Pääsivulle Atlantis FC:n sivuille TeliaSoneran sivuille iJack:n sivuille PizzaTaxin sivuille
Uutiset ja sää Pelaajat, valmentajat, joukkueenjohtajat, rahastonhoitajat ja huoltajat Harjoitukset, ottelut ja vanhenpainillat Ottelut ja tulokset Pelisäännöt joukkueelle ja vanhemmille Valokuvat ja videot Linkkejä muiden www-sivuille

UUTISARKISTO 12/2002 - 3/2003
27.3.2003 - TOTTENHAM - ATLANTIS '91 BARCELONA 6-1
Valmentaja Tapio Koskinen Tottenham osallistuu ensi kesänä '91-ikäluokan sarjoihin, joten valmentaja Tapio Koskinen on valinnut kevään harjoitusvastustajiksi saman sarjan joukkueita. Tänään oli vuorossa ottelu Atlantis '91 Barcelonaa vastaan.

Ottelu alkoi Barcelonan lievällä hallinnalla, jota kestikin toisen puoliajan 22 minuutille asti. Vaikka Tottenhamin pojilla ei peli kulkenut koko ottelun aikana onnistuivat he viimeistelyssä kuusi kertaa, vastustajan tehdessä yhden maalin.

Ottelun ensimmäinen maali syntyi 6. minuutilla kulman jälkitilanteesta kun Artur Lindholm siirsi maalinedustalla pomppineen pallon maaliin. Barcelona tasoitti läpiajosta 21. minuutilla. Ensimmäisen puoliajan lopussa Antton Koskinen rankaisi tutuksi tulleella kaukolaukauksella. Puoliajalle mentiin Tottenhamin johtaessa 2-1.

Tuukka Haanpää Toinen puoliaika oli edelleen Tottenhamin pelaajille vaikea, eikä omaa peliä tahdottu saada käyntiin. Kun toista puoliaikaa oli pelattu jo 22 minuuttia vapautti Tottenhamin maalivahti Eemeli Lohvansuu Tuukka Haanpään läpiajoon ja 3-1 -maalin tekoon. Hetkeä myöhemmin Jens Sundström laukoi rangaistuspotkusta 4-1. Tottenhamin viidennen maalin viimeisteli Antton Koskinen taas kaukolaukauksella. Ottelun päätösluvuiksi 6-1 viimeisteli läpiajosta Joel Nylander.

Ala-Tikkurilan Shelliltä tavoitettu valmentaja Tapio Koskinen ei suurinumeroisesta voitosta huolimatta voinut ymmärtää mihin taitojalkapallo ja taistelutahto on Spurs-pelaajilta hävinnyt. "Lauantaina taas treenataan niin eiköhän se siitä taas lähde kulkemaan.", kommentoi valmentaja Koskinen munkkipossua mutustellessaan.

