Pääsivulle Atlantis FC:n sivuille TeliaSoneran sivuille iJack:n sivuille PizzaTaxin sivuille
Uutiset ja sää Pelaajat, valmentajat, joukkueenjohtajat, rahastonhoitajat ja huoltajat Harjoitukset, ottelut ja vanhenpainillat Ottelut ja tulokset Pelisäännöt joukkueelle ja vanhemmille Valokuvat ja videot Linkkejä muiden www-sivuille

UUTISARKISTO 4/2003 - 7/2003
10.7.2003 - PIIRIN ALUSTAVA OTTELUOHJELMA
Piirisarjan alustava otteluohjelma:
Ti 12. 8. 19.15 Kontula   Tottenham - Kontu '92 Barcelona
Ma 18. 8. 19.15 Siltamäki Tottenham - HJK-j '91 Lajasalo
Ma 25. 8. 19.15 Konala    Tottenham - HJK-j '91 Munkka
Ma  1. 9. 19.15 Siltamäki Tottenham - MPS '92 Hornet  
Ma  8. 9. 19.15 Siltamäki Tottenham - PuiU '91 Valkoinen
Ma 15. 9. 19.15 Siltamäki Tottenham - Valtti '91 Leijonat
Ti 23. 9. 18.00 Pallok. 6 Tottenham - PPJ '92 Laru
10.7.2003 - B-FINAALISSA 0-1 -TAPPIO
Helsinki Cupin B-finaaleissa Tottenham sai vastaansa JäPS '91:n. Tottenhamin hyvästä yrityksestä huolimatta oli JäPS tänään kaikessa hieman parempi ja ansaitsi voittonsa. Ottelu alkoi järvenpääläisten selvällä hallinnalla. Kymmenen minuutin pelin jälkeen JäPS onnistui maalinteossa kun Eemeli Lohvansuu ensin torjui puolittain järvenpääläishyökkääjän läpiajon, mutta ei voinut enään mitään jatkolaukaukselle. Maalin jälkeen JäPS ei hetkeksikään hellittänyt vaan painoi pelin Atlantiksen päätyyn, saaden hyviä tilanteita ja kymmenisen vaarallista kulmapotkua. Tottenhamin hieno taistelu ja onni estivät lisäosumien syntymisen. Loppuun asti pelaaminen oli tuottaa tulosta kun hetki ennen loppuvihellystä Tottenham sai oman paikkansa. Vikkeläkinttuinen Samu Järvinen ehti ensimmäisenä maalivahdista kimmonneeseen palloon, mutta laukoi hieman yli järvenpääläismaalin.

Ottelun päätyttyä valmentaja Tapio Koskinen summasi turnauksen annin. Kuudesta pelatusta ottelusta oli saldona kolme voittoa ja kolme tappiota - hyvin pienin marginaalein. Hieno menestys ikäluokkaa vanhempien Helsinki Cupissa kertoo poikien olevan oikealla tiellä. Iltapäivällä joukkue kokoontuu vielä Linnanmäellä ja tämän jälkeen alkaa kolmen viikon loma.

ONNEA JA HYVÄÄ LOMAA!

9.7.2003 - HUIKEA TRILLERI
Alkulohkon viimeisellä kierroksella Tottenham kohtasi Käpylässä TuPS '91 Valkoiset. Ennen ottelua oli tiedossa että tasapeli riittäisi Tottenhamille paikkaan B-finaaleihin ja voitolla olisi mahdollisuus päästä A-finaaleihin, mikäli viereisellä kentällä EsPa Blue Wings menettäisi pisteenkin Jyväskylän Nousulle.

Tottenham - TuPS -ottelun ensimmäinen puoliaika oli tasaista vääntöä, jossa molemmat joukkueet taistelivat suurella sydämmellä. Vili Nordberd Vaikka kentän molemmissa päissä nähtiin pari hyvää maalintekopaikkaa, mentiin puoliajalle 0-0 -tilanteessa. Toinen puoliaika ehti vanheta viitisen minuuttia kun Tottenham sai vyörytettyä hyökkäyksen tuusulalaisten maalille. Puolustaja torjui Atte Salmen laukauksen ja yritti purkaa pallon mahdollisimman kauas omalta maalilta. Purkupallo osui toisen TuPS-pelaajan päähän ja kimposi omaan maaliin. Tästä tuusulalaiset sisuuntuivat, miehittivät kentän isokokoisilla pelaajilla ja ryhtyivät armottomaan takaa-ajoon. Tottenham pelasi ottelun loppuun nöyrästi puolustaen ja onnistui pitämään maalinsa puhtaana. Voitto tiesi vähintään B-finaalipaikkaa. Tottenhamista tsemppariksi valittiin Vili Nordberg.

Ottelun päätyttyä Tottenhamin pelaajat siirtyivät seuraamaan viereisellä kentällä pelattavan EsPa - Nousu -ottelun viimehetkiä. Tottenhamin harmiksi EsPa sai onnekkaasti 1-0 -voittomaalin rangaistuspotkusta. Tulos tiesi EsPa:lle paikkaa A-finaaleissa ja Tottenhamille paikkaa B-finaaleissa.

B-finaaleiden ensimmäisellä kierroksella Tottenhamia vastaan asettuu JäPS YsiYx. Ottelu alkaa kello 10.00 Käpylässä.

