme tukeneille tahoille menneestä kaudesta!
13.12.2003 - JOKERIT-ATLANTIS 3-0
Finnair Stadionilla pelattiin tänään Jokerit - Atlantis -ottelu, jossa isännät olivat luvuin 3-0 parempia. Upeista puitteista huolimatta Atlantis sai otteluun vain 12 pelaajaa, sillä flunssa-epidemia oli pyyhkäissyt joukkueen yli. Atlantis peluutti hyökkääjiään puolustuksessa, sillä pelaajapula koski erityisesti puolustuspäätä. Uusilla pelipaikoilla pelanneet pojat saivat hyvää kokemusta puolustamisen vaikeudesta ja oppivat varmasti kunnioittamaan puolustajien tehtäviä.

Jokerit aloittivat ottelun vahvasti ja vyöryttivät jatkuvasti ylivoimahyökkäyksiä Atlantiksen maalille. Reilut 20 minuuttia Atlantis onnistui hädin tuskin suojelemaan omaa maaliaan, kunnes läpiajon päätteksi jokerikärki sijoitti pallon maaliin. Toisella puoliajalla eivät asetelmat muuttuneet vaan Jokerit hallitsi ja Atlantis puolusti. Ottelun lopullinen ratkaisu syntyi 47. minuutilla kun lähietäisyydeltä lähtenyt laukaus painui Atlantiksen maaliin. Muutama minuutti myöhemmin Jokerit viimeistelivät vielä läpiajosta loppunumeroiksi 3-0.

9.12.2003 - LAUANTAINA JOKERIT-OTTELU
Ensi lauantaina kello 12.30-14.00 pelataan Finnair Stadionilla ottelu Jokerit - Atlantis. Ottelusta huolimatta on Atlantis '92:lla lauantai-aamuna IVU-hallilla harjoitukset kello 10.00-11.00.
4.12.2003 - MAALIVAHTIRYHMÄ ALOITTAA
Petu Atlantiksen 1991-1993-syntyneiden maalivahtien harjoitusryhmä aloittaa huomenna yhteisharjoitukset. Ryhmän vetäjänä toimii Atlantiksen miesten edustusjoukkueen maalivahtivalmentaja Petri Pyhältö. Ryhmän tarkoitus on tarjota korkeatasoista maalivahtivalmennusta ja toimia vaihteluna joukkueiden omille maalivahtiharjoituksille. Ryhmän on tarkoitus kokoontua kahdesti kuussa.
3.12.2003 - 11. JOULUKUUTA TREENIT PERUTTU
Joukkueellamme ei ole harjoituksia torstaina 11.12., koska Suutarilan monitoimitalon liikuntasali on poikkeuksellisesti varattu muuhun käyttöön.
23.11.2003 - MOBIILIPALVELUT AVATTU
Atlantis '92 on tänään avannut ensimmäisen version mobiilisivustostaan osoitteessa http://www.atlantisfc.fi/92/mobiili . Sivut on optimoitu toimimaan Nokian 3650 ja sitä uudemmissa malleissa, joissa näytön koko on vähintään 176 * 208 pikseliä ja jotka sisältävät selaimen. Mobiilisivujen kautta on mahdollista saada ajankohtaista tietoa joukkueen toiminnasta. Samainen projektiryhmä on selvittänyt mm. liikkuvan kuvan välittämistä joukkueemme ottelutapahtumista mobiililaitteisiin.
19.11.2003 - MOBIILIPALVELUT
Atlantis '92 avaa marraskuun kuluessa mobiilipalvelunsa. Palvelun tarkoitus on tuoda kalenteri, uutiset ja muut ajankohtaiset tapahtumat uusiin puhelinmalleihin sopivilla tekniikoilla. Marraskuussa alkaa myös testiprojekti, jossa selvitetään maalikimaroiden välittämistä mobiilipalvelumme kautta.
16.11.2003 - ANTTONILLE SM-PRONSSIA
Antton KoskinenKuopiossa tänään käydyissä SM-tekniikkakilpailuissa oli mukana kaikki Suomen taitavimmat jalkapalloilijat. 1992-syntyneiden sarjassa oli Helsingin edustajina Atlantiksen Antton Koskinen ja PK-35:n Jami Inkinen. Helsinkiläisten menestys oli loistava, sillä Antton sijoittui kolmanneksi yhteisajalla 73,6 sekuntia ja Jami voitti mestaruuden.

Onnittelut!