26.3.2003 - SUMU SIIRTYI TOTTENHAMIN LOHKOON
Viimeisin muutos piirisarjalohkossamme on että SUMU '92:n siirtyi Dynamon lohkosta Totenhamin lohkoon. Näillä näkymin lohkossa 7 pelaavat joukkueet:
25.3.2003 - PELISÄÄNNÖT UUDISTUIVAT
Sunnuntaina pidetyissä pelaajien ja vanhempien pelisääntökeskusteluissa on sovittu joukkueen uudet pelisäännöt kaudelle 2003. Uudet pelisäännöt löytyvät kohdasta "Pelisäännöt".
24.3.2003 - PONNISTUS POISTUI TOTTENHAMIN LOHKOSTA
Tottenhamin piirisarjalohkossa on tapahtunut taas muutos kun Ponnistus vaihtoi lohkoon 4. Tämä tarkoittaa sitä että Tottenham pelaa kevätkeirroksella vain 5 ottelua piirisarjassa. Tottenhamin lohkon alustava koostumus:
  • PuiU '92.
23.3.2003 - JOUKKUEKUVA
Tänään valokuvattu uusin joukkuekuva löytyy kohdasta "Valokuvat".
22.3.2003 - PELISÄÄNTÖKESKUSTELUT
Poikien "Kaikki Pelaa" -pelisääntökeskustelu pidetään huomenna sunnuntaina kello 9.30 Suutarilan monitoimitalossa. Kello 10.00 alkavat harjoitukset normaaliin tapaan. Vanhempien pelisääntökeskustelu alkaa kello 10.00.
22.3.2003 - TIIKERIT KAATUI 5-2
Joel Nylander Tottenham pelasi lauantaiaamuna Suutarilan jalkapallohallissa harjoitusottelun Atlantis '91 Tiikereitä vastaan. Tiikerit hallitsi ottelua kunnes 7. minuutilla Antton Koskisen tarkka roikotus lähes puolesta kentästä vei Tottenhamin 1-0 johtoon. Maalin jälkeen pelin hallinta siirtyi Tottenhamille ja lukuisia vaarallisia tilanteita syntyi vastustajan maalille. Ottelun 12. minuutilla Joel Nylander jatkoi onnekaasti selällään sisään Antton Koskisen laukauksen. Ensimmäisellä puoliajalla nähtiin vielä Tottenhamin kolmas maali kun Miro Pylkkönen jatkoi judon Suomen Mestarinakin kunnostautuneen Joel Nylanderin keskittämän kulman maaliin. Kahdella ketjulla pelannut Tottenham jaksoi hyvin koko ensimmäisen puoliajan.

Samu Järvinen Toiselle puoliajalle tuli kentälle taistelevat tiikerit. Kovaa ja suoraviivaisesti pelannut Tiikerit oli paha pideltävä Tottenhamin hieman pienikokoisemmille pelaajilla. Kun toista puoliaikaa oli pelattu 8. minuuttia tarjoili Joel Nylander laidasta syötön maalin eteen juosseelle Miro Pylkköselle, joka ei erehtynyt vaan siirsi Tottenhamin 4-0 johtoon. Tämän jälkeen alkoi Tottenhamin synkkä minuutti, jonka aikana Tiikerit viimeistelivät kaksi maalia. 4-1 maali syntyi läpiajon päätteksi ja 4-2 maali puskulla kulmapotkun jälkitilanteessa. Synkän hetken jälkeen Tottenham sai taas pelistä kiinni ja onnistui Samu Järvisen survomana tekemään loppunumeroiksi 5-2.

Keravalaiselta kioskilta tavoitettu valmentaja Tapio Koskinen kertoi että ottelu on pojilta yllättävän hyvää jalkapalloa. Koskinen toivoo näkevänsä myös ensi torstaina yhtä hienoja sommitelmia ja vahvaa pelaamista. Tottenham kohtaa torstaina Atlantis '91 Barcelonan.

21.3.2003 - KUUSANKOSKI PERUTTU
Toukokuun alkuun suunniteltu turnausmatka Kuusankoskelle ei toteudu, sillä turnausta ei järjestetä.
20.3.2003 - LISÄÄ HARJOITUSOTTELUITA
Tottenhamin tapahtumiin on lisätty kaksi uutta harjoitusottelua. Tottenham kohtaa 12.4. Puistolan Urheilijat K3:ssa ja 22.4. Viikingit Kartanon hallissa Vuosaaressa.

Tiedossaolevat harjoitusottelut:

22.3 klo 10.00 Atlantis '91 Tiikerit  K3
27.3 klo 16.00 Atlantis '91 Barcelona K3
12.4 klo 10.00 PuiU '92               K3
22.4 klo 18.00 Viikingit '92          Kartanon halli
19.3.2003 - TREENIVUOROT JAETTU
Kaupungin jakamista vuoroista seuramme antoi Tottenhamin käyttöön kaksi viikkovuoroa. Keskiviikkoisin Tottenhamilla on vuoro Siltamäessä kello 20.00 - 21.00 ja sunnuntaisin samassa paikassa kello 16.00 - 17.00. Vakiovuorot alkavat toukokuun alussa ja päättyvät syyskuun lopussa.