9.7.2003 - TOTTENHAM - NOUSU 0-1
Tihkusateisella Käpylän nurmella esitettiin jännitysnäytelmä, jossa pääosassa olivat Atlantis '92 Tottenham ja Jyväskylän Nousu '91. Ottelun kolmannella minuutilla jyväskyläläiset onnistuivat tuikkaamaan läpiajon päätteeksi 1-0 -voittomaalin. Tottenham yritti toisella puoliajalla välillä liiankin raivoisasti tasoitusosumaa, mutta tällä kertaa Nousun maalivahti ja puolustussumppu olivat liikaa. Ottelun tsempparina palkittiin Vili Nordberg.

Iltaottelussa (kello 18.30, Käpylä 4) Tottenhamilla on vastassa TuPS Valkoiset. Voitolla Tottenham pääsisi ainakin B-finaaleihin, jota voidaan pitää nuorelle ryhmälle huikeana savutuksena.

8.7.2003 - VAUHDIN HURMAA
Tiistai-illan Helsinki Cup -ottelussa Tottenhamilla oli vastassa '91-ikäluokan ehdottomaan eliitiin kuuluva HooGee '91 Boca Juniors. Tottenhamille ottelu tarjosi oivan mahdollisuuden kokea kentällä vauhdin hurmaa. Siltamäen kasvatit antoivan kaikkensa ja yrittivät loppuun asti. 0-4 -tappiosta huolimatta koko Tottenhamin joukkue voi olla hyvin tyytyväinen osaamiseensa. Ottelun tsempparina palkittiin maalivahti Eemeli Lohvansuu.

Keskiviikkona Tottenham kohtaa Jyväskylän Nousun (kello 14.45, Käpylä 3) ja TuPS Valkoiset (kello 18.30, Käpylä 4).

8.7.2003 - JOEL RATKAISI VOITON
Joel Nylander Joel Nylander oli kahdella maalillaan pääosissa kun Tottenham haki arvokkaat kolme pistettä Helsinki Cupin ottelussa HJK-Munkka '91 Liverpoolia vastaan. 1-0 -maalissa Joel jatkoi Samu Järvisen laukoman ja maalivahdista kimmonneen pallon verkkoon. Ottelua oli tuolloin pelattu 9 minuuttia. Toisen puoliajan alussa Artur Lindholm karkasi keskikentällä munkkalaisten vartioinnista ja antoi vapauttavan syötön Joelille. Vikkeläkinttuinen Joel ei aikaillu vaan sijoitti kylmänrauhallisesti pallon alanurkkaan. 2-0 -maalin jälkeen Tottenhamin peli sekosi ja HJK sai otteen pelistä. Kymmenisen minuuttia ennen ottelun loppua syntyi HJK:n 2-1 -kavennus kun ranagaistusalueen rajalta tuomittu vapaapotku painui Tottenhamin maaliin. Ottelun viimehetkillä Tottehamin maalilla nähtiin useita kulmapotkuja, joista ei kuitenkaan syntynyt maalia.

Tiistain iltaotteluissa (kello 17.45, Tali 5) Tottenham kohtaa viime vuoden Helsinki Cup -mitalistin HooGee '91 Boca Juniorsin, joten Atlantiksen '92 -pojille tarjoutuu erinomainen tilaisuus mitata '91-ikäluokan parhainmiston taso.

7.7.2003 - HELSINKI CUP ALKOI 3-0 -VOITOLLA
Helsinki Cup alkoi Tottenhamin osalta positiivisella yllätyksellä kun EsPa '91 Blue Wings kaatui numeroin 3-0. Espoolaiset aloittivat ottelun vahvasti ja saivat luotua muutaman vaarallisen tilanteen Tottenhamin maalille. Ottelun 16. minuutilla Vili Nordberg riemastutti Atlantiksen runsaslukuista kannattajajoukkoa laukomalla kaukaa ja kovaa numeroiksi 1-0. Ensimmäisen puoliajan viimeisellä minuutilla Antton Koskinen sijoitti pallon takanurkkaan ja taukotilanteeksi 2-0. Toisen puoliajan Tottenham pelasi kuin Ajax menestyksen vuosina - kontroloitua puolustusta ja virheitä vältellen. Toisen puoliajan ainut maali syntyi kun Tuukka Haanpää runnoin vapaapotkua seuranneesta maalinedushässäkästä pallon verkon perille. Ottelun tsemppariksi valittiin "pieni suuri mies" eli Vili Nordberg.

Ottelua oli seuraamassa runsaasti suomalaista jalkapallokermaa. Haastattelupisteellämme hodareita ja siipimokkia ahminut Panda Askolin oli yllättynyt Tottenhamin pelaajien taitotasosta. "Upeeta nähdä että Atlantiksen junnuissa tehdään näin hyvää purusduunia. Jalkapallo on taitolaji ja koolla ei aina ole näissä kuviossa merkitystä. Sitkeesti ja sydämmellä samaa duunia niin hyvää tulee. Onks lisää mokkaa...", kiteytti runsaasti liigakokemusta valmentajanakin omaava Panda Askolin.