9.11.2003 - LAHDEN SUURHALLITURNAUKSEN PÄÄTÖSPÄIVÄ
Isäinpäivän aamukahvia ei jalkapalloilijoiden perheissä nautittu pitkään, sillä Lahden Suurhalliturnaus alkoi Atlantiksen osalta jo kello 9:00.

Atlantis - HyPS Punainen 4-0

Atte Salmi Pojat tarjoilivat isille miellyttävän aamukahvituokion Atlantis - HyPS -ottelun kera. Ottelu ehti vanheta vain kolme minuuttia kun oivaan vireeseen päässyt Tuukka Haanpää jatkoi Miro Pylkkösen syötön maaliin. Samoin kuin edellisenäkin päivänä HyPS teki ensimmäisen puoliajan hienosti kiusaa, eikä avausjaksolla nähty enempää maaleja. Toiselle jaksolle Atlantis tuli selvästi virkeämpänä ja vyörytti hyökkäyksiä hyvinkääläisten maalille. Kun 32 minuuttia oli pelattu Teemu Honkala kuljetti läpi kentän ja tarjoili Artur Lindholmille, joka ei erehtynyt vaan siirsi Atlantiksen 2-0 -johtoon. Kaksi minuuttia ennen ottelun päättymistä pääsi Atte Salmi avaamaan maalitilinsä, siirtämällä pallon lähietäisyydeltä maalin kattoon. Aivan ottelun viimeisillä hetkillä Jens Sundström laukoi 4-0 päätösluvut Atte Salmen tarjoillessa paikan.

Atlantis - MPS Hornet 1-0

Samu Järvinen Päivän toiseen otteluun ei Atlantiksen pelaajia tarvinnut motivoida, sillä vastaan asettui rakas paikallisvastustaja MPS Hornet. Näissä otteluissa on perinteisesti palanut nitroa ja jännitystä on riittänyt viimeiseen minuuttiin - niin kävi nytkin. Vaikka ottelun ensimmäinen puoliaika oli maaliton, riitti jännittäviä tilanteita molemmilla maaleilla. Ottelun ratkaisu syntyi 31. minuutilla kun Samu Järvinen keskitti kulmapotkusta malmilaisten maalille, jonne ryntäsi Atlantiksen "pitkänhuiskea" Vili Nordberg ja jatkoi päällään pallon komeasti maaliin. Ottelun loppu oli niin jännittävä että Atlantiksen vaihtopenkki lenkkeili kenttäalueella, sillä istumisesta ei tahtonut tulla mitään.

Atlantis - FC Reipas Dynamo 7-0

Jani Laalo Turnauksen päätösottelu ei ehtinyt vanheta kuin minuutin kun Jani Laalo laukoi lahtelaisten epäonnistuneesta purkupallosta maalin takaylänurkkaan. Hetkeä myöhemmin Miro Pylkkönen jatkoi Tuukka Haanpään lähettämän pitkän syötön ohi lahtelaisten maalivahdin. Ottelun ensimmäisellä puoliajalla nähtiin vielä kaksi maalia. 3-0 -maalissa Joel Nylander kuljetti maalille ja laukoi tulisesti päin maalivahtia, jolta pallo kimposi Samu Järviselle, joka siirsi pallon tyhjään maaliin. 4-0 -maalissa maalivahti Eemeli Lohvansuu lähetti pitkän avauksen kohti Reippaan päätyä, jossa Miro Pylkkönen jatkoi päällään pallon Antton Koskiselle, joka ohjasi yhdellä kosketuksella pallon maaliin. Toinen puoliaika jatkui siitä mihin ensimmäinen oli päättynyt eli Atlantiksen vyörytykseen. Arttu Järvinen laukoi 25. minuutilla vapaapotkusta numeroihin 5-0. Samalla minuutilla Samu Järvinen pääsi vielä roikottamaan lukemiin 6-0. Päätösluvut 7-0 viimeisteli onnekkaasti Jens Sundström Tuukka Haanpään syötöstä.

Atlantiksesta sunnuntain tsemppareina palkittiin Vili Nordberg, Jani Laalo ja Tuukka Haanpää.

8.11.2003 - LAHDEN SUURHALLITURNAUKSEN ALKULOHKO
Tänään lauantaina pyörähti käyntiin 24 joukkueen Lahden Suurhalliturnaus. Lauantai-iltaan mennessä saatiin alkulohkot pelattua ja sunnuntai-aamun otteluparit selvillä.