Kesän harjoitusvuorot on laitettu kohtaan "Tapahtumat" ja niihin tulee varmasti vielä muutoksia, sillä otteluohjelmat eivät ole vielä selvillä, lomat on merkitsemättä, ymv. Joukkueenjohto pohtii lähiaikoina kesän harjoitusten määriä ja aikoja, jonka jälkeen tapahtumakalenteri saa lopullisen muotonsa.

16.3.2003 - MATSI TIIKEREITÄ VASTAAN
Tottenham pelaa lauantaina 22.3. ottelun Atlantis '91 Tiikereitä vastaan. Ottelu alkaa kello 10.00 ja se pelataan Suutarilan jalkapallohallissa. Torstaina 27.3. on vuorossa ottelu Atlantis '91 Barcelonaa vastaan.
15.3.2003 - PIIRISARJAN LOHKOJAKO MUUTTUI
Tottenhamin piirisarjalohkossa on tapahtunut muutos HJK Malmin tilalle on tullut Kiffen. Lohkon koostumukseen saattaa tulla vielä muutoksia. Tottenhamin lohkon alustava koostumus:
  • Ponnistus,
  • PuiU '92.
14.3.2003 - MATSI BARCELONAA VASTAAN
Tottenham pelaa torstaina 27.3. ottelun Atlantis '91 Barcelonaa vastaan. Ottelu alkaa kello 16.30 (paikalle 16.00) ja se pelataan Suutarilan jalkapallohallissa.
9.3.2003 - PIIRISARJAN LOHKOJAKO SELVILLÄ
Atlantis FC '92 Tottenham osallistuu ensi kesänä '91-ikäisten piirisarjaan, jossa ottelut pelataan 9v9-kentällisin. Tottenhamin lohkossa pelaavat:
  • HJK-j '92 Malmi,
  • PPJ sininen
  • PuiU '92.
6.3.2003 - LAUANTAINA HARJOITUSPAIKKANA K3
Ensi lauantaina 8.3. emme mene harjoittelemaan IVU-halliin vaan K3-halliin. Harjoitukset alkaa normaaliin aikaan eli kello 10.00.
2.3.2003 - HANKO CUPISTA KULTAA
Atlantis Tottenham osallistui '92-syntyneiden Hanko Cupiin. Tottenham piti maalinsa puhtaana koko turnauksen ja onnistui maalinteossa kaikissa otteluissa, joten mestaruus tuli upean voittoputken kruunuksi.

Miro Pylkkönen Tottenham - EPS Soukka 3-0

Alkulohkon ensimmäisen ottelun EPS Soukkaa vastaan vei Tottenham numeroin 3-0. Tottenhamin ensimmäisen maalin laukoi ottelun toisella minuutilla Antton Koskinen rangaistuspotkusta. 2-0 syntyi Miro Pylkkösen viimeistellessä Artur Lindholmin syöttöstä. 3-0 -maalin viimeisteli ottelun sankari Antton Koskinen.

Tottenham - AC Åbo United 3-0

Alkulohkon toisessa ottelussa AC Åbo Unitedia vastaan oli panoksena paikka turnauksen mitalistien joukossa. Ennakkoasetelmissa Tottenhamille olisi riittänyt tasapelikin, johon pelaajat eivät halunneet tyytyä. Atlantiksen 1-0 syntyi Miro Pylkkösen viimeistelemänä Joel Nylanderin syötöstä. Vapauttava 2-0 -maali syntyi Mikko Hyrskeen toimesta. Ottelun viimeisellä minuuttilla Joel Nylander maalasi loppunumeroiksi 3-0.

Antton Koskinen Tottenham - FC Åbo United 1-0

Sijoitusottelu turkulaisia vastaan oli Tottenhamille tuskaa ja tappuraa. Ottelun toisella minuutilla Antton Koskisen kaukolaukauksella syntynyt 1-0 -maali tuuditti Tottenhamin pelaajat liian itsevarmaan oloon, josta ei ongelmienkaan jälkeen ollut poispääsyä. Tottenhamin onneksi turkulaisten taidot eivät riittäneet edes pohjanoteerauksen pelannutta Tottenhamia vastaan.