4.7.2003 - TOTTENHAM - JOKERIT 6-0
Tuukka Haanpää Tottenham ja Jokerit pelasivat Siltamäessä Helsinki Cupiin valmistavan harjoitusottelun. Tottenhamille tutummalla 9v9 -pelitavalla käyty ottelu alkoi Jokereiden painostuksella, mutta hyvätkään paikat eivät tuottaneet tulosta. Vartin pelin jälkeen Tuukka Haanpää jatkoi Martti Rikkisen syötön yli vastaan juosseen jokerimaalivahdin. Tauolle mentiin Tottenhamin johtaessa 1-0. Toisen puoliajan aluksi pirteästi pelannut Tuukka Haanpää laukoi taitavasti pienestä kulmasta numeroihin 2-0. Hetkeä myöhemmin pääpelivirtuoosi Miro Pylkkönen väläytti taitojaan ja pukkasi rangaistusalueen rajalta alanurkkaan. Viisi minuuttian ennen päätösvihellystä Joel Nylander harhautti maalivahdin ja juoksi pallon verkon perille. 4-0 -maaliin syötön antoi Miro Pylkkönen. Tämän jälkeen Jokerit silmin nähden väsähtivät ja Tottenhamille tarjoiltiin mahdollisuus vielä lisäosumiin. Mikko Hyrske käytti tilaisuuden hyväksi ja laukoi avopaikasta numeroihin 5-0. Ottelun päätösluvut 6-0 viimeisteli Antton Koskinen.

Ottelun jälkeen pojille jaettiin uudet pelipaidat ja ensi viikon turnausohjelmat. Tottenhamin pääyhteistyökumppanin TeliaSoneran lahjoitamat paidat havaittiin näyttäviksi ja miellyttäviksi pitää päällä. Suuri Kiitos TeliaSoneralle!

30.6.2003 - PERJANTAINA OTTELU JOKEREITA VASTAAN
Tottenham ja Jokerit viimeistelevät Helsinki Cup -kuntoaan pelaamalla ottelun perjantaina 4. heinäkuuta. Ottelu alkaa Siltamäessä kello 18.00 (paikalla 17.30).
29.6.2003 - TOTTENHAM SYKSYKSI LOHKOON 5
D-12 pojat, lohko 5, syksy:
  • Atlantis '92 Tottenham
  • HJK-j '91 Laajasalo Valkoinen
  • HJK-j '91 Munkka
  • MPS '92 Hornet
  • PPJ '92 Laru
  • PuiU '91 Valkoinen
  • Valtti '91 Leijonat
28.6.2003 - KEVÄÄN PIIRISARJA PÄÄTTYI
Helsingin piirin sarjat on kevään osalta saatu pelattua. Tottenham kohtasi viimeisessä ottelussa pelaajapulasta kärsivän MPS Panttereiden sijasta MPS Hornetin. Ottelu päättyi Tottenhamin 4-0 -voittoon. Maaleista vastasivat Miro Pylkkönen (2), Antton Koskinen (1) ja Arttu Järvinen (1). Tasaisen lohkon (D-12 pojat, lohko 7, kevät) lopputilanne:
1. SUMU '92            6 5 0 1 32- 3 15
2. Atlantis '92 Tott.  6 5 0 1 21- 7 15
3. PuiU '92            6 5 0 1 22- 9 15
4. PPJ '91 Sininen     6 2 1 3 16-16  7
5. Viikingit '92 Juve  6 2 0 4 12-18  6
6. Kiffen '92          6 1 0 5 15-30  3
7. MPS '91 Pantterit   6 0 1 5  5-40  1
14.6.2003 - HELSINKI CUPIN OTTELUT
Helsinki Cup 2003:n otteluohjelman alustava versio on valmistunut. Turnaus alkaa maanantaina heinäkuun 7. ja jatkuu lauantaihin 12. heinäkuuta.
Ma 07.07. 17.00 Tali 5   Tottenham - EsPa Blue Wing
Ti 08.07. 09.30 Käpylä 5 Tottenham - HJK-Munkka Liv
Ti 08.07. 17.45 Tali 5   Tottenham - HooGee Boca Ju
Ke 09.07. 14.45 Käpylä 3 Tottenham - Jyväskylän Nou
Ke 09.07. 18.30 Käpylä 4 Tottenham - TuPS Valkoiset
10.6.2003 - HARJOITUKSET ALKAVAT HUOMENNA KELLO 18.00
Suomi - Italia -maaottelun vuoksi Tottenhamin ensi keskiviikon treenit on aikaistettu alkamaan kello 18.00.
9.6.2003 - TOTTENHAM - PUIU 5-1
Tottenham kohtasi tänään Siltamäessä rakkaan paikallisvastustajan, jolta ei yleensä ole pisteitä herunut. Nurmelta hiekalle siirretty ottelu pelattiin sateessa ja lähes myrskytuulessa. Ensimmäisellä puoliajalla Tottenham pelasi myötätuuleen ja sai pidettyä pelin tasaisena. Aivan ensimmäisen puoliajan lopussa Tottenham onnistui tekemään kaksi maalia. 1-0 -maali syntyi kulmahässäkän päätteeksi kun puistolalaiset epäonnistuivat maaliedustan siivoamisessa ja pallon pomppi omaan maaliin. 2-0 -maalissa Miro Pylkkönen pukkasi maalinedustalle annetun keskityksen maaliin. Toiselle puoliajalla Tottenham joutui pelaamaan kovaan vastatuuleen, joten valmentaja Tapio Koskinen painotti pojille tarkkaa puolustusta. PuiU aloitti jakson vahvasti ja painoi pelin Tottenhamin maalille. 36 minuutin kohdalla painostus tuotti tulosta kun laukaus painui Tottenhamin ylänurkkaan. Hetkeä myöhemmin Tottenham sai kulman, jonka Miro jälleen kerran pukkasi maaliin. 3-1 -tilanne ei ottelun kulkua muuttanut, PuiU hyökkäsi ja Tottenham puolusti. Erinomaisesti toiminut koko joukkueen puolustus takasi sen että avopaikkoja ei kuitenkaan syntynyt. Ottelua oli jäljellä enään 10 minuuttia kun Miro sinetöi hattutempun 4-1 -maalillaan. Hetki ennen päätösvihellystä Vili Nordberg karkasi maalivahdin pitkän avauksen jälkeen yksin läpi ja viimeisteli päätösnumeroiksi 5-1.