Atlantis - HyPS Punainen 3-0

Teemu Honkala Avausottelun ensimmäisellä puoliajalla paremmin liikkunut HyPS sai taltutettua Atlantiksen syöttöpelin, eikä kummoisia maalintekopaikkoja nähty. Toisella puoliajalla hyvinkääläiset vähensivät liikettä ja Atlantis sai kenttätapahtuman selvemmin haltuunsa. Kun toista puoliaikaa oli pelattu 5 minuuttia keskitti Antton Koskinen maalille, jossa Artur Lindholm jatkoi päällään taaksepäin takaylänurkkaan. Atlantiksen 2-0 -maali syntyi kun peliaikaa (2 * 20 min) oli jäljellä 7 minuuttia. Tuolloin Tuukka Haanpää keskitti kulmalipun tuntumasta Miro Pylkköselle, jonka laukaus painui verkkoon. Aivan ottelun viimeisellä minuutilla Teemu Honkala jatkoi Vili Nordbergin antaman kulman maaliin.

Atlantis - FC Kuusysi Parma 3-2

Tuukka Haanpää Alkulohkon toisen ottelun piti olla läpihuutojuttu, mutta toisin kävi. Vaikka Atlantis siirtyi kymmenessä minuutissa 2-0 johtoon ei ottelu ollutkaan vielä pelattu. Atlantiksen kaksi ensimmäistä maalia syntyi samalla formaatilla: Miro Pylkkönen ja Tuukka Haanpää aavistivat Kuusysin maalivahdin avaukset ja ehtivät palloon ennen puolustajia. Mollemmat sijoittivat pallon maltilla maaliin. Toisella puoliajalla Atlantis päästi ylimielisellä pelillään Kuusysin peliin mukaan. Ensin Kuusysi sai kulmapotkun jälkitilanteesta 2-1 -kavennuksen ja heti perään lahtelaiset rankaisivat Atlantiksen syöttöharhasta. Tässä vaiheessa Atlantiksen pelaajat heräsivät, mutta pakonomainen maalin yritys oli lähellä jäädä tuloksettomaksi. Neljä minuuttia ennen peliajan umpeutumista Tuukka Haanpää laukoi kulman jälkitilanteesta kohden alakulmaa, johon Joel Nylander liukui ja jatkoi pallon maaliin.

Atlantis - HJK-j Kannelmäki 1-2

Vili Nordberg Kannelmäkeläisiä vastaan Atlantiksen tuli voittaa, jotta unelma lohkovoitosta toteutuisi. Ensimmäisen 10 minuuttia HJK vyörytti solkenaan vaarallisia hyökkäyksiä Atlantiksen maalille, niissä kuitenkaan onnistumatta. Tämän jälkeen Atlantis sai hiukan otetta peliin, mutta HJK määräsi tahdin. Toiselle puoliajalle mentiin 0-0 -tilanteessa. Toisella puoliajalla HJK oli edelleen vaarallinen, mutta Atlantiskin sai aikaiseksi muutaman vaarallisen tilanteen. Ottelua oli jäljellä enään 8 minuuttia kun HJK siirtyi 1-0 -johtoon atlantispelaajan siirtäessä pallon omaan maaliin. Hetkeä myöhemmin Klubin hyökkääjä sai takatolpalle avopaikan, eikä erehtynyt. Ottelu näytti jo selvältä, mutta Atlantiksen pelaajat olivat toista mieltä. Raivoisa yritys tuotti kavennuksen kun peliaikaa oli jäljellä vielä 3 minnuttia. Vili Nordbergin antaman kulman jatkoi Antton Koskinen maaliin. Vaikka Atlantis tarjosikin ottelussa parastaan ja yritti loppuun asti oli HJK tänään sen verran kaikessa parempi, että se ansaitsi 2-1 -voittonsa.

Lauantain tsemppareina palkittiin Eemeli Lohvansuu, Teemu Honkala ja Arttu Järvinen. Sunnuntai-aamuna alkavissa sijoitusotteluissa Atlantis saa ensin vastaansa HyPS '92 Punaisen. Ottelu Lahden Suurhallissa alkaa kello 9:00. Hyvää Isäinpäivää ;-)

5.11.2003 - TOTTENHAM ON NYT ATLANTIS '92
Atlantis '92 Tottenham on tänään pudottanut nimestään pois Tottenhamin ja käyttää jatkossa nimeä Atlantis '92. Tänään pidetyssä vanhempainillassa päätettiin myös varustehankinnoista, toimintatavoista, toimintasuunnitelmasta, turnauksen järjestämisestä, organisaatiosta ja budjetista. Näistä tarkempaa tietoa sähköpostijakelulla.