Tottenham - MPS Hornet 1-0

Hanko Cupin viimeisessä ja ratkaisevassa ottelussa kohtasivat kaksi MaTaPuPu-alueen joukkuetta Atlantis Tottenham ja MPS Hornet. Kaksi tasaista joukkuetta ja loistavalla asenteella pelanneet pelaajat takasivat yleisölle turnauksen kohokohdan. Jännittävä ottelu ratkesi Atlantiksen eduksi kun ottelun viimeisellä minuutilla Joel Nylander laukoi tarkasti alanurkkaan.

25.2.2003 - HUHTIKUUSSA LOVIISAAN
Tottenham osallistuu huhtikuun 19. pelattavaan turnaukseen Loviisassa. Turnausohjelma jaetaan kunhan ottelukaavio on selvillä.
24.2.2003 - IVU-HALLI KIINNI 8.3.
Tottenhamin IVU-hallivuoro 8.3. on peruttu. Halli on tuolloin omistajiensa käytössä.
1.2.2003 - HANKO CUPIIN
Tottenham osallistuu maaliskuun toisena päivänä pelattavaan Hanko Cupiin. Alkulohkossaan Tottenham pelaa seuraavat ottelut:
12.41-13.01 Tottenham - AC Åbo United
11.32-11.52 Tottenham - EPS Soukka
Turnauksen sijoitusottelut pelataan lauantai-iltapäivän kuluessa (13.30-17.20)
31.1.2003 - MUUTTUNUT HARJOITUSAIKA
Lauantaina 8.2. Atlantis Dynamo osallistuu turnaukseen Karkkilassa, joten Tottenham voi mennä hallille jo kello 9.00 ja pitää pidemmät harjoitukset.
31.1.2003 - SUNNUNTAILLE MUUTOS
Sunnuntaina 2.2. ei Suutarilan monitoimitalolla ole treenejä, koska siellä pidetään Helmihulinat kello 10.00-14.00. Tottenhamin pojat pelaavat lätkää Siltamäessa kello 10.00-11.00. Lätkän pelaamisen jälkeen voivat pojat osallistua hulinoihin, joissa mukana mm. Pasi-miehistönkuljetusvaunu sekä hälytysvarauksella poliisiauto ja paloautoja.
20.1.2003 - PELAAJAKORTIT
Tottenhamin pelaajakortit ovat viimeistelyä vaille valmiit. Nyt aloitamme keräämämme kuvamateriaalin sijoittamisen pelaajakortteihin ja muihin sivuihin.
2.1.2003 - TORSTAIN TREENIT PERUTTU
Tänään ei pidetä harjoituksia pakkasrajan ylittymisen vuoksi. Lauantain 4.1. peli Hornetia vastaan on myös peruttu ennustetun kovan pakkasen takia (-23).

Halukkaat voivat lauantaina mennä Rajakylän halliin klo 9-10 Dynamon harkkoihin.

Sunnuntaina 5.1. klo 10-11.30 pidetään harkat Suutarilan monitoimitalossa tavalliseen tapaan.

1.1.2003 - "ON SE ILMOJA PIDELLYT"
Pitkään jatkuneet pakkaset saattavat estää torstaille suunnitellut harjoitukset, sekä lauantaille sovitun ottelun. Tottenhamin pakkasraja on -15 astetta ja torstaille on luvassa pakkasta -20 astetta.
22.12.2002 - HYVÄÄ JA RAUHALLISTA JOULUA
Atlantis '92 Tottenham toivottaa kaikille Hyvää ja Rauhallista Joulua. Kiitos kaikille joukkuettamme tukeneille tahoille menneestä kaudesta!
19.12.2002 - TIEDOSSA TURNAUKSIA
Atlantis '92 Tottenham osallistuu Hangossa 2.3. pelattavaan Hanko Cupiin. Lisäksi Tottenham on ilmoittautunut Kuusankoskella pelattavaan turnaukseen, jonka ajankohta on joko 3. tai 4.5.2003.