Keltaiseen kurapukuun sonnustautunut valmentaja Tapio Koskinen kiitteli ottelun jälkeen koko joukkuetta hienosta pelistä. "Tarkka puolustaminen ja huolelliset nopeat hyökkäykset onnistuivat tänään yli odotusten", kommentoi Tapio omaan lempeään tyyliinsä.

8.6.2003 - NURMIJÄRVELTÄ KULTAA
Sunnuntaina pelattiin Nurmijärvi Cupin sijoitusottelut kahdessa erillisessä cupissa. Lauantain alkulohkojen parhaat pelasivat sunnuntaina Kulta Cupissa, johon myös Tottenham oli selvittänyt tiensä. Helteinen sää ja hienot nurmikentät tekivät pelistä hyvää ja katsomisesta nautinnon.

Tottenham - KOPSE Kojootit 4-1

Tottenhamin osalta puolivälieräottelu KOPSE Kojootteja vastaan alkoi mahdollisimman hienosti kun Tuukka Haanpää siirsi ensimmäisellä minuutilla joukkueensa 1-0 -johtoon. Ottelun 12. minuutilla Joel Nylander ryösti maalivahdilta karanneen pallon ja tarjoili syötön Antton Koskisen viimeistelemään 2-0 -maaliin. Minuuttia myöhemmin Jani Laalo viimeisteli Antton Koskisen laukaiseman pallon verkon perille. Ensimmäisen puoliajan viimeisellä minuutilla korsolaiset onnistuivat kaventamaan puoliaikatilanteeksi 3-1. Toisella puoliajalla Miro Pylkkönen laukoi loppunumeroiksi 4-1.

Tottenham - Honka Laajalahti 4-1

Välieräottelu Espoon Honkaa vastaan oli Antton Koskisen show - Antton laukoi erikoistilanteista kolme hienoa maalia. Tottenhamin 4-1 -maaliin laukoi Joel Nylander. Koko turnauksen hyvin pelannut Tottenham-puolustus onnistui erityisesti espoolaisten turhauttamisessa.

Tottenham - RiNS 6-0

Turnauksen loppuottelussa Tottenham sai vastaansa uuden tuttavuuden Riihimäeltä, Riihimäen Nappula Seuran. Loppuottelu sai Tottenhamin pelaajat syttymään ja kaikki yrittivät varmasti parhaansa, eikä pitkä turnausviikonloppu painanut jaloissa. Ottelun ensimmäinen puoliaika pelattiin maalittomana, mutta toisella puoliajalla alkoi Tottenhamin maalikarkelot. Ensin Artur Lindholm viimeisteli kaksi identtistä maalia, jatkaen lähietäisyydeltä keskitykset verkon perille. 3-0 -maalissa Joel Nylander viimeisteli Miro Pylkkösen oivallisen syötön saattelemana. 4-0 -maalin Miro laukoi itse. 5-0 -maalissa Miro jatkoi Antton Koskisen laukauksen pömpeliin. Ottelun yliajalla Antton laukoi kierteisen vapaapotkun yläkulmaan.

Turnauksen tsempparina palkittiin lukuisten maalien ja upeiden syöttöjen Antton Koskinen.

Kentän laidalta bongattujen julkkisten joukosta saimme houkuteltua haastattelupisteellemme Aarne Tenkasen, joka naama punaisena ja turvonneenna tirisi helteisessä säässä HKL:n edustusasussa. Tenkanen oli aluksi ihmetellyt että miksi terveet nuoret miehet höntyilevät aurinkoisena päivänä pallon perässä. Hetken seurattuaan Tottenhamin ottelua oli hän kertonut taiteilijana ymmärtävänsä milloin kyseessä on oikeaa taidetta ja Tottenhamin pelin olevan juuri sitä itseään.

7.6.2003 - NURMIJÄRVI CUP ALKOI LOHKOVOITOLLA
Kuluvan viikonlopun aikana pelataan Nurmijärven kirkonkylässä FC Nurmijärven järjestämä kuudentoista joukkueen turnaus. Turnauksen ensimmäisenä päivänä joukkueet pelaavat alkulohkot, joiden kaksi parasta joukkuetta pääsee Kulta Cupiin ja seuraavat joukkueet Hopea Cupiin. Tottenham varmisti pääsynsä Kulta Cupiin voittamalla kaikki avauspäivän ottelut.

Tottenham - VJS Bremen 3-0

Tottenhamin avausvastustajaksi marssi VJS Bremen, jolle helsinkiläiset tarjoilivat kitkerän aamupalan. Tottenham piti koko ottelun ajan palloa vastustajan maalilla, antamatta vantaalaisten vierailla kertaakaan toisessa päädyssä. 3-0 päättyneen ottelun maalit viimeistelivät Arttu Järvinen kaukolaikauksella, Joel Nylander maalinedustalta ja Antton Koskinen rangaistuspotkusta.

Tottenham - FCN Juve 3-1

FCN Juvea vastaan oli panoksena lohkovoitto, sillä molemmat joukkueet olivat voittaneet ensimmäiset ottelunsa. Tottenham aloitti ottelun hyvällä painostuksella, jonka kruunuksi Antton Koskinen laukoi 12. minuutilla vapaapotkusta 1-0 - maalin. Toisen puoliajan aluksi Eemeli Lohvansuu sai torjuttua ylärimaan nurmijärveläisten laukauksen. Poikkipuusta pallo kimposi vastustajan hyökkääjälle, joka ei erehtynyt vaan tasoitti pelin numeroihin 1-1. Pari mnuuttia myöhemmin Antton Koskinen laukoi kovaa kohden maalia, jonka edustalla pallo muutti suuntaa ja lirui maaliin. 2-1 -maalin jälkeen Tottenham otti taas pelin hallintaansa ja sai luotua useita "tuhannen taalan" -paikkoja niissä kuitenkaan onnistumatta. Kun ottelua oli pelattu 36 minuuttia sai Arttu Järvinen pallon rangaistusalueen rajalla ja laukoi päätösnumeroiksi 3-1.

Tottenham - Honka Ranska 6-1

Lauantain viimeisessä ja merkityksettömässä ottelussa kohtasivat lohkon kaksi ääripäätä. Tottenham aloitti ottelun hienosti ja siirtyi ensimmäisen vartin aikana 5-0 -johtoon. Tämän jälkeen Tottenhamin peli hyytyi ja molemmat joukkueet tekivät enään yhdet maalit, joten Tottenham voitti ottelun 6-1. Tottehamin maaleista vastasivat Antton Koskinen, Arttu Järvinen, Atte Salmi, Joel Nylander ja Miro Pylkkönen, sekä Hongan oma maali.

Tottenhamin osalta Kulta Cup alkaa sunnuntaina kello 14.20.

5.6.2003 - PIIRISARJASSA TAPPIO
Tottenham kärsi tänään piirisarjassa ensimmäisen tappionsa. Suurmetsän Urheilijoita vastaan pelattu ottelu päättyi 0-4 -lukemiin. Tulos kuvaa hyvin joukkueiden tämänpäiväisiä voimasuhteita. Gnistanin ikämiesten vaihtopenkiltä tavoitettu valmentaja Tapio Koskinen toivoi omiltaan jatkossa enemmän sutinaa ja rohkeutta.

Alkavana viikonloppuna Tottenham osallistuu 16 joukkueen Nurmijärvi Cupiin.

2.6.2003 - TOTTENHAMIN HC 2003 -LOHKOON UUSI JOUKKUE
Tottenhamin lohko Helsinki Cup 2003:ssa täydentyi EsPa Blue Wings:llä. Lohkojen koostumuksiin saattaa tulla vielä viimehetken muutoksia. Turnauksen otteluohjelma ja kenttäjaot valmistuvat kesäkuun puolessa välissä. Tottenhamin lohkon koostumus on nyt seuraavanlainen:
  • Atlantis Tottenham
  • EsPa Blue Wings
  • HJK-Munkka Liverpool
  • HooGee Boca Juniors
  • Jyväskylän Nousu
  • TuPS Valkoiset
1.6.2003 - KOSKETUS KOHDALLAAN
Antton Koskinen Tottenhamin pelaajat pääsivät tänään kesän ensimmäistä kertaa harjoittelemaan nurmelle. Aidon nurmen tuoksu ja nurmen pehmeä kosketus näkyivät hyvänä fiiliksenä ja uusina pomputteluennätyksinä. Joukkueen uusi pomputteluennätys on nyt 947 ja pumputtelijana Antton Koskinen. Samalla Antton onnistui ohittamaan isänsä (Tapio Koskinen) 70-luvulla tekemän ennätyksen. Koska isä-Koskinen on nyt selkeä "kakkonen" ei häntä enään kelpuuteta Anttonin pelaajakorttiin suosikkipelaajan kohdalle. Anttonin uudet suosikkipelaajat ovat Zidane ja Forssell.
23.5.2003 - HELSINKI CUP 2003
Tottenham osallituu heinäkuussa pelattavassa Helsinki Cupissa '91-syntyneiden sarjaan. Tottenhamin kanssa lohkossa 15 pelaavat seuraavat joukkueet:
  • HJK-Munkka Liverpool
  • HooGee Boca Juniors
  • Jyväskylän Nousu
  • TuPS Valkoiset
19.5.2003 - TOTTENHAM - VIIKINGIT 6-1
Miro Pylkkönen Piirisarjan kolmannen kierroksen ottelussa Tottenham kohtasi Viikingit. Edellinen vastaava ottelu päättyi Tottenhamin 1-0 -voittoon, joten odotettavissa oli tasainen kamppailu. Viikingit siirtyi erikoisella tavalla 1-0 -johtoon, kun paitsion jälkitilanteessa pallo karkasi vuosaarelaispelaajalta päätyrajan yli. Tottenhamin pelaajat lopettivat pelaamisen, mutta vierailijat eivät vaan viimeistelivät ottelun avausmaalin. Ottelun 16. minuutilla Tuukka Haanpää vapautti Vili Nordbergin läpiajoon. Vili kirmasi maalille ja laukoi hallitusti ohi maalivahdin. Hetkeä myöhemmin Vili oli jälleen asialla, kun hän keskiti kulmasta Miro Pylkkösen päähän. Miro pukkasi komeasti alanurkkaan ja Tottenham siirtyi 2-1 -johtoon. Toisen puoliajan aluksi Antton Koskinen laukoi kaukaa numeroiksi 3-1. Kun ottelua oli pelattu 42 minuuttia tykitti Miro Pylkkönen yläriman kautta lujaa ja tarkasti 4-1 -maalin. Ottelun loppuhetkillä Vili kuljetti upeasti yksin koko kentän läpi ja syötti Tuukka Haanpään viimeistelemän 5-1 -maalin. Yliajalla Tottenham sai kulman, josta pallo tuli rangaistusalueen rajalle. Antton Koskinen heittäytyi palloon ja puski ottelun päätösnumeroiksi 6-1.

Kentän laidalta bongattu kalastaja/urheilutoimittaja Kaide Järvinen ihasteli näkemäänsä taitojalkapalloa ja kertoi että edes koko ottelun kestänyt sade ei yleisöä häirinnyt. "Hauskempaa Pikku-Popovitchien kikkailun seuraaminen on kuin merellä lohien narraaminen", mörisi Kaide lippalakin alta.

18.5.2003 - KOSTEA SUMU-TURNAUS
Artur Lindholm Lauantaina pelattiin Jakomäessä SUMU-turnaus, johon oli kutsuttu '92-ikäluokan parhainmistoon kuuluvia joukkueita. Tottenham aloitti turnauksen kohtaamalla HJK Kannelmäen. Vetisissä olosuhteissa pelattu ottelu oli kentän kunnosta huolimatta erittäin hyvää jalkapalloa. Tottenham hävisi hyvin liikkuneelle HJK:lle numeroin 0-2. Seuraavaksi Tottenham kohtasi tutun KontU Lazion. Tällä kertaa oli KontU:n vuoro voittaa ottelu. KontU ratkaisi kolmesti Tottenhamin virheistä ja voitti luvuin 3-0. Viimeisessä ottelussa Tottenham kohtasi PK-35 Gepardit. PK-35 aloitti räväkästi ja siirtyi heti ensiminuuteilla 1-0 -johtoon. Samu Järvinen tasoitti komealla laukauksella Antton Koskisen syötöstä. Toisen puoliajan aluksi PK-35 siirtyi 2-1 -johtoon. Tämän jälkeen alkoi Tottenhamin hurjaakin hurjempi takaa-ajo, joka päättyi lukuisten epäonnistumisten jälkeen Tuukka Haanpään onnistuneeseen viimeistelyyn. Varsinaisen peliajan päätyttyä numeroihin 2-2 jouduttiin rangaistuspotkukilpailuun. PK-35:n viidestä laukojasta vain kaksi onnistui saamaan pallon Tottenhamin maalivahti Eemeli Lohvansuun taakse. Tottenhamin pelaajilla oli sihti paremmin kohdallaan, joten tiukka taisto kääntyi Tottenhamin voitoksi.

Tatamilta tavoitettu Tottenhamin toinen valmentaja Tero Nylander oli iloisesti yllättynyt poikien haluun ja taitoon pelata hyvää syöttöpeliä, vaikka välillä kurjissakin olosuhteissa. "Erityisesti ilahduttivat tsemppariksi valitun Artur Linholmin ja Teemu Honkalan otteet. Artur tsemppasi hienosti ja Teemu pelasi lähes virheettömän puolustuspelin. Tästä on hyvä jatkaa ensi viikon Viikingit -peliin", ähkyi Tero valkoista vyötä kiristellessään.

13.5.2003 - TOTTENHAM - KIFFEN 4-0
Teemu Honkala Tottenham kohtasi piirisarjan toisella kierroksella Kiffenin Siltamäen hiekalla. Ottelu oli alusta alkaen Tottenhamin hallintaa ja Kiffenin maalissa pelannut Joonas Alaspää sai jatkuvasti venyä parhainpaansa. Kun ottelua oli pelattu 11 minuuttia laukoi Atte Salmi kymmenestä metristä alanurkkaan. Ensimmäisen puoliajan viimeisellä minuutilla sai Artur Lindholm keskityksen takatolpalle. Artur kurotti palloon ja onnistui siirtämään pallon maalin eteen, josta Kiffenin puolustajan jalan kautta pallo pomppasi maaliin. Toinen puoliaika jatkui siitä mihin ensimmäinen oli päättynyt. Kun ottelua oli pelattu 42 minuuttia kaadettiin Joel Nylander rangaistusalueella ja Teemu Honkala pääsi laukomaan rangaistuspotkua. Teemun sijoitti pallon tarkasti alanurkkaan ja Tottenham siirtyi 3-0 -johtoon. Ottelun päätösluvut 4-0 pukkasi Arttu Järvinen kulman jälkitilanteesta.

Saunan lauteilta tavoitettu valmentaja Tapio Koskinen oli tyytyväinen rutiinivoittoon ja siihen että Tottenhamista löytyi uusia maalintekijöitä. "Piirisarja on alkanut hyvin ja pallo kulkee ajoittain mallikkaastikin pelaajalta pelaajalle. Tästä on hyvä lähteä lauantain kovatasoiseen SUMU-turnaukseen", puhisi Koskinen lauteilta Nokian 3650 -kännykkään.

8.5.2003 - PIIRISARJA ALKOI 2-1 -VOITOLLA
Antton Koskinen Tottenhamin osalta piirisarja alkoi ottelulla PPJ '91:stä vastaan. PPJ siirtyi ottelussa 1-0 -johtoon (13. min) kun maalinedustilanteen purku epäonnistui Tottenhamilta ja PPJ:n kärki pääsi pukkaamaan pallon maaliin. Toisella puoliajalla Tottenham sai selkänsä taakse voimakkaan myötätuulen ja pelaajien jännityskin alkoi purkaantua. Koko jälkimmäisen puolituntisen Tottenham hallitsi peliä ja onnistui takaa-ajossaan. 1-1 -tasoitus (31. min) syntyi kun Miro Pylkkönen kuljetti pallon rangaistusalueen rajalle ja laukoi kovaa ylänurkkaan. Tottenhamin 2-1 -voittomaali (53. min) oli lähes identtinen ensimmäisen maalin kanssa, vain maalintekijäksi vaihtui Antton Koskinen.

Vantaan Ikean kassajonosta tavoitettu valmentaja Tapio Koskinen oli tyytyväinen tulokseen, mutta toivoi pelaajilta vähemmän kunnioitusta vastustajien kokoa kohtaan. "Huomenna taas syödään aamupuuroa ja illalla treenataan. Eiköhän se ylimääräinen kunnioitus vastustajia kohtaan saada harjoittelemalla poistettua", kertoi valmentaja Ikean vohvelirauta ja pilkkijakkara sylissään.

6.5.2003 - SUMU-TURNAUKSEN OTTELUOHJELMA
SUMU-turnauksen otteluohjelma on valmistunut. Tottenhamin kanssa samassa lohkossa pelaavat HJK Kannelmäki ja KontU Lazio. Alkulohkojen jälkeen lohkojen voittajat pelaavat loppuottelussa, kakkoset pronssiottelussa ja kolmoset sijoista 5.-6.

Tottenhamin alkulohko-ottelut:

10.00-10.40 Tottenham - HJK Kannelmäki Leeds
11.10-11.50 Tottenham - KontU Lazio
5.5.2003 - SUMU-TURNAUS
Tottenham on ilmoittautunut 17. toukokuuta pelattavaan SUMU-turnaukseen. Yksipäiväisessä turnauksessa kullekin joukkueelle tulee kolme ottelua, joiden kunkin pituus on 2 * 20 minuuttia.
3.5.2003 - SYYSKUUSSA RAJAMÄELLE
Tottenham on ilmoittautunut syyskuussa Rajamäellä pelattavaan RaKe-turnaukseen. Turnaus pelataan joko 20.9. tai 21.9. Kaikki kentät ovat joko nurmikenttiä tai keinonurmikenttiä.
2.5.2003 - FC NURMIJÄRVI CUP
Kesäkuun 7.-8. pelattavan FC Nurmijärvi Cupin otteluohjelma on valmistunut. Turnaus aloitetaan neljän joukkueen alkulohkoin. Alkulohkoja on neljä eli turnaukseen osallistuu kuusitoista joukkueetta. Lauantain kuluessa saadaan alkulohkot pelattua ja sunnuntaina on vuorossa sijoitusottelut. Kaikki ottelut pelataan Nurmijärven Urheilukentän nurmikentillä.

Tottenhamin alkulohko-ottelut:

09.50-10.30 Tottenham - VJS Bremen
11.30-12.10 Tottenham - FC Nurmijärvi Juve
13.10-13.50 Tottemham - Honka Ranska

28.4.2003 - HARJOITUSOHJELMAAN MUUTOKSIA
Huomiset harjoitukset pidetään kello 18.00 Siltamäessä. Jos kenttäalueella on tilaa niin harjoitusten kesto on 1,5 tuntia. Perjantaille (2.5.) on myös lisätty harjoitukset.
23.4.2003 - PIIRISARJAN OTTELUOHJELMA MUUTTUI
Piirisarjan otteluohjelmat ovat muuttuneet. Tottenham tulee pelaamaan kaikki ottelunsa Siltamäen urheilupuiston hiekalla. Tottenhamin lohkon muuttunut otteluohjelma löytyy osoitteesta http://www2.palloliitto.fi/helsinki/kilpailu/2003/d1207.htm
22.4.2003 - VIIKINGIT KAATUI 1-0
Maalintekijä Vili Nordberd Tottenham vieraili tiistai-iltana Viikinkien vieraana Kartanon jalkapallohallissa. Pienessä hallissa yhdeksän miehen kentällisin pelanneet joukkueet totuttelivat uuteen pelitapaan ja paitsiosääntöön, joka tuottikin ajoittain ongelmia. Ottelun 5. minuutilla syntyi illan ainoa maali kun Vili Nordberg pääsi laukomaan vastapallosta alanurkkaan. Toisen puoliajan aluksi Viikingeillä oli oiva mahdollisuus tasoittaa peli rangaistuspotkusta, mutta laukaus meni hieman ohi Tottenhamin maalin.
19.4.2003 - LOVIISASTA HOPEAA
Tottenham osallistui Loviisassa lankalauantaina pelattuun Kevät Cupiin. Kesäisissä olosuhteissa pelattu turnaus oli Tottenhamilta onnistunut ja pojat saivat hopeamitalit kotiin tuomisiksi.

Tottenham - FC Loviisa Red 3-0

Maalintekijä Joel Nylander Turnauksen avausottelussa Tottenham kohtasi uuden tuttavuuden, FC Loviisan. Loviisalaiset ovat vasta aloitelleet jalkapallon harrrastamisen, joten tahdottomasti taapertanut Tottenham voitti 20 minuuttia kestäneen ottelun helposti 3-0. Tottenhamin ensimmäisen maalin puski Joel Nylander Mikko Hyrskeen kulmapotkusta. 2-0 -maalissa Hyrske itse viimeisteli maalivahdista kimmonneen pallon maaliin. Päätöslukemat 3-0 syntyi kun Joel Nylander katkaisi maalivahdin syötön puolustajalle ja laukoi maltilla takanurkkaan.

Tottenham - FC Reipas Ajax 0-0

Toisessa ottelussa ei 20 minuuttia riittänyt maalintekoon vaan ottelu päättyi maalittomana. FC Reipas Ajax oli alkulohkon ainut varsinainen haaste Tottenhamille, joten lohkovoiton kannalta 0-0 oli hyvä ja riittävä tulos.

Tottenham - Forsby 3-0

Alkulohkon viimeisessä ottelussa oli vastassa Forsby, jonka Tottenham voitti numeroin 3-0. Avausmaali syntyi kun Samu Järvinen keskitti kulman maalille, josta Jens Sundström jatkoi pallon päällään maaliin. Kaksi seuraavaa maalia viimeisteli joukkueen kapteeni Miro Pylkkönen. 2-0 -maaliin syötön antoi Joel Nylander ja 3-0 -maaliin Antton Koskinen.

Tottenham - FC Reipas Barcelona 1-0

Välierävaiheessa otteluiden pituutta kasvatettiin 30 minuuttiin, jotta ratkaisun saaminen varsinaisella peliajalla olisi todennäköisempää. Tottenhamin välierävastus oli helisemässä koko ottelun ajan, mutta maaleja ei tahtonut syntyä millään. Vasta 26. minuutilla Antton Koskinen laukoi 15 metristä tulisesti voittomaalin. Anttonille maaliin johtaneen syötön antoi Vili Nordberg.

Tottenham - Jokerit 0-0, rlk. 1-2

Puolustaja Mika Laalo Turnauksen finaalista tuli helsinkiläisten välinen. Puoli tuntia kestäneen ottelun aikana oli molemmilla joukkueilla vain muutama maalintekopaikka, joita ei kuitenkaan onnistuttu käyttämään hyväksi. Rangaistuslaukauskilpailussa Jokerit oli numeroin 2-1 onnekkaampi ja vei kultaa.

Tottenham piti taas maalinsa varjeltuna koko turnauksen ajan, joten puolustus selvisi urakastaan hienosti. Tottenhamista turnauksen tsemppariksi valittiin kaksi maalia viimeistellyt Joel Nylander.

Brunbergin myymälästä tavoitettu valmentaja Tapio Koskinen oli kokonaisuutena tyytyväinen turnaukseen. "Tänään ei tullut yhtään huippuottelua, mutta paljon hyviä rutiinisuorituksia. Tahto ja taistelu puuttui monelta pelaajalta, mutta eiköhän nekin sieltä löydy", kommentoi valmentaja kaksi neekerinpusua suussaan.

15.4.2003 - KESÄKUUSSA NURMIJÄRVI CUP
Tottenham on ilmoittautunut 7.-8. kesäkuuta pelatavaan Nurmijärvi Cupiin. Turnaus pelataan Nurmijärven kirkonkylän urheilukentällä. Turnauksessa käytetään nurmikenttiä.
14.4.2003 - TIISTAINA SILTAMÄKEEN
Tottenhamin tiistain (15.4.) harjoitukset on siirretty Siltamäkeen. Treenit alkaa tavalliseen tapaan kello 18.00.
12.4.2003 - TOTTENHAM - PUIU 1-3
Arttu Järvinen Tottenham kohtasi launataina rakkaan paikallisvastustajan, PuiU:n. Pitkästä aikaa Tottenham sai kokea altavastaajan roolin. Ottelun 5. minuutilla PuiU siirtyi 1-0 johtoon rangaistusalueen rajalta lähteneellä roikkolaukauksella. Ensimmäisen puoliajan 16. minuutilla PuiU:n painostus tuotti toisen maalin kun Tottenhamin purkupallo jälleen kerran epäonnistui ja puistolalaisten laukaus upposi onnekkaasti Tottenhamin maaliin. PuiU:n 3-0 -maali syntyi toisella puoliajalla puistolalaisten upean sommitelman päätteeksi. Tottenham sai hieman lohtua kun Arttu Järvinen laukoi Vili Nordbergin syötöstä loppuluvuoksi 1-3.
11.4.2003 - FC LOVIISAN KEVÄT CUP
Alustavat piirisarjan otteluohjelmat ovat valmistuneet. Tottenham tulee pelaamaan kaikki ottelunsa Siltamäen urheilupuiston hiekalla. Tottenhamin lohkon otteluohjelma löytyy osoitteesta http://www2.palloliitto.fi/helsinki/kilpailu/2003/d1207.htm
7.4.2003 - FC LOVIISAN KEVÄT CUP
19.4. Loviisassa pelattava Kevät Cup pelataan kuuden joukkueen turnauksena. Ottelut pelataan Rauhalan kentällä. Kolmen joukkueen A-lohkossa pelaavat FC Loviisa Red, Atlantis Tottenham ja FC Reipas Ajax. B-lohkossa pelaavat FC Loviisa Blue, FC Jokerit ja FC Reipas Barcelona.

Tottenhamin ottelut:

10.00-10.30 Tottenham - FC Loviisa Red
11.00-11.30 Tottenham - FC Reipas Ajax
13.15-13.55 Välierät (A1-B2 ja A2-B1)
14.45-15.15 Mitaliottelut

7.4.2003 - TIISTAIN TREENIT PERUTTU
Tiistaiksi 8.4. suunnitellut treenit on peruttu ja ensi keskiviikkona 9.4. pidetään Tapulin urheilupuistossa ylimääräiset harjoitukset kello 19.30 - 21.00.
4.4.2003 - HUHTIKUUN HARJOITUSOHJELMAAN MUUTOKSIA
Ensi keskiviikkona 9.4. pidetään Tapulin urheilupuistossa ylimääräiset harjoitukset kello 19.30 - 21.00. Lauantaisin käyttämämme IVU-halli sulkeutuu 20.4. kesätauolle, joten 19.4. pidetään Tottenhamin viimeiset harjoitukset IVU-hallissa.
Copyright Atlantis '92 Tottenham